230. rész (2012. november 30.)


Amint tudjátok, holnap kezdődik a hírhedt 2012. decemberi hónap. Szeretnénk összefoglalni mit is értetek el eddig, min mentetek keresztül, és mi vár még rátok. Nagyon összetett a folyamat amelyben részt vesztek, így egy egyszerű hasonlattal fogjuk egyértelműbbé tenni a dolgokat. Ez a folyamat, a számítógép operációs rendszerének frissítésére hasonlít.

Viszont előbb egy kis visszatekintés... mint már tudjátok, ez a gyönyörű bolygó egy intergalaktikus kiképzőhely. Ezen a helyen tudják a lelkek megtanulni, milyen az élet fizikai testben. Nagyon sokan szeretnének idejutni, hiszen egy emberi élettartam alatt is rengeteg olyan leckét lehet megtanulni, amit más módon nem tudnátok elsajátítani. A hasonlathoz visszatérve, ezt a ”kiképző programot” befertőzte egy vírus. Azok a lények küldték, akik irányítani szeretnék ezt az egész folyamatot. Így a fejlődés letért az útjáról, és eltorzult az élet ezen a bolygón.

Döntés született. Óriási csapat gyűlt össze annak érdekében, hogy az egészet normális útra tereljék. Mi a ti szerepetek mindebben? Ti a csapat azon részei vagytok, akik azért érkeztek a bolygóra, hogy felfedezzétek és eltakarítsátok a rejtett ”vírust”. Ezáltal biztosítva, hogy minden simán menjen tovább. Amit eddig elértetek az, hogy rámutattatok hol, is rejtőzik a vírus, valamint bebiztosítottátok, hogy az új rendszerben már sehova ne tudjon elbújni. Az utolsó heves hónapokban elértétek azt, hogy egy teljesen új ”operációs rendszert” telepítettetek. Ezalatt az új rendszer alatt pedig csak az új programok futhatnak, amelyek most telepítődnek éppen. A régi programverziók már nem tudnak működni bennetek és a számítógépeiteken sem. A régi rendszer képtelen futtatni az új programokat. Azok akik még mindig a harmadik szintű rendszerekre támaszkodnak, csak a régi programokat tudják futtatni. Ezek a programok hamarosan idejét múlttá, instabillá válnak.

Ti viszont kedveseim, már az új rendszerre vagytok programozva. Nektek teljes elérésetek lesz az összes új programhoz. Ezentúl egyetlen vírus sem juthat be, hiszen amelyek a régi rendszerekbe bejuthattak, azok már nem kompatibilisek az új rezgésszintjével. Kívül maradnak azokkal együtt, akik még mindig a régi elvekhez, rendszerekhez ragaszkodnak. Ti viszont akik az újhoz kapcsolódtok, az új fejlesztéseket is megkapjátok már. Búcsúzzatok el a régitől és üdvözöljétek a Világ 2. 0- ás verzióját. Gyönyörű hely lesz a régi rendszer korlátai nélkül. Ti segítettetek feltelepíteni, így szánjatok időt arra, hogy gratuláljatok magatoknak a feladat elvégzéséért. Ami még rátok vár az pont annyi csak, mint egy operációs rendszercserénél is következik. Egy rövidke ”reboot/ újraindítás” amikor lekapcsolódtok a régiről és újraindultok az új rendszerben. Ezt hozza el a december számotokra. Később még részletezzük ezt. Hadd fejezzük be ezt az üzenetet azzal, hogy nélkületek ez sosem jöhetett volna létre. Ti hoztátok le az új rendszert. Lehorgonyoztátok az egyik fő alkotóelemet, azt az intelligens energiát, amelyikhez mindannyian kapcsolódtok. Nem csak önmagatoknak, hanem a Teremtés többi részének is óriási szolgálatot tettetek. Nagyon keményen és hosszú ideig dolgoztatok, le a kalappal előttetek. Már csak a végső finomhangolás van hátra. A legfontosabb része a folyamatnak, decemberben fog történni. Készüljetek fel bizonyos megállásokra és újraindulásokra, ahogy keresztülhaladtok ezen a lekapcsolódási és újrakapcsolódási időszakon. Ez egy összetett folyamat. Lépésről- lépésre kell történnie. Nyugodjatok meg, minden úgy fog történni ahogy már régóta meg lett tervezve.

229. rész (2012. november 28.)


A mai nap nagyon fontos, hiszen egy átmenetet jelöl egyik állapotból a másikba. Éppen úgy, ahogy a Hold elsötétül a Föld árnyékától. Ez nem egy drámai esemény, de nagy változást hoz energetikai felépítésetekben.
 
Közületek sok embernek ez egy szent időszak, amikor visszaszámoltok december 21- ig. Ahogy már említettük, ez a dátum csupán fókuszpont az emberiség számára. Nem is fogunk most bővebben foglalkozni vele, de visszatérünk még rá. Ahogy mondtuk már, ez a mesteri terv egy bizonyos eseménysorrend által, a megfelelő időben bontakozik ki. Ezáltal biztosítva azt, hogy minden a terv szerint haladjon, történjen. A mostani energetikai változások inkább belül érzékelhetőek, a felszínen nem sok minden lesz látható. Most nem csak azokban akik tudatosan megnyíltak a belső fényre, hanem az egész emberiségben átállnak a kapcsolók. Ez nem az első eset amikor tömeges aktiválás történik. Viszont a mostani több okból is fontos, hiszen közel van a kapuk megnyílásához. Érdekes eredmény várható. Egyik szempontból ez a kapcsoló azok számára, akik még nem tudták meghozni a döntést. Akik elkezdtek megnyílni, de még nem döntötték el, hogy megragadják- e ezt az impulzust és cselekedjenek vagy sem.

Érezhetitek az utolsó húzóerőt, hogy át tudjatok bújni a tű fokán (hogy ezt a hasonlatot használjuk). Nem azt jelenti, hogy csupán pár kiválasztott léphet be a ”másik oldalra”. Inkább azt jelzi, hogy a küldetés céljának eléréséhez tehermentesítve kell lennetek, nem halmozhatjátok fel és hozhatjátok magatokkal a régi dolgokat, bőröndöket. Van akinél ez már teljesen lezajlott. De akik még nem döntötték el, nekik választaniuk kell. Megszabadítják- e magukat mindattól, ami visszatartja őket vagy sem. Nem lehet félvállról megtenni. Ezt vagy teljesen csinálod vagy egyáltalán nem. Akik még mindig a kerítésen kuksolnak és nem tudják eldönteni melyik oldalra is ugorjanak, számukra a mai nap energiarobbanása megadja a végső jelet a döntéshez. Amennyiben valaki nem dönt sehogy, az is egy döntés lesz. Hiszen ők továbbra is a kerítésen maradnak, nem tudnak csatlakozni azokhoz akik áthaladnak a hídon, mely az új partokhoz vezet.

Töltsétek azzal az időt, hogy leültök és magatokba szívjátok a bátorítást, ami ma érkezik el hozzátok. Lehet, hogy úgy gondoljátok nincs is rá szükségetek, hiszen már rég döntöttetek. Mégis hatni fog rátok, ahogy több millió emberre is hatni fog. Ma van az a pont, ahol el lehet dönteni, melyik idővonalat is választja az ember. Olyan is lesz aki ma látja meg ezt a lehetőséget, hiszen ennek nem volt tudatában. Eddigi létezését egyetlen lehetőségként fogadta el. Mostantól viszont egyre többen dörgölik ki az álmot a szemeikből és kezdenek felfigyelni arra, hogy más lehetőség is létezik. Valami olyan, amit eddig is tudtak csak nem voltak tudatosak rá. Vegyétek a mai napot úgy, hogy sok szellem világosodik meg. Fogadjátok örömmel ennek a jeleit az embertársaitokban. Úgy gondoljuk, sok meglepetésben lesz részetek, ahogy meglátjátok a fény erősödését a legváratlanabb helyeken.

228. rész (2012. november 26.)


Ebben a pillanatban a feszültség növekszik, ennek egyszerű oka van. Elkezdtétek az új világ alapjait építeni. A magvatok arra vágyakozik, hogy megszabaduljon a korlátoktól. Növekszik a türelmetlenség érzése bennetek, mert a szívetekkel érzitek, hogy a lendületetek sokkal nagyobb ennél. Ez normális, hiszen ahogy vissza vagytok tartva, arra késztet benneteket, hogy még jobban előrefelé nyomuljatok. Bírjátok ki, okkal vagytok lelassítva. 

Ez a türelmetlenség nem negatív, csak azok számára érződik úgy, akik a nyomása alatt vannak. Az időzítés miatt egy kicsit várnotok kell, hogy a valódi színetekben pompázhassatok. Lesz akit ez még jobban felingerel, de ismételjünk át kicsit azt, amiről már szót ejtettünk régebben. Tudjátok ez egy nagyon összetett folyamat. Annak ellenére, hogy önerőből már sikerült felgyorsítanotok, mégis van egy eseménysor amelynek a megfelelő pillanatban kell kibontakoznia. Erre azért van szükség, hogy minden a terv szerint haladhasson. Az unalmassá vált szavunk újra megjelenik ebben az üzenetünkben is: ”hamarosan”.

Az időnek lényege van itt. Az ”idő a lényeg”, hiszen eszközként használjátok a gondosan eltervezett folyamatban. Az idő nagyon képlékeny és erőteljes energiaforrás a fátyol mi felőli részünkön, és egyre jobban ilyenné válik a ti feleteken is. Ez darabokban történik, nehogy belefulladjatok vagy túl messzire merészkedjetek felkészületlenül. Terv szerint halad a folyamat, de számos lépés kell még mielőtt a100%- os erejét és sebességét eléri. Ismét féken kell tartanotok, illetve egy időre utazótársként kell elfogadnotok a türelmetlenségeteket. 

Ez a türelmetlenség nem más, mint jele annak, hogy a valódi erőtök lassan, de biztosan megnyílik. Rövid időn belül képesek lesztek teljesen kinyitni, és ekkor majd a teremtői mivoltotok örömében fogtok lubickolni. Addig viszont tudatosítsátok magatokban, hogy a legjobb képességetek szerint teremtetek máris. Nem ti fogjátok vissza magatokat, hanem mi tesszük ezt veletek. Hiszen mi jól tudjuk milyen a teljes erejű fényben állni. Addig vissza is fogunk tartani benneteket, amíg el nem jön az ideje annak, hogy ti is ebben a fényben álljatok. Csakis akkor lesztek képesek bírni a fényerőtöket úgy, hogy ne legyen káros rátok nézve. Ez nem kritika vagy lenézés, csupán egy ideiglenes biztosíték arra, hogy sértetlenül érjétek el azt az állapotot, amelybe szeretnétek belépni. Igen, máris csodálatosak vagytok, de ez eltörpül amellett amire rendeltettetek.

227. rész (2012. november 24.)


Amint érzékelhetitek is, a változások elkezdtek megszilárdulni. Nem vagytok tétlenek kedveseim, darabról- darabra, lélekről- lélekre szorgosan építitek az új világotokat. Nem kis dolog ez. Szorgalmatok, akaratotok és létszámotok biztosította, hogy hamarosan elkészüljön a szállásadó épületetek. Most is mint mindig, szavaink csak hasonlatok.

Ti mindannyian építők vagytok. Nem csak az éjjeli munkátok kezdi összeszőni az álmaitok különböző szálait. Energetikailag is egyre több építőanyagot húztok elő a világegyetem magvából, ezáltal felgyorsítjátok ezt a folyamatot. Ez egy pontosan eltervezett folyamat, de ti hozzátok létre, ti határozzátok meg, hogy meddig tartson. Máris túlléptétek az elvárásokat, és ez csak folytatódik a következő periódusban is. Mindez a folyamat viszont nem mentes akadályoktól és frusztrációktól sem. Ne feledjétek, hogy ez a projekt már biztos siker. Függetlenül az akadályoktól, biztosak lehettek abban, hogy álmotokat már semmi sem veheti el tőletek.

Lényegtelen mit mond néha az elmétek és a testetek erről, amin oly keményen dolgoztok az valóra válik. Időnként a munka fárasztó, és nehezen viselitek az energiakitöréseket is. Ne feledjétek kedveseim, a szívetek, lelketek nyakig benne van. A hozzáállásotok pedig 100 %, még akkor is ha időnként alvajárónak érzitek magatokat. Mi látjuk azt a csodát, amit minden másodpercben megteremtetek. Ti még nem látjátok ennyire tisztán, csak a fáradtságot érzitek csontjaitokban és a duruzsoló örömöt a szívetekben. Mellettetek leszünk, dicsőítünk benneteket, hogy ti is emlékezzetek arra, milyen csodálatos dologban is vesztek részt.

Az álmotok valóra válik, ti szövitek építő szálait. Lehet, hogy nem látjátok saját tökéletességeteket, de mi igen. Azt is látjuk, hogy pompás, szavakkal leírhatatlan dolgot hoztatok létre. Újra csak dicsérni tudunk benneteket, hiszen ti képesek vagytok elfelejteni azt, hogy dicséretben részesítsétek magatokat azért, hogy herkulesi erőfeszítéssel elértétek ezt. Szükségetek van arra, hogy időnként megtegyétek ezt, (hogy megdicsérjétek/ értékeljétek magatokat- Tom) különben a kemény munka fizikai hordaléka elvakít benneteket és nem látjátok meg annak a csodás építménynek a dicsőségét, melyet létrehoztatok. Szép és szilárd is, ne gondoljátok, hogy pusztán légvárakat építetek. Az új valóságotokról beszélünk, ezt pedig nem lehet csak úgy félresöpörni, bármilyen szelek is fújjanak az elkövetkező időkben. Ismét arra kérünk benneteket, hogy szakítsatok időt az ünneplésre, hiszen határozott sikert könyvelhettek el.

226. rész (2012. november 22.)


A nappalok rövidülnek, de az éjjelek sem hosszabbá, csak hevesebbé válnak. Igaz, már említettük ezt a témát, de elidőznénk vele egy kicsit. Nyilvánvaló számotokra, hogy éjjelente nehéz munkát végeztek, hisz reggelente zavarodott állapotban ébredtek. Valakinek hosszú időbe telik, mire összeszedi magát és fizikai testében elkezdi a napját. Mivel sok érdeklődő elme van közöttetek, engedjétek meg, hogy néhány példában elmondjuk, mit is csináltok éjjelente.

Lesz aki tisztában van azzal, amiről most beszélünk. Az asztrális utazásból származó emlékek egyre jobban megszilárdulnak bennük. Így nekik még nehezebb lesz elindítani újra a ”Földi életüket”, miután visszatérnek reggelente a fátylon túli utazásokból az ágyukba. Igen, minden éjjel ide tartotok amikor csak becsukjátok a szemeteket és álomra hajtjátok a fejeteket. Annyira összesűrűsödött az idő, hogy csak kemény munkával tudjátok elvégezni amit csináltok. Ez a kemény munka a szeretet munkája. Még, ha a fizikai testetek le is terhelődik tőle, örömmel végzitek, hiszen látjátok benne a létezésetek valóját. Munkátok gyümölcse megjelenik szemeitek előtt, beteljesítitek azt az ígéretet, amellyel ide jöttetek. Persze kevés marad meg a tudatotokban amikor felkeltek, nagy része még mindig az ”álom” homályába vész. Ezért most adunk egy rövid összegzést azokról a küldetésekről, melyeket éppen most végeztek.

Ti szövitek az időt, általatok képes helyreállni az idő tengerének elkülönülése. Többé nem vagytok egy idősík rabjai, melyben sok életen át voltatok. De ehhez meg kell tanulnotok úszni ebben az óceánban. Úszómesterre van szükségetek. Ezt teszitek éjjel. Ti vagytok a tenger őrzői, segítitek embertársaitokat amikor először látogatják meg a lehetőségek tengerét. Persze most is hasonlatokban beszélünk. Fontos tudni, amikor erre a bolygóra érkeztetek, az úszásról kialakult beható tapasztalataitok ellenére, elfeledtétek az alapokat. Ezért van szükség valakire, aki segíteni tud az első lépésekben. Ez egy nagyon kellemes küldetés, hiszen láthatják azt az örömöt, amit megtapasztalnak, akik először merülnek vissza a vizekbe. Néhányan úszómesterek vagytok, akik megmutatják az úszás alapjait és szabályait. 

Másokra nagyobb kihívásokkal teli feladat hárul, hiszen ők a régi megtisztítói. Más világokban felvértezett harcosok, akik a megmaradt sötét lényeket kutatják fel. Annak ellenére, hogy a fény uralkodik, nem mindenki egyezett ebbe bele és hajlandó harc nélkül távozni. Velük foglalkozni kell. Sokan vagytok odakint felemelt fénykarddal.

Megint másoknak, kevésbé meghatározott szerep jutott. Ráhatással vannak az embertársaikra, közvetlen és közvetett módon is. Olyanok mint egyfajta közvetítő antennák, bizonyos jeleket fognak és ezt átalakítják a kevésbé éber lényeknek. Nagyon jótékonyan hatnak a hatalommal rendelkező emberekre, akár tudósok vagy politikusok. A változások minden szinten megindulnak a társadalmaitokban. A fény átjár számos elmét, akik jelenleg milliónyi életek felett döntenek, pozícióban vannak. Fontos munkát végeztek azáltal, hogy a fény közvetítői vagytok. Éjjel vagytok a leghatékonyabbak ebben, hiszen ekkor az elmétek lekapcsol és akadálymentesen tudtok dolgozni. Amikor a lélek végzi a feladatot, sokkal erősebb a munka, hiszen az agy sok esetben lelassíthat.

Sok időbe telik, míg újrakapcsolódtok a gyökereitekkel. Számos találkozás alkalmával, olyan lényekkel akik felettetek lebegnek különböző formában. Ezen találkozások során, különböző információ jut el hozzátok. Egyéni irányítás és finomhangolás módján is. Nem részletezzük ezt. Elég annyit mondani, hogy ez nem teher számotokra még akkor sem, ha igen keményen munkálkodtok ahogy a testetek nyugovóra tér. Ez a szeretet munkája. Így minden egyes feladatnak örültök, hiszen megvalósul az álmotok, hogy ne csak a Föld polgárai legyetek, hanem a Multiverzumé is. Ezzel ráébredtek arra is, hogy a munka többé nem egy olyan dolgot fed, amit a számláitok kifizetése miatt végeztek. A munka azzá vált aminek valaha is ismertétek, az együttlét alapjának. Kicsiny részei vagytok azoknak a lényeknek, akik azért jöttek, hogy mennyországot teremtsenek a Földön, amilyen valaha is volt. Nektek köszönhetően ez darabról- darabra, lélekről- lélekre felépül. Így tovább! Még csak most kezdtétek el ezt a csodálatos projektet, melyet úgy hívunk: Az emberiség kiemelkedése.


225. rész (2012. november 20.)


Az emberek még nem teljesen értették meg a mechanizmusát annak, ahogy az ár jön- megy és amiképp a Föld megfordul a tengelye körül. Látjátok a vizek mozgását a bolygótokon, de ugyanezt a mozgást belül, magatokban már nem veszitek észre. Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk...

Kedveseim, ti egy nagyon összetett szerkezetben laktok. Melyben legnagyobb részben éppen az a folyadék található meg, amit magatok körül észleltek, a víz. Ez még nem is meglepő, de az már igen, hogy mi a szerepe bennetek és körülöttetek is. Úgy tekintetek rá, mint szükséges folyadékra amely nélkül a Föld élettelen, kiszáradt, elhagyatott hely lenne. Igen, ez a víz szerepe, hiszen a bolygótokon minden megtalálható életnek valamilyen szinten szüksége van rá. Éppen ezért, fontos feladat számotokra a Földön kívüli élet keresésében, hogy ezt az értékes folyadékot megtaláljátok másik bolygókon is. A víz pedig valóban életet adó erő, de nem csak az anyagcserétek irányításában játszik szerepet. Nagyon fontos információ forrás is. Ezt szeretnénk most megosztani veletek. A víz alkotó molekulái sokkal többet képviselnek, mint pusztán különböző vegyi elemek kombinációja. Információt ad/ szétszór. Ez az információ pedig szó szerint áthatja azt az összetett szerkezetet, melyet a testetek és az egész bolygótok képez. Tudjátok, hogy a víz állandó mozgásban van. Mozog a testetekben és a bolygótokon is. Minden nap ki- és belélegzitek. Ez a víz ami elárasztja bolygótokat fentről és lentről. Eső, folyók és vízalatti tárolók formájában. Bennetek és körülöttetek is számos (folyékony, gáznemű vagy jéggé fagyott) formában megtalálható.

Megváltozott mostanra mindaz az információ amelyet hordoz magában, hiszen a víz is fogékony a rezgésbeli változásokra. Egész más hangon kezdett el ”énekelni”. Jusson eszedbe minden alkalommal amikor vízzel találkozol, hogy egy olyan dologra hangolódsz rá, amely fontos üzenetet hordoz számodra. Igaz, hogy finom üzenet, mégis távolra ható következményei vannak. A vízből származó üzenet elől nem tudsz elmenekülni, hiszen nem létezhetsz nélküle. Nagy részed ebből az áramlásban lévő, mindig mozgó (még fagyott állapotában is) elemből áll. Ezzel a mozgással sokak által láthatatlan, beleágyazott információ utazik, melyet még az emberi határok/ akadályok sem tartóztathatnak fel. Ezen finom molekulák suttogása egyre erősebbé válik, erejük együttesen növekszik. Láttátok már milyen amikor hatalmas viharok csapdossák a partjaitokat. Az eljövendő időszakban még többet is láthattok ebből. Hiszen mindezzel a ”folyékony támadással” a régi formák kiszabadulnak a kerékvágásból. A víz nem csak megtisztít az évezredek óta felgyülemlett szennyeződésektől, hanem új hangot is hoz magával, hogy mindannyian tisztábban és igazabban szóljatok.

Tehát, minden egyes vízcseppel, minden hullámmal amely eléri a partjaitokat, új kapcsolódás történik. Minden és mindenki ugyanannak a változási áramlatnak van kitéve. Ez az áramlás pedig egyre nagyobb lendületet vesz. Áldjátok a vizeket, hiszen segítik azt, hogy tisztábban lássatok. A nagy pusztítások ellenére, emlékezzetek arra, hogy ezzel születik meg az út az új számára. Folytatódni fog ez a ciklus, hiszen ti úgy döntöttetek, hogy megnyíltok a lezúduló intelligencia frissítő áramának, mely tisztára mossa a múlt hordalékait.

224. rész (2012. november 15.)


Nem becsülünk le benneteket, hiszen egy olyan tudatszintet értetek el, amiről sokan azt mondták, hogy az emberek számára elérhetetlen. Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk. Aisha- nak, aki csatornázza az üzeneteinket, egyik alkalommal már elmondtuk, hogy ez a hét nagyon fontos szakasz az emberiség számára. Átléptétek a határvonalat kedveseim, mégsem fogunk mesés célvonalként utalni rá, melyre úgy vágytok. Inkább rajtvonalnak neveznénk, hiszen befejeztetek egy szükséges folyamatot, ami által új emberként kezdhettek élni. Mit is értünk ez alatt? Kemény munkával sikerült elérnetek egy olyan rezgésszintet, amely biztosítja, hogy többé ne a régi, harmadik sűrűségű emberek csoportjába tartozzatok. Megérkeztetek, de úgy érzitek nem pihenhettek meg, hogy élvezzétek a békét és nyugalmat. Még sok kihívásnak kell megfelelnetek. Sok dolgotok van, így habozás nélkül teszitek és tudjátok közben, hogy a régi teher/ poggyász már nincs rajtatok.

Adunk néhány emlékeztetőt arról a folyamatról, melynek lehet nem vagytok teljesen tudatában, de igen rövid idő alatt lezajlott. Elsőként... a sötétek végre elismerték vereségüket, néhányan közülük már el is hagyták partjaitokat. A megkönnyebbülés érzése biztos jele volt annak, hogy a méreg elkezdett elpárologni a rendszeretekből, mi pedig garantáljuk, hogy többé nem térhet vissza. Viszont azt hozzáfűznénk, hogy a rendszer amelyet oly keményen megpróbáltak felállítani, itt fog még időzni. Egy olyan idővonalon, melyen azok tartózkodnak akik úgy határoztak, hogy a régihez kapcsolódnak és nem emelik meg semmilyen módon a rezgésszintjüket, azért hogy kiszabadulhassanak abból a pokoli gödörből, amit maguknak teremtettek. Tehát, továbbra is a saját alvilágukban fognak fetrengeni. Ti viszont egy egészen más idő és tudatszintre emeltétek magatokat. Ez az idővonalak végső elválása. Ettől kezdve a szakadék növekedni fog, ti pedig megrökönyödve nézhetitek, ahogy a régi, sűrű világ elkezdi játszani az apró kis játékait. Szabadon elengedhetitek az egészet, hiszen úgy döntöttetek, hogy egy sokkal fényesebb légkörben fogtok élni. Így most kezdődik csak el úgy igazából az életetek. Ezért utalunk úgy erre a vonalra, hogy átléptetek a rajtvonalon, s nem pedig a célvonalon.

Furcsa lesz számotokra az elmétekben a kép, hogy a tömeg ünnepelve tapsol, ahogy a térdetekre ereszkedtek, amint befejeztétek a ”végjátékot”, lelkesen, de kifáradva. Nos, a tömeg itt van és hangosan ünnepelnek/ szurkolnak, azért teszik ezt mert látják, hogy olyan új, izgalmas versenybe léptetek, aminek soha nem lesz vége. Hiszen ez nem egy olyan verseny, aminek meghatározott célja van. Ez egy olyan verseny, ahol kiélhetitek az új életeteket, mert minden egyes lépés valami újat fog hozni. Ez nem csak a ti életeteket bővíti, hanem a Teremtés többi részét is. Már annyira kinyíltatok, amennyire fizikai testben eddig sosem. A 11: 11- es pont pedig jelzi új fajotok szabadságát. Többé nem szükséges keresnetek a szabadságot, mert elértétek azt. Innen már a ”korlátok nélküli verseny” terül el előttetek, nincs meghatározott táv amit teljesítenetek kellene.

Rajtatok áll, hogy milyen messzire szeretnétek utazni. Az egész Univerzum a rendelkezésetekre áll, elkezdhetitek felfedezni. Elméteket állítsátok át a befejezésről (célorientáltság- Tom) a kitágulásra, és tudjátok, hogy az elmúlt napokban engedélyt adtatok magatoknak az újrakezdéshez. A régivel befejeztétek a dolgotokat, még ha egy kis időbe telik is, amíg megemésztitek ennek az üzenetnek a tartalmát. Egy teljesen új úton kezdtetek el járni, ezentúl ti állítjátok fel a határokat, hogy meddig szeretnétek elutazni. Soha nem lesz elfeledve, hogy átléptétek a határt, amit ember eddig nem lépett át. Ne késlekedjetek, hiszen elkezdhetitek megérezni az új ismeretlen területek felfedezésének érzetét. Igaz, ez az új terület, új kihívásokat is tartogat, de ezeket már szívesebben látjátok, hiszen örömöt hoznak és nem vesznek el tőletek semmit. Szóval megérkeztetek, de nem állhattok meg, hiszen az öröm lendülete továbbvisz benneteket a csoda és a varázslat felé, amely még előttetek áll.


223. rész (2012. november 13.)


A Nap ismét üzenetet küldött, így számos váratlan esemény várható. Amint láthatjátok a gátak elkezdenek megnyílni A bolygótokon lévő energiaeső növekedése végett időnként úgy érezhetitek, hogy nehéz a fejeteket a vízfelszínen tartani.
 
Tudjátok, hogy egy olyan idővonalat közelítetek meg, amelyet sokan a régi és az új közötti választóvonalnak tartanak. Vannak olyanok is, akik úgy gondolják, ez mindennek a végét jelöli. De az első felvetés sokkal közelibb a valósághoz, mint az utóbbi. A világotok nem ér véget, sőt! ...inkább nagyobb sebességre kapcsol, hogy újrakezdjen mindent. Más szavakkal... a rendszerek szinte pusztulásig csavarják magukat. Ennek biztosan vége lesz, de a világotok rohamosan közelít az ígéret hajnalához. Mint mindig, most is hasonlatokban szólunk. Ugyanazt mondjuk, amit már mások is elmondtak régebben. Azt, hogy ez az év a valódi változás éve lesz, és biztosan bekerül majd a történelemkönyveitekbe. Úgy szól majd ez a bejegyzés a könyvben, hogy: „Ez az az év, amikor az emberiség megállította a hátramenetelt és végre határozott lépést tett a jövőbe!”

Mielőtt ez az év véget ér, sok dologról úgy gondoljátok majd, hogy helyesbíteni/ helyre kell tenni magatok körül. Bár amikor a naptárra néztek, nehezen tudjátok elképzelni, hogy még nem futottatok ki az időből. Azok után ami a partjaitoknál történt az utóbbi napokban, hetekben, soha többé nem fogtok kifutni az időből. Ugyanis a kerekek elkezdtek sokkal gyorsabb iramban forogni. Ehhez hozzájárult egy nagy energiabefecskendezés, ami még jobban felgyorsítja azt. Ne essetek kétségbe kedveseim. Még akkor sem, ha időnként fel is tör bennetek az érzés, hogy mennyi minden nincs még elvégezve a bolygótokon. A gyorsulás irama változik, egybemosódik a szemetek előtt. Az energiák olyan nagy léptékben fognak érkezni, hogy nehezetekre esik majd kiegyenesedni, úgy is mondhatnánk, hogy a (vízben) lebegve maradni.

Készüljetek fel ezekre az energiákra. Ugyanakkor ünnepelhetitek is ezt az eseményt, annak ellenére, hogy a fizikai testetek sokszor fog időt kérni az eljövendő néhány hétben. (Ami hátramaradt az évből még.) A beérkező energiák, melyek elérik a bolygót, biztosítani fogják a szükséges gyorsaságot. Ezzel áttörhetitek a berögzült korlátokat, melyek a régiben tartottak eddig és a holnap tágas tereibe repítenek. Vegyetek egy nagy levegőt és készítsétek fel magatokat a bejövő hullámokra. Ezúttal nagy erővel fog rátok zúdulni. Nem azért, hogy megtörjön, hanem hogy kiszabadítson benneteket.


222. rész (2012. november 11.)


A mai dátum nagyon fontos, hiszen egy olyan számsort jelöl, amely további számsorrendeket indít el. A mai dátum: 11. 11. Amikor átlépitek az órán jelzett 11 óra 11 percet, akkor az ”INDULÁS” állapotába kerültök mindannyian. Engedjétek, hogy megmagyarázzuk. Talán tudatában vagytok annak, hogy azok a jelek, amelyeket a túlpartról küldtek, (testetekben hordozott energiába ágyazódott kódok) gondosan olyan sorrendbe vannak állítva, hogy a maximális hatást érjék el. Lesz aki azonnal munkába lendül, mások kicsit később, egy másik specifikus pillanatban. Vannak közülük olyanok is, amelyek úgy vannak beállítva, hogy megnövekedett hatást keltve egy időben többet elindítsanak.
 
Ezek az egyidejű indítások biztosítják azt, hogy az egyénekben lévő energiák egyszerre ébredjenek fel. Ezáltal egyfajta kvantum mező hatást létrehozva, melynek messzire ható hatása lesz a környezetetekre. Tehát, a tömeges eseményeknek sokkal nagyobb hatása van a társadalmatokra, mint az egyéni pillanatoknak. Ezért van az extra aktivitás bizonyos dátumokkor. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy minden egy specifikus dátumhoz vagy időhöz van kötve. Ahogy már említettük, mi arra használunk bizonyos dátumokat, hogy a hatalmas energiákkal, vortexeket hozzunk létre, melyek végigsöpörnek a világotokon. Olyan távolra ható változásokat, amelyeket csak közös erőfeszítéssel alakíthatnak ki mindazok, akik a szívüket, lelküket erre a projektre szánták.

Tudjatok róla, ahogy a mai óra elüti a 11 óra 11 percet, időzónáról- időzónára, ti mind ”felizzotok” és csatlakoztok ehhez a bolygószintű energetikai fellángoláshoz. Köszönjük, hogy részt vesztek ebben a feladatban. Annak ellenére, hogy érezhettek bizonyos ”mellékhatást” ettől az energetikai üzenettől, mégis abban a megtiszteltetésben részesültök, hogy részesei lehettek a partjaitokon valaha történt legfontosabb eseménynek. Maradjatok a belső középpontotokban, így biztosan érezni fogjátok az erős kapcsolatot, melyen osztoztok. Tudjatok róla, hogy ez a kapcsolat soha többé nem fog elhalványulni.

221. rész (2012. november 09.)


Mától egy újabb frekvenciához lesz hozzáférésetek. Elkezdünk olyan jeleket küldeni, amiket eddig nem tudtatok fogadni, most viszont már megnyíltatok annyira, hogy szélesebb terjedelmű információt is befogadjatok. Úgy gondoljuk ezek a jelek nagyon érdekes információt hoznak magukkal. Egyelőre még nem vagytok képesek teljesen tudatosan fogni ezeket, de a napi körforgás és tevékenység mellett egy új ”hang” kezd elérhetővé válni. Ezzel pedig sok minden finoman hangolódik, így jobban észreveszitek a körülöttetek lévő gyönyörű frekvenciákat.

Persze most is hasonlatokban szólunk hozzátok, de engedjétek, hogy összefoglaljuk. Az a harmónia, ami a bolygótokra van sugározva, elért egy olyan mértéket, ami mellett már a legbotfülűbbek sem tudnak elmenni csak úgy. Ez alatt azt értjük, hogy a dallam megváltozott. Többé már nem üres és sűrű. Biztosítja, hogy az elmétek azon a hullámhosszon maradjon. A mennyország kórusa énekével dicsőít benneteket. Az a teljes spektrumú dallam, ami felétek van küldve, még magasabbra emeli a szíveteket, lelketeket.

Arra kérünk benneteket, hogy üljetek fel és hallgassátok meg ezeket a mennyei hangokat, amelyek érkeznek. A szabadság örömhangjai, amik jelzik az elért győzelmeteket. Kedveseim, keresztül evickéltetek a sötétségen. Elérkezett a szabadság első hajnala, mely hallatja már magát. A magatokban hordott ”vevőkészülékkel” már képesek vagytok meghallani az ujjongás frekvenciáját, amit felétek küldenek.


220. rész (2012. november 08.)


A Földön rövidülnek a nappalok, ezzel együtt hosszabbodnak az éjjelek. Ezen a télen, lesz akinek túl sok lesz a sötétség dózis, így sok tennivalót hoz magával.

Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk.

Már sokszor érintettük ezt a témát, most is elmondjuk. Egyre jobban részesei vagytok a jelenlegi munkálatoknak. Ennek a munkának a nagy része a színfalak mögött történik. A többi világban történő munkára utalunk, nem arra amit az ”éber” állapototokban láttok. Tehát, mindazok a dolgok, amik az úgynevezett ”éber óráitokban” történnek, csupán töredékei annak, ami az éjjelek során zajlik. Miközben a testetek az ágyban pihen, a szellemetek máshol tevékenykedik. A többség érzékelésével ellentétesen, nem vagytok a fizikai testetek kereteibe zárva. Ezt a testet, képesek vagytok magatok mögött hagyni az éjjel során. Miközben a többi tudatállapotokat látogatjátok, kicsit el is erőtlenedtek/ lankadtok.

Elmagyarázzuk, mit értünk ezalatt. Tudjátok, hogy a világotok kiegyensúlyozásáért folyó csata, igen hevessé vált. Annak ellenére, hogy a csatát a fény nyerte meg, még sok tennivaló van hátra. Sok munkával jár, hogy az egyensúly helyreálljon a tudatotok harmadik sűrűségében, és más láthatatlan birodalomban is. Éjjel amikor a világ azt hiszi, agyilag alszotok és édesen álmodtok, egész más történik, igen tevékenyek vagytok. Miután reggel visszatértek a fizikai testetekbe, azok a képek és érzetek egyre hevesebbé válnak. Ez azért van, mert a két állapot közötti határ egyre gyorsabban elvékonyul. Innen való az a nagymértékű információ, ami az éjjeli fátylon túli időzésből a felszínre kerül.

Egyszerű oka van annak, hogy a képek még homályosak, és nem tudnak pontos információt adni arról, aminek részesei voltatok, miközben ”aludtatok”. Eddig rejtve volt előttetek, és nincs olyan lélek most a Földön, aki képes áthidalni egy pillanat alatt azt a szakadékot, amit valóságnak hisztek és ami valójában van. Mi mindent megteszünk, segítünk, hogy ne legyenek ”rövidzárlatok” az átjutásotok során, könnyebben átlépjetek az új valóságotokba. Mégis sok kihívást rejteget mindez. Lesz aki úgy érzi, hogy elveszíti a józan eszét, egészségét. Fontos, hogy támogassátok egymást, ne essetek abba a csapdába, hogy őrültnek hiszitek magatokat. Tudjatok róla, nagyon elsöprő tapasztalat, nem gyáváknak van kitalálva annak ellenére, hogy a szívetek mélyén mind arra vágytok, hogy megtapasztaljátok a ”másik oldalt”. Van egy képetek, ötletetek arról, hogy mi rejtőzhet a fátyol mögött. Amint megtudjátok, abban a pillanatban meghaladja azt amit eddig megemészthetőnek hittetek. Ne féljetek! Megtudjátok, sőt ennél még sokkal többet is képesek vagytok megemészteni. Adagokban lesz tálalva, mégis nehéz néha még a morzsákat is lenyelni. Beléptetek ebbe az óceánnyi információba. A benne való utazás viszont sokkal nagyobb kihívást tartogat, mint pusztán belemártani a lábujjatokat a biztonságos parton állva. Arra ösztönzünk benneteket, hogy keressetek fel valakit, aki már jó úszó. Ez nyugalmat adhat miközben ti is beléptek, nem kell félnetek attól, hogy belefulladtok.

Tudjuk, lesz akinek ez bábáskodásnak tűnik. De emlékeztetünk arra benneteket, mert ezt fogjátok hamarosan megtapasztalni. Ti még nem vagytok tudatában, de mi igen. Képesek vagytok megtenni ezeket a lépéseket. Arra a tudatállapotra utalunk, amit több élet során is megtagadtatok, így nem tudjátok milyen összetett és átható mindez. ”Az életet megváltoztató” kifejezés még felületesen sem tudja leírni ezt a folyamatot. Mindent a feje tetejére állít, aminek eddig a tudatában voltatok... magatokban és ezen kívül is.

Maradjatok nyugodtak és legyetek közel egymáshoz. Elég ijesztőnek tűnhet ez a mély energiaóceán, de nem fogtok belefulladni. Arra születtetek, hogy jól érezzétek magatokat ezekben a vizekben, ahogy mi is. De egy kis időre van szükségetek, hogy visszanyerjétek a teljes úszóképességeteket. Ne lepődjetek meg azon, ha néha több kihívást igényel, mint ahogy elképzeltétek. Mi mindent megteszünk azért, hogy ezt az időszakot elviselhetővé tegyük. Azt akarjuk, hogy jó úszók legyetek, amilyen hamar csak lehetséges. Az elkövetkező napokban, hetekben nem fogunk szégyenlősködni, próbára tesszük a korlátaitokat.

219. rész (2012. november 06.)


A mai nap nagyon fontos, hiszen magában hordozza több millió ember reményét és imáját. Arról a választásról beszélünk, amit oly sokan fognak megtenni a szívükben ma. Ez nem egy ember megválasztása elnökként egy országban. Arról a tényről beszélünk, hogy ettől kezdve az energiák egy új oktávra változtak, alakultak... hallatni fogják a hangjukat. Láthatjátok, a választás forgataga alatt a bolygó energetikai rétegének a megújulása szinte észrevétlenül történik. Kivéve számotokra, akik össze tudtatok kapcsolódni ezzel az új energiaforrással. Akik az ízét megízlelték, tudják azt, hogy nagy változások előtt állunk. Ez az ízlelés teljesen megváltoztatja az életet, az átlagosnál több reakciót váltott ki a fizikai és a mentális testetekből egyaránt.

Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk.

Az emberiség évszázadokig ugyanabban az energiában volt, amely nagyon specifikus fejlődést biztosított. Sokáig eljutottatok ezen időszak alatt, de csak egy pontig. A további fejlődésben meggátoltak, ami pedig sokkal erőteljesebbé tett volna benneteket. Vissza lett szorítva a fejlődésetek. Most viszont az energia ”leves” felkavarodott attól a beérkező információtól, ami a távoli partokról a bolygótokra érkezett. Olyan ez, mint friss levegőt szívni a szabadban azután, hogy kiszabadultok egy bezárt, szűkös szekrényből. Így a testeteknek is igen nehéz hozzáidomulni. Pontosan, mint egy búvárnak, aki minimális oxigénnel merült, és most végre feljöhet és leveheti légzőmaszkot. Friss levegőt szívhat, de ügyelnie kell rá hogyan teszi ezt, különben az egész szervezetében felfordulást hozhat létre. Ez a ”tiszta levegő” már elérhető számotokra, de az óvatosság kedvéért még nem kaptok teljes adagot belőle. Érezni fogjátok, hogy a testetek átálláson van még egy jó ideig. Innen származhat a mostani kényelmetlenség is.

Ahogy elkezdtek hozzászokni ehhez az új, megnövekedett energiaszinthez, észreveszitek, hogy mennyivel tisztább a levegő, könnyebb lélegezni. Meglátjátok, hogy ezzel a tiszta levegővel együtt, hogyan változnak a dolgok körülöttetek. Ahogy minden élőlény pozitívan reagál a megnövekedett oxigénre, ti szervezetetek is jól reagál a megnövekedett energiákra. Kivéve azoknál, akik erre az energiára nem úgy tekintenek, mint életet adó dologra. Ők összekuporodnak és egyre bizarrabb módon fognak viselkedni. Szóval ezzel az új tudatossági szinttel egy rakás reakció érkezik. A régi hanyatló rendszerek rájönnek, hogy ez az új, friss energia egy újabb szög a koporsójukba. Ne lepődjetek meg a heves reagálásoktól, tudjátok, hogy ez rövid életű csupán. Hiszen ők, mint a mélytengeri sötétségben élő lények, nem tudnak friss levegőn élni. Csupán a régi, sűrű energiaszinten tudnák túlélni, így azt is fogják keresni. Ahogy a napsütés kiszárítja a pocsolyákat, úgy válnak egyre kisebbé azok a sarkok, ahol még a régi, stagnáló energia található. Örvendezzetek, és ne engedjétek meg ezeknek a lényeknek, hogy besötétítsék a napotokat. Ti ünnepelhetitek a tényt, hogy a körülöttetek lévő légkör egyre jobban támogatja az álmaitokat, ami a beteljesüléshez vezet.


218. rész (2012. november 04.)


A Nap újra felemelkedik ma és még több jó hírt hoz magával. Lehet, hogy még nem tudsz róla, de tegnap éjjel nagy mennyiségű ragyogó lélek gyűlt össze a bolygón, azzal a fontos feladattal, hogy az emberiség többi része számára megkönnyebbülést hozzanak. A ”hétköznapi” ember figyelmén kívül, a láthatatlan birodalmakban egy nagy megtisztító hadművelet kezdődött el, mégpedig sikerrel. Tudjuk, mindez nagyon furcsán hangzik, hiszen olyan fantáziadúsnak tűnik. Mégsem fantázia, hanem tény. Mindezen nehéz munka eredménye pedig hamarosan láthatóvá is válik. Azok a ”paraziták”, akik ez emberiséget szipolyozták, már erővel el lettek távolítva a légkörötökből. Tegnap éjjel pedig még nagyobb mennyiségben távoztak. Igaz, nem önszántukból, hanem az általatok keltett vágyak/ szándékok miatt.

Tudjuk, ez meglepő lehet számotokra, hiszen sokan részei voltak ezen gyűlés küldötteinek úgy, hogy közben nem is tudtak róla, milyen fontos szerepet játszottak az egészben. Mi viszont tudjuk és amikor megfelelő lesz az idő, ti is sokkal tisztábban fogjátok látni a vállat és megtett szerepeiteket. Ahogy már mondtuk, mi távolról jöttünk segíteni ebben a folyamatban, mégis a feladatok nagyobb része rátok, a bátrak legbátrabbjaira hárul. Most pedig még egy fontos győzelemmel számolhattok, hiszen a benneteket irányító erőknek teljesen nyilvánvalóvá tettétek, hogy ez így nem mehet már tovább.

Jócskán elmozdult/ kibillent a mérleg az egyensúlyi ponton túl. Más szóval a fény többet nincs veszélyben, nem veszítheti el a bolygótokon megszerzett állásait. Az energiaszint úgy átváltott, hogy többé nem kérdéses ki ül a kormánynál. Ezentúl a fény határozza meg szilárdan a haladás irányát, így látható eredményeken nyilvánul meg a legváratlanabb módokon. Mégse feledjétek el közben, hogy a váltás megtörténte ellenére, kicsit több időt vesz igénybe az illúzió felszínes rétegeinek eltűnése. Ez azért van, mert a legtöbb embertársatoknak fogalma sincs mi történik a realitásnak nevezett színfalak mögött. Így a mindennapi életükben nem is tudják megkülönböztetni a dolgokat. Ők továbbra is a látható váltás/ változás nélkül fognak tovább haladni. de már nem túl sokáig, hiszen a most megosztott igazság, elkezd átszűrődni. Ennek a következménye pedig meglepő lesz. Ahhoz, hogy valóban megértsék a különbséget a tegnap és a holnap között, fel kell fogniuk azt, amit eddig igaznak hittek, az végtelen ideje csak illúzió. 

Szóval a váltás azonnali volt, mégis eltörpül azon változáshoz képest, ami előttetek áll. Amint az emberiség többsége elkezdi megérteni a tényt, hogy hazugságban éltek. Bizonyos időre lesz szükségük, valamint nagyon sok fénymunkásra ahhoz, hogy ez az átállás amennyire csak lehetséges zökkenőmentes legyen. Nektek kell magasan állnotok a zűrzavar közepette. A ti fényetek fog ragyogni, mely segít megtalálni az előrevezető utat a többieknek. Ti vagytok az útmutatók, a jelzőfények. Nem csak a saját fényetek ragyog, hanem megmutatjátok a ragyogó jövőbe vezető utat is. Tudjuk, képesek vagytok erre, hiszen amit tegnap éjjel elvégeztetek azt bizonyítja, hogy hatalmas erővel rendelkeztek. Veregessétek meg a vállaitokat kedveseim, hiszen megérdemlitek. Tudjatok róla, hogy a Teremtés többi része már felállt és tiszteleg előttetek, mint a birodalom igazi megmentői előtt.

217. rész (2012. november 02.)


Gratulálunk nektek, amiért ilyen rettenthetetlenek vagytok mindezen változások közepette. Teljes gőzzel haladtok előre, annak ellenére, hogy jó sok horzsolást szedtetek össze már. Dicséretre méltó, mivel azok a kihívások amikkel szembenéztetek, nem a könnyű fajtákból valók. Mégis lépkedtek tovább, ezért pedig nem csak mi, de az egész Teremtés hálás nektek.

Ti vagytok azok, akik létrehozzátok a változást. Annak ellenére, hogy mi is itt vagyunk és energiával, valamint háttérmunkával segítünk, mégis nektek kell nap mint nap meghoznotok a döntéseket. Ez nem egyszerű dolog. Nem hiába nevezünk a bátrak legbátrabbjainak benneteket. Reméljük szelet kapott a vitorlátok, és sikerült azokhoz az új energiákhoz kapcsolódnotok, melyek megérkeztek és a rendelkezésetekre állnak. Amennyiben sikerült, úgy érezni fogjátok a lendületet. Az előttetek magasodó hegy, amit néhány hete még leküzdhetetlennek gondoltatok, egyből megszűnik legyőzhetetlennek látszani. Jogos, hiszen a legutolsó csatában a fény győzedelmeskedett. Már csak az szükséges, hogy az egész világ felfogja és ráébredjen erre.

Örvendezzetek kedveseim, már a csúcson vagytok. Érezhetitek, ahogy a ragyogó holnap egyre biztosabbá válik. Azt választottátok, hogy az ismeretlenbe vetitek magatokat. Most végre érezhetitek, ahogy valósággá változik minden a lábatok alatt. Sokáig a látszólag üres térben lebegtetek, de most ez az űr végre elkezd megtelni mindazzal, amiről álmodtatok.