276. rész (2013. március 02.)


Kezdjük azzal ezt az üzenetet, hogy nagyon hálásak vagyunk mindazért, amiért ilyen sokat hozzátesztek a folyamathoz magatokból. Mint ahogy már korábban említettük, a folyamat megváltozott: fogalmazzunk úgy, az önfejlesztésről a teremtés folyamatára. Néha nehéz meglátni, de már lépésről- lépésre, napról- napra az újat teremtitek. Lehet, hogy amit megnyilvánítotok (teremtetek) az még nem kézzel fogható, de attól még lenyűgöző. Rohamosan növekednek azok az energetikai kapcsolatok és szerkezetek amit építetek.

Ezek közül a kapcsolódások közül néhány látszik, viszont van ami sokkal finomabb, de annál erőteljesebb. Minden alkalommal ahogy kiléptek önmagatokból és kapcsolódtok a világ többi részéhez, egyben erős kapcsolatot hoztok létre mindazzal ami a közeletekben van. Ez így történik, akár tudatában vagytok ennek, akár nem. A jelenlegi feladatotok ez kedveseim. Olyan erőmezővé alakultatok ami kihat mindenre körülöttetek. Mire ezeket a szavakat kimondjuk, már annál is messzebbre ér el és még erősebb, hiszen ilyen a természete ennek a mezőnek. Nem tehet mást csak növekszik, hiszen a mennyekből rátok áradó, állandó energiafolyam táplálja. Ti horgonyozzátok le a puszta jelenlétetekkel. Hiszen ti vagytok az energia továbbítói, és általatok eléri a kis bolygótok legtávolabbi szegletét is.
 
Ebből kifolyólag, soha ne gondoljátok azt, hogy egy nagy tóban, jelentéktelen kis halak vagytok csupán. Igenis fontosak vagytok. Ti váltatok a fény fáklyáivá, melyek olyan erősen sugároznak mint a legerősebb világítótornyok a bolygótokon. A fényeteket nem lehet eltompítani mások által, csak magatok tehetitek ezt meg. Hiszen ennek a fénynek saját akarata van, és arra vágyakozik a legjobban, hogy szétterjedjen. Olyanok vagytok mint a tiszta energia kútfői, mely végtelen életet elősegítő gyógyitalt kínál. Ez pedig mindent és mindenkit elér a jelenlétetekben (közelségetekben). Mindannyian csodálatosan helytálltok, még akkor is ha egy kicsit gyengének és kókadtnak is érzitek most magatokat. Erőt gyűjtötök az utolsó lökéshez, ezért időnként kimerültnek lehettek. Tudjatok róla, hogy ez az energia- folyam sosem fogy el, hiszen a valódi fényforráshoz vagytok kapcsolódva. Ez a forrás soha nem apad ki, így ti sem.

Bízzatok abban, hogy minden jól halad még akkor is, ha épp nem érzitek olyan elevennek magatokat. Tudjatok róla, hogy ez nem az energia hiánya miatt van, sőt inkább ennek az ellenkezője igaz. Olyan nagy energiát testesítetek meg, hogy a fizikai testeteket szinte leállítja. Így számos természetes folyamat lelassul bennetek, hogy hozzá tudjon igazodni mindehhez. Pihenjetek hát, ha a testetek ezt sugallja, vagy kezdjetek heves aktivitásba, ha éppen arra sarkall. A testetek jól tudja mit kell tenni amikor a fény ”terhével” kell megbirkóznia, hallgassatok hát rá figyelmesen.

Ne feledjétek, nem csak a fizikai testetek terhét cipelitek, hiszen ez az extra fény számos módon kihat az életetekre. Ezt a kihívás olykor nem könnyű megélni. Ti viszont már megmutattátok, hogy győzni fogjátok még akkor is, ha egyik másik a kihívások közül többet is vesz ki belőletek, mint azt elképzeltétek. Tudjatok róla, hogy ti határozzátok meg a folyamat gyorsaságát. Egyébként is a ti választásotok volt az, hogy ide jöjjetek és magatokra vállaljátok a bolygó újraélesztésének feladatát. Ezért az iramot is ti döntitek el. Ami felett nem dönthettek az az, hogy mikor és milyen gyorsan érkezzenek ezek az új rezgések. Ez előre meghatározott minta szerint történik. Azt viszont ti döntitek el, hogy miképp is birkózzatok meg velük. Ennek a legjobb módja pedig mindig az, ha a magvatokra hallgattok, így tudni fogjátok mi a legjobb amit az adott helyzetben tehettek. Hiszen bölcsek vagytok kedveseim, jól fogtok választani ebben is, mint ahogy sok másban is így tettétek már. Még egyszer szeretnénk kifejezni a hálánkat felétek, máris többet bizonyítottatok mint amit valaha is reméltünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése