Ünnepnap


Kedves Barátaim!

Ma, május 17-én van Norvégia nemzeti ünnepe. Ekkor ünnepeljük az alkotmány aláírását mely véget vetett a 400 éves Dán uralomnak. Az egész országban megtelnek az utcák zászlót lobogtató gyerekekkel. Olyan csodálatos módja ez a függetlenségünk és szabadságunk ünneplésének, tele örömmel és nevetéssel.
 
Úgy érzem tökéletes alkalom ez arra, hogy egyben átadjam a testvérem által csatornázott tegnapi üzenetet is. Hiszen épp arról szól hogyan fogják a mostani munkánkat megünnepelni azok akik majd követnek bennünket.

”Egyre csökken az elkülönülés foka. Hamarosan találkozunk az erdő szélén ahol a tó fénye több ezernyi apró csillámmá lobban felébresztve mindent. A mostani időszak nagyon jelentős és hamarosan megértitek ezen szavak fontosságát. A valódi ragyogásotokban fogtok állni az egész emberiség előtt. Többé semmi nem tudja elfeledtetni a nagyszerűségeteket és a valódi lényegeteket. Hamarosan a többiek is úgy döntenek, hogy csökkentik a terheiket és belépnek a multiverzum birodalmába, ahol újra találkozhatnak a valódi önvalójukkal. Az pedig sokkal nagyszerűbb, mint ahogy valaha is képzelték.

Lehet hogy ez a látomás túl sok néhány embernek. De ne aggódjatok hiszen ez csupán a mennyei kapuk megnyílása mindenki számára. Mindig itt vagyunk veletek ahogy a földi birodalomban tartózkodtok. Hamarosan bátran ki tudtok állni és megmutatni kik is vagytok valójában. Többet semmi sem lesz a képzeletre bízva. A pontos végeredmény még nem látható, hiszen a változás lehetősége magában hordozza a különböző, gyümölcsöző végkimeneteleket. Ez a jutalmatok azért mert ezt a ”játékot” játsszátok. Az új világ teremtői (lesztek), ti döntitek el milyen lesz az ottani életmódotok. Nem ti vagytok a hibásak mindazokért a tévedésekért és visszaélésekért ami a bolygótokon történt. Több generáció döntése volt ez, és ennyi idő után nehéz ebből a keréknyomból kilépni. Ti viszont most kiléptetek belőle, már láthatjátok a horizontot és tudhatjátok, hogy a fű zöld, lágyan fúj a szellő és minden napsütésben ragyog.

A megszokott kerékvágat lassan elkopik így, hogy nem annyi láb tapossa. Az örömkönnyek fellágyítják az agyagot és benedvesítik annyira, hogy az új magvak gyökeret tudjanak ereszteni. Hamarosan már emlékké homályosodik mindaz. Ti vagytok az elöljárók, a következő generációk nagy becsben fognak tartani benneteket. Ti voltatok azok akik megtörtétek az öntőformát és végre lehetővé tettétek a mennyországot a Földön.

Kedves fénymunkások, legyetek hát büszkék arra amit elértetek. A teher sosem könnyű, de az arany királyság rátok vár. Erős úttörők vagytok ti, nem acélkarddal hanem bölcsességgel és könnyekkel győztétek le a legmagasabb hegyet. Ami nem más mint a saját egótok, mely mindig csak a megnyilvánítás hiányát és szűkösséget mutatott. Az ideje most lejárt, s az utolsó kétségbeesett harcait űzi. Amint az ősi troll is, ő is elég ahogy a fény megérinti a magját. (A troll egy fontos motívum a skandináv legendákban. - Tom) Ez az amit égetőnek éreztek most, a sebek begyógyulnak és készen álltok az új növekedésre. Meggyógyultatok igaz barátaim, egésszé váltatok ismét. Az új önmagatokhoz még hozzá kell szoknotok, hiszen a fizikai önvaló nem tudja megtartani az összes fényt ami a Magasabb Énetekből árad. Mint a csecsemők, ti is nehezen tudtok járni, folyton térdre pottyantok. Mi viszont szerető anyaként vigasztalunk benneteket és nagyon büszkék vagyunk minden egyes lépésetekre. Lényegtelen hányszor estek térdre, a cél már előtettek lebeg. Hamarosan stabilan tudtok járni, büszkén bele az arany horizontba. Jusson eszetekbe ez, ha a következő napok esetleg tele lesznek sebekkel és ütődésekkel. Lépésről-lépésre haladtok, soha nem fordultok már vissza bármi is áll az utatokba. Tisztelgünk előttetek, büszkén tekintünk rátok, ti vagytok a holnap világának Gyermekei. Milyen gyönyörűek is vagytok mind!”

Szeretettel és hálával, Aisha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése