254. rész (2013. január 17.)


A hullám megint érkezik, a bejövő energiák ismét lendületbe lépnek. Szó szerint a csontotokban fogjátok megérezni. De most is, mint eddig is egy kellemetlen mellékhatásként, hiszen nem tudja teljesen beárnyékolni a hasznosságának tényét. Nem csak számotokra, de az egész bolygó részére. 

Igen, jól hozzászoktatok a beérkező energiahullámokhoz, mégsem lelkesedtek attól, hogy még egyszer bele kell merülnötök a fájdalomba. Mindez benneteket szolgál. Annak ellenére, hogy van aki úgy gondolja azért kell kiállnotok mindezt, mert mi szeretnénk benneteket szenvedésben látni. Ez nem így van. Tudjuk, ez néha csábító magyarázat lehet, hiszen tudatában vagyunk annak, hogy a fizikai testetek nem túlzottan boldog miközben hozzáigazodik ezekhez az energiákhoz. Ezzel tisztában vagytok, hiszen ti vagytok akik kiállják mindezt. Viszont ti lesztek azok is akik learatják a hasznot mindebből. Tudjuk, hogy ez most nem sok vigaszt nyújt. Szerettük volna jelezni, hogy fontos okkal egy újabb hullám érkezik. Lehet, hogy először mindez csupán egy hegynek felfelé tartó menetnek tűnik. Mivel mindez szükséges, ezért kérünk benneteket, hogy továbbra is tartsatok ki.

Jól tudjuk, gyenge vigasz, de csupán ezzel szolgálhatunk. Mi csak nézők vagyunk, a szurkolásunk lehet kevés nektek. Arra a bizonyosságra vágytok, hogy már megérkeztetek és a munka elvégeztetett. Ahogy már korábban is említettük, a munka bizonyos része még csak most kezdődött el. Mielőtt felháborodnátok, szeretnénk emlékeztetni benneteket arra, hogy az a munka amelyet most végeztek, nagyban eltér a néhány héttel ezelőtt végzettől. Hiszen egy sokkal szellősebb/könnyedebb helyzetbe kerültetek. Sokkal könnyedebb, mint a néhány hónappal ezelőtti, feszültséggel teli. Utatok a látóhatár megízlelése helyett, egy sokkal érdekesebb és kihívásokkal telibb részhez érkezett. Egy teljesen új világba juttattátok magatokat. Egy olyan világba, ahol a dolgok létrehozására ti magatok vagytok az eszközök. Most még több építőkockát kaptok, mellyel képesek lesztek még jobban részt venni az új kiépítésében. Fogadjátok a jelenben érzékelhető fájdalmat (a testből) a kezdet egy biztos jeleként. Ideje munkához látni, ez a munka sok örömet fog okozni. Amit most kezdtek az valójában a jövőtök visszahódítása (igényt tartva rá – Tom). Ti vagytok azok akik létrehozzátok a jövőt. A most érkező mennyei energiák pedig segíteni fognak ennek a létrehozásában.

Megkérünk benneteket, hogy maradjatok nyugodtak és legyetek a középpontotokban. Még akkor is, ha a heves energiák a bokátokat nyaldossák. Tudjátok, hogy készen álltok mindennek a befogadására. Sokkal erősebbek vagytok és ezáltal könnyedén talpra álltok. Jól be lettetek hangolva. Sokkal jobb eszközzé (hangszerré) váltatok az elmúlt hetekben. Lehet, hogy itt- ott még hallotok néhány hamis hangot, ahogy a fizikai testetek elvét pár ütemet. De ez egyáltalán nem baj, hiszen nem sok időtök volt gyakorolni ezen a szinten. Legyetek kegyesek magatokkal, ismeretlen területen jártok. Néhány téves lépés erre- arra még várható. Fogadjátok ezt így el, hisz mi is elfogadjuk. Ne érezzétek csalódottnak magatokat, ha elvétetek néhányat. Egy kis időbe beletelik mire beleszoktok a teremtői szerepetekbe. Élvezzétek, szórakozzatok és ne vegyétek oly komolyan magatokat, hiszen lemaradtok a mókáról. (:-D – Tom) Ez egy örömteli szakasz, még akkor is ha maga a munka egy kicsit feszült is időnként. Ennyit mára, készüljetek fel az új és fejlettebb énetek első hullámára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése