338. rész (2013. július 31.)


Kedveseim, erős energiabeáramlás hatása alatt voltatok már egy jó ideje. Van aki nehezen találja az egyensúlyát ebben a váltásban és újrarendeződésben. Ez természetes, hiszen mindenki egyedi, így a fizikai teste és az érzelmei is egyénileg reagálnak rá. Könnyen lehet, hogy úgy látjátok egy picit más irányba vitorláztok mint a körülöttetek lévők, de ez ne aggasszon benneteket. Belül érezni fogjátok mi a helyes és mi nem, nem kell a széllel szemben hadakoznotok. Pont arra haladtok amerre ki van jelölve az út számotokra. Amíg a belső vezetést követitek, biztosan kikötőre leltek.

Nagyon hosszú utazásból érkeztek a kikötő felé. Igaz hogy a végcél ugyanaz, mégis eltérő lehet az út attól függően, mi hozott ebbe az egész projektbe benneteket. Mindenki más magvat hordoz. Ott kell elvetnetek a magvakat, ahol a legjobb feltétellel tudnak kisarjadni. Újra elmondjuk, hogy minden rendben van, csak kövessétek a megérzéseteket. Tudjatok arról, hogy bármit is tesztek (amíg követitek a megérzést – Tom) az rövid és hosszú távon is a hasznotokra válik. Ti vetitek a szeretetmagokat, és ezeket a magvakat messzire, mindenféle körülmények közé, a szélrózsa minden irányába kell vetni. Lesz akinek ez a mag az otthona közelébe kerül, míg másoknak távolabbi területeken, később kezdődik a munka. Az utatok egyedi, ne essetek pánikba ha néha szem elől veszítitek a társutazókat. Egyazon cél felé haladtok, de más szögből közelítitek meg azt.

Bármi is történjen, maradjatok nyugodtak. Bármerre is szólít a helyzet – vagy épp egy helyben maradtok – pontosan a megfelelő helyen vagytok, és azt teszitek amit tennetek kell. Valaki olyan mint a szorgos méhecske, mások pedig nyugodtabb úton vannak, vagy éppen mozdulatlanok. Mégis ugyanazt a munkát végzitek, úgy és olyan sebességgel amely a legtökéletesebb számotokra. Az eredmény is ugyanaz lesz, így nem kell aggódnotok, hogy mivel is járultatok hozzá. Hiszen mindenki mindent belead, a puszta jelenlétetek ezen a bolygón, ebben a fizikai testben biztosítja az egész vállalkozás sikerét. Ismét köszönetet mondunk nektek. Továbbra is hajózzatok és legyetek biztosak abban, hogy a szelek – bármilyen irányból is jönnek, és akármilyen erősen is fújnak – a meghatározott időben, a kijelölt kikötőbe juttatnak benneteket.

Egy rövid frissítés az energiákról (2013. július 29.)


Hazaértem a hegyi túráról, de nehezen tudok szavakat találni, hogy leírhassam mi is történt amíg odakint voltam. Csak annyit mondhatok, teljesen más személy ül itt most, hátrahagytam a régi ”önvalómat”. Pontosan tudom mikor és hol sétáltam ki szó szerint a régi energetikai lenyomatból, amelyet eddig önmagamnak tartottam.

A változás soha nem könnyű, számomra az érzelmek forgószelét hozta magával. Szomorúság, egyfajta gyász érzete az iránt amit magam mögött hagyok, mellette mélységes hála és szeretet érzése a teljes Teremtés felé. Egész egy egység érzete a viskón kívül lévő fával, érezvén a szelet a rozsdásodó leveleimen, és a napsugarakat ahogy felmelegítik a hegy oldalát. Sosem éreztem magam ennyire sebezhetőnek, ugyanakkor ennyire erősnek sem mint ezekben a napokban. Még most is nehéz állandó egyensúlyt találni benne.

Elkezdtem átolvasni amit megosztottatok velem ezen a blogon, így tudom nem csak én vagyok túl egy heves időszakon. Az Univerzum megadta az esélyt legalább, hogy pusztán benne LEGYEK ezekbe az energiákba. Ugyanis megsérült a lábujjam, így három napig fel kellett polcolnom a lábam és csak pihentem. A lábujjam gyorsan gyógyul, tudom hogy jó okkal történt mindez így. Hiszen egyhelyben kellett maradnom, ezért sokkal jobban tudtam koncentrálni az energiákra, valamint jobban megtudtam őket emészteni.

A folyamat még nem ért véget, vasárnap ismét új Gyülekezés történik. Érzéseim szerint, fontos szerepet fognak betölteni ezek az új energiák amelyekkel annyian dolgozunk a nyár első felében. Ma reggel egy új üzenetet kaptam az Állandó Társaktól:

Mostanra sok minden felszabadult, mely eddig fogvatartott benneteket. Eljött az idő, hogy egy teljesen új energiatartályhoz csatlakozzatok. Azok az energiák amelyek felszabadultak az utóbbi két hétben, hamarosan kihatnak rátok. Tudjuk sokan érzitek is mindezt az egyfajta együtt rezgést a testetekben. Ezt eddig ebben a formában nem tapasztalhattátok. Ez az aktivitás elkezd növekedni, függetlenül attól, hogy lesz amikor kényelmetlennek érződik – legalábbis a kezdetekben – hamarosan hozzászoktok. Ne féljetek ezektől a rezgésektől amelyeket éreztek. Képzeljétek el magatokat úgy, mint egy hangolóvilla, melyet épp megütöttek abból a célból, hogy az egész bolygó a ti rezgésetekre hangolódjon.

Hiszen minden formában útmutatók vagytok, ezúttal pedig megadjátok az (alap)hangot a többieknek is. Ti vagytok a segédeszközök ehhez az új energiarezgéshez. Harmóniában rezegtek azokkal akik ugyanerre a szintre lettek hangolva. Együtt pedig egy mennyei kórust hoztok létre, melynek ”hallatán” mindenki felül és figyelmesebben kezd el hallgatni. Lehet, hogy az elején ennek nem lesznek tudatában és így fogják elkezdeni keresni ezeket a hangokat. Ismét csak azt mondjuk minderre, hogy rendben halad minden. Olyan lesz ez az egész, mint folytonosan újraszületni. Lélegezzetek hát mélyeket, minden légzéssel juttassatok elég üzemanyagot ahhoz a hanghoz, amit belül hordoztok, így továbbra is elég erős marad. Csakis a fizikai testeteken keresztül tudják ezek a mennyei hangok hallatni magukat. Ne feledjetek el köszönetet mondani a fizikai járműveteknek mely oly nagylelkűen befogadja azt a lényeget, melyet MAGATOKNAK neveztek.”

Köszönetet szeretnénk mindenkinek mondani azért, amit ebbe a térbe hoztok. Ennek a szeretet- és fénytónak a fontossága egyre tisztább számomra. Tudom, hogy továbbra is növekedni fog – mint ahogy mi is mind növekszünk és fejlődünk, és segítjük ezen energiák távolba juttatását. Nagyon csodálatos ismét itthon lenni veletek, kedves fénycsaládom!



Szeretettel és hálával, Aisha

A képek teljes története (2013. július 24.)








 
 
Ezek a képek a Gjende tónál készültek, erre a helyre vezettek engem és a nővéremet is. Bármikor is járunk Norvégia ezen részén, erre a helyre legalább egyszer elmegyünk és mindig valami erőteljes dolog történik.

Utolsó ittjártunkkor úgy éreztük többé már nem jövünk. Hiszen akkor 2011. július 21. volt, és másnap történt az osloi robbantás ahol 69 fiatal meghalt. Annyira rettenetes volt az a nap, az emléke pedig ezt a helyet juttatta eszünkbe. Így azt hittük nem jövünk már többet ide.

Amikor rájöttünk, hogy ide vezetnek bennünket, sőt nagyjából az időpont is megegyezik, már tudtuk újra meg kell látogatnunk ezt az erőteljes helyet. Hétfőn, július 22-én arra ébredtem, hogy eljött az idő. Elmondtam a nővéremnek, aki viszont nem akart velem jönni. Azon az éjjelen mélyreható személyes átváltozása volt, úgy érezte nem tud most sehova sem menni. Így egyedül vágtam neki az útnak.

Összepakoltam a kristályokat és beugrottam a kocsiba. Félóra autózás és nagyjából egy óra terepmászás után oda is értem. Általában ez egy csodás kirándulás, de most nem az volt. Úgy éreztem egy óriási kéz próbál visszatartani, emellett az időjárás is megváltozott. Forróság lett, a szél elcsendesült és a szúnyogok szakadatlanul nyüzsögtek. Reméltem, hogy fontos lesz ez a dolog. A szúnyogok miatt nem is tudtam hosszú meditációt/ceremóniát végezni, úgy döntöttem leteszem a kristályokat a vízbe.
 
Rájöttem ez nem elég, fel kell ajánlanom a nagy kvarckristályt a tónak. Tudtam, hogy ebben a nővéremnek is részt kell vennie, így felhívtam és elmondtam neki mit is szeretnék csinálni. Ő éppen meditált. Megkértem, hogy a hátrahagyott tibeti tálat üsse meg néhányszor, én közben elengedtem a kristályt ami a tóba esett. Amikor belecsobbant elsírtam magam. Erőteljes érzelmi reakciót váltott ki bennünk, ami nagyon meglepett minket.

Az Állandó Társak azt mondták nekem, hogy ez a kristály sok fényt fog vinni a mélyebb rétegekbe. Az összes réteget megvilágítja majd. Ez a kristály szabadon fogja engedni azokat a rejtett energiarétegeket amelyek ezen a területen vannak. Köszönöm, hogy velem voltatok, az együttes energiánk sokat segített ezen réteg megnyitásában.
Ahogy az Állandó Társak mondták:
”a hegyek ismét ordítanak”, erővel töltik fel a mi fény és szeretet csoportunkat. Ez pedig még erőteljesebb változást hoz.

Szeretettel és örök hálával, Aisha

337. rész (2013. július 16.)


Amint már említettük is, ez az időszak egyeseknek frusztráló lesz, míg másoknak történésekkel teli. Pozitív értelemben mondjuk ezt, hiszen az ajtók kinyíltak. Mi rejlik ezen ajtók mögött? Csak annyit mondunk róluk, hogy olyan dolgok amiket már eddig is ismertetek, de régóta rejtve volt előttetek. Most viszont eljött az idő, hogy megnyíljanak. Ugye az év ezen időszaka (nyár – Tom) a pihenésre teremtetett, mégsem lesz pihenéssel teli. Úgy fogjátok magatokat érezni mint egy lelkes tanuló, aki épp újrakezdi az iskolát.

Nyugodjatok meg. Attól függetlenül, hogy nagyon lefoglaltnak találjátok magatokat, meglátjátok milyen sok örömet okoz ez az aktivitás. Ti mind a kitágulásra vágytok, és úgy érzitek számos módon feszegetitek a határaitokat is. Annyira éhesek vagytok a tudásra mint eddig még soha. A legváratlanabb helyeken fogjátok megtalálni az információt, minél jobban megnyíltok erre, annál több oldalról nyilvánul majd meg. Minél többet isztok ebből a tudásból, annál szomjasabbak lesztek.

Jogosan, hiszen ez az emberiség újraképzésének a kezdete csupán. Mindez még csak ízelítő. Nézzetek hát körül, ne maradjon ki egyetlen édes morzsa sem. Lehet hogy a többiek nem veszik észre, de ti meglátjátok az értékeket, így igazi kincsvadászattá válik az egész.

336. rész (2013. július 14.)


A hullámok ismét felkorbácsolódtak, sok törmelék kerül a felszínre. Mindez már nem újdonság, így nem is lesz meglepő számotokra. Az energia ugyanis mindent átmozgat, megvilágítja azokat a sarkokat amelyek eddig árnyékban voltak. Ez pedig érdekes felfedezésekhez vezet. Amit a fény megvilágít az nem sötét hely. Ugyanúgy az igazság és a tanulás helyei, csupán eddig nem voltak elérhetőek. Ezen meglepő dolgok közül lesz ami személyes, és olyan is akad amely nyilvános mindenki számára.

A nyár folyamán sok dolgot fontolóra kell venni. Sokan rejtett képességeket/ügyességet kezdenek észrevenni magukban. Ne feledjétek, oly sok tudással töltve érkeztetek ide, de az ismert okok miatt mindez a tudás el lett rejtve a megfelelő időig. Az emberiségnek hosszú történelme van, amely során rosszul használta mind az anyagi és a szellemi forrásait is. Mindennek az eredményét jól láthatjátok. Lesznek akik vonakodva nyílnak meg a bölcseknek, hiszen attól tartanak, hogy a tudás ismét rosszul lesz felhasználva.

Ez érthető is, hiszen ti valamilyen formában mind részei voltatok az előző történéseknek is, melyeknek a végkimenetele enyhén szólva sem nevezhető jótékonynak. Ezúttal viszont nem kell félnetek a tudás erejétől. A tudás tiszta marad ezt garantálhatjuk, nem lehet beszennyezni semmilyen módon sem. Akik ezúttal részesei ennek, azok mindannyian megtanulták a leckéiket. Ezekért a leckékért drágán fizettetek. Látjuk ahogy vonakodtok is a tudás útjától, de higgyétek el ezúttal nem veszélyes megnyitni azt az ajtót amely az örök tudáshoz vezet. Mind fel vagytok vértezve valami olyannal, ami segíteni fogja a tudás tisztán tartását. Így a kapzsiság, a félelem ás a manipuláció nem tudja már beszennyezni.

Tudjátok, hogy bármit is találtok azt csakis a közös jó érdekében lehet felhasználni. Arra használható, hogy az emberiség felemelkedjen a mélység karmaiból. Ezért arra bátorítunk, hogy forgassatok fel minden követ amivel csak találkoztok. Sosem lehet tudni hol rejlik az eddig elrejtett válasz. Ez egy információ keresés, és az információ számos alakban jelenhet meg.

335. rész (2013. július 11.)


Az emberiség már oly rég rávetette a tekintetét a csillagokra, azóta is azzal szenvedtek, hogy megtaláljátok a válaszokat arra az égboltszövedékre amely felettetek ragyog. Vannak titkok amelyekre már fény derült, de ezek csupán a felszínt súrolják. Az apró mechanikus gépezeteiteket már rég útnak indítottátok, szorgosan gyűjtik az adatokat és a képeket. Viszont mindaz amit találnak csupán élettelen pusztaság. Tovább keresitek az ”idegen” életformákat. Hol is található és hogyan lehet kapcsolatba lépni vele? Számotokra kicsit eltérő a válasz erre a kérdésre. Hiszen ti tudatában vagytok annak, hogy az emberiség nem az egyetlen intelligens élő faj az egész Teremtésben. Tudjátok, hogy egyek vagytok a színes forgatagban.

Hiába van az a mondás, hogy amit láttok azt kapjátok. Ez nem teljesen igaz. Hiszen amit láttok az csupán a legfelsőbb rétege a sokrétűen összeszövődött dimenziós szerkezeteknek. Minden egyes rétege telis-tele van mindenféle élettel. Amit az emberiség láthat az csak a felszín, viszont lassan a mélyebb rétegek is elkezdenek láthatóvá válni. Átláttok majd a külső rétegen, tovább mint azt valaha is gondoltátok volna.

A Teremtés olyan óriási, hogy azt lehetetlen egy pillantás alatt átlátni. Lépésenként lesztek bevezetve a felszín alatti rétegekbe. Erről mindenkinek van valamilyen bepillantása, először álom vagy látomás formájában. Számos alkalommal látogattátok már meg az ismeretlent. Nem vagytok már idegenek és mi sem vagyunk azok számotokra.

Ez a fajta tevékenység most fel fog erősödni. Nem azt jelenti, hogy repülő csészealjak fognak parádézni a hírekben. Sokkal egyedibb találkozásokról beszélünk. Azért mondjuk ezt el, hogy felkészülhessetek a furcsa, álombeli aktivitásra. Ez nem azt jelenti, hogy nemvárt látogatók zaklatnak majd az éjjeli óráitokban, s nem is egy drámával teli hollywoodi produkció lesz. Ez sokkal bensőségesebb egyesülés, ahol mindenki találkozhat az oktatójával.

Ezekről a személyes kapcsolatokról szól mindez, mely sok érdekes beszélgetést teremt. Úgy gondoljuk sokan egyre többször fogjátok tapasztalni azokat a bizonyos ”a-ha” pillanatokat. Készüljetek hát fel a színfalak mögötti utazásra, bármilyen módon is jelenik meg. Könnyen lehet, hogy először nem lesz egyszerű értelmezni vagy visszaemlékezni rá. Fokozatosan tesszük ezt, apró lépésekben, figyelmes vezetéssel. Ennyit a mai napra, már várjuk a személyes találkozásokat.

334. rész (2013. július 09.)


Úgy gondoljuk igen fáradtak lehettek, hiszen hevesek voltak az utóbbi napok. Hadd mondjuk el mi is történt vasárnap a Gyülekezés során. Szerintünk megnyugvást fogtok találni abban, hogy igen nagy örömmel fogadják a többiek azokat az energiákat melyeket feléjük sugároztok. Olyan keményen dolgoztok mindenkiért, és nagyon jelentős amit lehoztok a Földre. Nem csupán az itt lakóknak, de a Teremtés többi részének is. Tudjuk, hogy lesznek akik ezt nem hiszik el, de ahogy a régi mondás szól: amint fent, úgy lent is (és fordítva). Semmi sem létezhet izolált szigetként a világegyetemben, még akkor sem, ha esetleg így is érzitek.

Nem vagytok és soha nem is voltatok egyedül. Mindannyian hordozzátok a magvat mely otthonról származik, amelyet öntöztetek és most elkezdett kihajtani. Így érezni fogjátok a kívülről jövő hívást is. Mélyen belül tudjátok, hogy az emberi külső ellenére oly sok bölcsességet és intelligenciát hordoztok, mely egész más helyről származik. Mindaz amit tesztek nagyon fontos amíg az emberi részt eljátsszátok, hiszen nem csak az úgynevezett emberi társadalomra van hatással. Amit a szándékotokkal lehoztok erre a bolygóra, az segíteni fog a többieknek is a magasabbra jutásban. Nem csak magatokat mentitek meg azáltal, hogy újra és újra megemelitek a rezgésszinteteket, hanem a többieket (az embertársaitokat, és a teremtés többi részét) is magatokkal húzzátok. Olyan törekvés ez amelyet eddig még senki sem látott. Ahogy tanultok, mi is új igazságokat találunk.

Ez a törekvés igen jelentős és napról-napra egyre nagyobb, hiszen kitágítjátok a korlátokat és ezáltal bennünket is tanítotok. Visszatérve arra amin átestetek, úgy gondoljuk az a pillanat nem hozott tiszta információt számotokra amikor kapcsolódtatok, de ne gondoljátok, hogy nem sikerült kapcsolódni. Hiszen ehhez nem kellett semmit sem TENNI, elég volt az, hogy LÉTEZTEK. Azt pedig nem is tudjátok ”kikapcsolni”. Elég volt az, hogy átadtátok magatokat ennek az energetikai hálónak. Lényegtelen, hogy volt-e valami érdekes betekintés vagy sem. Ugyanúgy kapcsolódva vagytok a hálóhoz ti is, ahogy azok is akik érdekes élményekről számolnak be. Egyikőtök sem járul hozzá többel vagy kevesebbel. Mindannyian hazamentetek, amit pedig magatokkal hoztatok a Földre, azt nem befolyásolja, hogy milyen képetek/élményetek volt róla. Ti mind szupravezetők vagytok immár, hatalmas energiát vezettek át a Föld hajójára.

Tudjuk, hogy ez kevés vigaszt nyújt azoknak akik úgy érzik lemaradtak valamiről, de az érzékelés nem a valóság. Olyan ez az egész mintha a tűz elkezdte volna lassan beteríteni a bolygót, ahogy egyenként megnyitottátok magatokat. Ezáltal pedig erősítőként szolgáltok. Ami kiömlik a szívetekből az több milliónyi szívet érint meg. Ez a fényhullám pedig elkezdi feloldani a legkeményebb ellenállást is.

Ismét köszönetet mondunk nektek amiért az emberiséget és a Teremtés többi részét előre viszitek pusztán azáltal, hogy minden nap felkeltek, éltek és belélegzitek a fényt.

Üdvözöllek a Tó körüli harmadik Gyülekezésen (2013. július 07. - vasárnap)


Az idő tekeredik és nyúlik, nehéz is követni a napokat, de július 7-én, vasárnap ismét egy gyülekezés lesz este 9-kor CET. Tudom, hogy nem csak én érzem a nyár forróságát, ti is tanúsíthatjátok a nyomást és a szeretetet amely továbbra is csak zúdul befelé. Az energiák igen intenzívek, a hatásuk pedig mindenkit érintenek. Azt is láthatjuk, hiszen sokan kezdik érzékelni, hogy történik ”valami”. Úgy gondolom a mostani gyülekezés segít ezen energiák továbbküldéséhez. A következőt mondták erről az AT-k:

”Gyorsan közelítetek a kiszemelt naphoz, a következő gyülekezés napjához. Már egész jól hozzászoktatok ahhoz, hogy összehangolódtok ezzel az energetikai hálóval melynek a felállításában is segédkeztetek. Megvan az egyéni tapasztalatotok arról, hogy ez a háló hogyan tud segíteni nektek. Egyben egy biztonságos háló, másrészről pedig feltölt titeket és a környezetetekben lévőket is.

Ahogy változtok, az egész világ veletek változik. Amint sikerül Eggyé válnotok ezzel a gyönyörű energetikai ráccsal, segíteni tudtok felerősíteni a közeletekben lévőket is. Hiszen mindez nem csak a ti hasznotokra van kedveseim. Persze megérdemlitek ezt a plusz segítséget mindazok után amin keresztülmentetek. Ez a szeretetháló a bolygó minden tagjáért van. A mostani gyülekezetet arra fogjuk használni, hogy a kifelé fodrozódó hullámok egyre láthatóbbá váljanak mindenki számára. Ezúttal nem csak fogadó felek lesztek, hanem ezen gyönyörű energia sugárzó részei is. Érezni fogjátok ahogy az energia középpontja (kerékagya) vagytok, amely minden irányba sugároz/ragyog.

Ne gondoljátok, hogy mindehhez valami különleges dolgot kell tennetek, hiszen már most is a szeretet világítótornyai vagytok. Viszont most ezt a képességeteket jobban ki fogjuk használni. Tekintsetek hát magatokra világítótoronyként, ami szeretetet sugároz amerre csak a szem ellát. Beborítjátok a bolygó felszínét, az együttes hatás pedig rengeteg embert fog elérni.

Ezúttal is megköszönjük, hogy azok vagytok akik és azt teszitek amit. Amit TESZTEK azáltal teszitek, hogy pusztán VAGYTOK. Mindezért pedig az Egész Teremtés részéről mondunk köszönetet nektek. Ti vagytok az útmutatók, vasárnap pedig szó szerint fényt fogtok sugározni a bolygó lakosságára. Ezért nem tudunk elég köszönetet mondani.”

333. rész (2013. július 04.)


Ahogy telnek a napok ki vagytok téve az egyre gyorsuló és nagyobb intenzitású beérkező energiáknak. Észre fogjátok venni, hogy a kapuk egymás után nyílnak ki szinte. Ezek közül a kapuk közül némelyik eddig rejtve volt, néhány pedig nyilvánvaló és az egész világra vonatkozik. Ismét csak azt hangsúlyozzuk, hogy a változás ideje itt van és zajlik épp, ez pedig mindenkit érint valamilyen módon. Ahogy a sebesség növekszik egyre nyilvánvalóbbá válik mindez. A fényt ugyanis nem lehet már megállítani. Bármilyen erősen is próbálják az ajtót elreteszelni, a zár kinyílt és semmilyen módon nem lehet megállítani a változást.

Sokan tanúsíthatják is ezt, hiszen nyomot hagy rajtuk az amikor bátran kiállnak a változás viharába. A bátorságotokat már mind megmutattátok. Többé már nem vagytok olyanok, akik homokra építik a házukat. Lebontottátok a régi épületeket melyeket eddig támaszként használtatok, és kicseréltétek olyan dologra ami erősebb az acélnál is. Így már tudjátok, hogy semmi nem tud kárt okozni benne.

Persze lesznek pillanatok amikor nem érzitek majd ilyen biztonságban magatokat, hiába tudjátok mindezt. Ilyenkor nyúljatok ki és kérjetek segítséget a többiektől. Emlékeztetni kell magatokat arra, hogy már nem az a személy vagytok akik voltatok. Az utóbbi hónapokban rengeteget változtatok, olyan mintha teljesen kicseréltétek volna a személyazonosságotokat. Kívülről lehet nem sok látszik ebből, de úgy gondoljuk a valódi önvalótokat sokkal jobban megismerhettétek az elmúlt hetekben. Mindez így folytatódik és még jobban megismeritek az elkövetkező napokban. Bármit is hoznak ezek a nappalok és éjszakák, fontos, hogy szakítsatok elég időt arra, hogy ne veszítsétek szem elől a magvatokat. Az elsődleges küldetésetek az, hogy újrakapcsolódjatok az összes rétegetekkel, melyet ebben az emberi szerkezetben gyűjtöttetek össze. Elképzelhető, hogy jóval több réteg van mint aminek a tudatában vagytok most. 

Ne vonja el a figyelmeteket a külvilág, és a belső zaj sem, különben könnyen letérhettek a teljes újrakapcsolódás útjáról. Úgy tűnhet már befejeztétek ezt az utazást, de újabb és újabb réteget fogtok találni ebben a játékban. Biztosak lehettek benne, hogy jó sok kincs vár még rátok. Ez ugyanis egy kincsvadászat, amit pedig találtok az nem csak örömet fog okozni, de hatalmas segítséget is nyújt a bolygótoknak. Keressétek hát és találni fogtok. Amit pedig találtok az sokkal értékesebb lesz mint bármilyen felhalmozható kincs. Hiszen mindez belül van, de hatalmasabb mint gondoltátok volna. Készüljetek fel, hogy lenyűgöz a nagysága benneteket.

332. rész (2013. július 02.)


Amint sokan érezhetitek is a dolgok igen felhevültek ezen a nyáron. Sok kavarodás van körülöttetek. Nem csak energia formájában, hanem azáltal is amit a fénybefecskendezések keltenek. Hiszen a fény sosem jön üres kézzel, mindig alapos változást hoz.

Titeket és a körülöttetek lévő embereket is alaposan érintette ez az energiasugárzás, sok minden a felszínre került általa. Annak ellenére, hogy bizonyos szinten már hozzászoktatok mindehhez, mégis nehéz lesz a figyelmeteket összpontosítani és kiegyensúlyozottnak maradni az elkövetkező időszakban. Káosz időszakként, de kreatív zűrzavarként írható le mindez. Különbség van ugyanis a között amit káoszként érzékeltek és ami alatta van. Mindez nem csupán pusztulás, ez újjáépítés.

Az emberiség viszont úgy lett beprogramozva, hogy a változást elkerülendőnek vélje. Így a félelem már meg is jelent vele kapcsolatban. Ennek a félelemnek mind ki voltatok téve az utóbbi időszakban. Meg kell azt is említeni, sokkal erőteljesebben érzékelitek a jeleket azáltal, hogy megnyíltatok és kapcsolódtatok önmagatokhoz és a végtelen hálóhoz is. Azt javasoljuk, hogy amikor a vészjelzést halljátok akkor lépjetek egy kicsit hátrébb (távolodjatok el – Tom). Hiszen sok esetben olyan jelet érzékeltek ami nem is hozzátok tartozik, hanem más emberek vészjelzései.

Ismét csak azt mondjuk, lélegezzetek mélyeket és összpontosítsatok. Próbáljátok lekapcsolni magatokat egy kicsit azon érzelmekről, amelyek körülöttetek kavarognak. Tudjuk, hogy ez nem mindig könnyű, hiszen erőteljes és magával ragadó időnként. A legjobb gyógymód ezekre az energia felhevülésekre belül található. Valamint kapcsolódjatok ahhoz a lélekhálóhoz, amelynek részei vagytok. Nem lehet egyszerű a dolgok sűrűjében ezt megtenni, mégis ezt kell tennetek. A Tó vize oltja a szomjat és csillapítja a félelem tűzét is. Ez nem azt jelenti, hogy elmenekültök a dolgok elől, ez csupán menedék keresés. Ezt a menedéket ti találtátok meg, segédkeztetek a felállításában amikor EGGYÉ váltatok ezekkel a hűsítő energiákkal. Amikor úgy érzitek, ne vonakodjatok kapcsolódni hozzá.