307. rész (2013. május 08.)


Kedves barátaim, kedves családom!

Örömmel üdvözlünk benneteket, végre átléptétek a határt és visszatértetek a régi dicsőségetekhez. Tudjuk, lesz akinek ez további kérdéseket teremt az elméjében, hiszen nem látjátok az életetekben ezt és talán azt gondoljátok: ”mi a fenéről beszél?” Hadd magyarázzuk el mi is történt az elmúlt napokban.
 
Ahogy tudatosan kinyitottátok a szívetek magja felé az utolsó ajtót, (akár a Gyülekezés előtt, közben vagy után történt ez) egyben el is tüntettétek az utolsó akadályt az utatokból. Ez mindig is így volt, a döntést csakis nektek kell magatoknak meghozni. Senki és semmi sem erőltetheti rátok azt, hogy megadjátok magatokat önmagatoknak, ez csakis a ti saját döntésetek lehet. Amikor viszont meghozzátok ezt a döntést, többé már senki és semmi nem állhat az utatokba. Amint IGEN-t mondtok magatokra, az Egész Teremtés hallgatni fog és az ajtók mintegy varázsszóra megnyílnak. Csakis ekkor tudtok belépni a valódi önvalótokba.

Oly sokan meghoztátok ezt a döntést, innen már semmi sem lesz a régi. A felszínen nem sok látható még, de ha közelebbről megnézitek akkor észrevehetitek a finom eltéréseket. Lehet a légkör vibrál egy kicsit másképp, a színek élénkebbek, vagy más szavak hagyják el az ajkatokat. Amint már említettük ez a cipő először túl nagynak tűnhet. Nem kell fejetlenül belerohanni. Legyetek türelmesek, tudjuk ez lesz akit idegesít és zavar (mármint, hogy türelemre intenek – Tom).

Nézzétek meg a közelmúltat, valamint az elmúlt 12 hónapot, s legyetek őszinték magatokhoz. Láttatok valamilyen változást vagy sem? Még mindig csak a felhalmozódó, kifizetendő számlákat látjátok és a barátságtalan arcokat a tömegből? Vagy láttok valami változást? A szívetekben tudni fogjátok milyen változásról beszélünk. Ezek nem felszínes változások, nem a celebek szájából elhangzott csacskaságok, nem a tömegmédia felemelkedése. Ezek a mély szinten történő változások, melyek felkavarják a szíveteket és örömkönnyeket hoznak a szemetekbe. Éreztetek ilyet a közelmúltban, ha igen mi volt az oka? Ugyanis itt rejlik az igazság kedves barátaim, a szívetek sosem hazudik. Innen kezdve érezni fogjátok a szívetekben a gyorsulást, az öröm egyre gyakoribb lesz. Amint megtanuljátok hogyan hangolódjatok az új rezgéshez mely körbevesz benneteket. Többé már nem vagytok magányos világítótornyok melyek lehorgonyozzák a mennyország hangjait és belesugározzák az éjszakába. Végre valóban EGYEK vagytok, mindannyian ugyanarra a hangzásra rezegtek, hiszen nem is tudtok mást tenni. Hozzákapcsolódtatok ehhez az állandó fény és energiagenerátorhoz. Rajtatok keresztül pedig ez az új öröm hang(zás) beteríti az egész bolygót.

Hegyezzétek hát a fületeket és meghalljátok ti is, nem is halljátok inkább megérzitek a testetek összes csontjában (velejében – Tom). Amikor pedig tudatosan kinyúltok ezen fényháló bármely másik tagja felé, érezni fogjátok, hogy a rezgés keresztülárad. Többé már nem vagytok elkülönülve, az örömteli üzenetetek többé már nem korlátozódik a magányos fénycsóvátokra. Innen már olyan mintha az egész légkör megelevenedett volna ugyanazt az örömhangot zümmögve.

Ízleljétek hát meg ezt a kórust, s ne feledjetek el hálát adni magatoknak, hogy itt vagytok és a puszta létetek által az egész bolygó ismét harmóniában rezeg, a korszakok óta tartó diszharmónia után. Ez a jótékony rezgés mindenre hatással van, egyre távolabbra terjed a Magvatokból.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése