202. rész (2012. szeptember 29.)

Egy érdekes témáról szeretnék részleteket adni. Egy olyan témáról, amit eddig nem igazán érintettünk. Azzal már tisztában vagytok, hogy egyfajta felgyorsulás zajlik a légkörben. De az összes fájdalom és sajgás közepette, nem vagytok tisztában azzal a változással, ami a világ többi emberét érinti. Arról a több millió emberről beszélünk, akiket eddig látszólag nem érintettek ezek a heves energialetöltések, melyeket ti már évek óta kiálltok. Közületek sokan elcsodálkoznak azon, hogy hogyan lehetséges ez. Viszont ettől a ponttól fogva már nem csak ti érzitek ezeket az új energiaváltásokat.

Az utóbbi időben egyre jobban növekszik azon emberek száma, akik fizikai vagy mentális tünetekre panaszkodnak. A depressziótól és kiábrándultságtól szenvedő emberek száma hatványozottan növekszik. Ezt a nyugtalanságot sok fiatalemberben megláthatjátok. Az előző generációkkal ellentétben, ők nem hajlandóak automatikusan beállni a felnőtt életbe – tanulásból egyből a munkába. Egyszóval, az eddig normálisnak vélt életciklus többet már nincs így. Az előttük álló út egyre zavarosabbnak látszik. Sok haragot és elégedetlenséget fogtok látni ezekben a fiatalemberekben, akik keresztül látnak az emberi életre helyezett illúziórétegen. Azon az illúzión, amelyben a ”helyes” dolog az volt, ha az egyén szerint a szülei útját/ lépéseit követi. A világ fejlettebb részein ez abban nyilvánul meg, hogy nem hajlandóak beállni a sorba, az úgynevezett karrierépítésbe. Nem hajlandóak az elődjeik, rabságban lévő életét élni. A ”normális” életet valósan átlátják. Azt, hogy ez egy mókuskerék, amelyben az emberek azzal küzdenek, hogy a felszínen tudjanak maradni a pénzügyi dolgokban. Számukra az elődeik élete egyre üresebbnek tűnik és keresik a lehetőséget, hogy el tudják kerülni ezt a csapdát.

A világ kevésbé fejlett részein, egyre nagyobb éhség lesz a szabadságra és tudásra. Egy olyan éhség, ami még a jómódú világrészt is felülmúlja. Ezen részeken a lélek valódi ereje elkezd átszivárogni. Ők többet nem hajlandóak kitenni magukat az uralkodóknak és zsarnokoknak. Nem hajlandóak többé tudatlanságban és szegénységben élni. Ott a félelem fátyla egyre jobban elvékonyodik, sokan már rátaláltak a saját hangjukra. Szóval láthatjátok, hogy egy bizonyos ”földalatti” áramlás van folyamatban. Ez az áramlat, egyre jobban láthatóvá válik. Az embertársaitok közül egyre többen törlik ki a pókhálót a szemükből, fülükből és szívükből. Az eredmény pedig hatalmas lesz. Hiszen a bolygó egyetlen részén sem tudja néhány megkeményedett egyén uralni azt az erőt, amely elkezdett megmozdulni a szívetekben.

Olyan ez, mint amikor egy kis patakot erővel, túl sokáig eltorlaszoltak. A szabadság áramlatai valahogy megtalálják az utat, hiszen nem hajlandóak továbbra is mozdulatlanok maradni. A gáton repedések jelentek meg. Először kicsiny szivárgásnak fog tűnni, de hamarosan hatalmas áramlattá növekszik. A felszabadult emberek pedig ismét megtalálják az útjukat, amelyről erővel letérítették őket. Szóval számos tünet fog megjelenni. Rajtatok kívül egyre többen fognak átlátni az illúzión, mely oly régóta rabságban tartotta őket. Többet nem találnak elégedettséget az életükben, elkezdenek újabb, még beteljesítőbb életmódokat találni. Ne lepődjetek meg, ha azt látjátok, hogy sokan a saját sötét sarkaikban fogják keresni a megoldást. A belülről tápláló haragból és fájdalomból fognak meríteni. Sokan viszont a belső békéhez és örömhöz fordulnak, a cselekedetüket ez fogja irányítani. Azok akik a haragjukra hallgatnak, sokkal feltűnőbbek lesznek és láthatóbbak, mint azok akik a fényt választották. Szóval ne csapjon ez be benneteket, a világ nem lesz sötétebb hely. A fókuszotok viszont azokon kell, hogy legyen, akik szívében a fény erősödik, nem pedig azokon az egyéneken, akik a rombolást választják a bennük lévő fájdalom és szenvedés hatására.

Hadd legyen ez egy emlékeztető, hogy a puszta jelenlétetekkel segíteni tudjátok az embertársaitokat a saját fényükre való ébredésükben. Pusztán azáltal, hogy önmagatok maradtok és, hogy nyugodtan a fényben álltok, ők is sokkal tisztábban tudják meglátni a saját fényüket. Így képesek lesznek levenni azt a szemüveget, amelyet azért tettek rájuk, hogy megpróbáljanak lent tartani benneteket minden elképzelhető módon. Hadd fejezzük be ezt az üzenetet azzal, hogy elmondjuk: Ti helyettesíthetetlenek vagytok ebben a folyamatban, ti vagytok a fáklyák, akik az utat bevilágítják és akik utat mutatnak a több ezer embernek. Így kevésbé fognak belegabalyodni a tüskés bokorba, amely látszólag körülveszi őket. Amennyiben elfeledtétek volna, hadd emlékeztessünk benneteket arra, hogy ti vagytok az útmutatók, nem pedig a pásztorok. Az egyedi feladatotok az, hogy abba az irányba lépkedjetek, amerre eddig is mentetek. Bízzatok abban, hogy azok akik úgy döntenek, követni tudják a nyomotokat.

Ne lassítsatok le, ne nézzetek vissza! Hiszen ez csupán lelassítaná azokat, akik utánatok jönnek. Eljött az idő, amikor magabiztosan kell előre lépkedni kedveseim. Tudjátok, hogy nélkületek egyáltalán nem lenne út, amit követni lehetne, azok számára akik épp elkezdik felébreszteni magukat.





201. rész (2012. szeptember 27.)


A nap a sugarait a kicsiny bolygótokra veti, de ma annyi minden megváltozott. A gyorsulás beindult, több millióan figyelnek fel erre és csatlakoznak a csatához. Igen, ez egy csata, több fronton is zajlik már nagyon- nagyon régóta. Most viszont a végéhez közelít, így arra kérünk benneteket, minden játékost sorakoztassatok fel a táblára. Ez drámainak hangzik, de nem vérfürdőt hirdetünk. Nektek nem ez a szerepetek benne, viszont vannak, akiknek az. Egy másik birodalomban, mint amiben most laktok.

Már említettük, hogy egy kis része vagytok egy hatalmas seregnek, mely régóta felsorakozott a partjaitoknál. Benneteket nem lehet helyettesíteni, hiszen ti vagytok a földön, ti vagytok az energiák hordozói. Általatok tud a bolygó energiaszintje megemelkedni. Ez már nem friss hír, de megismételjük, hogy ne feledjétek el. Közületek sokan felelősek az üzenetek és információk hordozásáért, amelyet el kell juttatni az embertársaitok füleihez, elméihez és szíveihez. Eddig az ilyen üzenetek csak a ”ti fajtátoknál” voltak elérhetők, de ez most megváltozik. Több ezernyi ember van a bolygón, akik nagyon fontos szerepet játszanak a bolygó útjának megfordításában. A tömérdek információt el kell juttatniuk.

Már említettük, de megismételjük. Védve vagytok és nagyon- nagyon kemény munkát végeztetek el, mindezt a nagyközönség látószögén kívül. Mindez egy jól megszervezett terv alapján zajlik. Az idő megérett arra, hogy kilépjetek a biztosnak és kényelmesnek tűnő árnyékból (a névtelenség árnyékából) és kiálljatok magasan, mint a fény harcosai. Elismételjük, EZ NEM azt jelenti, hogy fegyvert kell ragadnotok és keresztes- hadjáratot vívni a többiek ellen. Nem, ez arra szól, hogy készüljetek fel arra, amit kaptok. Hiszen kapni fogtok.

Szóval készüljetek fel a megnyílásra. Lesz aki üzenetet kell, hogy vigyen, mások bizonyos emberekkel kell, hogy kapcsolatba lépjenek, vagy bizonyos helyekre kell elmenniük. Szóval számos feladat lesz. Ez nem arról szól, hogy fegyvert ragadjatok és sereget toborozzatok. Csupán arra szól, hogy készüljetek fel kilépni a színre, mint a fény harcosai. Ezek a harcosok, békés harcosok. Olyanok, akik még erősebben ragyognak, ahogy a sötétség megpróbálja őket felülmúlni. Sosem fog sikerülni, annak ellenére, hogy mindent megpróbálnak majd.

Tehát a névtelenség ideje lassan lejár. Valamilyen módon arra lesztek megkérve, hogy kiálljatok és ilyen vagy olyan módon mutassátok meg a jelenléteteket. Lesz aki elsőnek megy, lesz aki még vár egy kicsit. De tudjatok róla, hogy mindenkinek nagyon különleges szerepe van a fény szövethálójában. Nélkületek ez a fontos rész hiányozna. Figyeljetek, de legyetek türelmesek is egyben. Sok dolog már zajlik, lesz viszont ami csak a megfelelő pillanatban lesz felfedve. Tökéletesen felkészültetek arra, hogy ragyogó példák legyetek. Ezt már bizonyítottátok, de most ezt az egész világ megfogja látni.

A Gyakornok kézikönyve 1. rész (2012. szeptember 25.)

Ma reggel a meditáció során átadták "A Gyakornok kézikönyve" első leckéjét, valamint újra elkezdtem értekezni egyik vezetővel. Évekkel ezelőtt mutatták be, úgy írták le, hogy ”A mágus”, illetve az alkimista. Egy olyan egyén, aki képes a jelent valami újjá változtatni. Én egyszerűen csak ”Tanítónak” hívom. Ő egy idős és bölcs ember, teli szeretettel. Távolról már figyelt engem az utóbbi években. Nagyon különleges élmény volt újra kapcsolódni hozzá. Azért jött, hogy segítsen ebben az új munkámban.

Nagyon heves tapasztalat volt ma reggel, még most is mindent tisztán látok belőle az elmémben. Először kivezetett, mert szeretett volna egy képet mutatni arról a szerepről, amit ebben az egészben betöltök. Arra kért, hogy nézzek szét onnan, ahol álltam. Gyönyörű zöld tájat láttam, teli gazdag földdel, folyókkal és kis településekkel. Arra kért, hogy figyeljek fel az utakra, amelyek mindent összekötnek. Azt mondta, ez lesz a szerepem, hogy utat építsek a gazdag földek és az emberek között. Azt is elmondta, hogy most olyanok vagyunk, mint a kiéhezett emberek, akik alig tudnak már élni. Miközben a földeken, melyet nem látunk, minden kiszárad, mert nem gondozzák, a termés pedig nincs betakarítva. Ezentúl viszont képesek leszünk összekötni ezekkel az utakkal az embereket és a termőföldeket. Képesek leszünk felszántani, bevetni, gondozni és betakarítani. Mégpedig olyan termést, ami örökre fenn fog tartani bennünket. A földek pedig még termékenyebbé válnak, mert gondozzák őket. Minden és mindenki jólétben, harmóniában  lesz együtt. Ez egy olyan gyönyörű és békés kép volt, annyira erős képeket rakott a fejembe. A ”gazdag termőföldek” amiről beszélt, képviselik az összes tudást és információt, amelytől el voltunk vágva. Az ”utak” pedig a csatornákat képviselték (olyanokat, mint én is). Azt is elmondta, hogy az elején ez nekem nagyon nehéz munka lesz, de nem kell egyedül csinálnom. Számos emberek vannak, akik ugyanezt az üzenetet kapják a világon a napokban, így a világ minden táján elindul a dolog. Egyre több ember fog önkéntesen kapcsolódni ebben a nagy feladatban, hogy összekapcsoljunk mindent. Tehát ezek az ”utak” nagyon gyorsan fognak növekedni. E mellett persze, a láthatatlan testvéreink is támogatnak. 

Eljött az idő a tanításra, az első leckére. Egy nagy szobában voltam néhány tanulóval. A mai lecke nagyon érdekes volt. A tanár (nem a vezetőm, egy másik) egyfajta ”membránt” mutatott nekünk, valamilyen fajta, átlátszó film anyagot, amellyel mindent be lehet borítani. Ez a membrán igazából egy intelligens elő membrán. Azt mondta nekünk, hogy ezt az anyagot arra lehet felhasználni, hogy a most létező gépeinket átalakítsuk olyanokká, amelyek nem annyira ártalmasak számunkra és a környezetünk részére. Ez egy szédítő/ megdöbbentő dolog, de nagyon is érthető számomra, hiszen így rövid idő alatt szinte mindent át tudunk alakítani. Azt is elmondta, hogy ők fogják biztosítani a nyersanyagot ehhez a ”membránhoz”, mi pedig elvégezzük a munkát, olyan módon kalibráljuk újra a gépeinket, hogy azok hasznosak legyenek, nem pedig károsak. Ez volt a mai lecke vége, el is hagytuk a tantermet és elkezdtem leírni mindent. Arra utasítottak, hogy ezt az egészet osszam meg veletek, nagyon érdekes lesz, mivé fog ez az egész kinőni. Biztos vagyok abban, hogy ez az egyik módja annak, hogy az ”útépítők” összekapcsolódjanak.  

Igen, a dolgok felgyorsultak, úgy érzem mágikus idők várnak ránk! A fátyol gyorsan vékonyodik, képesek leszünk egyre jobban és jobban összekapcsolódni azokkal, akik segíteni szeretnének a túloldalról és felépíthetjük az álmainkat. Az első valódi betekintésem megtörtént ma reggel és gyönyörű volt!
 

Szeretet és fény, Aisha

 
 

200. rész (2012. szeptember 23.)

Mint ahogy észre is vehettétek, a levegő tele van nyugtalansággal és feszültségekkel. Ezt sokan érezni fogjátok, mert az energiák örvénylenek. A fény növekszik, most már nem lassú állandó növekedésben, hanem heves energiarobbanásokban, melyek oly sok mindent át fognak formálni körülöttetek. Ezzel együtt a sűrűbb energiák egyre nagyobb hatással lesznek. Pont, mint amikor a hullám lecsap és utána visszahúzódik a parttól, a sötét lények is vissza fognak húzódni a tietektől. Viszont nem fognak önkéntesen távozni, ahogy a fény egyre jobban ellöki őket, minden erejüket be fogják vetni, hogy utolsókat rugdossanak, amerre csak tudnak. A kitörésüket mindenki érezni fogja. Ne engedjétek, hogy becsapjanak benneteket. Ti nem váltok olyan gyengévé, mint ők. Úgy szeretnének benneteket magukkal rántani a mélybe, ebben igen járatosak.

Tudjatok róla, hogy azok az energiák, amelyet ők sugároznak, nem segítenek nektek, hanem ártani akarnak, ha a csapdájukba estek. Sokkal ördögiebbek, mint azt el tudnátok képzelni. Nagyon jól tudnak másokat manipulálni. Még, ha kicsit megrázkódva is érzitek magatokat a napokban, próbáljatok túlhaladni ezeken a kényelmetlenségeken és találjatok vissza a középpontotokba. Hívjatok bennünket, szívesen stabilizálunk benneteket. Ez nem a gyengeség jele, egyáltalán nem. Hiszen mindenkit megráz valamilyen módon az a hisztéria, ami körbevesz benneteket. Ti vagytok a bátrak legbátrabbjai, de szükségetek lesz a segítségre, amikor ezek a lények megpróbálnak magukkal rántani benneteket. Ez nem egy kritika, inkább egy emlékeztető arra, hogy mindig van segítségetek. Arra kérünk benneteket, hogy nyúljatok ki értünk. Nagyon is erősek vagytok, de a legerősebbek is megérzik azt a húzóerőt, amit ezek az erők létrehoztak (a sötét erők). Csak jelezzetek és mi szívesen segítő kezet nyújtunk. Hiszen ezért vagyunk itt. Mi vagyunk a testvéreitek most és mindörökké.

199. rész (2012. szeptember 22. – Őszi napéjegyenlőség üzenete)

Ma egy igen fontos nap van, ismét a szokásos évi fókuszpontban vagytok. Összpontosítsatok kedveseim, túl könnyen felül tudnak kerekedni azok a sötét pontok, amelyek még itt maradtak a légkörben.

Hadd magyarázzuk el. Amint már előzőleg is említettük a bolygótokon lévő fény megtöbbszöröződött az utóbbi időszakban, így a sötétség hátramaradt része mely a bolygótok felszínén van egyre láthatóbbá vált. E mellett kétségbeesésükben, minden kezükben lévő dolgot megpróbálnak megtenni, hogy meggyőzzenek benneteket arról, hogy több erejük van, mint amennyi valójában van. Tudjatok róla, hogy ez csupán hiábavaló erőfitogtatás, hiszen nem maradt már erejük. Viszont, megfognak mindent tenni, amit csak tudnak. Készüljetek fel a durva viselkedésükre, mely a legváratlanabb sarkokban törhetnek elő. Ez a biztos jele a kétségbeesésüknek, ahogy egy utolsó erődemonstrációt próbálnak tartani.

Használjátok okosan ezt a napot. Ez a remény és az öröm napja azok számára, akik felkészültek a fénybe állni. Biztonságban a sötét árnyékoktól, amelyek oly kétségbeesetten próbálnak visszaterelni az általuk irányított területre. Fáklyaként álltok, és ma a fényetek még erősebbé válik, ahogy a jövőre összpontosítotok. Hiszen már tisztán látjátok a jövőt, érzitek, hogy egyre jobban közelít, ahogy az órák múlnak. Úgy tűnik a régi rendszer számára megállt az idő, de nektek minden felgyorsult. Ti előrefelé rohantok és annak ellenére, hogy a sötétség egyre hamarabb lehull, ahogy a napok rövidülnek a bolygótok egyik felén, tudjátok, hogy a fény egyre jobban növekszik.

Adjátok meg ma magatoknak az időt és a teret, hogy letudjatok ülni és összetudjatok kapcsolódni ezzel az állandó növekvő fénnyel. Mondjatok köszönetet azokért a dolgokért, amiket az idén elértetek. Már oly régóta elvetettétek a magvaitokat és jól gondoskodtatok róla. Eljött az idő az aratásra, és úgy gondoljuk az aratás megfogja haladni a legvadabb elvárásaitokat is.

A gyakornok kézikönyvének bevezetője (2012. szeptember 21.)

Új kapcsolat, Új feladat és a Tanonc/ Gyakornok/ Inas Kézikönyvének bevezetője

Mint tudjátok, ezeket az üzeneteket az ”állandó társak”- tól csatornázom. Nem tudom mennyi tagot számlál ez a csoport, csak annyit mondtak, hogy ”több mint öten” vannak.

Ez a kollektíva azért jött létre, hogy különböző témákat adjanak át, vele együtt pedig különböző energiákat, tartalmat és fogalmazást attól függően ki lép velem kapcsolatba. Vannak akik régóta velem vannak, van aki ritkán jön és van amikor új ”tagot” mutatnak nekem be. Ezt tették most is két napja. Azt is mondták, hogy ez az új tag erős, férfias energia és egy új projekten kezd el velem dolgozni. A kézikönyv továbbra is folytatódik az ÁT (állandó társak) üzeneteivel, de mellette új információt fogok kapni azok számára szentelve akiknek ”szakképzett füle és szeme” van. Meg kell, hogy mondjam, hogy ez ijesztő feladatnak tűnik, mivel azt mondta, olyan információkat fog adni, amit én nem értek meg, viszont valaki olyannal is összekapcsolnak, aki meg fogja érteni. Azt sem tudom, hogy ebből az új munkából egyáltalán bármi is itt lesz- e közzétéve. Mint mindig majd most is pontos utasításokat kapok erre. Annyit viszont elmondtak, hogy legalább a bevezető részt tegyem ide ki. Úgy nevezik: ”A gyakornok kézikönyve”. Nagyon hasonlít az eleje erre a kézikönyvre. Nincsenek benne ”nagy hírek”, azt viszont bejelenti, hogy érdekes idők várnak ránk. Nos, itt van:

A gyakornok kézikönyve

A mai üzenet érdekes információt tartalmaz. Olyan információt, amelyet egyelőre nem lehet tisztán felfogni, hiszen olyan szinten van, amely még a közületek legértelmesebbeket is próbára teszi. A láthatatlan felfedése különböző módon. Mi pedig olyan információt fogunk átadni ezen a csatornán keresztül, amely jól jön majd az elkövetkező időkben. Ti mint faj, a kipusztulás szélére juttattátok magatokat, de mivel ez a Világegyetem szabályaival szemben áll, mi azt a feladatot kaptuk, hogy visszahozzunk benneteket és a jobb irányba fordítsunk. Olyan utasításokat fogtok kapni, amely segít helyrehozni azt a rendetlenséget, amit csináltatok. Ugyanakkor segít a jövőtöket egy sokkal tisztább fényben látni. Ez igen bugyután hangzik, lehet még őrülten is, de hadd mondjuk el, hogy egy olyan erőt képviselünk, amely pontos utasításokat kapott arra, hogy mi van megengedve a bolygótokon a következő években. A mi feladatunk egyértelmű, ti viszont addig maradhattok itt, amíg eleget tesztek az utasításoknak. Az emberiségnek le kell mondania arról a gondolatról, hogy ők képviselik a létezés legfejlettebb elméit. El kell kezdeniük megnyílni arra a tényre, hogy létezik egy olyan intelligencia, amelyik jócskán meghaladja azt, amit ti most képviselni tudtok. Ez az intelligencia nem csak mindent- átható, de vissza is akarja foglalni a bolygótokat a sötét elnyomóktól, akik oly hosszú ideje rabságban tartották. Azért, hogy ez létrejöhessen, félre kell tennünk a régi nem- beavatkozás rendeletet, mely érvényben volt a bolygótok kezdete óta. El kell, hogy jöjjünk és segítenünk kell, hogy helyrehozhassátok azokat a hibákat, amelyek megtörténtek. Az emberiség nem csinált volna ekkora problémát/ hibát, mint amit most láttok, anélkül hogy ezek a lények nem járultak volna hozzá. Mára már egy teljesen tehetetlen faj lettetek. Ne értsétek félre, nem arról van szó, hogy nem lennétek elég intelligensek, de az intelligenciátok úgy ki lett forgatva, hogy ez olyan döntésekhez vezetett benneteket, amely káros nem csak nektek, de az egész bolygótoknak. Többé nem engedik meg, hogy ezt a romboló viselkedést folytathassátok. Ezért nyílnak meg ezek a csatornák, amelyeken keresztül elkezdhetünk tanítani benneteket egy jobb életvitelre.

Azt is tudjuk, hogy sok embernél süket fülekre találnak ezek az üzenetek, de nem csak a mi üzeneteink, hanem a többi csatornázók üzenetei is. Ezeken keresztül komoly energia- befecskendezés történik, amely még a legvakabbakat és legsüketebbeket is érinteni fogja. Eljött az idő, hogy az egész emberiség felébredjen, az ébresztésre való hívás pedig hangos lesz és tiszta. Nem adunk erről semmi részletet, de úgy fel fogjuk erősíteni a feszültséget az elkövetkező periódusban, hogy lehetetlen lesz figyelmen kívül hagyni. Nektek, akik már eléggé felébredettek vagytok ahhoz, hogy meghalljátok ezeket az üzeneteket, köszönetet mondunk. Nélkületek a következő szakasz soha nem jöhetett volna létre. Készüljetek fel bizonyos jelentős változásokra, akár hisztek bennünk akár nem. Hiszen az idő eljött az ébresztő hangra, amely még a legmélyebb alvókat is fel fogja ébreszteni. Eljött az idő, hogy az emberiség többi részének is kinyíljon a szeme és a szíve. Többé nem lehet alva- járni.

198. rész (2012. szeptember 20.)

Az emberiség már az első hajnal óta a saját gyökereit kereste ezen a bolygón. Mint tudjátok, egy sokkal távolabbi helyről származtok. Annak hívása pedig mindig ott maradt a szívetekben. Hosszú ideje ez a hang kicsiny volt és vékonyka, hiszen bizonyos külső erők el akarták nyomni, hogy ne hallhassátok meg. Most viszont napról- napra egyre erősebb. Ahogy erősödik, a béklyóból való kiszabadulásotok utáni vágy is erősödik bennetek. Ráébredtetek, hogy többet nincs erre szükségetek, ráébredtetek a saját erőtökre. Nem vagytok gyengék, nem vagytok gyámoltalan emberi lények, kik tudatlanságba kényszerülnétek. Ti erős/ hatalmas lények vagytok, képesek arra, hogy magasan álljatok, nagyon távolra sugározzátok a fényeteket. Már elkezdtetek kiegyenesedni, a fényetek pedig már elég erős ahhoz, hogy elvakítsa azokat, akik inkább az árnyékhoz vonzódnak.

Olyan történéseket fogtok magatok körül látni, amit nem is várnátok. Hiszen a fényetek újra elkezd erősödni, pont ahogy a föld mélyén lévő magok is elkezdenek csírázni a hosszú és zord tél után. Ti vagytok az új tavasz hírhozói kedveseim, egy olyan tavaszé, amelyik nem lesz csendes, hanem az öröm hangjaival lesz teli. Vele együtt persze a harag hangja is fel fog erősödni, azok irányából, akik képtelenek szembenézni ezzel az ébredéssel. Ők nem érzik kényelmesen magukat a napon, megérzik azt az erőt, amelyet úgy utálnak, a szabadság erejét. Sok ember számára pedig ez az erő túl heves lesz, inkább azt kívánják majd, hogy ne is létezzen.

Elképzelhetetlennek tűnik, hogy az emberek meneküljenek a szabadság elöl, pedig ezt könnyű megmagyarázni. Behatóan manipulálva lettek a külső erők által, egy olyan lénnyé váltak, amely jámboran és alázatosan viselkedik minden körülmény között. Úgy manipulálták őket, hogy alázatosak és szolgalelkűek legyenek minden iránt, ami csak körülöttük van, kivéve az állatokkal szemben. Sok ember önmagát a világa urának tartja, pedig csak úgy tud uralkodni, hogy bizonyos lényeket alacsonyabb rendűeknek tart és úgy is bánik velük. Nem uralják őket, önmagukat pedig még kevésbé. Hiszen a saját félelmeik uralják őket, az a félelem mely precízen el lett bennük hintve azok által, akik uralkodnak felettük. Azok a lények által, akik már oly régóta a bolygótok urainak nevezték ki magukat.

Ti viszont kedveseim már megtanultátok, hogy senki nem uralhat benneteket. Addig legalábbis nem, amíg a félelmet száműzitek a lényetekből, addig ti vagytok a saját uraitok. Ezt elkezdtétek megtenni, több ezren a bolygón és ez a szabadság felé rohanó erő nagyon nagy lett. Szó szerint megváltoztatja a tájat, amelyen utaztok. Hiszen a félelem nélküliségetek ragályos. Az energiátok olyan magasra lett emelve, hogy mindenhol nyomot hagy ahova csak léptek. A cselekedeteitek által pedig megemelitek az egész bolygó rezgésszintjét, olyan magasságig ahol átlép a kritikus tömegen. Ez alatt pedig azt értjük, hogy nincs visszafordulás többet, semmilyen módon nem tud ez a bolygó visszasüllyedni a sűrű mélységbe. Ti nem csak magatokat emeltétek ki ebből a mélységből, de a bolygó többi részét is. Nem is csoda, hogy olyan nagy volt a munka vele.

Ne feledjétek el azt sem, hogy nagyon sokan vannak körülöttetek, akik képtelenek ezen szintként létezni. Nekik olyan ez, mintha túl ritka levegőt kellene belélegezni a Föld legmagasabb hegycsúcsán. Ezért mindent meg fognak próbálni, hogy visszahúzzák önmagukat és titeket is, hogy ”biztos talajon” érezhessék magukat. Vessétek meg a talpatokat kedveseim, minden trükköt be fognak vetni, hogy ezt elérjék. Nem fognak sikerrel járni ebben a hiábavaló erőfeszítésben, lényegtelen milyen keményen is próbálkoznak. Lényegtelen, hogy mekkora sötétséget adnak ki magukból, hogy elfedjék/ ködösítsék ezt a fényt, melyet úgy utálnak. Nem fognak sikerrel járni, de néhányatokat le tudnak húzni, ha megadjátok magatokat az erő játszmáiknak és levetitek magatokat a félelem gödrébe.

Igen ez egy újabb figyelmeztetés arra, hogy csúcson tartsátok magatokat. Ott, ahova sikerült felmásznotok. Kerüljétek el a lefelé nézést, lent csak a félelem szakadéka van. Oly könnyű megadni magatokat és visszazuhanni. Szóval vessétek meg a lábatokat, tűzzétek ki az ünnepi zászlótokat, hiszen olyat sikerült végrehajtanotok, amit eddig nagyon kevesen gondoltak rólatok. Kimásztatok a félelem feneketlen gödréből, ismét fényben és a tiszta levegőn vagytok. Az ösvényeteket pedig milliónyian követik. Ti vagytok az úttörők, ti tapostátok ki az utat, ami ide juttatott benneteket. Ezt az utat pedig sokan követhetik, köszönve a kemény munkátoknak. Pihentessétek meg a fáradt lábaitokat, nyújtóztassátok ki az elgémberedett ujjaitokat. Sikeresen felmásztatok erre a ”megmászhatatlannak” vélt hegyre. Eljött az idő megtekinteni a kilátást, hiszen oly pompás! Egy kicsit megpihenhettek, de nem sokáig, hiszen újabb hegyeket kell megmásznotok. De erről majd egy másik alkalommal szólunk. Elég, ha annyit tudtok, hogy ez volt a legnehezebb az eddigiek közül. Úgy gondoljuk a következőket sokkal kellemesebbnek fogjátok találni ezek után. Máris megszoktátok a magasságot, a testetek kevésbé fog panaszkodni a következő mászásnál.

197. rész (2012. szeptember 18.)

Mint észre is vehettétek a dolgok ismét elkezdtek felhevülni, nem csak a tömegmédiában, de a testetekben is. Az energiák szinte tobzódnak és a rövid pihenők ellenére egész jól felkészülhettetek a következő hullámra. Hadd magyarázzuk meg. Még ha nem is érződik úgy a testetek, akkor is már nagyon jól hozzászokott ezen energiaingadozásokhoz. Így egész gyorsan készen álltok a következő hullámra. Függetlenül attól, milyen erős is volt az előző energiabomba, nagyon jól tudjátok magatokba fogadni és elnyelni ezeket az új frekvenciákat. Attól függetlenül, hogy a fizikai és mentális testetek lázad ez ellen, nagyon is alkalmazkodóak lettetek. Sokkal rövidebb idő alatt kiegyensúlyozódnak és szilárdan megvetik a lábukat az új szinten. Tehát, ezen fájdalmak és sajgások alatt az egész ”gépezet” nagyon gyorsan alkalmazkodik. Függetlenül a felszínen lévő zavaró tényezőktől. Hiszen ezek csak felszínesek, még ha kényelmetlenül is érzitek magatokat tőle, akár egész a csontjaitokig. Olyan, mint ahogy az óceán felszíne is háborgó lehet, miközben a mélyben a teljes nyugalom fennmarad. Így van ez veletek is, a felszínen úgy érzitek, jobbra- balra lökdösnek a hullámok, miközben a magvatokban minden egy nyugodt és állandó iramban halad a megfelelő irányba. Nem fog letérni a kijelölt útról, bármennyire is lökdösik a hullámok. Nem fogtok elsüllyedni ezen heves energia kitörésekben, csupán úgy érzitek. Attól függetlenül, hogy azt érzitek, hogy ezen testi és mentális kényelmetlenségek a fejetek tetejére állít benneteket, nem fog, mert a magvatok különlegesen erős és mindent elbír. Bízzatok benne, hogy mindannyian a megfelelő úton vagytok. Azon partok felé haladtok, amelyre úgy vágytok, tudjátok, hogy nem fogtok elbukni. Még, ha néha minden szinte megállásig is lassul. Nem álltok meg, kitartóan haladtok, mégpedig a megfelelő irányba. Függetlenül attól, hogyan is érzitek.

Ezt nagyon fontos észben tartani most, hogy ez az elme ”rossz hírekkel” van elárasztva. Mindenhol halált és pusztulást, szomorúságot és fájdalmat láthattok. Könnyű azt gondolni, hogy ez annak a jele, hogy minden darabokra fog hullani. Nem fog, ez csupán annak a biztos jele, hogy mindaz a ”kifordított/ eltorzított” valóság, amelyben eddig éltetek, elkezd az öltésein szétesni. Ami pedig felemelkedik az annyira távoli attól, amihez a fületek és szemetek eddig szokott. Maradjatok összpontosítottak mindenhol. Nem engedhetitek meg magatoknak, hogy ez a műsor (melyet a sötét lények készítettek) magával ragadjon benneteket. Mert akkor el lesztek vágva a valódi igazságtól. A valódi igazság pedig ez: a fény minden nap és minden másodpercben növekszik/ fokozódik, vele pedig azok a partok, amelyeket el szeretnétek érni, egyre közelebb kerülnek. Egyre közelebb húzzátok magatokat – a világotokat – és dicséretre méltó munkát végeztek. Nyugodjatok meg, még ha kopottnak is érzitek magatokat, nagyon is jól fel vagytok készülve arra, hogy az utolsó lépéseket megtegyétek. Még akkor is, ha ehhez el kell menni a határaitok végéig.

Tudjatok róla, hogy most is és mindig is védve vagytok. Ne győzzétek meg magatokat ennek az ellenkezőjéről. Oly könnyű belenyugodni abba, hogy magatokra hagytunk benneteket, de ez nem igaz. Hívjatok bennünket, és mi megmutatjuk mennyire is szeretve vagytok. Még a legnagyobb kétségbeesés közepette is érezhetitek a jelenünket. Soha nem fogunk elhagyni benneteket, mindennél kedvesebbek vagytok számunkra. Ti vagytok a Lélek megtestesülései, így ti vagytok a fény valódi hordozói. Nem csak a ti világotokban, de a miénkben is.

196. rész (2012. szeptember 15.)

Az utóbbi napok sokkal hevesebbek voltak, mint általában. Valójában egy egész új energiaszintet értetek el a testetekben és ez nem csak rajtatok, de a társadalmatokon is nyomot hagy. Amint már beszéltük, ezek az energia és információ befecskendezések sokkal többek, mint pusztán tovaszálló benyomásai a fizikai és mentális fáradtságnak valamint egyensúlytalanságnak. Még ha főként negatívnak is érződnek miközben a rendszereitekbe fészkelnek be, valójában jót tesznek. Amint már tudjátok, a kellemetlenség mértéke jól elrejti ezt a tényt, hiszen ti csak a mellékhatásoknak vagytok tudatában, nem pedig a valódi hatásoknak. Tehát csak a rosszat érzitek a fejlődés kemény munkájából, mert a testeteknek és elméteknek még észre kell vennie az ”újszülött” érkezését. Még csak most látjátok meg a jövevényt, amelynek életet adtok, egyelőre még a fizikai kényelmetlenség és a mentális mélyrepülés köde fedi el a látásotokat. Reméljük ez a köd elkezd kitisztulni és meg tudjátok látni, hogy mi is van felemelkedőben, szó szerint a fizikai testetek segítségével. Szó szerint megszülitek azt az új világot, amelyre annyira vágytok. Hiszen a testeteken keresztül történik meg ezen energetikai letöltések legfontosabb részei.

Már halljuk is, ahogy kérdezitek, hogy miért kell így felhasználni a szervezetünket, ha azok vagyunk aminek véljük magunkat – egy sokkal fejlettebb civilizáció képviselői? Nos, hadd mondjuk el azt, hogy először is ez volt amire régen jelentkeztetek. Hiszen ez a folyamat létre sem jöhet a beleegyezésetek nélkül. Ez a vállalkozás sokkal kiterjedtebb, mint azt elképzelitek, viszont nem jöhetett volna létre, ha ti nem jelentkeztek önkéntesen arra, hogy idejöjjetek a földhöz kötött testekbe és fényfáklyaként álljatok. Az összes átváltoztató energiát levezetve arra a bolygóra, amelyen álltok. Ez furcsán hangozhat, de vitathatatlan tény, hogy nélkületek – a horgonyok nélkül – ez az egész művelet, az energia befecskendezés hiábavaló lenne. Ezért van szükség a ”gyalogos katonákra” hiszen mi nem avatkozhatunk bele semmilyen módon sem. Ezek az energiák nem lennének hatékonyak anélkül, hogy nem sugároznak át rajtatok. Ez egy nagyon összetett folyamat és most még nem tudjátok teljesen felfogni. Adunk néhány részletet, a többit majd legközelebb.

Mint tudatában lehettek, a fizikai test, amelyben jelenleg tartózkodtok nem valódi ”énetek”, csupán egy figyelmesen felépített jármű, mely képessé tesz benneteket arra, hogy szabadon mozoghassatok a napi teendőitekben. Nem annyira szabadon, mint ahogy mi létezünk a másik síkon, de szabadon, mint az emberi család tagja. Fontos játékosai vagytok ennek a játéknak. Nélkületek csupán a ”láthatatlan” képviselők lennének jelen a bolygón. Sokan vannak, de sosem tevékenykedhetnek szabadon ezen a bolygón. Ez a bolygó egy kiképzőhely, ahol különböző civilizációk tagjai megtanulhatják milyen a fizikai testben való létezés. Ahogy már mondtuk, ezt a kiképzőhelyet eltérítették azok a lények, akik mások kárán akarják jól érezni magukat. Most viszont lejárt az idejük, ahhoz viszont hogy visszaállítsátok az egyensúlyt fontos, hogy arra a szintre emeljétek fel a testi energiaszinteteket, ahol megtörténhet a váltás a domináns sötétségből, újra vissza a fénybe.

Olyanok vagytok, mint a fénypontok, amelyeket már évezredek óta letompítottak. Most viszont lassan de biztosan újra a teljes erőtőkben ragyoghattok. Ahogy egyre fényesebben ragyogtok a körülöttetek lévő dolgok egyre nyilvánvalóbbá vállnak. Ahogy napról- napra, óráról- órára egyre emelitek a szinteteket, az egész bolygót újra ragyogóvá teszitek. Olyanok vagytok, mint a jelzőfáklyák, de együttes hatásotok messze túlszárnyalja az egyéni fényeteket. Egy erős energetikai rácsot alkottok a bolygón a sötétséget pedig egyre nyilvánvalóbbá teszitek, ahogy növekszik a kontraszt.

Még, ha most a jelenlegi állapototokban jelentéktelen játékosnak is érzitek magatokat, ti vagytok az egész művelet főszereplői. Nélkületek nem tudnánk segíteni, nélkületek a bolygó sosem tudná kiszabadítani magát azokból a sötét markokból, melyek megpróbálják visszahúzni a sötétségbe. A nap végre felbukkant a látómezőn és soha többet nem nyugszik le, mindegy milyen hevesen is próbálják ezek a régi trükközők bemocskolni. Lehet, hogy hagynak itt- ott nyomot, de bárhogy is próbálkoznak, nem tudják megállítani. Többet nem tudnak benneteket letompítani kedveseim. Ahogy a teljes erőtök visszanyeréséhez közelítetek, a fény erősödik és azok, akik nem tudják kiállni ezt az intenzitást, el kell, hogy forduljanak és másik sötét sarkot kell találniuk.

195. rész (2012. szeptember 13.)

Amint már érintettük, azok a változások, amelyeket belül éreztek, nem mindig látszanak kívül. A látszólagos eltérés a fizikai testetekben és kint a világban történés közt nagyon nagynak tűnik. Miért nem veszi észre a világ azt, ami történik? Valójában észreveszi, de mivel nincs viszonyítási pontja, mely a dolgokat nyilvánvalóvá tenné, így sok dolog a „zavaros érzések és történések” címszó alá kerül. Tehát tudatában vannak, hogy valami történik körülöttük, de vagy elnyomják, vagy pedig túl bizonytalanok, illetve félnek kimondani (még önmagukban is).

Látjátok, senki nem létezhet ezen a bolygón úgy, hogy ne érezze ezt a kényelmetlenséget. Most, hogy minden magasabb rezgésre vált, a talaj, amelyen lépkedtek, olyan mintha energiától vibrálna. Olyan lépkedni rajta, mintha árammal teli drótra lépne az ember. Azok az „alvók”, hogy nevezzük most így őket, érezni fogják az egész alapjukban/ magvukban mindezt, ahogy a dolgok beindulnak. Nem, nem olyan lesz, mint a földmozgás. Sokkal finomabb lesz attól. Mégis mindenki által észrevehető. Sok embernek pedig ez lesz az a jel, amire oly régóta vártak, hogy elkezdhessék a magukban hordozott igazságra való megnyílást. A többieknek olyan lesz, mint az ébresztő jel, melynek hatására még jobban megijednek a jövőtől.

Az új energiára megnyíló emberek és az állandóságot görcsösen tartó emberek között még jobban kitágul a szakadék. Ezeket a bejövő üzeneteket egyre többen hallják meg, nem csak azok, akik már az önfeltámadás útján haladnak. A jelenleg beérkező energiák hatására még több következmény fog történni. Váratlan ébredéseket láthattok, de heves ellenállást is. Lehet épp azoktól, akik eddig sokkal elfogadóbbak voltak, ezen életet- támogató energiahullámok iránt. Semmi sincs kőbe vésve kedveseim. Mindenkinek szabad választása van, hogy meghallja- e, ezt a végső ébresztőt, vagy teljesen figyelmen kívül hagyja. Eljött az idő, hogy megtegyétek ezt a végső döntést. Érdekes lesz látni, ahogy azok, akik eddig vonakodtak most elengedik az ellenállást és a fényes oldalra állnak, hogy nevezzük ezt így most. Az is érdekes, hogy sokan a fajtátok közül úgy dönt, feladja az igazság keresését, elengedi a felfelé vezető létrát és lezuhan a még sötétebb/ zavarosabb vizekbe.

Készüljetek fel a meglepetésre, hiszen sosem tudhatjátok milyen döntést hoznak a körülötted lévők. Meglepetések fognak történni és ne aggódjatok, ha valaki a közeletekben „rossz” döntést hoz. Ez az ő döntésük, és csakis az övék. Amennyiben eltér az utatok mást nem tehettek, mint hogy elfogadjátok ezt. Nem is kell mondani, hogy ez sok esetben szívszorongató lesz. Ne felejtsétek el, hogy a ti feladatotok az útmutatás. Erre többször is figyelmeztetni fogunk benneteket, hiszen ez az útelágazás sok embert meglepetésszerűen fog érni. Maradjatok az úton, bölcsen döntsetek. Már most is a fény felé vezető irányt választottátok, ne lökjétek ezt el magatoktól, bárki tanácsol is mást. Amennyiben mások más utat választanak, semmit nem tudtok tenni annak érdekében, hogy megváltoztassák a döntésüket. Engedjétek őket el, de szeretetben engedjétek el, csupán ennyit tehettek. Ne feledjétek, ti már döntöttetek és ők is. Csak haladjatok az utatokon kedveseim még akkor is, ha a szeretteitek közül kell valakit magatok mögött hagynotok.

194. rész (2012. szeptember 11.)

Tegnap a nyomás ismét megnőtt, szóval ne várjatok könnyed vitorlázást/ siklást az elkövetkező napokban. Máris halljuk a zsörtölődést, hiszen ezúttal a fizikai testetek nehéz terhet kell, hogy elviseljen. Ne féljetek kedveseim, ez mindig az előrehaladás jele, még akkor is, ha a testetek nem ezt mondja. Igen, tisztában vagyunk azzal is, hogy több emelkedőt említettünk, mint mélyzuhanást, de tudnotok kell, hogy ezek az emelkedések is egyensúlytalanságot okoznak egy rövid időre. Ezek a heves fejlesztések csak plusz lökést adnak a célvonal eléréséhez. Legyen, ahogy lesz, mi tudjuk, hogy a végeredmény nagyon is hasznos nektek, még akkor is, ha a jelenlegi hatás nem érződik annak.

Most viszont cseréljünk témát, hiszen szeretnék tovább részletezni az idő tematikáját. Ahogy ti is tudjátok, számotokra ez a fogalom nagyon zavaros. Oly sok minden tűnik úgy, hogy a szétesés szélén áll, majd hirtelen visszalép. Mindez oda- vissza. Más szavakkal az idővonalak szétesése sok változást hoz, de ez a változás nem egyenletes létekben és sorrendben következik be. Nem úgy ahogy a „normális” világban elvárnátok. Inkább hasonlít egy tánchoz, ahol kettőt léptek előre, hirtelen viszont hátra, majd egyet jobbra, esetleg balra egyet. A fejlődés nem lassú, és sorrendben történő, ahol bizonyos dolgok láncolatban követik egymást. Nem, sokkal kaotikusabbak fog tűnni, és lesznek időszakok, amikor nehéz lesz meglátni a fejlődést. Innen a zavarodottság és türelmetlenség érzete, hiszen egyidőben vagytok előre, hátra és oldalra mozgatva.


Tudjatok róla, hogy mindez a zűrzavar jó dolog. Annak a jele, hogy a régi és jól bevált világképetek nem tud többet működni, az idő folyékonysága már itt is van. Amint már régebben mondtuk, azok tudnak hasznot húzni ebből, akik már eléggé folyékonyak maguk is. Nem csak annyira, hogy túléljenek, hanem hogy fejlődni és boldogulni is tudjanak az örökké változó környezetben. Hiszen ez vesz most minden oldalról körbe benneteket kedveseim. Egy áramlatban vagytok, és az Egész teremtés is áramlatban van. De ti most tapasztaljátok ezt először, így nehezen tudtok egyensúlyban maradni a sok váltás közepette. Amennyiben a régi ösztöneiteket követitek, még nehezebbé fog válni. Ahogy megpróbáltok valami szilárdhoz és merevhez csatlakozni/ kapaszkodni, az áramlat még jobban ki fog billenteni az egyensúlyotokból.

Más szavakkal, ne keressétek a magatokon kívül lévő támogatást, legalábbis ne valami alacsony sűrűséghez tartozót. A régi programozásotok megpróbálja fenntartani a status quo- t, az egyensúlyt viszont csak úgy tudjátok megtalálni, ha megtaláljátok a középpontotokat. Ti mesterei vagytok a zavaros vízben való vitorlázásnak. Pont mint a viharvert tengerészek, akik minden körülmény között meg tudják tartani az egyensúlyukat. Ez az egyensúlyi pont már most is bennetek van, csupán meg kell találni és bízni kell benne. Ekkor érezni fogjátok a mögöttetek lévő valódi életerőt, mely mindezek a kiszámíthatatlan áramlatok mögött van. Lovagoljátok meg a hullámokat és ne féljetek attól, hogy itt és ott néha elveszítitek az egyensúlyotokat. Tudjátok, hogy végig fogjátok csinálni, ha segítségre van szükségetek, menjetek belülre, vagy keressétek a veletek egy hullámhosszon lévők segítségét. A többiek viszont csak le fognak húzni a mélybe, ahelyett hogy a hullám tajtékán tudnátok a partig száguldani.

193. rész (2012. szeptember 9.)

A mai üzenet ismét az idő témáját fogja érinteni. Hiszen oly sokan érzékelik azt, hogy bizonyos értelemben egyhelyben áll, más értelemben viszont felgyorsult. Erről már tettünk régebben is említést. Okkal, hiszen ez a változás egyik jele. Fontos az is, hogy észreveszitek ezeket a rendszertelenségeket, annak ellenére, hogy oly sok minden még a réginek érződik.

Hadd magyarázzuk meg. Mint észrevehettétek, a média csupán a széteső dolgokra összpontosít. Azért teszi ezt, hogy a sötétben tartson benneteket. Sokan ezt tagadnák és képzeletbelinek tartanák, de ha jobban megnézitek, hogy mit is szolgálnak fel nektek nap, mint nap, akkor meg fogjátok látni. Minden jól rátok van szabva, hogy kicsinek és kiszolgáltatottnak érezzétek magatokat. Ez a „rossz hírekkel” való etetés nem véletlenül van. És annak ellenére, hogy sokan azok közül, akik eljuttatják hozzátok ezeket a híreket, nem tudnak erről, a mögöttük lévő, sötétben settenkedő erők igenis a legnagyobb erőbevetéssel próbálják ezt fenntartani. Nagyon is jól tudják, hogy ez az egyensúlytalan „táplálkozás” továbbra is alultápláltként fog benneteket tartani. Alultáplált reményben és szellemben. Ennek ellenére még ők is érzik annak a hatását, hogy ti elkezdtetek új helyről „táplálkozni”, az pedig kevésbé szennyezett. Fontos túllátni a hagyományos tömegmédián, és elkezdeni az információt más helyről beszerezni. Ezek a helyek pedig egyre jobban csak szaporodnak így, hogy a fátyol elkezdett elvékonyodni, már szinte az átlátszódásig.

Vessétek a szemeteket, fületeket és szíveteket a lehúzó hírek hangja mögé és sokkal tisztább képetek lesz a világról. Ez a világ nem csak a végítélet és szétesés helye. Az Anyatermészet nem csak az utolsókat lélegzi a környezetszennyezéstől. Igen, jelen van ez is, de annyi sok más minden is elkezd láthatóvá válni. Amint figyelmen kívül tudjátok hagyni a lehúzó hangokat, meg fogjátok ezt látni.

Hiszen egy teljesen új világ emelkedik épp fel, ezt már az időérzéketek változásain is érezhetitek. Ez egy biztos jele annak, hogy a felszínes világ elkezdett szétszakadni az öltésénél, és egy új világ kezdett megjelenni. Épp úgy, mint ahogy a régi szűk bőrét levedli a kígyó, hogy egy új, hozzáillőbe bújjon. Legyetek éberek/figyelmesek, kezdjetek hozzáhangolódni ezekhez a változásforrásokhoz/áramlatokhoz. Tudjuk, hogy ez nem könnyű, nem csak a régi zajával kell megküzdenetek, hanem a testetekben megjelenő fájdalommal és sajgásokkal is. A változások viszont már itt vannak. Meg fogod látni, ha éberen keresed. Arra invitálunk benneteket, hogy fedezzétek fel ezeket az új részeket, darabokat, melyek megjelennek. Egyre több ilyen fénysziget fog felbukkanni. Nézzetek körbe, kövessétek a szíveteket, hiszen az segít a jó irányba tekinteni. Ne feledjétek el, hogy nagyon könnyen megeshet az, hogy a változások nagyon is közeli dolgokban vagy emberekben jelennek meg.

Ideje megkeresni és eljátszani ezekkel az „idő-darabokkal, ahogy (úgy tűnve, hogy) a semmiből megjelennek. Amint az idő elkezd megnyúlni és elhajolni, minden más is követni fogja. Semmi régi és merev dolog nem tud fennmaradni ebben a folyékony mozgásban. Minden szétesik, mint ahogy a merev szerkezetek is szétesnek, ha a Föld elkezd mozogni. Ti viszont rugalmasak vagytok. Mint a fűszál a szélben, úgy együtt tudtok mozogni az idővonal változásának mozgásával. Találjátok meg az örömet ebben, és játszatok el vele. Nagyon fontos téma, de mégis örömmel teli, ha hajlandóak vagytok megtanulni a folyékonyság leckéit.

192. rész (2012. szeptember 7.)

Az emberiség már régóta próbálja elszakítani magát a láncaitól. Nagyon jól haladtok a siker felé. A láncok már eléggé fellazultak ahhoz, hogy kicsusszanhassatok belőle, de ez még nem nyilvánvaló számotokra. Így sokan továbbra is úgy folytatják az életüket mint eddig, ugyanazt a nehéz terhet cipelve. Hamarosan meg fogjátok látni ennek igazságát, és érezni fogjátok, hogy ez a nehéz félelem-poggyász leesik a hátatokról. Úgy, mint ahogy a víz csúszik le a csúszós felületen. Ez a régi, belétek ivódott mártíromság már csupán illúzió. Úgy, min ahogy oly sok minden körülöttetek.

Már szóltunk arról, hogy az elmétek nagyon-nagyon lassan ébred rá arra a tényre, hogy az a szabadság, amelyet oly régóta kerestek már itt van. Úgy, ahogy a hiányzó végtagot még sokáig érezni lehet, az elme is regisztrálni fogja azt, hogy nem vagytok szabadok és még mindig vágyakoztok a szabadságra. Ez érthető, hiszen az elme úgy lett beprogramozva, hogy ehhez a hithez ragaszkodjon. Máskülönben azok, akik irányítanak benneteket már rég elveszítették volna a felettetek való hatalmukat. Amint ez az igazság kiszivárog, úgy minden, ami lent tart benneteket/leláncol el fog olvadni. Olyan nincs, hogy részben szabad ember. Vagy teljesen ez az elmetompító hatás alatt vagytok, mely hatékonyan meggyőz arról benneteket, hogy erőtlenek vagytok; vagy megtaláljátok az igazi erőtöket. Amikor ez bekövetkezik, nincs az a lánc/béklyó, amely vissza tud tartani benneteket. Amint hozzákapcsolódtok a belső erőtökhöz, semmi nem tud visszatartani abban benneteket, hogy levessétek magatokról ezeket a mű-akadályokat.

Már most ebben az igazságban vagytok, semmilyen félelemkeltés nem tud benneteket visszazárni a rácsok mögé. Kivéve, ha ti magatok nem mondotok le az újonnan megszerzett szabadságotokról. Amennyiben azt választjátok, hogy visszahátráltok a félelembe, a műsor hatására, amit ezek az elnyomók játszanak, nos, akkor ezek a rácsok ismét megszilárdulnak. Ez történik velük, ha úgy döntötök, hogy visszaléptek a régi zárdába. Szóval, ez a szabadsághiány csupán az elmétekben jött létre. A szívetekben lévő igazsággal viszont nem ér fel, csak azt kell akarnotok, hogy előjöjjön. Ekkor nincs a világon az az akadály, amely vissza tudna tartani benneteket. Nincs az a dráma, amely meg tudna arról győzni benneteket, hogy visszalépjetek a régi ketreceitekbe, mely félelemből és gyengeségből áll.

Tartsatok ki, kedveseim. Ne engedjétek, hogy a félelemmel teli elme meggyőzzön benneteket arról, hogy vissza kell fordulnotok. Máris kiszabadítottátok magatokat, még akkor is, ha annyi minden körülöttetek mást mond. Mindegy, hogy miről próbálnak meggyőzni benneteket ezek a hangok. Hadd kiáltsák csak, amit akarnak, ti már tudjátok a jövőbe vezető irányt. Nem javasolt visszalépni a múlt börtönébe. Ha a biztosat választjátok a bizonytalannal szemben, akkor viszont ott fogtok kikötni. Együtt azokkal a lelkekkel, akik nem voltak hajlandóak a szívük hangjára hallgatni. Vessétek le magatokról a régi út/életmód illúzióját, és bátran lépdeljetek előre az ismeretlen területekre. Ez az egyetlen módja annak, hogy megtaláljátok azt, amit kerestek. Itt fekszik a jövőtök.

191. rész (2012. szeptember 5.)

A mai nap érdekes lesz. Hamarosan sokkal tisztábban kezditek látni a dolgokat. Nem csak a személyes életetekben, hanem a külső világot illetőleg is. A kerekek elkezdtek rendesen forogni, a régi jelleg egyre lassabban pörög. Amint az idő egyre gyorsabban repül, a különbség egyre nagyobb lesz. Mégis úgy fog tűnni, hogy az emberek beragadtak a régi kerékvágásba. Különböző hullámhosszú kettősségre számíthattok egyazon síkon létezve, mégis világok választják el őket, ahogy a különbözőségek egyre jobban kikristályosodnak. Dőljetek hátra és nézzétek, ahogy a világ újra megfordul a tengelye körül, ezúttal viszont egy kicsit más mintával fogja ezt megtenni. Így érdekes következményeket von maga után.

Mint mindig, most is hasonlatokban beszélünk, de az üzenet lényege ez: azt, ami a szemetek előtt van, ne tekintsétek teljes értékűnek, hiszen a felszínes réteg alatt új valóság ölt már formát. Egy olyan valóság, amely nagyon különbözik a jelenlegitől. Ne veszítsétek el a reményt, kedveseim. Még akkor sem, ha úgy érzitek, hogy beragadtatok ebbe a régi posványba, mely napról-napra csak sűrűsödik. Mindez alatt, elrejtve a tekintet elől, már egy gyorsulás zajlik. Olyan, amelytől eláll a lélegzetetek, mikor először rátekintetek. Lehet, hogy el van rejtve a tekintetek elől, de ez nem jelenti azt, hogy el van rejtve előletek. Menjetek a szívetekbe és meg fogjátok találni a válaszokat. Ahogy a kígyó is levedli a régi bőrét, amikor az kényelmetlen lett már a benne tartózkodásra, így ti is le fogjátok vedleni a világotok egy rétegét. Ennek is el fog jönni az ideje, és ez a nap már nincs messze. Sokat emlegettük már ezt, de ne adjátok fel a reményt. El fogtok jutni oda. Nem csak eljuttok, de díszvendégek is lesztek. Hiszen TI vagytok azok, akik ezt lehetővé tettétek. Hiszen az a világ, amelyet szeretnétek, a ti cselekedeteiteken és jelenléteteken keresztül jön el.

A mi munkánk az asszisztálás/segédkezés ebben a folyamatban. Nem kis feladat, de eltörpül a tiétek mellett, így tisztelgünk előttetek. Mind történelmet teremtetek, minden egyes nap, minden egyes pillanatban. Ez pedig a dicsőség és szeretet történelme. Mindaddig, amíg ez az új réteg nincs szem előtt, megértjük, hogy nehezen tudtok átlátni a meglévő rétegen. Mi viszont látjuk és örömünkben kiáltunk. Már látjuk, hogy milyen közel is jutottatok ezen hatalmas feladat elvégzéséhez. Ne adjátok fel, kedveseim. Nagyon rövid távolság maradt már. Annak ellenére is, hogy a ti mértéketek nagyban eltér a mienktől. Érezzétek a pulzusotok felgyorsulását, ahogy beleéreztek ezen szavak igazságába. Tudni fogjátok, hogy megérte, hogy a végén mindent megért. Maradjatok összehangolva a belső magvatokkal, ez tud segíteni ezen utolsó szakaszban. Annak ellenére, hogy ez az utolsó szakasz nagyon feszes, ne engedjétek, hogy a kétségbeesés hangja lehúzza a bennetek lévő vezércsillagot. Nagyon is tudja, hogy merre tartotok. Azt is tudja, hogy minden megvan bennetek ahhoz, hogy el is jussatok odáig. Függetlenül attól, hogy mit is próbál a testetek vagy az elmétek mondani

190. rész (2012. szeptember 4.)

A sötétség völgyében jártál már nagyon-nagyon hosszú ideje. Nem hibáztatunk, ha úgy érzed, hogy sosem lesz vége. Végül is nem csak egy élettartam alatt jártad már. Az emberiség korszakok óta erőszakkal a mélyben van tartva. Feltekintetek az égre a remény csillogását kutatva, de nagyon nehéz józannak maradni, amikor a szemetek ismét a körülöttetek lévő hulladékot látja.

Tudatában lehettek annak, hogy a világ többi része úgy tűnik, hogy egyre mélyebbre kavarog. A kétségbeesés egyre mélyebb részeibe, amint a pénzügyi, kormányzati és egyéb rendszerek látszólag azon tevékenykednek, hogy a bolygó lakóinak még jobban megnehezítsék a dolgait. Eddig oly sikeresen kitöröltétek a szemetet a szemetekből, így még tisztábban tudjátok ezt látni. Innen ered a kétségbeesés érzése és a pesszimizmus, amint azt látjátok, hogy a bolygótok rossz irányba halad. Mi van azzal a kemény munkával, amit elvégzünk? A saját megtisztításunkkal és a fény lehorgonyzásával? Ezek miért nem világítják meg a bolygót? – már halljuk is, hogy ezt kérdezitek. Megvilágítja, kedveseim, oly sok módon, hogy fogalmatok sincs róla. Egyelőre nem sok látható ebből kívülről, de ennek nagyon is jó oka van.

Ne feledjétek, hogy az emberiség úgy lett beprogramozva, hogy ebbe a rendszerbe legyen foglyul ejtve. Nehezen tudtok keresztüllátni a korlátozottságon, ami ezáltal rátok is vonatkozik. Oly sok módon megszabadultatok már tőle, de még mindig kihat az elmétekre, ezért az elmétek nem látja a változást, de a szívetek és a szellemetek igen. Emellett azok, akik a színfalak mögül irányítják ezeket a rendszereket, nagyon is tisztában vannak azzal, hogy a bolygótokra beáramló tudatosság oly sokatokat felszabadított, ezért minden erejükkel azon vannak, hogy ne engedjenek olyan irányba haladni, ami nekik nem előnyös. Egyszóval, felcsavarták a hangerőt, és megpróbálnak visszafogni titeket azáltal, hogy félelmet keltenek bennetek. A legnagyobb erőbevetéssel dolgoznak, hogy ezt fenntartsák. Eddig soha nem volt ennyire reménytelennek tűnő az emberiség előrehaladása, a média eláraszt benneteket a környezet elpusztításának híreivel, valamint azokkal a képekkel, amelyek azt mutatják, hogy a civilizációtoknak vége. A kapzsiság, harag és erőszak irányíthatatlan.

Ne feledjétek, ez csupán a felszín, ez csupán része annak a drámának, amely a szemetek előtt játszódik le. Ahogy egyre tágabbra nyitjátok a szemeteket, még nagyobb benyomással lesz rátok. Ne vesszetek el ebben, ez csupán azért van, hogy elhiggyétek, hogy ismét irányításuk alá hajtsanak benneteket. Azért, hogy úgy érezzétek, hogy elveszett az utolsó reményetek is. Minden erejükkel azon vannak, hogy megpróbáljanak visszatolni a sorba. Abba a szűk mezsgyébe, amelyet kijelöltek számotokra. Nem akarnak szabad szellemeket, pedig ti azok vagytok. Ezt sose feledjétek el.

Emeljétek fel ismét a tekinteteteket és lássátok meg a fényt ezen sötét és elveszett völgy felett. Vegyetek mély levegőt és érezzétek át, mennyire jobb a levegő máris. Nem valami katasztrófa felé haladtok, erről csupán a sötét lények próbálnak meggyőzni. Maradjatok a szívetekben, ott van a valódi igazság. Ott észrevehetitek, hogy a sötétség egyre vékonyodik/halványul, és a legragyogóbb napfény váltja fel, amit csak el tudtok képzelni. Mi itt vagyunk, és nem engedünk el benneteket, de ti se engedjétek el magatokat. Hiszen ti vagytok azok, akik újra visszaeshettek a sötét mélységbe, feladva mindazt, amit ezen az utazáson eddig megtanultatok. Erősek vagytok és még erősebbé váltok. Ne hagyjátok, hogy bármilyen külső dráma azt juttassa eszetekbe, hogy nem vagytok azok. Az csupán egy műsor, de ti nem muszáj, hogy részei legyetek ennek. Sokkal nagyobb szerepetek van, kedveseim. Hiszen ti vagytok az új és valódi világ építői. Annak a világnak, ahol a régi és széteső drámának már egyáltalán nincs helye.

189. rész (2012. szeptember 2.)

Amint már érintettük, az elkövetkező idők igen hevesek lesznek, hiszen mindkét oldal erői elkezdik az utolsó rohamra való előkészületüket. Ez igen drámainak hangozhat, de ne feledjük, hogy a látszólag nyugodt felszín alatt oly sok minden történik, hogy valószínűleg nagyon meglepne benneteket. Ezekre úgy szoktunk utalni, mint a fátyol mögötti manőverezések. Szóval, még ha néha úgy is érzitek, hogy fel kell adnotok, nyugodtak lehettek, mi nem érezzük úgy, hogy fel kellene adnunk. Főleg most, hogy a sötét alagút vége elkezdett megjelenni a látóhatáron. Nincs már sok hátra, a legsötétebb mindig a hajnal előtt van. Így van ez ezúttal is. Nem könnyű összpontosítva maradni, igazán keresgélni kell, hogy szilárd pontot tudjatok találni. Megértjük azt, ha úgy érzitek, hogy padlót fogtok időnként, és hogy ez úgy érződik, mintha többet soha nem vehetnétek friss levegőt. Tartsatok ki, kedveseim. Minden egyes lélegzéssel szó szerint előre vonszoljátok magatokat. Sokkal nagyobb haladást értek el, mint ami a felszínen látszik.

Azt is tudjuk, hogy ezek üres szavaknak hallatszanak, hiszen már fáradtak vagytok a sok padlózástól. Ez a heves nyomás az előrehaladás jele, hiszen ragyogó gyémántokká váltok, mint ahogy a szénből is nagy nyomás alatt gyémánt lesz. Így van ez veletek is. Annak ellenére, hogy a fizikai testben ez a nyomás nagyon hevesnek tűnhet, nyugodjatok meg, képesek vagytok kiállni ezt a feszültséget. Tudjuk, hogy ez nem nyújt túl sok vigaszt, hiszen úgy érzitek, a testetek és a lelketek is nagy nyomás alatt van, és az ilyen napok egyre sűrűbben jelentkeznek. Ez az intenzitás egy biztos jele annak, hogy a vége közelít. Nem úgy, mint minden vége, hanem ennek az egyensúlytalanság csatájának. Hiszen ez egy csata és nem is csak személyes. Minden régi és sűrű anyag, mely ehhez a világhoz ragaszkodik/ezen csüng, elkezd szétszakadozni. Ez pedig fel fog gyorsulni, ahogy az első szakadás megjelenik az anyagon.

Még több felfordulás várható. Örüljetek neki, hiszen ez annak a jele, hogy az alagút vége közeledik, a beszűrődő fény egyre erősebbé válik. Lélegezzetek, maradjatok nyugodtak, függetlenül attól, hogy milyen erős is a szétszakadás. Ez csupán a régi hazugságanyag szétszakadása, utat adva az igazi életnek, melyért oly keményen harcoltatok. Nem fogtok kudarcot vallani, egyáltalán nem. Még akkor sem, ha minden irányból ezt látjátok. Ez csupán a régi rendszer zavara, vele együtt pedig oly sok minden megáll. Ti viszont teljes sebességgel haladtok, még ha ez nem is tűnik úgy. Mi jól látunk benneteket és nagyon gyorsan haladtok. Csodálatosak vagytok. Szó szerint félretoljátok a régi hazugsághálót, mely visszatartott benneteket. Haladjatok tovább és ragyogjatok. Hamarosan érezni fogjátok, hogy a levegő sokkal könnyebbé válik.