332. rész (2013. július 02.)


Amint sokan érezhetitek is a dolgok igen felhevültek ezen a nyáron. Sok kavarodás van körülöttetek. Nem csak energia formájában, hanem azáltal is amit a fénybefecskendezések keltenek. Hiszen a fény sosem jön üres kézzel, mindig alapos változást hoz.

Titeket és a körülöttetek lévő embereket is alaposan érintette ez az energiasugárzás, sok minden a felszínre került általa. Annak ellenére, hogy bizonyos szinten már hozzászoktatok mindehhez, mégis nehéz lesz a figyelmeteket összpontosítani és kiegyensúlyozottnak maradni az elkövetkező időszakban. Káosz időszakként, de kreatív zűrzavarként írható le mindez. Különbség van ugyanis a között amit káoszként érzékeltek és ami alatta van. Mindez nem csupán pusztulás, ez újjáépítés.

Az emberiség viszont úgy lett beprogramozva, hogy a változást elkerülendőnek vélje. Így a félelem már meg is jelent vele kapcsolatban. Ennek a félelemnek mind ki voltatok téve az utóbbi időszakban. Meg kell azt is említeni, sokkal erőteljesebben érzékelitek a jeleket azáltal, hogy megnyíltatok és kapcsolódtatok önmagatokhoz és a végtelen hálóhoz is. Azt javasoljuk, hogy amikor a vészjelzést halljátok akkor lépjetek egy kicsit hátrébb (távolodjatok el – Tom). Hiszen sok esetben olyan jelet érzékeltek ami nem is hozzátok tartozik, hanem más emberek vészjelzései.

Ismét csak azt mondjuk, lélegezzetek mélyeket és összpontosítsatok. Próbáljátok lekapcsolni magatokat egy kicsit azon érzelmekről, amelyek körülöttetek kavarognak. Tudjuk, hogy ez nem mindig könnyű, hiszen erőteljes és magával ragadó időnként. A legjobb gyógymód ezekre az energia felhevülésekre belül található. Valamint kapcsolódjatok ahhoz a lélekhálóhoz, amelynek részei vagytok. Nem lehet egyszerű a dolgok sűrűjében ezt megtenni, mégis ezt kell tennetek. A Tó vize oltja a szomjat és csillapítja a félelem tűzét is. Ez nem azt jelenti, hogy elmenekültök a dolgok elől, ez csupán menedék keresés. Ezt a menedéket ti találtátok meg, segédkeztetek a felállításában amikor EGGYÉ váltatok ezekkel a hűsítő energiákkal. Amikor úgy érzitek, ne vonakodjatok kapcsolódni hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése