304. rész (2013. április 29.)


Amint észlelhettétek is, a tűz felélénkült. Közeledünk az első Gyülekezéshez, melyet a következő hétvégén tartunk. Valószínűleg érezni fogjátok ahogy a tűz felerősödik, hiszen szeretnétek részt venni ebben az egész világra kiterjedő eseményben. A szálak melyeket eddig szőttetek egyre nagyobb szövetté állnak össze. Benne vagytok ebben az új fényhálóban és mi megbizonyosodunk arról, hogy elég jól bekötöttétek-e magatokat. Hiszen igen gyorsan fogjuk tekerni a szálakat és egy csodálatos fényszerkezetbe szőjük őket. Ez nem azt jelenti hogy rabok vagytok, épp ellenkezőleg. Ez azt jelenti, többé nem vagytok magányos utasok akik az alacsony sűrűségben utaznak. Innen csatlakoztatok a bulihoz, kapcsolódtatok a jövő (fény)szálaihoz. A cselekedeteken keresztül megtettétek azt amit már oly régóta eldöntöttetek. Ez a BELEEGYEZÉS már megtörtént lélek szinten, még azelőtt, hogy idejöttetek volna. Így az öröm melyet a szívetekben éreztek, abból származik, hogy ez a BELEEGYEZÉS érvénybe lép, kifejti a teljes hatását.

Az út ami eddig a pontig vezetett hosszú volt és nehéz. Van akinek úgy tűnik, hogy a megpróbáltatások még most sem tűntek el. Viszont a beleegyezésetek által, hogy ennek az örömteli fényhálónak a részeivé váltok, elvágjátok az összes szálat ami a régihez kötött benneteket. Ez a háló érvényteleníti a régit, ahogy beléptek ebbe a hatalmas Tóba. Olyan lesz mint egy felszentelés, mely eltörli a könnyeket és a szomorúságot, a haragot és a kétségbeesést mindörökre. Meglesz a lehetőségetek arra, hogy valóban kapcsolódjatok, nem csak a valódi magvatokkal, de a Minden Ami Van magjával is. Ahogy bepillantotok ebbe, a régi azonnal lehullik rólatok. Olyan lesz mint egy kifakult régi fénykép. Még ha néha úgy is döntenétek, hogy ránéztek erre a fényképre egy-egy emlékért, olyannak tűnik majd mintha egy idegen emlékei lennének. Azok voltatok, de többé már nem vagytok azok. A tűz felizzott, a lángok nem csak benneteket melegítenek fel, hanem elégetnek mindent aminek nem itt van a helye. Mint a Főnix, úgy fogtok újra felemelkedni és együtt pedig ragyogóbbak lesztek mint valaha.

Ismét csak elmondjuk, hogy minden rendben van még akkor is, ha úgy érzitek néha a meleg túl sok ezekben a napokban. Az első Gyülekezéshez való előkészület teljes, így érdekes találkozásotok lehet önmagatokkal nappal és éjjel is. Lélegezzetek mélyen, tudjatok arról hogy a megtisztítás tüze nem fog megégetni benneteket. Olyanok vagytok mint a gyémánt, amit még a külső szénréteg borít. Ahhoz hogy a gyémánt megjelenjen, további nyomás és hő szükséges. A folyamat utolsó szakaszán sok irányítást/útmutatást kaptok. Úgy gondoljuk mindenki megfogja találni a módját annak, hogy kapcsolódni tudjon az utazás örömteli részéhez is. Megnyitottátok a szíveteket minderre, ezáltal megadtátok magatoknak az engedélyt az örömre. Azáltal hogy beléptetek ebbe a beavatásba (mert ez valójában az), jobban ragyogtok mint valaha. Még több információval jövünk majd vissza, most viszont ennyi elég. Engedjétek meg magatoknak az örömöt és elevenítsétek fel azt a fogadalmat, hogy ismét örömteli lényekké váltok.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése