296. rész (2013. április 06.)


Az utóbbi napok nagyon hevesek voltak. Lehet gyengébbnek érzed a tested, de a lelked/szellemed emelkedettebbnek érződik. Kemény fából faragtak benneteket, de a fizikai testetek mégis nehezen követi ezt. Jogosan, hiszen változások történnek benne. Néha úgy érződhet mintha széttépnék a húsotokat és eltörnének a csontjaitok. Mégsem esik szét, és ti sem. Ami most zajlik az az újra-kábelezés és bekötés, mely megvisel benneteket. Nem estek szét, sőt megerősítést kaptok, csak a tünetek elfedik a valódi célt.

Azért vagytok itt, hogy győzedelmeskedjetek kedveseim. Ehhez először a saját képességetekbe való kételyt kell átlépni, valamint kijelenteni, hogy ti vagytok a világ új irányítói. Hiszen ezek vagytok. Lehet, hogy az irányító szónak van bizonyos mellékcsengése számotokra. Hadd egészítsük ki néhány gondolattal. A ti szemetekben az uralkodó/irányító egyfajta elnyomó, hiszen a világban bőven láttatok erre példát. Akár még ma is vannak irányítók. Mi nem erről beszélünk, nem azokról az emberekről akik a többiek fölé helyezik magukat erővel és félelemmel elérve ezt. Nem, mi azokról az egyénekről beszélünk akiket azért tartanak nagyra, mert annyi fényt hordoznak magukban. Ez a fény talál most otthonra a fáradt és ütött- kopott testetekben. Ez a fény tesz új uralkodókká benneteket.

Ezen fény megtalálja a módját, hogy felragyogjon bennetek. Semmi sem állíthatja meg, még ti sem. A cselekvéseiteket ez a fény fogja vezérelni, ezáltal biztosítja, hogy olyan módon cselekedjetek amely irányítani tudja a többieket is körülöttetek. Ez a módja az uralkodásnak/irányításnak. A fény beszél majd a többiekhez rajtatok keresztül, az életmódotokon keresztül és így a többiek követni tudnak benneteket. Így képesek lesztek uralni a területet, nem pedig úgy ahogy a kizsákmányolók teszik a parancsaikkal. Ezek a régi irányítók elkezdenek elbukni, függetlenül attól milyen módon is erősítették meg a váraikat. Ahogy az emberek észreveszik bennetek a fényt, ugyanúgy észre fogják venni az ürességet ezekben a zsarnokokban. Így könnyen eldönthetik kit is követnek.

Most ahogy ezeket a mondatokat olvassátok, máris idejét múlttá válnak ezek a zsarnokok. Ti viszont barátaim, napról- napra egyre ragyogóbbá és fényesebbé váltok. Annak ellenére, hogy a fizikai testetek nehéz időszakon megy át, és nem tudja még ezt tükrözni, de hamarosan rájön, hogy ő is fény (a test – Tom). Az új teher egyáltalán nem nehéz, hiszen fény, a szó minden egyes értelmében. Ahogy a por lehull, a gondolat is hamarosan elül, hogy ez az új forradalom túl nehezen elviselhető. Ekkor érezni fogjátok, hogy minden egyes lépés könnyebbé válik. A napjaitok fényesebbek lesznek, és ti a testetekkel tökéletes összhangba olvadtok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése