288. rész (2013. március 21.)


Itt vagyok, van üzenetetek? Igen kedves hölgy, örömkönnyek gördülnek le az arcunkon. Kedveseim, beléptetek a holnap csarnokába. Mindezt több ezernyi sikeresen vizsgázó lélekkel tettétek. Az éjjel kiszabadultatok az igátokból, mely oly régóta visszatartott benneteket. Már szabadok vagytok, szabadon felfedezhetitek a határ nélküli vidéket és szabadon megízlelhetitek a szeretettel teli élet örömét. A fény végre belépett, és vele az összes korlát felszabadult.

Pihenjetek hát kedveseim, még előttetek áll, hogy megízleljétek mit is jelent mindez. Még mindig az átmeneti fázisban vagytok, hiszen oly sokáig voltatok alvajárók. A felébredés először igen furcsa lesz, időbe telik mire észreveszitek és teljesen megértitek mi is történt a gyönyörű kis bolygótokon. Tegnap határozottan kiálltatok a mellett, hogy eltépitek a láncaitokat. A kollektív közös erőtök pedig bőven elég ahhoz is, hogy szétzúzza az egész börtöncellát. Örvendezzetek hát, hiszen felszabadítottátok magatokat, és ezt ti tettétek nem más. Mivel mit is ér a mennyből küldött fény, ha nem talál nyitott szívre? Ti pedig nyitottak voltatok, amiben részt vettetek az táplálni és támogatni fog benneteket végig a bolygón hátralévő utatokon.

Ismét csak azt mondjuk, ti vagytok azok akik felszabadítottátok magatokat. Ezért meghajolunk előttetek és veletek együtt örvendezünk. Hiszen egyek vagyunk, ez pedig egyre nyilvánvalóbbá válik. Ennyit a mai napra. Lépjetek hát be az összes érzékszervetekkel a szeretet óceánjába. Megérkeztetek kedveseim, innentől kezdve az utatok fénnyel lesz megtöltve a szó minden értelmében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése