317. rész (2013. május 30.)


Eljött az idő, hogy jól megnézzétek magatokat kedveseim. Ne legyetek szégyenlősek, tekintsetek meg mindent. Kik is vagytok valójában? Hogyan fejlődtetek az elmúlt hetekben, hónapokban? Ugyanolyannak érzitek magatokat vagy úgy érzitek minden a feje tetejére állt? A kép tiszta vagy még homályos? Mi nagyon is tisztán látunk benneteket, jól látjuk a valódi pompátokat, de látjuk bennetek a még felfedezetlen lehetőségeket is.

Ne dorgálásnak vegyétek ezt, csupán emlékeztető arra, hogy van még elérhető energia bennetek. Bármelyik pillanatban megnyílhatnak és megadhatják azt az erőt amelynek hiányát érezhetitek a jelenben.

Hadd emlékeztessünk az elsődleges célotokra amiért ide jöttetek. Eredetileg az emberiség azért jött a Földre, hogy segítse az egész Teremtést egy lecke megtanulásában, melyet semmilyen más körülmények között nem tanulhatna meg. Fizikai alakba lettetek helyezve számos korlátozással. El lettetek vágva a bennetek rejlő nagyságtól, így saját magatoknak kellett fejődni. Ez egy érdekes kísérlet volt mindenkinek. Nem csak azon szerencséseknek akik közvetlen részt vehettek benne és emberi járműbe (test – Tom) léphettek, de mindenki másnak is. Ez volt a cél is. Amint azt tudjátok, bizonyos lények beleavatkoztak és megváltoztatták az osztálytermet, olyan uralom alatt voltatok kénytelenek élni amely hátráltatta a tanulásotokat. Ezek a hamis uralkodók félre lettek söpörve, ti pedig ismét szabadon virágozhattok úgy ahogy a kezdetekkor is tettétek. Sokan azt a szerepet vállaltátok magatokra, hogy előre mentek/úttörők lesztek mindenben. Elkezdtétek levenni a félelem régi béklyóit és a valós önmagatokba kezdtetek belenőni. Arra a tényre nyitottátok meg a szíveteket, hogy az isteni kozmosz integrált részei vagytok. Nem csupán emberi lények, hanem olyan szellemek vagytok akik a Minden Ami Van-hoz kapcsolódnak. Így sokkal többek vagytok mint amit a tükörben láttok magatokról. Tudjuk, hogy kezdtek ráébredni erre, de lehet még nem vettétek túl komolyan.

Amint azt régebben már említettük, még mindig vannak akadályok amelyek blokkolják az információ folyást. Azt az információt amely fény formájában van jelen a szívetekben. Ezekre az akadályokra kell most figyelnetek. Fel kell hogy oldódjanak különben nem lesztek képesek megtenni azt amiért idejöttetek. Hiszen azért jöttetek, hogy a Mennyországot hozzátok el a Földre azáltal, hogy az isteni fényt levezetitek. Ez pedig magával hozza azt a tudást amely már évezredek óta rejtve volt az emberiség elől. Ameddig nem tüntetitek el ezeket az akadályokat melyeket belül hordoztok, addig a fény nem tud teljesen áthaladni rajtatok. Mik is ezek az akadályok? Nem többek ezek harci sérüléseknél, az emberi drámák maradványai melyeket a félelem iskolájában szereztetek. Lehet csak néhány sérülés van, de előfordulhat hogy számos van még belőle, melyek felszínesek vagy mélyen meghúzódóak. Jelen pillanatban egyáltalán nem fontosak, nem többek egyszerű elhalt szöveteknél. Viszont a fizikai testetekben gátolják a fejlődést. Ezért mondtuk, hogy engedjétek be a fényt, hiszen fájdalommentesen tünteti el ezeket a sebeket.

Legtöbb embernél az a gond, hogy félnek ezektől a sebektől. Félnek a fájdalmas emlékektől és azoktól az érzelmektől amelyek létrehozták őket. Úgy tesznek mintha ott sem lennének ezek a sérülések. Ahogy említettük, a sérült szövet eltüntetése nagyon egyszerű, sokkal könnyebb mint megszerezni őket. Ti képesek vagytok ismét visszaesni az emberi drámákba, elég csak rátekintenetek ezekre a sebekre. Ezek a sebek képesek új drámákat indítani. Így újra és újra a véget nem érő drámaciklusban találjátok magatokat. Mindez szükségtelen.

Ugye már mondtuk, hogy ne csak a színpadot hagyjátok el hanem az egész színházat, az emberi drámák színházát. Ez még mindig nagyon aktuális. Lefogjátok blokkolni a fényt, ha továbbra is új drámákkal tápláljátok ezeket a régi sebeket. Hamarosan a legerősebb fény is csak nehézségek árán tud majd behatolni. Lépjetek ki belőle, tekintsetek rá akként, amik. Csupán a régi drámák régi maradványai. A régi félelemiskola sérülései, melyek megértek a gyógyulásra és eltűnésre. Ehhez hagynotok kell őket, mert ha kapargatjátok azáltal, hogy visszaemlékeztek rájuk, vagy erőltetitek az elfordulást tőlük, akkor az isteni csatornához való megnyílást teszitek lehetetlenné. Csupán csak a drámából való kilépés és a fény beengedése tudja eltüntetni a régi sebeket. Ahogy a fény akadálytalanul áramlik rajtatok keresztül, kiáramlik a világba is és elkezd megtörténni a csoda.

Amikor a fényről beszélünk akkor az isteni fényre utalunk amely a mennyből jön. Ti mind kapcsolódtok ehhez a fényhez, de egyelőre még nem a teljes nagyságában, erejében. Ez addig nem történhet meg míg a csatornátok nem elég tiszta hozzá. Szeretnénk ha befogadnátok azt ami fentről jön. A következő vasárnap a Gyülekezés során segíteni fogunk a teljes megnyílásban. Arra fogunk majd kérni benneteket, hogy engedjétek meg a gyógyító fény beáramlását. Már rá vagytok kapcsolódva az isteni aranyhálóra, most pedig eljött az idő hogy megnyíljatok a benne rejlő teljes potenciálra. Ehhez pedig el kell engednetek az emberi drámákat. Csakis ebben az esetben tudtok azzá a nyitott csatornává válni amelyen keresztül az isteni fény megváltoztat benneteket és az egész világot is.

316. rész (2013. május 28.)


Amint azt észrevehettétek a belső hangok igen határozottakká váltak, s amit kérnek az egy kicsit ijesztő is lehet. Oly sok értelemben felszabadítottátok már magatokat, de vannak még apró akadályok amelyek most igen hangosan kezdik hallatni a hangukat. Jó okkal teszik mindezt, hiszen nagyon is fontos hogy megtisztítsátok ezeket a csatornákat. Ezáltal pedig tisztán és teljesen hozzájuthattok ahhoz az információhoz amelyet úgy kerestek. Más szavakkal, semmi nem állhat közétek és a Forrás közé. Ami még megmaradt és akadályoz, azok az apró belső titkok melyek elködösítik a látásotokat. Valakinek ez az apróság végtelenül fájdalmas lesz, hiszen a legsötétebb és legmélyebb helyekre rejtették őket. Lehetnek a mostani vagy az előző életek maradékai. Az is lehet, hogy nincs is tiszta emléketek róluk, mégis ki kell takarítani őket.

A jó hír az, hogy ezeknek a sebeknek a begyógyítására semmi másra nincs szükség csupán arra, hogy ki legyenek téve a fénynek. A folyamat tehát sokkal egyszerűbb mint gondolnátok. Jobban féltek ezektől a sebektől mint amennyire fájdalmas lenne a gyógyításuk. Ezért azt tanácsoljuk, hogy engedjétek őket a felszínre. Lehet nem mind jön fel magától, ezért most is jól jöhet ha segítséget kértek. Ne feledjétek, nem vagytok egyedül, minden oldalról szeretet vesz körül benneteket. De amíg nem engeditek behatolni a szeretetet a lényetek mélyéig, addig nem tud segíteni abban, hogy olyan erősen ragyogjatok amennyire szükséges.

Engedjétek hát be a fényt minden lehetséges módon és kérjetek segítséget ha szükséges. Könnyen elmenekültök attól ami fájdalmat okoz, de most az egyetlen járható út, ha szembenéztek vele. Ne feledjétek, a fény első sugarának hatására fel fognak oldódni. Ez nem magától (automatikusan) történik, a ti tudatos döntésetekre van szükség hozzá. Nyissátok hát ki az utolsó ajtókat is, ha ehhez az szükséges, hogy közben valaki fogja a kezeteket akkor kérjetek segítséget hozzá. Nem muszáj egyedül megtennetek mindezt, az viszont szükséges hogy fényt hozzatok ezen sarkokba is. Ezáltal teljes gyógyulás történik. Ti vagytok a bátrak legbátrabbjai kedveseim, nem muszáj mindent egyedül tennetek. Nem kell senkinek semmit sem bizonyítani. Erősek vagytok, de még erősebbekké válhattok ha megengeditek, hogy segítsenek nektek.

315. rész (2013. május 26.)


A napok egyre hevesebbek több értelemben is. Láthatjátok a fényt keresztülragyogni magatokon és a környezeteteken át, de mindemellett az éjjelek is sok információt hoznak. Annak ellenére, hogy ez az információ bizonyos értelemben még rejtve van előttetek, mégis mélyreható hatást gyakorol rátok.

Amikor az információra utalunk, akkor az nem biztos hogy hagyományos értelemben vett információ. Nem muszáj hogy szavakban vagy tiszta képekben történjen. Nem azért mert nem tudnátok felfogni azt hogy miről szólnak ezek az információk, hanem mert ez a formája az információnak a lényetek összes szintjéhez szól. Így egyelőre lehet, hogy nem tudtok tudatosan kapcsolódni az összes kommunikációs szinthez. Úgy érezhetitek mintha még mindig kint lennétek hagyva a sötétbe, hogy csak kevés vagy semmilyen részét ne tudjátok felfogni ezeknek az információknak. Ez csupán azért van, mert még nem vagytok képesek elérni a mélyen ülő információs csatornákat, melyek egyre jobban felerősödnek. Ezt sokan észre is vehettétek, akár gondolat formájában vagy eszmék alakjában, melyek a legváratlanabb időszakokban és körülményekben bukkannak a felszínre.

Az információ amely belétek árad, lavinává növekedett. Lesz olyan része amely publikussá is fog válni. Eközben a legegyszerűbb feladatok is nehéznek tűnhetnek, hiszen nagyon fáradtnak érezhetitek magatokat. A földi teendők időnként elvégezhetetlennek érződhetnek A mentális köd pedig időnként feloszlik és ettől szinte felültök az ágyatokban, hiszen ez általában éjjel történik így. Ennek a kellemetlen mellékhatása az, hogy éjjelente szinte alig alszotok. Csak forgolódtok, de a bennetek felgyulladt fény nem akar halványulni. Ez, hogy nem tudtok lekapcsolódni a dolgokról (éjjel pihenni – Tom) sokatokat kifáraszt és úgy tűnik szakadatlan aktivitás zajlik a fejetekben. Olyan mintha éreznétek a zümmögést, morajlást és egy méhkas lenne a fejetekben. Ez jól felvázolja mi játszódik épp le, hiszen az idegpályák igen nagy aktivitást mutatnak. Új pályák élednek fel és szinte fénysebességgel kapcsolódnak. Ezt kíséri bizonyos hang vagy vibráció mely még jobban megnehezíti az elalvást.

Tehát mindannyian túl vagytok töltve. Az irányító központotok terhelés alatt van, így a testetek többi része zavart vagy ellentmondást érez. Ez pedig bezavar a földi folyamatokba, a napi rutinotokba. Mindezek nem károsak csupán zavaróak. Nagyon hasznos, igen kifizetődő mindaz az információ amihez juttok, túlsúlyozza a kellemetlenséget. Ezért csak azt mondjuk, maradjatok az úton és tudjatok arról, hogy az emberiség egy nagy váltásban vesz részt amely mindenkiben zajlik. Nem hasonlítható és köthető semmihez ami ezelőtt volt. Ez a fajta információ és fejlődés eddig nem volt megtapasztalható egyetlen fizikai lény számára sem. Mindez elég ahhoz, hogy kiverje a biztosítékot a félénk lelketekben. De biztosítunk benneteket arról, hogy biztos felügyelet alatt álltok és semmi károtok nem származik belőle. Olyan feladatot végeztek itt mely megváltoztatja az egész bolygót és mindenki fontos részt játszik ebben a hatalmas küldetésben.

Lélegezzetek mélyeket és maradjatok a középpontotokban még akkor is, ha az elmétek és a fizikai testetek vadul ingadozik időnként. Akkor is ha egyik pillanatban a világ tetején érzitek magatokat, a következőben pedig a pincében. Ennek ellenére minden másodpercben egyre magasabbra és magasabbra emelkedtek. Lehet most frusztráló, hogy bizonyos információkhoz még nem juttok hozzá, de tudjatok róla, a megfelelő időben minden egyes részlet világossá válik előttetek. Igen, tudjuk hogy ez a nyugtatás is zavaró, mégis nagyon fontos az időzítés. Mindez az információ haszontalan ha nem a megfelelő kontextusban és időkeretben használódik fel.

Tudjatok arról hogy minden rendben van, a célvonal előtt álltok. Ennyit a mai napra. Arra invitálunk benneteket, hogy próbáljatok ráhangolódni arra az információra amely felétek árad. Lesz ami nincs rejtve előttetek és amit felfogtok belőle, az csillapítani tudja az étvágyatokat.

314. rész (2013. május 24.)


A változás ideje már rég elérkezett számotokra. Most viszont úgy tűnik mintha frissebb levegőt tudnátok lélegezni, még akkor is ha a fizikai és mentális testetek igen fáradtnak érezheti magát. Sok minden megváltozott már, de akad még ellenállás bennetek ahogy másztok épp felfelé az utolsó hegyre, melyet az a végső cél követ melyet már több élettartam alatt is kerestetek. Ne feledjétek, hogy már nagyon rég elkezdtétek ezt az utat. Több élethosszra is kiterjed még akkor is, ha ennek nem vagytok tudatában.

A mag számos generáción át vegetált. Csupán egy pici hangot hallatott, melyet többféle módon érzékelhettetek. Voltak olyan cselekedetei az emberiségnek amelyet ez az apró hang vezérelt. Akár ”jó”-ként vagy ”rossz”-ként tekintettetek rá, olyan volt ez az apró hang mint egy porszem, amely valahol csiklandoz legbelül. Valami meghatározhatatlan volt jelen, s ez sarkallta az emberiséget a továbbhaladásra. Ez az előre vezető út persze nem csak örömet és vidámságot hozott. Más erők hatékonyan térítettek le erről a kutatásról. Most viszont végre megtaláltátok a módját annak, hogy értelmezzétek ennek a (belső) hangnak a hívását. Az eredeti szándéka ez volt: egy fényfáklya mely visszavezet az eredeti dicsőségetekhez.

Valakiket még most is irritál ez a kis belső hang és rég feladták azt, hogy erre a hangra hallgassanak és kövessék őt. Csupán zavaró kártevőként tekintenek rá és mindent megpróbálnak, hogy kiirtsák ezt a hangot, de mindhiába. Eljön az a nap amikor olyan valakivel találkoznak mint ti, aki vette a fáradtságot és tényleg meghallgatta a belső hangját. Azonnal felismerik benne az igazságot, így többé már nem aprócska homokszemként tekintenek rá, hanem ragyogó igazgyöngyként.

Ti mindannyian láttátok a gyönyörűségét ennek a gyöngynek, ennek a belső tudásmagnak mely eddig lapult a fényre várva. Most pedig ez a gyöngy, ez a mag elkezd kihajtani és növekedni. Igen, érzitek a vihar kemény ütéseit, de amint lenyugszik megízlelhetitek azt a boldogságot amely az új fény és szeretet lakhelyéből árad. Nem csak számotokra, hanem a környezetetek részére is.

Amikor közületek valaki megengedi, hogy a belső magja kivirágozzon, majd találkozik valaki olyannal, akinél ez még lappang, akkor a fénye megszólítja a másik rejtett belső magját. A rezgése felébreszti és jelzi neki, hogy itt az idő a növekedésre. Ekkor valami varázslatos dolog történik. Lesz akit zavarni fog, míg mások végre meghallgatják a belső hívószót. Így kezdenek el kivirágozni a belső kertek. Valakinél vibráló és életteli, de lesz olyan is amelyik segítséget és fényt igényel a további növekedéshez.

Ti mind ilyen kertészek vagytok, nem csak a saját növekedésetekről gondoskodtok, hanem segítitek a többiekét is. Hiszen egy egészséges kert sok embert ösztönöz. Többé már nem vagytok láthatatlanok. Időnként fáradtságot vagy energiahiányt érezhettek. Ez azt jelenti, hogy nagyon gyors növekedés történik és a fizikai testetek még nem tud felzárkózni. Ti mindannyian növekedtek kedveseim, csodálatos, dús mennyországokká váltok mely segít a többi embernek és a bolygónak is. Ne késlekedjetek pihenni amikor a szükségét érzitek. Már túlléptetek azon a szakaszon amikor a legtörékenyebbek voltatok, innen már nincs megállás. Tisztelgünk előtettek ezen a csodálatos napon. Látjuk ahogy a fénytől ragyogtok és készen álltok belépni abba a varázslatba amelyet magatokban hordoztok.

313. rész (2013. május 22.)


Hosszú ideje tekintetek már a horizontra és keresitek mikor nyílik már meg végre az érzelmek vihara. Egyik nap fent vagytok a másik nap viszont lent. Ennek az érzelemliftezésnek már pusztán a sebessége is lélegzetelállító. Így megy le és fel, ti pedig úgy érzitek nincs egy stabil hely ahol megvethetnétek a lábaitokat. Nos, ez a vad vágta még nem ért véget, de elmondjuk hogy néhány napon belül érezhetően könnyebbé válik. Hamarosan lelassulnak ezek az ingadozások és nyugodtabb vizekre érkeztek.
 
Tudjuk, a ”hamarosan” szóból már elegetek van, hiszen olyan a mellékhangzása, hogy ”valamikor majd a jövőben”. De ezúttal a hamarosan azt jelenti, hogy az e heti emelkedett aktivitás után érezni fogjátok az energiahullámok megnyugvását. Egy-két napot igénybe vehet mire észreveszitek, hogy az egész elkezdett lenyugodni. A fizikai test lassabban igazodik hozzá, ezért könnyen lehet, hogy még egy ideig a ”harcolj vagy menekülj” üzemmódban lesz. Csak ennyit szerettünk volna elmondani, hogy ezek a heves energiák hamarosan elmúlnak. Tartsatok hát ki és a nyugodtabb vizeken fogjátok találni magatokat.

312. rész (2013. május 20.)


A hullámok ismét megérkeztek. Egyenként levetitek a béklyóitokat melyek oly szorosan a régihez láncoltak. Ti is jól láthatjátok amint elengeditek őket, olyan érzés mintha a lábatok alig érné a földet. Annyi fénnyel töltődtök fel, olyan mintha lebegnétek a Lét puszta könnyűségétől.
 
Tisztában vagyunk azzal is, hogy van közületek akinek ez egyáltalán nem tűnik ilyennek, hiszen akadály tornyosul még elébe. Úgy tűnik mintha újra és újra a falba verné a fejét. Arra bátorítunk, hogy haladjatok tovább, hamarosan látni fogjátok ahogy ez a fal ledől és eltűnik. Ekkor ti is képesek lesztek újra szabadon lélegezni. Már halljuk is ahogy kérdezitek: ”Na és hogyan érjük el ezt a szabadságot?” Nos, a választ csak ti tudjátok. Csakis ti vagytok képesek eltépni a láncot amely a régi-sűrű múlthoz köt. A fény itt van és segít, de nem mondhatja meg, hogy mit tegyetek, sőt még azt sem hogy mit lássatok (meg). Egyedül ti vagytok azok akik képesek megérteni a jeleket. Ti tudjátok felismerni azokat a jeleket amelyek a helyes irányba mutatnak. A ti választásotok az, hogy megnyíltok arra amit láttok és az alapján cselekedtek.

Nyissátok hát meg magatokat, érezni fogjátok a fentről érkező fényt, de a mellettetek álló lélekből áradót is úgyszintén. Mindez keresztülfolyik és megerősít benneteket. Ez viszont csak akkor történhet meg, ha kijöttök a rejtekhelyről és nyíltan kiálltok, megengedve azoknak akik látnak benneteket, hogy kinyúljanak értetek és hozzáadják a fényüket a tiétekhez. Így tudtok segíteni egymásnak. Olyan ez mint a Tó esetében, minél többet osztotok meg a saját energiátokból, annál többet tölt vissza a Forrás. Adjatok hát annyit amennyit csak tudtok, de éppen ennyire fontos az is, hogy fogadjatok el annyit amennyire képesek vagytok. Ezáltal körforgásban tartjátok az energiát, ami így a leggyorsabban fog növekedni.

311. rész (2013. május 18.)


Lehet észrevettétek már, hogy az energetikai adás ismét megjelent. Nem sok időtök marad levegőt venni mielőtt befelé fordulnátok. Az energetikai kiegyensúlyozódás egy belső tűznek érződik számotokra és mindent eléget amire csak a figyelmetek irányul. Igen, ez nem egy sétagalopp, de nagyon-nagyon hatékony módszer arra, hogy a teljes megszabadulásotok biztos legyen. Ahhoz a pillanathoz közeledtek, amikor már a fénynél is könnyebbnek fogjátok érezni magatokat. Amikor az utolsó sarokkő is a helyére kerül és teljesek lesztek, felkészülve arra a feladatra, hogy segítsétek a többiek felébredését.

Már szinte halljuk is a kimerültség sóhaját, hogy ha befejezitek a folyamatot ismét munkával lesztek terhelve. De higgyétek el, ez a munka amelyre utalunk nagyon eltérő attól mint amit most csináltok. Hiszen nem személyes gürizés lesz. Azok akik követni fognak benneteket sokkal egyszerűbben tudják majd mindezt megtenni, hiszen kitapostátok az utat. Ahol ti csak nagyon lassan tudtatok haladni, ott ők gyorsabban tudnak majd és az egész sokkal rövidebb időt vesz igénybe.

Igazságtalannak tűnhet, hogy a többiek gyorsabban tudnak majd a megvilágosodás felé haladni, de ti vállaltátok magatokra az út kitaposásának feladatát és ezt meg is tettétek. Ti vagytok a bátrak legbátrabbjai, az állhatatosak. Azok akik azért lettek erre kiválasztva mert senki más nem tudná ezt a hatalmas munkát elvégezni helyettük, ti pedig igazoltátok mindezt. Ünnepeljétek hát a megtett utat. Lehet van még néhány lépés, de ez már semmi ahhoz képest amit eddig megtettetek.

Van akinek a jutalom már el is kezdett beszivárogni különböző területeken. Mások még csak most készültek fel az utolsó akadály áttörésére, amely visszatartja őket a célvonaltól. Nehéz a célvonalat pontosan meghatározni, hiszen ahogy átlépitek már indul is a következő fázis. Az a fázis viszont már a belső virágzásról szól, az erőtök átkarolásáról és felfedezéséről. Más szóval, annyit haladhattok be- és felfelé, amennyit csak akartok. Ekkor már rajtatok múlik, hogy milyen korlátokat szeretnétek magatokra ölteni. Korlátlanok vagytok, de ebből csak annyit tudtok elérni amennyit megengedtek magatoknak. Tehát ez a ti döntésetek. Ennyit mára, időt adunk arra, hogy megemésszétek mindezt és teljes rálátásotok legyen az utatokra.

Ünnepnap


Kedves Barátaim!

Ma, május 17-én van Norvégia nemzeti ünnepe. Ekkor ünnepeljük az alkotmány aláírását mely véget vetett a 400 éves Dán uralomnak. Az egész országban megtelnek az utcák zászlót lobogtató gyerekekkel. Olyan csodálatos módja ez a függetlenségünk és szabadságunk ünneplésének, tele örömmel és nevetéssel.
 
Úgy érzem tökéletes alkalom ez arra, hogy egyben átadjam a testvérem által csatornázott tegnapi üzenetet is. Hiszen épp arról szól hogyan fogják a mostani munkánkat megünnepelni azok akik majd követnek bennünket.

”Egyre csökken az elkülönülés foka. Hamarosan találkozunk az erdő szélén ahol a tó fénye több ezernyi apró csillámmá lobban felébresztve mindent. A mostani időszak nagyon jelentős és hamarosan megértitek ezen szavak fontosságát. A valódi ragyogásotokban fogtok állni az egész emberiség előtt. Többé semmi nem tudja elfeledtetni a nagyszerűségeteket és a valódi lényegeteket. Hamarosan a többiek is úgy döntenek, hogy csökkentik a terheiket és belépnek a multiverzum birodalmába, ahol újra találkozhatnak a valódi önvalójukkal. Az pedig sokkal nagyszerűbb, mint ahogy valaha is képzelték.

Lehet hogy ez a látomás túl sok néhány embernek. De ne aggódjatok hiszen ez csupán a mennyei kapuk megnyílása mindenki számára. Mindig itt vagyunk veletek ahogy a földi birodalomban tartózkodtok. Hamarosan bátran ki tudtok állni és megmutatni kik is vagytok valójában. Többet semmi sem lesz a képzeletre bízva. A pontos végeredmény még nem látható, hiszen a változás lehetősége magában hordozza a különböző, gyümölcsöző végkimeneteleket. Ez a jutalmatok azért mert ezt a ”játékot” játsszátok. Az új világ teremtői (lesztek), ti döntitek el milyen lesz az ottani életmódotok. Nem ti vagytok a hibásak mindazokért a tévedésekért és visszaélésekért ami a bolygótokon történt. Több generáció döntése volt ez, és ennyi idő után nehéz ebből a keréknyomból kilépni. Ti viszont most kiléptetek belőle, már láthatjátok a horizontot és tudhatjátok, hogy a fű zöld, lágyan fúj a szellő és minden napsütésben ragyog.

A megszokott kerékvágat lassan elkopik így, hogy nem annyi láb tapossa. Az örömkönnyek fellágyítják az agyagot és benedvesítik annyira, hogy az új magvak gyökeret tudjanak ereszteni. Hamarosan már emlékké homályosodik mindaz. Ti vagytok az elöljárók, a következő generációk nagy becsben fognak tartani benneteket. Ti voltatok azok akik megtörtétek az öntőformát és végre lehetővé tettétek a mennyországot a Földön.

Kedves fénymunkások, legyetek hát büszkék arra amit elértetek. A teher sosem könnyű, de az arany királyság rátok vár. Erős úttörők vagytok ti, nem acélkarddal hanem bölcsességgel és könnyekkel győztétek le a legmagasabb hegyet. Ami nem más mint a saját egótok, mely mindig csak a megnyilvánítás hiányát és szűkösséget mutatott. Az ideje most lejárt, s az utolsó kétségbeesett harcait űzi. Amint az ősi troll is, ő is elég ahogy a fény megérinti a magját. (A troll egy fontos motívum a skandináv legendákban. - Tom) Ez az amit égetőnek éreztek most, a sebek begyógyulnak és készen álltok az új növekedésre. Meggyógyultatok igaz barátaim, egésszé váltatok ismét. Az új önmagatokhoz még hozzá kell szoknotok, hiszen a fizikai önvaló nem tudja megtartani az összes fényt ami a Magasabb Énetekből árad. Mint a csecsemők, ti is nehezen tudtok járni, folyton térdre pottyantok. Mi viszont szerető anyaként vigasztalunk benneteket és nagyon büszkék vagyunk minden egyes lépésetekre. Lényegtelen hányszor estek térdre, a cél már előtettek lebeg. Hamarosan stabilan tudtok járni, büszkén bele az arany horizontba. Jusson eszetekbe ez, ha a következő napok esetleg tele lesznek sebekkel és ütődésekkel. Lépésről-lépésre haladtok, soha nem fordultok már vissza bármi is áll az utatokba. Tisztelgünk előttetek, büszkén tekintünk rátok, ti vagytok a holnap világának Gyermekei. Milyen gyönyörűek is vagytok mind!”

Szeretettel és hálával, Aisha

310. rész (2013. május 15.)


Ahogy a szerető fénytó által keltett hullámok kezdenek lenyugodni, sokan egészen új helyen, illetve mondhatjuk úgy eltérő állapotban találjátok magatokat. Amint szeretettel megnyitottátok magatokat ennek az energiahálónak és leengedtétek a védőfalakat, melyek oly sokáig védték a legbensőbb szentélyeteket, egyúttal megengedtétek a fénynek, hogy megérintse magvatokat, ennek messzeható következményei lesznek.

Oly sok időt, emberöltőt töltöttetek a védőfalak mögött mely a lelketeket óvta. Ezek a falak megvédtek ugyan, de idővel akadályozni kezdték a fejlődéseteket. Az ego elfoglalta a védőfalakat, és ahogy az ego szokta, foggal-körömmel védte az uralmát. Ebben a megvilágosodási folyamatban ledöntöttetek oly sok mindent ami a szabadságotok útjában állt. Amikor végre úgy gondoltátok, hogy szabadok vagytok, ezek az újrakapcsolódásból eredő fényhullámok beütköztek a magatokra öltött védelem utolsó bástyájába. Volt akinek ez aprócska dolog volt, másoknak az egész rendszerét megrázta.

Úgy gondoljuk az utolsó hét igen eseménydús volt. Örömkiáltások lesznek, de akár a kétségbeesés könnyei is megjelenhetnek. Semmi nem marad érintetlenül most, ahogy az utolsó védőfalak is leomlanak. Egyedül rajtatok múlik hogyan reagáltok arra amit a fény megvilágít (bennetek). Hiszen itt van és nem marad többé elrejtve a szemetek elől. Át is karolhatjátok ezt az igazságot, de el is távolodhattok tőle. Lényegtelen hogyan választotok, a választás egyedül a tiétek, mint ahogy mindig is a tiétek volt. Eddig sosem világította meg ennyi fény az utatokat, és sosem tudtatok így áthaladni azon az igazságon ami a lábatok előtt van.

Válasszatok hát jól, és tudjátok hogy ez a fény néha fájdalmakkal telinek tűnhet, de egyben a gyógyítás fénye is. Ezúttal begyógyíthatja a legutolsó sebeiteket is, persze ha ezt megengeditek.

309. rész (2013. május 13.)


Már megszokhattátok, hogy ezen csatornán keresztül olvassátok az üzeneteket. Mostantól viszont szeretnénk arra bátorítani benneteket, hogy közvetlenül kommunikáljatok velünk. Amikor azt mondjuk velünk, akkor arra a kollektívára gondolunk amelyet Állandó Társak néven ismertek. Azért így kollektíven, hogy ne legyetek akadályozva. Ezért választottuk azt is, hogy arc és név nélkül jelenünk meg. Megvan minden képességetek ahhoz, hogy felvegyétek a kapcsolatot a ”másik oldallal”. Végre elértetek ahhoz a ponthoz, hogy valódi polgárai lehettek, nem csak ennek a bolygónak hanem az egész Teremtésnek. Annyi megpróbáltatás volt ezen a hosszú úton, és az információ annyira ellenőrzés alatt volt tartva. Tudjuk, ez nem újdonság a számotokra, hiszen tudjátok milyen sok manipuláció történt a színfalak mögött. Most viszont nagyon sok dolog helyre állt. A ti utatok pedig fontos szerepet játszott a bolygó újraszerveződésében. A megtisztító és megvilágosító folyamat nélkül melyet magatokra vállaltatok, semmi sem változott volna meg. Az emberiség továbbra is a pusztulás irányába haladna.

Ahogy a legutóbbi események mutatják, elég sok fajtársatok választotta azt amit ti – az elmúlt néhány hónapban – a beáramló fénymennyiség megnőtt, szinte teljesen elmosta már a körülöttetek lévő manipuláló sűrűséget. Nem részletezzük ezt. Elég annyi hogy sok ilyen erő semlegesítődött vagy eltűnt, a ti kapcsolódásbeli képességetek pedig ezzel megnőtt.

Látjátok egy nyitott csatorna, az nyitott csatorna. Oly vonzó volt megnyitni a csatornákat azoknak is akik nem a fényt képviselik, hogy továbbítsák az eszméiket. Nagyon sok manipuláció történt dezinformáció alakjában, melyet az alacsony rezgés próbált véghezvinni. Volt ami sikerrel járt, volt ami nem. Arra viszont bőven elég volt, hogy munkát adjon nekünk. Igyekeztünk is minimalizálni a sötét anyag beszivárgását a fény csatornáiba. Elhihetitek, nagyon zavaros légkör volt az egész a fátyol mindkét oldalán. Most viszont az egész játszótér megváltozott, a ti rezgésszintetek is megnőtt hiszen úgy döntöttetek kapcsolódtok a fényhálóhoz. Így az állás egész más mint azelőtt. Arra kérünk benneteket, hogy hallgassatok a közeljövőben érkező jelekre.

Nektek is megvannak a saját Állandó Társaitok, kik eltérő alakban és formában érkeznek hozzátok. Többé már nem vagytok magányos lények, nem egyedül utaztok. Valójában soha nem is voltatok magányos utazók. Most viszont kapcsolódtok a társaitokhoz. Van akit fizikai formában is, másokat nem ennyire ismertek. Maga a csoport is megváltozott az utazás során, hiszen aki maradt az pontosan illeszkedik a rezgésbeli teretekhez. Az Állandó Társak is változnak, igaz mindig van valami állandó és konstans a csoportban.

Tudjuk hogy ez nem újdonság, mert sokan már régóta tudnak kapcsolódni a másik oldalhoz, de lesz akinek ez új terület. Így előfordulhat, hogy egy kicsit ijesztő az elején, hiszen honnan is tudhatnátok kihez ”beszéltek”? Lehet csak magatokhoz? Nos, lehet így van, hiszen ti is számos tudatréteggel rendelkeztek. Az amelyikkel ”éltek és lélegeztek” a hétköznapokban csupán egy része ennek. Ahogy EGGYÉ váltok önmagatokkal és az önvalóitokkal is, sokszor TI szóltok MAGATOKHOZ, de egy magasabb tudatossági szintetek beszél az emberi részetekhez. E mellett más lényektől is kaptok jeleket, oly sok minden vár még felfedezésre.

Tudjuk hogy ez rémisztő lehet, hiszen mi van ha nem jó szándékú entitás kopogtat az ajtótokon? Nos, először is elmondanánk, hogy ennek az esélye immár igen alacsony. De ahogy minden másnál ez is a tudatosságon és a szándékon múlik. Ugye mindig leellenőrzitek kit is engedtek be az otthonotokba? Itt is ezt a megkülönböztető képességet kell használni ahogy oly sok másnál is, ha valamit rossznak éreztek akkor nemet mondtok neki és nem engeditek be. Ez ennyire egyszerű, senki nem léphet be a beleegyezésetek nélkül. A fény amit hordoztok már igen erős, egyfajta védelmet is ad bármilyen körülmény között. Maradjatok hát a középpontotokban, legyetek éberek és érezzétek át mi is közeledik. Még a legártatlanabb energia is sok lehet néha, ekkor kérjétek meg lassítson le egy kicsit, hogy hozzá tudjatok igazodni az energiá(já)hoz. Ez ugyanis az energiáról szól, minden új dolog amivel találkozni fogtok az lesz ami – új – egy kicsit idegen energia. Mindig tegyétek azt amit jónak éreztek, ne erőltessetek magatokra semmit. Elég ha tudjátok, hogy az ajtók már nincsenek bezárva, szabadon beléphettek, s olyan tempóban ami nektek megfelelő. Válasszatok olyan ”társat” amilyet csak szeretnétek, amihez a szívetek húz. Jó nagy társaságból választhattok, mindenki várja már az első ”helló- t”. Amikor teljesen zárkózottnak és csendben érzitek magatokat, akkor is tudjatok arról, hogy nem vagytok egyedül. Csupán úgy döntöttetek, hogy most nem léptek be ide, és ez rendben is van így.

Mindez teljesen egyedi, így mindenkinek saját tapasztalata lesz ebben. Lesz energia ami szavak formájában érkezik hozzátok. Lesz aki képekre és alakokra, míg mások illatokra lesznek tudatosak. Például rózsa illatot érez ott ahol nincs is rózsa, stb. Ilyen dolgok, kicsik és nagyobbak is, s mindezek egy-egy „helló-k”. Ne gondoljátok, hogy ilyen csatorna (mint Aisha) alakjában kell megtörténnie a kommunikációnak. Ennyit mára, hamarosan folytatjuk ezt a témát. Addig is arra bátorítunk benneteket, hogy figyeljétek a ”helló- kat”.

308. rész (2013. május 11.)


Ahogy múlnak a napok, egyre jobban beárad annak a nagysága aminek a részei vagytok. Igen, ez magával hoz bizonyos heves személyes megtisztulásokat, de ugyanakkor jelzi a teljesen új korszakot is az egész bolygónak. Ahogy említettük, nem csak ti vesztek részt ebben az összekapcsolódásban és gyülekezésben melyre összpontosítottatok. Ez egy globális esemény, vagy inkább események sorozata, hiszen sok más hasonló csoport van akik elmélyítik a kapcsolatukat. Amikor kapcsolatot mondunk, utalunk egyben a személyes kapcsolódásra, és a ”fátyol mögötti” részetekhez való – az egész Teremtéssel történő – kapcsolódásra is. Számos egyéni lélek, egy fényhálóba szövése is egyben.

Már említettük, hogy mindennek egy specifikus rezgéshez van köze. Ahogy a mágnesességben a rezgések vonzzák egymást, így ti is összhangot éreztetek amikor először beléptetek a Tóba. Az ami ide vonzott benneteket, az a Tónak a magában rejlő rezgése. Úgy éreztétek szinte hozzátok szól, és pont ezt teszi ez a rezgés. Olyan mint egy útjelző fáklya, jelet küld ki és akik képesek ráhangolódni azokat magához vonzza. A magadban rejlő rezgés teszi lehetővé azt, hogy rá tudsz hangolódni. Az a rezgés, amelyet magaddal hordozol ahogy fizikai testbe lépsz és ide érkezel a bolygóra. Az egyén számos különböző rezgést hordoz, de mindig van egy ami az alap(rezgés). Amint valami olyannal találkozol ami ezt a rezgést képviseli, azonnal automatikusan észreveszed. Innen van az az érzet, mintha valakit már régóta ismernél, közben először találkoztok. A felszínes emberi réteg alatt ti mind mozgó energiamezők vagytok. Az energiamezőtök pedig bizonyos alaprezgést hordoz, ez a rezgés egyre aktívabb lesz most. Ez történt a Gyülekezés előtt-során-után is. Ugyanannak a rezgéscsoportnak vagytok a tagjai, így vonzódást éreztek egymáshoz. Szó szerint a véretekbe van ivódva. Ez van a DNS-etekbe kódolva, így nem lehet utánozni vagy lemásolni. Az alaphangotok ez, és ezzel a hanggal rendelkezőkhöz vonzódtok. A többiek iránt vagy semleges, vagy negatív érzésetek lesz.

Mindez furán hangozhat, de fontos része az egész bolygó újjászületésének. Egyénileg talán nem nyomtok sokat a latba, de ahogy összekapcsolódtok elkezdtek energetikai hálókat formálni, melyek sokkal erősebbek mint az őket felépítő egyéni részek. Szóltunk már erről, így ez nem újdonság számotokra. Ami viszont újdonság lehet az az, hogy számos eltérő rezgést képviselő csoport létezik akik hasonló folyamaton mennek épp keresztül. Megtudjátok találni őket az interneten, hiszen hasonló tömeges kommunikációban vannak mint ti is a Gyülekezésen. Lesz akit más csoport is vonz. Azért van ez mert az alaprezgésnek alcsoportjai is vannak, és ezen alcsoportok fényhálói átszövik a másik csoport fényhálóit. Összetetten hangozhat, nem muszáj részleteiben megérteni. Elég ha úgy érzed valamilyen csoporthoz vagy egyénhez kapcsolódnod kell. Amikor így érzed, akkor azt tedd is meg, hiszen minden okkal történik még akkor is, ha az ok nem mindig nyilvánvaló.

Amint megérett rá az idő, az egész világossá válik majd. Most elég ha tudjátok, hogy minden gondosan el lett tervezve és tökéletesen terv szerint halad. Amikor elérkezik az idő, hogy a megfelelő szerepbe lépj akkor a megfelelő emberekkel leszel kapcsolatban, valamint a megfelelő pontokon fogsz kapcsolódni ehhez az energiahálóhoz. Most ennyire megyünk bele a részletekbe hiszen ez egy összetett dolog. Hagyatkozzatok a belső hangotokra/vezetőtökre. Összetettnek tűnhet, de amikor örömet éreztek a szívetekben akkor tudni fogjátok, hogy a megfelelő emberekkel és a megfelelő módon kapcsolódtok épp. Ekkor a szeretet melyet belül éreztek még jobban felerősödik, mégpedig annyira amennyire eddig még soha nem éreztétek. Ez egy szeretet ”munka”. Az első bepillantást már megkaptátok, meg is osztották sokan a Gyülekezés után. De ez semmi ahhoz viszonyítva ami előttetek áll még.

A gyógyító vizek


Kedves fénycsaládom!

Nagyon különleges volt az utóbbi néhány nap a Gyülekezés óta. Számos órát azzal töltöttem, hogy a kommentárjaitokat olvastam, nem is tudom ejtettem-e ezidáig annyi örömkönnyet mint most. Sok embernek volt mélyreható tapasztalat a Gyülekezés, de e mellett be is indított bennük mélyen valamit. Az utána következő napokban mindenki érezhette az energetikai kapcsolódás utóhatásait. Nem csak én éreztem úgy, hogy el kell vonulnom és fel kell dolgoznom a történteket. Nohmad, olyan szépen megfogalmaztad amikor azt írtad: ”integrálni az áldást”. Hiszen igen, mi mind áldottak vagyunk, de van akinek ez az áldás még rejtve maradt. Ahogy az AT is mondta a Gyülekezésről szóló üzenetében, a szívünkhöz vezető ajtók nem csak megnyíltak, hanem szinte lerepültek a sarokvasaikról és többet soha nem lesznek bezárva.

Azt, hogy ez kinek mit jelent szépen megosztottátok velem. Annyi öröm van ebben, de sok könny is, hiszen valóban megnyíltak a kapuk a magvunkig. Amit ott találunk az fájdalom-teljes is lehet, de egyben gyógyító is. Hiszen EGY-ek vagyunk és senki sincs elfeledve. Mélyen összekapcsolódtunk, s ez örökre szól, de időt kell szakítanunk arra is, hogy valóban kapcsolódjunk önmagunkkal. Mi rejlett a szívünk mélyén? Mindenkinek van régi sérülése, de eddig nem látszott gyöngyök is rejlenek ott. Ne felejtsétek el megadni az engedélyt magatoknak az elérésükre. Lehet segítségre lesz szükségünk amikor alávetjük magunkat ennek a folyamatnak. Ne felejtsünk el kérni, ha kell. A Tó vizében nem csak mókázni és szórakozni lehet, de gyógyulni is. Sokféle módon lehet segítséget kérni. Nagyon szívet melengető olvasni azokat a sorokat amelyeket megosztottatok velem, valamint látni azt mennyi minden ömlik ki és be ebbe a Tóba.

Maggie a következő kommentárt írta Alex-nek:

”Alex, gyönyörűséges, csodálatos, bátor fénytestvérem! A szavaid annyira megindítóak voltak, hogy azonnal abbahagytam amit csináltam és elkezdtem szeretet energiát küldeni a távolból neked. Ez pedig egy a tóhoz való kapcsolódás tapasztalatává vált. Így köszönetet szeretnék mondani neked és az egész tónak ezért a csodálatos tapasztalatért! Ezelőtt sosem éreztem ennyi szeretetet áramolni a testemen át! Ráébredtem, hogy a többiek is segítenek és kollektíven gyógyítjuk magunkat és egymást is! Amint erre ráébredtem, egy energialöket ÁRAMLOTT a kezeimen át, de a testemben is éreztem. Egy időben két helyen voltam, a mély szeretet amit éreztem magával ragadó volt, nem tudtam megállítani az arcomon legördülő könnyeket. Óriási ajándék ez az egység, nagyon hálás vagyok! Ezerszeres köszönet minden apró fényért amit csak beleszőttök!!!”

Valóban EGY-ek lettünk, nem szabad elfelejtenünk azt a végtelen erőt, aminek részei lettünk. Ez a Tó annyi szeretettel teli energiával vibrál, és mi vagyunk azok akik ezt létrehoztuk. Ne feledjetek el inni ebből a Tóból, mindenkinek szüksége van erre az áldásra. Ahogy az AT emlékeztetett bennünket: ”Újjászülettetek egy olyan testbe, ami még mindig ütött- kopott, de ez a test teljesen újraprogramozódott... lassítsatok hát le és adjatok elég időt magatoknak, hogy teljesen bele tudjatok nőni ebbe az új cipőbe. Először igen nagynak fognak tűnni, de ne legyen kételyetek a felől, hogy be tudjátok tölteni.”

Köszönöm mindenkinek mindazt amit ide hoz, de szeretnék mindenkit arra emlékeztetni, hogy ugyanúgy vehet is mindebből. Valóban újjászülettünk, és mint egy újszülött bizonytalanoknak és sérülékenyeknek érezzük magunkat. Mint ahogy ezen a filmen, minket is szerető kezek tartanak. Biztonságosan átadhatjuk magunkat ennek a szeretetnek.

 

Szeretettel és hálával, Aisha

307. rész (2013. május 08.)


Kedves barátaim, kedves családom!

Örömmel üdvözlünk benneteket, végre átléptétek a határt és visszatértetek a régi dicsőségetekhez. Tudjuk, lesz akinek ez további kérdéseket teremt az elméjében, hiszen nem látjátok az életetekben ezt és talán azt gondoljátok: ”mi a fenéről beszél?” Hadd magyarázzuk el mi is történt az elmúlt napokban.
 
Ahogy tudatosan kinyitottátok a szívetek magja felé az utolsó ajtót, (akár a Gyülekezés előtt, közben vagy után történt ez) egyben el is tüntettétek az utolsó akadályt az utatokból. Ez mindig is így volt, a döntést csakis nektek kell magatoknak meghozni. Senki és semmi sem erőltetheti rátok azt, hogy megadjátok magatokat önmagatoknak, ez csakis a ti saját döntésetek lehet. Amikor viszont meghozzátok ezt a döntést, többé már senki és semmi nem állhat az utatokba. Amint IGEN-t mondtok magatokra, az Egész Teremtés hallgatni fog és az ajtók mintegy varázsszóra megnyílnak. Csakis ekkor tudtok belépni a valódi önvalótokba.

Oly sokan meghoztátok ezt a döntést, innen már semmi sem lesz a régi. A felszínen nem sok látható még, de ha közelebbről megnézitek akkor észrevehetitek a finom eltéréseket. Lehet a légkör vibrál egy kicsit másképp, a színek élénkebbek, vagy más szavak hagyják el az ajkatokat. Amint már említettük ez a cipő először túl nagynak tűnhet. Nem kell fejetlenül belerohanni. Legyetek türelmesek, tudjuk ez lesz akit idegesít és zavar (mármint, hogy türelemre intenek – Tom).

Nézzétek meg a közelmúltat, valamint az elmúlt 12 hónapot, s legyetek őszinték magatokhoz. Láttatok valamilyen változást vagy sem? Még mindig csak a felhalmozódó, kifizetendő számlákat látjátok és a barátságtalan arcokat a tömegből? Vagy láttok valami változást? A szívetekben tudni fogjátok milyen változásról beszélünk. Ezek nem felszínes változások, nem a celebek szájából elhangzott csacskaságok, nem a tömegmédia felemelkedése. Ezek a mély szinten történő változások, melyek felkavarják a szíveteket és örömkönnyeket hoznak a szemetekbe. Éreztetek ilyet a közelmúltban, ha igen mi volt az oka? Ugyanis itt rejlik az igazság kedves barátaim, a szívetek sosem hazudik. Innen kezdve érezni fogjátok a szívetekben a gyorsulást, az öröm egyre gyakoribb lesz. Amint megtanuljátok hogyan hangolódjatok az új rezgéshez mely körbevesz benneteket. Többé már nem vagytok magányos világítótornyok melyek lehorgonyozzák a mennyország hangjait és belesugározzák az éjszakába. Végre valóban EGYEK vagytok, mindannyian ugyanarra a hangzásra rezegtek, hiszen nem is tudtok mást tenni. Hozzákapcsolódtatok ehhez az állandó fény és energiagenerátorhoz. Rajtatok keresztül pedig ez az új öröm hang(zás) beteríti az egész bolygót.

Hegyezzétek hát a fületeket és meghalljátok ti is, nem is halljátok inkább megérzitek a testetek összes csontjában (velejében – Tom). Amikor pedig tudatosan kinyúltok ezen fényháló bármely másik tagja felé, érezni fogjátok, hogy a rezgés keresztülárad. Többé már nem vagytok elkülönülve, az örömteli üzenetetek többé már nem korlátozódik a magányos fénycsóvátokra. Innen már olyan mintha az egész légkör megelevenedett volna ugyanazt az örömhangot zümmögve.

Ízleljétek hát meg ezt a kórust, s ne feledjetek el hálát adni magatoknak, hogy itt vagytok és a puszta létetek által az egész bolygó ismét harmóniában rezeg, a korszakok óta tartó diszharmónia után. Ez a jótékony rezgés mindenre hatással van, egyre távolabbra terjed a Magvatokból.


Kedves barátaim! (2013. május 06.)


Ma úgy éreztem vissza kell egy kicsit húzódnom és megpróbálni feldolgozni mindazt ami az utolsó 24 órában történt, az AT viszont máshogy gondolta...
Nagyon határozottak voltak abban, hogy üljek le és írjam meg ezt az üzenetet, valamint osszam meg olyan gyorsan ahogy csak tudom. Valami oknál fogva nem akarták, hogy a Kézikönyv része legyen, hanem külön üzenetként szerepeljen, tehát itt az üzenet:

”Kedves barátaim, szeretett családunk, hiszen valóban ezek vagytok. A tegnap esti heves kacsolódás után úgy gondoljuk sokan érzitek ennek az igazságát. Tudjuk, hogy régóta vártatok erre, és végre elmondhatjuk: üdvözlet itthon szeretett fényangyalok. Hiszen nem csak ott vagytok angyalok ahonnan jöttetek, hanem itt lent a Földön is ugyanolyan végtelen fénylének vagytok. Láthattátok teljes fényetekben magatokat, pont úgy ahogy mi látunk benneteket. Köszönjük, hogy megnyitottátok a szíveteket erre az igazságra. Az ajtók ugyanis úgy voltak bezárva, hogy nagyon nehezen lehetett a mélyére hatolni és megnyitni újra őket. Tegnap este viszont megtettétek, az ajtók nem csak megnyíltak, hanem szinte lerepültek a sarokvasakról. Többé sosem lehetnek zárva.

Ha egyszer már megengedtétek, hogy a valódi fény megérintse a magvatokat és MAGATOK által legyetek szeretve, többé soha nem fogtok elmenni. Ismét csak köszönetet mondunk a bátorságotokért, bölcsességetekért, szépségetekért és a végtelen fényetekért. Ti már mind ragyogva jártok kedveseim, azzal a ragyogással amit minden egyes könnyel, elválásbeli fájdalommal, szomorúsággal szereztetek itt a földi utazásotok során. Tudjatok róla, hogy teljesen felébredtetek az álomból, és az Anyaföld is ugyanúgy felébredt. Pihenjetek hát kedveseim, próbáljatok visszatérni a szokásos kerékvágásba. Gyanítjuk egy kicsit megzavarodtatok ettől az energetikai ébredéstől és újjászületéstől. Hiszen újjászülettetek abba a testbe ami még mindig egy kicsit zavarosnak tűnik, de ugyanez a test teljesen át lett programozva. Mégpedig olyan módon, hogy nem csak nektek válik előnyötökre, hanem a szerető Anyátoknak is. A bolygó amelyen jártok, minden egyes lépésetek által táplálva lesz ezentúl. Rajtatok keresztül áramlik az az életerő, ami ahhoz szükséges, hogy ismét erős legyen. 

Lassítsatok le nyugodtan, adjátok meg magatoknak azt az időt ami szükséges ahhoz, hogy belelépjetek teljesen ezekbe az új cipőkbe. Az első pillanatban talán túl nagynak tűnnek, de kétely sincs afelől, hogy képesek vagytok teljesen betölteni. Ezentúl még több jelenléttel fogtok lépdelni ezen a földön, sokan pedig követni fogják a lábnyomaitokat. Hozzátok húzza majd valami a többieket, ehhez a teljesen új energiához amelyet magatokkal hoztok. Ezzel pedig valóban elkezdődhet a kivonulás a régi sűrűségből. Megtisztítottátok magatokat az összes régi mocsoktól, eljött az idő a dárdahegy megformálásához. Ezzel pedig egy ragyogó ösvény nyílik azok számára aki szintén ezt szeretnék csinálni. Ismét csak köszönetet mondunk nektek, azért amik vagytok, és amivé megengedtétek magatoknak, hogy váljatok. Újra a valódi önvalótok lettetek minden szempontból, s egyenlőként üdvözlünk benneteket. Mindig is ezek voltatok, de most végre ti is így tekintetek magatokra. Ez pedig nagyon nagy örömet okoz nekünk.

Ennyi mára, hamarosan visszatérünk."

Sok szeretettel, örömmel és hálával, Aisha

Üdvözöllek a Tó menti első Gyülekezésen! (2013. május 05.)

Kedves ragyogó család!


A szívem ma szinte túlcsordul, egyszerűen csak árad az öröm belőlem! Micsoda átváltozásnak vagyunk a tanúi. Ez a Tó a szeretet fazeka, ahogy az AT nevezte. Ez a hely nagyon erőteljes, szép és fontos lett. A fény egy gyönyörű virágává nőtt attól a szeretettől és gondoskodástól amit hozzáadtatok. Egy szeretettel vibráló hely lett, és a Tó hullámai pedig kilépnek és behálózzák az egész bolygót. A világ minden részéről érkeztek emberek a Tóhoz, ma pedig részt fognak venni a Gyülekezésen, amely még jobban összehoz bennünket. Egy apró kimutatást is készítettem ami megmutatja azokat az oldalakat és látogatókat akik kapcsolódnak ehhez a bloghoz. Mint láthatjátok ez valóban világraszóló.



Persze azok közül akik meglátogatták a blogot, nem mindenki fog részt venni a mai Gyülekezésen. De tudom, hogy bizonyos módon ők is jelen lesznek, ugyanis a fényükből egy kis részt itt hagytak. Olyan ez mint egy lábnyom, ezek az apró fények is aktivizálva lesznek a mai ceremónia által. Én ugyanis jobban szeretem ceremóniának, esetleg ünneplésnek nevezni. Ugyanis ma ünnepelünk, magunkat ünnepeljük, mindazt a kemény munkát amit eddig elvégeztünk. Valamint azt a dicsőséges világot amit teremtettünk, pusztán az által hogy ebben a térben lélegzünk és élünk a bolygón.


Kedves barátaim, örömmel látlak benneteket. Nagyon büszke vagyok és nagy megtiszteltetés számomra megköszönni mindenkinek, hogy részt vesz ebben. Nélkületek ez a világ nem menne keresztül azokon a változásokon, amit látunk és érzünk magunk körül. Ti ugyanis IGENT mondtatok arra, hogy részt vesztek ebben, ezért szívből jövő köszönetem áradjon felétek. Ma ugyanis mindenki lefog ülni, körbeülitek ezt a fénytavat. Amint a figyelmünket a Tó felszínére összpontosítjuk, megfogjuk látni azt a fényt ami több ezer szívben tükröződik. Ez a sok fény- és szeretetsugár összefog kapcsolódni, és egy tiszta, erős fénycsóvává válik, melynek erőssége kiéget bármilyen hátramaradt sűrűséget.


Ezt úgy értük el, hogy megnyitottuk a szívünket egymásnak, de legfőképp saját magunknak. A befelé haladás bátorsága nélkül nem tudnánk ilyen erősen ragyogni ahogy ma ragyogunk. Köszönet hát nektek, és ahogy az AT mondta, köszönet nektek az egész Teremtés részéről. Mindaz amit tettetek nem csak magatoknak szól, hanem mindenkinek. Ahogy ma a szeretetben leülünk, tudjatok arról, hogy mindezt annak az erőnek a kérésére tesszük, amely erőt jelenleg fel sem tudunk fogni. Ennek a szeretetnek az ereje még csak most kezd el átszivárogni rajtunk keresztül. Mindaz az öröm amit eddig tapasztaltunk, csupán egy apró része annak az örömnek amit magunknak és az egész bolygónak igyekszünk elhozni. Mi vagyunk a változás amit látni szeretnénk, most pedig eljött az idő arra, hogy LEGYÜNK.


Köszönöm, szeretett fénycsaládom! Ma eggyé válok veletek, erről a napról álmodtam már azelőtt mielőtt erre a bolygóra jöttem volna.


Szeretettel, fénnyel és hálával, Aisha


UI.: A Gyülekezés idejére a 21.00 Oslo, Norvégia idő lett kijelölve.


Nem muszáj pont ebben az időben csatlakozni. Csupán annyi szükséges, hogy részt vegyetek ebben, elég ehhez a Gyülekezésre összpontosítani a figyelmeteket. Az időtartamra azt javaslom, olyan hosszú legyen ami kényelmes nektek. Én általában 20 perc és egy óra között szoktam, de mindig a belső sugallatot követem. Úgy gondolom mindenkinek meglesz az egyedi tapasztalata, remélem sokan meg is osztjátok ezt később velem.

306. rész (2013. május 03.)


Felfigyelhettetek rá, hogy a bejövő energiák különböző adagokba/csoportokba rendezhetőek. Ennek egyszerű oka van. Egy része ennek az energiahálónak részt alkot a mindent átható egyben is, mely körbevesz és összeköt mindent. Ez a (nevezzük úgy) végtelen háló(rács) az energetikai része ennek az összeszövődésnek, melyet sokan fényfolyóként tapasztalhattok. Egy nagyon békés és aranyfényű energia, mely megnyugtat benneteket és segít elengedni sok energetikai stresszt, amit az utóbbi időben tapasztalhattatok. Ennek az arany boldogságnak az összefonódó fonalait egyre nyilvánvalóbban fogjátok megtapasztalni ahogy a Gyülekezés napja közeledik. Arra kérünk benneteket, hogy nyugodtan kortyoljatok belőle amikor csak szeretnétek.

Ugyanis bizonyos módon már hozzá vagytok kapcsolódva. A folyamat ami vasárnap fog formát ölteni, egy olyan esemény/cselekedet/tett lesz, amely során a fény szálai által még jobban összekapcsolódtok. Erről több szó fog esni a következő üzenetben, most viszont a másik energiarétegről szólunk amelyben éppen úsztok. Amint már említettük is, ez a hét vezet az energetikai Gyülekezéshez, és egy kihívásokkal teli hét lesz. Több gomb is be van nyomva abból a célból, hogy a régi hulladék utolsó maradványai is leváljanak rólatok. Mert ti mind hibátlanok vagytok belül, de itt-ott akad egy kis por és piszok mely nincs letisztítva teljesen. Az energetikai megtisztítás így néha durvának tűnhet. Kérünk benneteket, hogy ne vegyétek ezt valamilyen büntetésnek mert nem azért történik. Ez a Teremtés módszere arra, hogy a teljes belső ragyogásotokkal csillogjatok, letörölve az összes régi port mely összegyűlt a sarkokban. Megérdemlitek, hogy ragyogva és büszkén álljatok fáklyaként, amik valójában vagytok és akik össze is gyűlnek, valamit kapcsolódnak is néhány nap múlva. Ne felejtsetek el mélyeket lélegezni amikor elér hozzátok egy ilyen megtisztítás. Tudjatok róla, hogy ez a javatokat szolgálja még akkor is, ha időnként úgy tűnik mintha lelassítana vagy megállítana a haladásotokban. Nem fog ilyet tenni. Úgy lettek megtervezve, hogy az előttetek lévő utat megtisztítsák. Maradjatok hát a középpontotokban és továbbra is kapcsolódjatok. Ne vonakodjatok menedéket kérni attól a másik résztől amiről már beszéltünk. A boldogság arany hálója körétek fonódott. Arra biztatunk benneteket, hogy merüljetek el benne amikor csak úgy érzitek szükségetek van menedékre és társaságra. Ismét csak azt mondjuk, minden rendben van és jó kezekben vagytok. Elővagytok készítve, így mindannyian a ragyogó ruháitokban tudtok megjelenni, és a legjobbat nyújtani amikor a buli elkezdődik. Megérdemlitek ezt a különleges, vagy mondhatjuk úgy is VIP bánásmódot. Hiszen magatokra vállaltátok azt a feladatot, hogy nem csak önmagatokat tisztítjátok meg, de a kollektív mocskot is. Így megérdemlitek, hogy minden módon (formában) ragyogjatok.

305. rész (2013. május 01.)


A Gyülekezés ideje közeledik, elkezdik hallatni a jelenlétüket az energiák melyeket lehoztatok erre a bolygóra a fizikai járműveitekkel. Ezt érezni fogjátok a napokban, a nagy napon pedig még ennél is jobban. Olyan ez mint egy nagy kicsúcsosodás, egy olyan dolog kulminálódása ami már nagyon régóta zajlik. Már régóta fény horgonyai vagytok. Az energia ami a segítségetekkel ide kapcsolódik, vagy ahogy mi nevezzük a fényszálak, már itt vannak. Itt és most egybefonódnak és kapcsolódnak. Ez nem meglepő számotokra, hiszen oly sok kapcsolódást éreztetek már ami ehhez a gyönyörű fénymunkás hálóhoz kapcsolódik. Most viszont minden felgyorsul, ahogy összefonjuk a szálakat egyre összetettebb kapcsolódást hozunk létre. Olyan mintha egymás után nyitnák meg a kapukat (portálokat), ti pedig úgy érzitek mintha szobáról szobára lépdelnétek a beteljesülés felé.

Az utak kibővültek, bár lehet nem éreztétek ezt mert túl sok időt töltötök azzal, hogy a saját lábaitokat figyelitek. Próbáljátok megítélni merre ingoványos a talaj. Ez egyáltalán nem furcsa, hiszen olyan ez sokatoknak mintha újból tanulna járni vagy kerékpározni. Ahhoz hogy megtaláljátok az egyensúlyotokat, a legjobb ha előre tekintetek és nem a lábaitokra. Lehet hogy először jobbnak tűnik a lábat figyelni, de a teljes egyensúly érdekében hatékonyabb ha a tekinteteteket felemelitek és a horizontra szegezitek. Így nem csak az egyensúlyotok javul, de azt is érzékelhetitek milyen messzire is láttok már el.

Hiszen minden egyre gyorsuló iramban tágul, ha nem vagytok ennek a tudatában akkor könnyen lemaradtok a saját fejlődésetekről/növekedésetekről. Engedjétek hát el azt a késztetést, hogy magatokra tekintetek, és nyíljatok meg a lenyűgöző környezetre. Annyira megváltozott az utóbbi napokban, garantáljuk, hogy a lélegzetetek is eláll ha sikerül a teljes terjedelemre rálátnotok. Többé már nem a tavalyi év sötét alagútjában utaztok. Már kijutottatok az alagút túlsó végén, s a látvány lélegzetelállító. Töltsétek hát meg a tüdőtöket a szabadság friss levegőjével, engedjétek meg hogy a szívetek az új hangzást énekelje. Ez csupán a kezdet kedveseim, az első látvány csak egy betekintés abba, hogy mi vár még rátok ahogy beértek az álmotok állomására (megállójára).