83. rész - a szeretet és kapcsolódás érzése

2012. február 6.

Lehet, hogy a dolgok egy kicsit csendesebbnek tűnnek ebben a pillanatban, de nem így van, hiszen nagymértékű változáson estek át. Lesznek, akik úgy érzik magukat, mintha alva járnának. Mintha a világban való részvétel és tartozás nem is létezne. Másoknak olyan lesz, mintha víz alatt lennének, mintha egy furcsa érzés húzná le őket.

Ugye az elmúlt hetekben heves energiabombázás volt, és ez egyfajta láncreakciót indított el. Nem csak a testetekben, hanem mindenben körülöttetek. Hozzátok képest a világ többi része teljesen tudatlan erről a folyamatról, de érezni fogják a hatását. A bolygótokon a nyugtalanság, az erőszak és a feszültség megnyilvánul. Világotok eddig változatlan részei elpusztul, és jó céllal.

Ugye egy nagyon alapos tavaszi nagytakarításhoz hasonlítottuk ezt, még ha ez az év másik időszakában is történik. Mondjuk úgy, hogy idén (2012.) a tavasz egy kicsit előbb jött el. Nem a teljes boldogság és békés teendők tavasza lesz, távol sem. Hanem az új, nagyon életteli energiák rétegeinek megnyilvánulása. Ahhoz, hogy a bolygótokat megtisztítsátok a felgyülemlett mocsoktól és portól, egy jó erős felkavarás (felrázás) szükséges. Éppen ez történik.

Ez csak egyre hevesebb lesz, ahogy a napok múlnak. Ezért érzitek magatokat ennyire tompának, mintha műtét előtti érzéstelenítőt kaptatok volna. Nem üt ki teljesen benneteket, de letompítja az érzékszerveiteket és lenyugtatja az aggodalmaitokat. Ez nem azért történik, hogy érzéketlenné tegyen benneteket. Úgy gondoljuk, hogy képesek vagytok már egy - a színpadtól elkülönült nézőként - részt venni a felfordulásban, és ez egy fontos dolog. Ahhoz, hogy gyökeret tudjatok verni az új világban, a régiből vissza kell őket húzni. Amennyiben nem tudjátok magatokat teljesen kiszabadítani a régi érzelmi kapcsolatokból, a szabadulás lehetetlenné válik.

Ez nem azt jelenti, hogy érzéketlen, hideg szívű emberekké kell válnotok. Csupán tisztán kell látnotok, hogy egy illúzióban éltek, mely néhány kapzsi embernek kedvez csak. Semmit nem nyertek azzal, hogy továbbra is részt vesztek ebben a zavaros játékban, ezért ösztönzünk benneteket arra, hogy vágjátok el a régi kapcsolódást teljesen. Ezt nem lehet egy suhintással megtenni. Kemény munkára van hozzá szükség, és több lépésre is. De közülük a legfontosabb a mentális elengedése az összes régi dolognak. Így egyre jobban azt fogod látni, hogy csupán megfigyelője vagy a drámai mintázatban kibontakozó világnak.

Sokan azt hiszik, majd valami mentálisan letompított zombivá váltok, de ez nem így van. Csak azt jelenti, hogy az érzelmi képességeitek egy sokkal józanabb életmód felé hangolódnak. Kiszabadítjátok magatokat az illúzió karmaiból, melyben generációk óta a félelem és az erőtlenség tartott fogva. És az érzelmi erőtöket az eljövő fény felé fogjátok összpontosítani. Tehát továbbra is erős érzelmeitek lesznek, de látni fogjátok, hogy új módon nyilvánulnak meg. Olyan módon, amelyben a szeretet és a kapcsolódás érzése a hála könnyei felé vezet benneteket.

Látjátok, ti mindannyian gyönyörű érző lények vagytok, és most végre képesek lesztek elérni a szeretet és együttérzés teljes terjedelmét. Nem fogjátok többet terméketlen talajra pazarolni. Végre a teljes szívetekből tudtok majd szeretni, és meg fogjátok látni, hogy milyen erős ez a szeretet. De először fel kell szabadítanotok a szíveteket a régi dolgok terhétől. Ez nem könnyű folyamat, ahogy már említettük. Hiszen ez egyben azt is jelenti, hogy elkülönültök a szeretteitektől. Viszont fontos, hogy átessetek ezen a folyamaton, hogy kiszabadítsátok a saját fényeteket. Csupán utána tudtok fény lenni a többiek számára, és még akkor is csak azok fognak követni benneteket a szabadság kapujához, akik úgy döntenek.

Ismét csak kijelentjük, hogy nem a ti dolgotok az, hogy a többiek átlépjék a választóvonalat, ez rajtuk áll. Mindenkinek szabad választása van, de csak saját magáért dönthet. Hagyjátok magatok mögött a bűntudat nehéz poggyászát, nem tartozik hozzátok, sem máshoz. Csak magatokat hozzátok el a válaszvonalhoz, csupán ennyit kérünk. Még így sem könnyű feladat, hiszen annyi extra poggyászt szedtetek össze az út során. Eljött az idő, hogy szétválogassátok azt, ami valóban a tiétek attól, ami a másé.

82. rész - kapcsolódjunk egymáshoz

2012. február 3.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ezeket a napokat nehéz megemésztenetek, hiszen nagyon heves energiabombázás történik a bolygótok felé. Ne aggódjatok, mindenkire egyénileg hat a gondviselés, mindenki a saját adagját kapja, és ez személyenként eltérő. Ez az egész folyamat szinte rátok van szabva, hogy mindenki elérje az optimális működési szintjét. Mindenki más hangot képvisel/hordoz és mindenkinek a megfelelő „hang” szükséges ahhoz, hogy aktivizálja azokat a rejtett rétegeket, melyeket a DNS-ébe hordoz. Ti egy csodálatos kórus vagytok, minden egyes hang különleges helyen van ebben a szimfóniában, melyet eljátszatok/előadtok. Senki nem tud mást helyettesíteni.

Nagyon különlegesek vagytok. Mindannyian. Arra a hangra, amelyet hordoztok magatokban, vár már nagyon-nagyon régóta az egész teremtés. A szabadság hangja, hiszen ezért jöttetek, hogy ezt létrehozzátok.

Lesznek napok, amikor ez távolinak fog tűnni, ezért fontos, hogy a többiekhez (akik szintén előadják a hangjukat) kapcsolódjatok. Egyedül állni szinte lehetetlen, különösen most, amikor a ritmus egyre gyorsul. Soha ezelőtt nem volt még ilyen fontos az a mondás, hogy „az erő a számokban rejlik”. Még ha úgy is érzitek, hogy néha el kell vonulni a külső világ ricsajától, soha ne engedjétek el a lehetőséget, hogy a többi fénymunkással találkozzatok.

Azt már jól tudjátok, hogy nem szükséges személyesen találkozni ahhoz, hogy érezzétek a többiek támogatását. Szerencsére az elektromos háló (internet – Tom) behálózza a világot. Ne feledd, amikor kapcsolódtok, az energiák összeadódnak, és egy gyönyörűbb, még erősebb életet adó energiafolyamot hoznak létre, melynek számos jó hatása lesz. Nem csak azok számára, akik ebben részt vesznek, hanem azoknak is, akikkel később kapcsolatba lépnek. Hatványozottan nagyobb lesz az erőmezőtök, mintha csak egyenként összeadnánk őket. Egy új fényenergia megszületését hozzátok létre, mely képes erőfeszítés nélkül átváltoztatni sok mindent körülöttetek.

Ahogy mondtuk, egyedi egyének vagytok, együtt pedig a leglenyűgözőbb fény- és információ-mintázatot alkotjátok. Ezen a mintázaton más külső erő is dolgozik közben, így napról napra méretében és erejében növekszik. Semmi nem tudja visszatartani ezt a gyönyörű teremtést, és hamarosan láthatóvá válik. Akkor pedig nem lesz több bujkálás a sötétben, hiszen minden és mindenki meg lesz világítva, nem csak a bolygótokon, hanem az egész teremtésben. Olyanok vagytok, mint a kis szorgalmas pókok, melyek a saját kis ultraerős hálójukat fonják, segítve ezáltal a teremtést.

Azok, akik mellettetek állnak és nem ébredtek még fel eléggé, hamarosan érezni fogják ezen fényhálók vonzerejét. Hamarosan úgy beburkolja őket a fény, hogy nem lesz más választásuk, mint hogy felébredjenek és meglássák a körülöttük lévő szépséget. Ekkor ők is csatlakozni tudnak a szövők seregéhez, és hozzá tudják tenni a saját részüket a fény mintázatához. Vagy teljesen el kell, hogy hagyják. Hiszen ez a gyönyörű szőttes nem fog és nem is tud senkit sem csapdába ejteni az akaratán kívül. Csak azokat tartja, akik hozzáteszik a saját fényüket, nem pedig azokat, akik elszívják a fényt másoktól. Ez a mágikus csodaszőnyeg nincs bárkinek ingyen. Szabadon csak azoknak, akik maguk is hozzájárulnak a saját fényükkel. Nem kell, hogy elszenvedjetek más terhet többet.

81. rész - az átalakulások hatásai, megerősítések

2012. február 1.

Azzal kezdenénk az üzenetet, hogy megkönnyebbülhettek kicsit az elmúlt napok nagyon intenzív időszaka után. Különösen, hogy az érzelmi rész, a „merevlemezeitek” - vagy nevezzük nevén, az elmétek - a harmadik dimenzióban történő dolgokkal volt elfoglalva, és nehezen tudta elérni az új energiaszinteket. Amikor túl mélyen kapcsolódsz (merülsz – Tom) a harmadik dimenzióba, a saját energiaszinted a szokásos alá zuhan. Ezt a vibrációs csökkenést kényelmetlenségnek, félelemnek és bizonytalanságnak/bizalmatlanságnak érezheted. Ez csak akkor káros számotokra, ha hagyjátok. Ha továbbra is az alacsony vibráció mocsarába ragadtok, akkor nehezebb lesz kikerülni onnan, viszont ha csupán átmeneti fázisnak vélitek, akkor hamarosan újra a fellegekben járhattok. Ez értelmetlennek tűnhet, de foglaljuk össze úgy, hogy az elkövetkező időszakban ezek a heves emelkedők és lejtők az életetek része lesz. Ha oda tudtok figyelni a mentális hőmérsékletre (vérmérsékletre – Tom), akkor egy idő után ezek a válságos időszakok könnyebb napokkal cserélődnek fel. A pozitív töltésű napok egyre növekvőben lesznek, ahogy múlik az idő.

Egy másik témáról is szólnának, a fájdalmakról és sajgásokról, melyeket szinte állandóan érezhettek a testetekben. Erről már igen jól vagytok informálva, tudjátok, hogy nem kell félni, mégis nehéz vele megbirkózni, hogy egyik nap tele lehettek energiával, máskor pedig szinte a kanapéig alig tudtok elmászni. Nehéz előre tervezni, hiszen sosem tudjátok, hogy mikor milyen állapotban lesztek.

Nos, ezzel kapcsolatban nem tudunk jó hírrel szolgálni, csupán emlékeztetni tudunk benneteket arra, hogy ez elkerülhetetlen része a folyamatnak, a fizikai testetek a legnagyobb terhet most viseli. Attól függetlenül, hogy egyik vibrációs szintből a másikba tudtok mozogni, az a tény, hogy fizikai testben vagytok, elnyújtja a folyamatot. De az egész pont arról szól, hogy fizikai testben vagytok (a folyamat alatt – Tom), hiszen fizikai horgonyként funkcionáltok itt, hogy ezt az életet támogató energiát lehorgonyozzátok a bolygótokra. Nélkületek ez a folyamat nem jöhetne létre.

Még mielőtt élő horgonynak jelentkeztetek, már tudtatok erről, de tisztában vagyunk vele, hogy nem látjátok át ennek a küldetésnek a teljes terjedelmét, hiszen ilyet ezelőtt soha nem vittek véghez. Azt is tudjuk, hogy attól, hogy azt mondjuk, ti vagytok az úttörők, ez az egész még nem lesz könnyebb. Viszont reméljük, hogy ezek a biztató szavak és a velük társuló energia, amit megosztunk veletek, segít tovább haladni az úton a feladat elvégeztéig.

A bátrak legbátrabbjai vagytok, ahogy azt már sokszor elmondtuk. A kemény munkátok nem hiábavaló, függetlenül attól, hogy az elmétek néha mást mond róla. Mindig mellettetek fogunk állni, és minden segítséget megadunk ahhoz, hogy visszanyerjétek az erőtöket, ami emlékezzetek, hogy határtalan. És függetlenül attól, hogy a testetek mást mond, nem fogtok elbukni. Minden értelemben győztesek vagytok, de az egoitok keményen dolgoznak, hogy meggyőzzenek az ellenkezőjéről. Füleljetek mögé és hallani fogjátok az öröm kiáltásait a világegyetem minden irányából. Nem bukhattok el, és nem tudtok semmit sem hibásan tenni, hogy csalódást okozzatok nekünk. Csalódást csak önmagatoknak tudtok okozni, hiszen csak ti tudjátok meggyőzni magatokat arról, hogy elbukhattok (vagy sem – Tom). Ez az ego beszéde, hallgassatok a szívetekre, el fogja mondani, hogy sikeresek vagytok, bármennyire is próbáltok nem hinni magatokban.

80. rész - a fordulópont

2012. január 30.

A mai nap ismét csupán egy napnak tűnhet számotokra a sok közül. Ez távol áll az igazságtól, mert a mai nap jelzi a válaszvonalat a régi és az új között. Ezt a napot fogjuk ezentúl annak a napnak tartani, amikor az első embereket fogadták a „túloldalon”. Ezzel a kifejezéssel a másik idővonalra gondolunk. A régi szépen feloldódik, az új pedig kiemelkedik.

Ugye már említettük, hogy lassan eljuttok arra a pontra, ahonnan nincs visszatérés. Nos, ez az a pont. Ez a nap fog majd bekerülni a történelemkönyvekbe. A nap, amikor minden megváltozott, viszont ezt kívülről nem nagyon fog egyelőre látszani. Nem lesznek harsonák, nincs kiemelkedően fontos nap a naptáratokban, nincs mennyei csoda vagy jel, csupán egy normális napnak látszik. Olyan, mint egy másik nap, mely szépen elmúlik. De ez a nap lenyomatot fog rajtatok hagyni. Azokon, akik úgy döntöttek, hogy az új világot választják. Az utolsó döntő lépéseket teszitek meg az ismeretlen terület felé. A furcsa dolog az, hogy ez sokkal otthonosabbnak fog érződni, mint ahol eddig voltatok. Egy olyan érzésetek lesz, hogy végre hazatértetek, annyi élettartamot leélve egy olyan bolygón, amely annyira idegennek tűnt nektek.

A kapcsolataitok - amely a harmadik sűrűséghez köt benneteket, ahhoz a sűrűséghez, melyet a bolygó többi lakója Földnek nevez -, egyenként el fognak halványodni. A nem távoli jövőben eljön az a nap, amikor az utolsó kötelék is elszabadul, és végre szabadok lesztek, minden értelemben. Ez képzeletbeli fantáziának tűnhet, hiszen már annyiszor ingázhattatok oda és vissza a ti világotok és a régi világ között. De le fog benneteket nyűgözni, hogy mennyire be fog gyorsulni ez az elszakadási folyamat. Azzal is tisztában vagyunk, hogy a régi világ erősen markában tartja az elméteket, csupán néhány egyén tudta függetleníteni magát ettől a régi rendszertől, amely még mindig irányít benneteket. A társadalmatok azért lett létrehozva, hogy biztosítsa a gyengeségeteket. A pénzügyi rendszerek is és a kormányzás is. Most viszont elkezdenek összeomlani ezek az intézmények és az uralmuk rajtad elkezd gyengülni napról-napra. A ti szemszögetekből egész máshogy tűnhet ez, mert még függetlenítenetek kell magatokat ettől a rendszertől, amely szárazra szív benneteket (kiszívja az életerőt belőletek – Tom).

A szabadságotokat nem egy felmentőcsapat fogja elhozni, a bolygó körül megjelenő csillogó űrhajóikkal. Nem, abban a formában jön el, hogy minden egyéni emberi lény megtalálja a saját hangját. Ez a hang erőre kap, és amit mondani fog, az nagyobb súlyt vet a latba bárminél a világegyetemben. Hiszen, ha nem hallgatsz erre a belső hangra, akkor nem tudunk semmit se tenni érted.

Ti vagytok azok, akik eldöntitek, hogy mikor jött el a felébredés ideje. Amikor úgy döntetek, hogy többet nem dőltök be annak az életmódnak, amiben eddig éltetek, biztosak lehettek abban, hogy elég erőt fogtok találni ahhoz, hogy széttépjétek e hazugság régi mintázatát és újból kezdjetek élni egy friss világban, mentesen a félelem és a bűn (lelkiismeret furdalás) terhétől. Ha nem így döntötök, akkor az illúzió és hitetlenség mocsarában fogtok továbbra is tartózkodni, ahol a félelem tengere egyre magasabbra fog emelkedni, ahogy a napok múlnak. A remény arra, hogy kitörjetek a régi életmódból pedig egyre jobban el fog fogyni. A döntés a tiétek, és sokak számára ez a döntés nem is kérdéses. Hiszen már meg is tettétek a szükséges lépéseket, már úton vagytok az új élet felé. Jó utat, kedveseim! Ne feledjétek, hogy nem egyedül utaztok, veletek vagyunk az úton, és ez egyre jobban láthatóvá fog válni.

79. rész - a feladatot mi választottuk

2012. január 27.

Ma ismét a közeljövőbe nyújtunk betekintést. A szabadságra való felhívásotok meghallgattatott. Már várjuk a napot, amikor szemtől szembe találkozhatunk veletek, hiszen egyébként már sokszor találkoztunk. Lehet, hogy ezekről nincs tiszta emléked, mert ha lenne, akkor nagyon nehezen tudnál visszatérni a fizikai testedbe és újra csatlakozni hozzá.

Ti egy vagytok közülünk, de úgy döntöttetek, hogy lejöttök a Földre a tüskék közé, és ehhez el kellett, hogy feledjétek az eredeteteket. Láthatjátok, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy a Föld bolygón lenni egy olyan fizikai járműben, mint a tiétek, egyáltalán nem egyszerű dolog. Ez a bolygó egy oktatóbolygó, és sehol máshol a világegyetemben nincs ilyen nehéz lecke, mint itt. Ezért jön olyan sok lélek ide, hiszen így ki tudja tágítani a korlátait. Viszont ahhoz, hogy valaki idejöhessen, az eddigi memóriája törlődik. Ha nem történne meg ez, akkor a nagy nehézségek hatására túl sokan és túl könnyen választanák azt, hogy elhagyják a földi testüket és visszatérnek a békésebb otthonaikba. Ez pedig nem lenne jó, hiszen a most összegyűlt lelkek különleges feladattal vannak itt, és ezt úgy kell beteljesíteniük, hogy fizikai testben lakoznak közben. Tehát ahhoz, hogy a bolygó energiaszintjét meg lehessen emelni, szükség van arra, hogy megvilágosodott emberi lények legyenek jelen, mert csak ők tudják lehorgonyozni a szükséges frekvenciákat, amelyből áll ez a felemelkedési folyamat.

Azzal is tisztában vagyunk, hogy néhányatokban megjelentek az emlékfoszlányok a sokkal kényelmesebb és békésebb otthonról. Nekik nagyon nehéz ebben a sűrűségben lenni most. Így sokan eltávoznak, de ezzel fel is adják az utolsó etapot. Soha ne féljetek a rátok zúduló feszültségtől, mindig lesz, aki segít. Soha nem fogtok annyian eltávozni, hogy megszakadjon a folyamat. A felébredt lelkek száma egyre nő. Azt is szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a feladatotok nem csak a személyes felemelkedés, hanem másoknak is nagy szolgálatot tesztek ezzel. Ne feledjétek, hogy ti választottátok ezt a feladatot saját magatoknak, nem lett rátok erőltetve.

Térjünk vissza a nyitótémánkra, a közeli jövőre. A fátyol vékonyodik, és ezáltal képesség váltok visszaigényelni a bennetek lévő emlékeket. Eljött az idő, hogy egyszerre két világot tapossatok. Egyik lábatok az egyik világban, a másik az újban. Egyidőben tudtok lenni a Föld bolygón és abban a birodalomban is, amelybe tartotok. Ez azért van, mert már eléggé erősekké váltatok ahhoz, hogy kapcsolatba lépjetek az otthoni szeretteitekkel és ugyanakkor az emberi testben is legyetek. Ezt most már úgy is meg tudjátok tenni, hogy ne legyen ott az a késztetés, hogy elengeditek a horgonyt/az emberi testeteket. Az otthonnal való újrakapcsolódást annyi dolog fogja követni, és nem fogja gyengíteni az elhatározásotokat abban, hogy kitartsatok a hátralévő folyamatban, hanem épp erősíteni fogja.

Már régóta tisztában lehettek azzal, hogy nem csupán halandó emberek vagytok, és visszakérhetitek a hatalmatokat, mely meghalad minden olyat, amit eddig még elképzelni sem tudtatok. Eljött az idő, hogy meglássátok, milyen hatalmasok is vagytok. Ez meg fog látszódni abban, hogy egyre jobban képesekké váltok arra, hogy megvívjátok a végső csatát (végjátékot). Reméljük, ez az üzenet egy kicsit tehermentesít benneteket. Azzal is tisztában vagyunk, hogy már nagyon fárasztó lehet mindig ugyanazokat a híreket hallgatni újra és újra. Csak kapaszkodjatok rendesen, érezni fogjátok a testetekre való hatását a beérkező energiáknak (miután megemésztettétek őket), és mint a szuperhősök (a képregényeitekben) úgy fogjátok érezni, hogy ez az erő hogyan árad át a testeteken, és emel egy magasabb szintre benneteket.

78. rész - az emberi nagyságról

2012. január 25.

Ma ismét szeretnénk gratulálni az eddig elért eredményekért. Nem egyszerű dolog kivonni magatokat a harmadik sűrűségű világ ingoványából, hiszen az élet irányába tett alacsony elvárásaitok nagyon lehúznak benneteket. Végre elkezdtek távolabbra tekinteni az eddigi látóhatárnál (amit eddig valósnak véltetek), és azt fogjátok látni, hogy a végtelenbe nyúlik és üdvözöl benneteket. Más szavakkal, az egyetlen korlátozás, ami innen rátok vonatkozik az, amelyet ti magatok vesztek saját magatokra.

Évezredeken át az emberiség egy vesztett csatát vívott önmagával és az ambícióival, csupán egy töredéketek tudott kiemelkedni az emberiség tengeréből, és amikor ezt el is érte, könnyű célpontjaivá vált azoknak (a többieknek), akik kitartóan vissza akarták tartani őket. Így azok, akik bármilyen nagyságot is mutattak be a történelmetek során, kiűzettek a létezésből, hiszen fenyegetést jelentettek a társadalomra, így bármi áron el kellett tűntetni őket.

Amikor azt mondjuk, hogy nagyság, akkor nem az emberi hierarchián elért nagyságra gondolunk, hanem azokra a nagyszerű emberekre, akik alázatosak a szívükben. Azok az élő és lélegző emberek, akik ráébredtek, hogy Isten lényegét hordozzák magukban, és hogy nincs szükségük semmilyen ember alkotta nagysághoz kötődni. Ezek azok a nagyszerű emberek, akik rájöttek, hogy meg tudják változtatni az egész világukat, csupán azáltal, hogy megváltoztatják magukat (azzá változtatják, amik valójában).

Ti vagytok a hősök hősei. Nem az a célotok itt, hogy nagy anyagi gazdagságot harácsoljatok össze vagy hírnevet. Nem, ti azért vagytok itt, hogy kitartsatok mindenben/bármiben, hogy a bennetek hordozott fény áttörjön végre a sötétség szívén. Ti nem fogjátok fel, hogy már jócskán megtettétek ezt a feladatot, hiszen a sötétség szíve több ezernyi fénynyíllal lett már most is átdöfve. Minden egyes ember, aki végre megtalálja a valódi lelkét, egy nyilat döf bele. Ezek a nyílvesszők pedig sosem tévesztenek célt, kedveseim. Meg fogjátok látni ti is a valóságot, ne engedjétek, hogy a sötétség illúziója csüngjön továbbra is rajtatok. Az már pusztán maradék, halvány szellem. Azok, akik még mindig ragaszkodnak a változatlansághoz, fenntartják a sötétséget, de ez el fog párologni. Nagyon is hamarosan, hiszen a fény/nyílvesszők garmadája fogja darabjaira tépni az el nem fogadást, és nem csak a ti fényetek nyílvesszői, hanem maga a világegyetem anyagának fény/nyilai is.

Figyeljétek és lássátok meg, ahogy elérkezik a műsor hozzátok. Ti vagytok a kiválasztottak és jól választottak, a jövő partjai már most várnak rátok. Örvendezzetek, hiszen győztesek vagytok már most! Ne érezzétek soha többet azt, hogy el vagytok hanyagolva, vagy hogy nem vagytok meghallgatva, hiszen a világegyetem meghallgatta a szabadságra való kérelmeteket, és hangos, tiszta választ adott.

77. rész - a világűr maga az élet

2012. január 23.

A mai üzenetben egy eddig érintetlen témáról szólunk. A kapuk/portálok ki lettek nyitva és érezhetitek a benti légkör szívóerejét, ahogy a külső légkör megpróbálja hozzáigazítani magát. Pont olyan, mint amikor kinyitnak egy óriási ajtót és a nyomáskülönbség kiegyenlítődik.

Ez a szívóerő-érzés nem egy kellemes dolog. Sőt, lesz akinek egyenesen rémisztő. Úgy érzed, hogy fejest zuhansz valamibe, aminek nagyon erős vonzereje van. Olyan valamibe, ami elől nem lehet menekülni. A látszattal ellentétben, nem sötét és nem is üres. Annyi napfény van benne, hogy nem is tudod felfogni/érzékelni. Tudjuk, hogy csak hasonlatokban lehet ezt leírni, hiszen lehetetlen pontos képet nyújtani a folyamatról. Olyan, mintha az általatok ismert fekete lyuk rántana be benneteket. Valójában ez is történik. Csak ellentétben azzal, amit a tudósok leírnak, ez nem jár teljes megsemmisüléssel, sőt! Ez egy újjászületési folyamat. Amint beléptél ebbe a portálba/kapuba, már nincs többet visszaút. Nem tudod visszacsinálni az újjászületést. Vissza fogod nyerni ugyanazt az erőt, amivel mindig is rendelkeztél, mielőtt lejöttél volna ide, erre a harmadik szintű bolygóra.

Az emberek mindig féltek, tartottak a világegyetemtől, hiszen annyi információt tartalmaz, melyet nem tudnak felfogni. Ezáltal újra emlékeznek arra, hogy el vannak különítve ettől az információtól, és nem tudják hogyan és mikor tudnak ismét kapcsolódni hozzá. A világűr nem ürességből áll, hanem maga az élet. Az emberek számára az a probléma, hogy nem tudnak kibékülni azzal, hogy ők csupán parányi játékosai ennek. Évszázadokig úgy nevelték az emberiséget, hogy ők a teremtés legmagasabb pontjai és a légkör korlátain kívül nem létezhet semmilyen fejlett életforma. Milyen sokként fog benneteket érni, amikor nyilvánvalóvá válik az, hogy csupán parányi cseppek vagytok az élettel teli óceánban. Intelligens életre utalunk, nem bármi primitív baktériumra. Nem, egy rakás nagyon fejlett civilizációról beszélünk.

Ez sokként fog benneteket érni, főleg a tudományos köröket. Hiszen ők most még azt is kijelentik, hogy azok a természeti törvények, melyek titeket irányítanak (melyek rátok vonatkoznak), a teljes teremtésre is vonatkoznak. Tehát az élet csak ezen a bolygón lehet szerintük, mert itt adottak a feltételek és pont. Ezt a korlátozást nem ők erőltették magukra, hanem azok, akiknek érdekükben áll e képzeletbeli falakon belül (bezárva) tartani benneteket. Így a tudósokat nem kritizáljuk, csupán szeretnénk kinyitni a szemeiket azoknak közülük, akik eléggé éberek, hogy ráébredjenek, ezek a korlátok jóval szűkebbek, mint a valóság. Fontos, hogy néhány elme nyitott legyen már, mielőtt a gátak teljesen kinyílnak. Különben nem lesz olyan, aki képes lesz kezelni ezt a fajta információt.

76. rész - a láthatatlan láthatóvá válik

2012. január 21.

A mai üzenet sok embernek nehezen emészthető lesz, ismét az űr mélységeibe szeretnénk vezérelni benneteket. Néhány, a szemetek és elmétek elől elrejtett titokra.

Évszázadokon keresztül kutattátok az eget valamilyen értelem/jelentés után. Sokan befelé fordultak és elindultak az elméjük útján, ami majdnem a józanész határáig ment (majdnem beleőrültek – Tom). Ezt meg is lehet érteni, hiszen az éjszaka csillagainak szinte határtalan tengere nehezen felfogható. A láthatatlan kozmosz pedig ijesztő, hiszen szinte lehetetlen az elmétekkel ezt felfogni.

Sokan úgymond a könnyebb utat választották, és úgy vélik, hogy az emberiség az egyetlen intelligens faj a világegyetemben. Mások túl sok horror-filmet néztek és úgy vélik, ha van is más intelligens élet valahol, akkor az csupán arra vár, hogy lecsapjon a gyanútlan Föld bolygóra és rabigába hajtsa a lakóit, talán még meg is reggelizzen belőlük. Közületek azok, akik úgy vélik, hogy nem ti vagytok az egyedüli intelligens lény a világon, még mindig a kisebbség. A többieket már ez a puszta tény is még mélyebb félelembe űzné. Összedőlne a világuk(képük) és az, hogy szomszédok veszik körül, rossz hírként érné őket.

Ez egyáltalán nem rossz hír, de bizonyosan hozzá kell szokni ehhez a tényhez, hogy mások is léteznek. Eljön az idő, amikor láthatóvá válunk mindenki számára, nem csak pár kiválasztott tekintet részére. Szeretnénk, ha az érkezésünket jó szívvel látnátok, ne azok vezessenek benneteket, akik a váratlan vendégek gyors elpusztítását szándékozzák tenni.

Az egy dolog, hogy eljátszik valaki a gondolattal és egy egész más dolog ráébredni egy nap, hogy számtalan más lénnyel együtt laktok ebben a világegyetemben. Közülük jó pár evolúciós szintje messze meghaladja a tietekét. Amit eddig igaznak tartottatok, abból nem sok marad meg. Amikor majd úgy tűnik, hogy a talaj kicsúszott alólatok, akkor erős alapokra lesz szükség, hogy talpon tudjatok maradni. Közületek is sokan „idegenek” vagy inkább úgy mondhatnánk, hogy földönkívüli eredetűek, ez az eredet egyre jobban meg fog mutatkozni. Készen fogtok állni arra, hogy visszakapjátok az örökségeteket, amikor eljön a nap, de addig fontos kinyitogatni az ajtókat a szív legbelsőbb kamráira, és elkezdeni a beszélgetést úgymond azokkal otthon. Ez sokat fog segíteni és a válaszok, amiket az elmétek kap, meg fog erősíteni benneteket, ami szükséges is a következő tudatossági szint megközelítéséhez.

A következő tudatossági szint magával hordozza sok eddig ismeretlen képességeiteket, amelyek elsorvadtak, ahogy erre az alacsonyabban lévő vibrációs szintre léptetek (le), hogy emberi testben lehessetek. Kint az űrben minden lehetséges, de lent a Földön oly sok korlátozásotok van arra, hogy mit tehettek meg és mit nem. (Mi egyezik a természeti törvényekkel és mi nem – Tom.) Ezek a törvények sok esetben csak magadra vállaltak, és ahogy megemeled a vibrációs szintedet, úgy ezek a törvények egyre kevésbé fognak rád hatni, vagy egyáltalán nem. Így elkezdheted elérni egyre jobban a többi szintet is. A tanulási görbe sokak számára igen meredek ívet fog mutatni. Okkal, hiszen jártas kell, hogy legyetek újra azokban a tulajdonságokban, amelyeket ott kellett, hogy hagyjatok az ajtóban, amikor beléptetek a földi birodalomba.

Azt se feledjétek el, hogy sokan különleges céllal vagy feladattal vagytok itt. Ahhoz, hogy be tudjátok azt teljesíteni, képesnek kell, hogy legyetek arra, hogy elérjétek a mélyen lévő magotokat. Ez a valódi önvalótok, nem pedig a külső emberi lényetek, mely oly sokáig elfedte a ragyogásotokat. Amikor elérünk a partjaitokra, azon a napon meg fogjátok mutatni a valódi éneteket, és nem fogjátok eltéveszteni, hogy honnan is származtok.

Azok számára, akik úgy vélik, hogy az emberiség az egyetlen fejlődő (fejlett) lény, ez nagyon erős lesz. Azoknak is, akiket a propaganda megijesztett, hogy bármi, ami nem emberi, az csak ellenség lehet. Tehát ez a megnyílás nagyon erős hatással lesz a társadalmatokra.

Számos módon tudjuk megnyugtatni a dühös vagy félelemmel teli elmét, hogy könnyebb legyen számukra az átmenet. Annak megemésztése, hogy a világuk többet soha nem lesz olyan, mint amilyen eddig volt. Lesznek olyanok is, akik visszautasítják azt, hogy egy olyan világban éljenek ezentúl, amit ennyi „kívülállóval” kell megosztaniuk. Számukra gyors (és magukra kimért) kilépés lesz ebből az életből, utána vissza tudnak térni egy „fejlettebb” és nyitottabb inkarnációjuk során, vagy megkapják a lehetőséget, hogy újra kezdjenek mindent egy nagyon hasonló világban, mint amelyet elhagytak.

A bolygótok a harmadik sűrűségből egy magasabb vibráció felé tart, és akik visszautasítják a rezgésük megemelését, nem folytathatják tovább a létezésüket itt. A testük nem bírja el a magas vibrációk bejövő hullámait. Gyorsan szétesik, emellett az elméjük sem tudja elfogadni azt, ami történik, úgymond túl sok ez nekik.

Fontos, hogy felkészüljetek, ezt több módon is megtehetitek. Tudatosan meditáltok az éber órákban vagy az álom során. Engedjétek meg, hogy a láthatatlan láthatóvá váljék. Ahogy megnyitjátok a szíveteket és elméteket, ezek a dolgok elkezdenek beszivárogni a tudatotokba. Több formában is történhet, sok közülük olyan, amire nem számítatok, de engedd meg magadnak, hogy meglepődj, ne állíts fel elvárásokat (hogy milyen legyen ez).

Lesznek időszakok, amikor rémisztőnek tűnik ez a megnyílás (a láthatatlanra), de hallgassatok a szívetekre, az tudni fogja, hogy okkal ijedtetek meg vagy téves riasztás volt. Ugye odakint sem mindenki a fényt képviseli, de nem szeretnénk most ezzel foglalkozni. A szívetek mélyén tudni fogjátok, hogy valami a fényt képviseli vagy sem. Ne féljetek, a fény képviselői számbelileg túlszárnyalták a megmaradt sötét lényeket, nagyjából 1 millió az 1-hez arányban. Nem látjuk ezt problémának, mert akik a fényben vannak, azokat valószínűleg meg sem merik közelíteni ezek a kis lények. Ha viszont mégis megtörténne ez, akkor könnyen le lehet őket söpörni. Maradjatok tisztaszívűek és engedjétek, hogy ragyogjon a fényetek, a paraziták pedig el fognak hagyni benneteket.

Tehát láthatjátok, hogy a felfoghatatlannak tűnő világegyetemben sem kell félni a végeláthatatlan sötétségtől, melyet az égbolton láttok. Fényből áll, és ez a fény most eljött a bolygótokra, és itt is marad. Vele együtt számos új barát érkezik. Reméljük, hogy hamarosan találkozunk!

75. rész - energiakitörések hatásai

2012. január 19.

Sokatok számára az elkövetkező néhány hét (ez is 2012. év eleji üzenet – Tom) a legkihívóbbak közé fog tartozni. A személyes kényelmetlenség mellett az egész bolygó érezni fogja a nagyon-nagyon heves energiakitöréseket, nem csak a Napból, hanem az űr mélyebb részeiről is. Sajnáljuk, hogy ezeket a híreket hoztuk, de már megszokhattátok, hogy ez a heves periódus elkerülhetetlen. Ezek az energiák lényegesek ahhoz, hogy az emberiség lerázza magáról a régi életmód bilincseit.

Már olyan régóta ugyanabban a kerékvágásban vagytok. Abban, amelyik a biztos kipusztuláshoz vezetne. Számos módon el lettetek vakítva, a bennetek lévő dolgok a változatlansághoz ragaszkodnak, fizikai szemszögből is és mentális szemszögből úgyszintén. Annak ellenére, hogy oly sokan keresik aktívan a változást körülöttetek, még többen csendben és változatlanul állnak, még akkor is, ha a rabvilág lakójának nehéz terhe alatt nyomorognak. Persze vannak kivételek, vannak, akik már megszabadították magukat ettől a rabigától és az új idővonalon haladnak már. Az emberi agy nehezen látja meg az új utakat, hiszen arra lett nevelve, hogy a már meglévő megoldásokat fogadja el. Ezek a megoldások nagyon jól be lettek vezetve a „piacra” oly módon, hogy az emberek azt hiszik, ez az egyedüli mód, ami megmentheti az emberiséget. Ahogy kezdenek lehullani, összetörni ezek a régi módszerek, mélyen az emberek szívében kétségbeesés csap fel.

Ez nem új dolog, viszont meg fog nőni az elkövetkező periódusokban. Az emberek majd megpróbálnak megoldást találni erre, sokan a saját szabadságukból még többet fognak adni a hierarchia tetején lévőknek. Ők pedig ezt ki fogják használni, hangosan fogják hangoztatni, hogy a társadalom a biztos teljes megsemmisülés felé halad, ha ők nem kapnak teljes hatalmat. Ezek a „jóakaratú” vezetők megpróbálnak mindenkit meggyőzni, hogy csak ők tudják megállítani ezt a fékevesztett lovat. A gyógymód, amit javasolnak az, hogy az övék legyen a teljes irányítás minden területen. Már most is láthatod, hogyan irányítanak a választott vezetők. Az emberek alapvető demokratikus jogai félre vannak söpörve, hogy biztosítva legyen a bankok befektetései (Brüsszel, EU). A „biztonsági intézkedések” pedig nem az emberek érdekeit szolgálják, hanem ezt a rohadó rendszert. Emellett a szólásszabadság is újra és újra meg van szegve, erre jó példa az USA. A mi szemszögünkből nagyon érdekes látni, hogy mennyire előnyben van tartva a pénzügyi érdek, az emberi jogok kárára. Ez csupán egy előszele annak, ami várható. Az igazság már elkezdett kiszivárogni az elektromos csatornákon (internet), a hatalmon lévők pedig megpróbálják elfojtani ezt. (ACTA – Tom)

Ti vagytok a többség, viszont a kisebb csoport tartja a gyeplőt. Nem is akarják még elengedni, inkább még szorosabbra szándékozzák húzni. Azok számára, akik már a szabadság friss levegőjét lélegzik, ez egy nagyon jól eljátszott drámához fog hasonlítani. Ámulattal fogjátok nézni ezeket az öregeket, ahogy az összes trükköt megpróbálják eljátszani, hogy visszatartsák az elkerülhetetlen áramlatot/hullámot. Örömmel fogjátok látni, hogy nem lesznek képesek erre. Sokan a pártjukra állnak majd, megpróbálják összetákolni az uraik összedőlő kastélyainak falait. Viszont sokkal többen fognak felébredni az álmukból és csatlakozni fognak ahhoz a csoporthoz, amely a falat döngeti, ezáltal még gyorsabban fognak lehullani. Egy lenyűgöző látvány lesz ez kedveseim, ahogy az emberiség nagyobb része levágja magát a félelem és elnyomás igájáról.

74. rész - a mindent átható anyag hatása, fontossága

A mai üzenet során a sötét anyag és sötét energia rejtélyeibe szeretnénk újra elmerülni. Ez a mindent átható intelligencia eddig rejtve maradt a tudósaitok előtt. Megtapsoljuk azt az igyekezetet, hogy egyre mélyebbre próbálnak hatolni az ismeretlen mélységeibe, de ahogy már mondtuk, az avatatlan szemnek lehetetlen lesz ennél tovább hatolni, mint ameddig eljutottak. Viszont mi - a fénymunkások hálója segítségével - néhány szemet betanítunk, néhány bölcs férfit és nőt, hogy megnyissák a szemüket erre. Ezen emberek szemén és elméjén keresztül a csendes, de mindig jelen lévő energia rejtélyei elkezdik felfedni magukat.

Az univerzum – pontosabban multiverzum – egy élő-lélegző entitás. Persze a lélegzésére az áramlatok cseréjeként utalunk, nem pedig arra a folyamatra, ahogy percenként a tüdőtök oxigénnel látja el a véreteket. Nem, ez a folyamat egy lassú, de szilárd ritmusa az áramlatoknak, melyek átáramlanak az egész univerzumon, és ahogy az emberi lény be- és kilégzése, úgy ez a folyamat is létfontosságú bizonyos anyagok szállítására. Ugye tisztában lehetsz azzal, hogy a tested nem csak azért használja a tüdődet, hogy az élethez fontos elemeket lásson el, de azért is, hogy eltűntesse a nemkívánatos része(cské)ket a rendszeredből. Tehát ez egy kétutas rendszer, táplálja és megtisztítja egyben a testedet, hasonlóan lehet leírni ennek a sötét anyagnak vagy energiának a funkcióját, amint behálózza az univerzumot.

Ugye már említettük, hogy ez a végső energiaháló - ahol minden, ami csak létezik, megtalálhatja a végtelen forrást nem csak az életenergiához és működéshez -, de ez mellett itt van tárolva az összes kollektív élő memória is, mely elérhető mindenkinek. Ez alatt értjük azokat a lényeket, akik megfelelnek ennek az anyaméhnek az elérésére, és ahogy már említettük, az emberi lények régóta le lettek vágva erről a hálóról, a világegyetem sötét sarkaiból származó hívatlan „lakótársaknak” köszönhetően.

Erre még visszatérünk, de hadd folytassuk ennek a mindent átható anyagnak a hatásával az egész teremtésre. Kanyarodjunk csak vissza a belégzésre és kilégzésre, és hogy mit csinál ez a lassú, de állandó ritmus. Az energia és információ átadását hasonlíthatod a belégzéshez. Olyan, mintha egy zsinórra lenne kapcsolva, amely élettel töltve pulzál és biztosítja, hogy az életerő egyenletesen el legyen osztva a multiverzum minden sarkába vagy sejtjébe. Ugyanakkor egyenlő arányú tudás szétosztást is biztosít. Abban a pillanatban, ahogy valami rákapcsolódik erre a „zsinórra” (hálóra), automatikus elérést kap az összes, bárhol a hálón megtalálható intelligenciához.

Hadd magyarázzuk meg. A tudás közös forrásként tekinthető, amikor valamire fény derül, attól a pillanattól fogva egy nagy memóriabankban van tárolva. Minden entitás, aki rákapcsolódott, automatikusan eléri ezt az új információt. Olyan, mint amit „freeware”-nek (ingyenes szoftvernek) neveztek a számítógépes hálózatotokon, ahová bárki bejelentkezhet, és ingyen letöltheti ezt az információt vagy programot, hogy fejlessze a szakképzettségét. Ez teljesen ellentétes azzal, mint ami most van a bolygótokon, a tudás nem csereeszközként van kezelve, nem valami olyanként, amely által hatalmat nyersz a többiek felett. Távol áll ettől, erre úgy tekinthetsz, mint ami a közösbe tartozik, és mindenki egyaránt használhatja, hogy ugyanazt a megértési szintet tudja elérni, hogy ugyanúgy tudjon tovább fejlődni.

Ez furán hangzik, de ez a kiegyenlítő hatás a legnagyobb titka a multiverzumnak, ez az, ami az alapja az egész szerkezetnek. A tudás hatalmi forrásként való felhasználását nem tolerálják. Ugyanúgy, mint ahogy azt sem, hogy ezek a bitorlók arra használják a hatalmukat, hogy fontos információkat tartsanak vissza és ezáltal uralják a többieket. Ez az egyenlő arányban szétosztott információ tiszta kommunikációt is biztosít. Így a különböző civilizációknak nincs nehézségük az egymással való kommunikációval, hiszen ugyanabból az energiabankból származó megértést osztják. A konfliktusok kitörése ezáltal minimális, hiszen lehetetlen valakit a sötétben tartani.

Visszatérve a kilégzéshez vagy megtisztításhoz. Ez egy másik funkciója ennek a sötét anyagnak. Olyan, mint egy kozmikus mosógép vagy újrahasznosító állomás. Ugye minden élőlény mellékterméket hoz létre a biológiai folyamata alatt. Az energia számos formában jut a testbe és fel is van használva, ezt követően a mellékterméket el kell távolítani. Nem az élelmiszer emésztésére gondolunk, hanem az energia „emésztésére”. Sok embernek ez a fogalom nagyon furcsa/idegen, hiszen semmilyen módon nem „látták” ezt eddig. Ti viszont már jártasak lehettek az energia letöltésben, de valószínűleg nem tudjátok, hogy ez egy kétutas rendszer. Ami bejön, annak ki is kell mennie valamilyen formában, ez az előre-hátra pulzálás az energiahálóban épp olyan fontos a jólétetekhez, mint a lélegzés.

A fizikai testetek meg kell, hogy „eméssze” mindezeket az új energiákat, és hogy ezt megtehesse, fel kell, hogy tudja dolgozni ugyanúgy, ahogy az anyagcserétek (ahogy üzemanyaggal látja el a testeteket). Tehát be kell, hogy fogadja az energiákat. Fel kell, hogy dolgozza olyan módon, hogy elosztható legyen a rendszeretekben, fennakadás nélkül, elkerülve bármilyen stresszel teli hatást rátok nézve. Valószínűleg már hallottatok a „leföldelésről”, ugye ez egy megerősítés, egy nagy mosoly erre a folyamatra, hogy képesek legyetek „ki- és belélegezni” ezeket az energiákat anélkül, hogy fennakadás jelentkezne a rendszeretekben. Ez az energiafogadó folyamat állandó kell, hogy legyen, de biztosítani kell neki a szabadon folyást is. Amennyiben nem tudod ezt biztosítani a „melléktermékek”, amelyek létrejönnek, meg fognak mérgezni.

Ez a folyamat a kozmikus szinten is hasonló, hiszen a teremtés minden egyes részecskéje állandóan „élve és lélegezve” van a hálóhoz kapcsolva. Az egész hálózat állandóan meg kell, hogy tisztítsa magát az összes „energiahulladéktól”, ez a szerepe a sötét anyagnak. Ne feledd, hogy az összes energia állandóan újrahasznosítva van, tehát bármilyen „hulladék” automatikusan vissza van alakítva egy olyan formába, amely ismét szétosztható a rendszerben.

Ugye már említettük, hogy a Föld bolygó most lép be a különleges helybe a kozmikus hálóban. Egy olyan helyen keresztül, amelyen rendszeres időszakonként áthalad, amelyet a „galaxis központja”-ként vagy fotonövként ismertek. Ugye úgy mondtuk, hogy ez egy kozmikus „autómosás”, egy olyan hely, ahol ezt a megtisztító folyamat különlegesen mélyreható, és amelyen keresztüljutva különleges ragyogást kapnak a birodalmak. Ez változáshoz vezet mikro- és makroszinten is. Tehát a tested minden egyes sejtjében és ugyanakkor nem csak az egész bolygódon, de az egész naprendszeredben is. Ez furán hangzik, de még a tudósaitok is dokumentálták a szomszédos bolygóitok légkörében történő váratlan változásokként. Minden kapcsolatban van (össze van kapcsolva), így ez is, és bejelenti az annyira várt „tavaszi nagytakarítást”, ami új és könnyebb életet biztosít mindenkinek.

73. rész - a szabályok és az ego levetése

Évszázadokon keresztül az emberiség úgy hitte, hogy léteznek egyfajta „szomszédok”, spirituális fajták vagy kézzel foghatóbbak. A spirituális birodalmat egy olyan helynek képzelte el, ahol az emberiség folytatni tudja a hatalomjátékát. Még bizonyos feltételeket/szabályokat is állítottatok fel, ami által eljuthattok ezekben a spirituális világokba (melyet gyakran „paradicsomként” írtok le). Ezek a szabályok bizonyos viselkedési témákat érintenek, mit tegyetek és mit ne, hogyan öltözzetek, hogyan hordjátok a hajatokat, stb. Mindezeket azonban csupán az emberi elme találta ki. A vallási írásaitok isteni törvényekként utal ezekre a szabályokra. Az emberi egotok kétségbeesetten ragaszkodik ezekhez. Annyi energiátok és szellemetek veszett már kárba csupán azáltal, hogy e szabályok szerint próbáltatok élni. Egy pillanatra sem vettétek a fáradtságot, hogy megnézzétek ki/mi áll ezek mögött. Ha létezik „magasabb szellem/lélek”, akkor miért használná a félelmet azért, hogy rávegyen benneteket, hogy bizonyos módon viselkedjetek?

Az emberiség eljutott abba a korba, amikor sokan levetették ezeket a régi, ember által alkotott mítoszokat, és elkezdték meglátni az igazságot. Azt, hogy ti magatok is tökéletesek vagytok minden szempontból. Ti a Teremtő megnyilvánulásai vagytok, a cselekvéseitek nem lesznek semmilyen magasabb rendű lény által megítélve. Egyre tisztábban látjátok azt, hogy ti azért jöttetek ebbe az emberi testbe, hogy megtanulhassatok olyan dolgokat, amelyeket a ti birodalmaitokban lehetetlen megtanulni. Hiszen már csupán az, hogy élő, lélegző fizikai járműbe vagytok zárva, végtelen lehetőséget ad a tapasztalásra. Így embernek lenni az egyik legextrémebb fajta tanulás, egyetlen cselekvésetek vagy akaratotok (vágyatok) sincs „helytelennek” címkézve a magasabb birodalmakban. Persze ez nem azt jelenti, hogy a durva és gonosz viselkedés/cselekvés előnybe lenne részesítve. Csupán azt, hogy azért vagytok itt, hogy tanuljatok. Ezen célból különböző feladatokat vállaltatok magatokra, amiket itt most megpróbáltok elvégezni. Közületek sokan rendszeresen visszajártok, újra és újra visszajöttök bizonyos leckék miatt. Néha áldozatok vagytok, máskor elkövetők, de mindig bizonyos specifikus feladattal jöttök, melynek létrejöttéhez a teljes rokonság, kapcsolatrendszer fel van állítva.

Ez ellentétesen hangozhat azzal, hogy a bolygótok egy (dimenzió)váltáson megy keresztül és két különböző részre választódik szét, pedig nem az. Ez az egész bolygó, mint egy tanulóintézményként létezik, szigorú szabályrendszerrel. Ezek egyszerű szabályok, beletartozik mindenki szabad akaratának tökéletes tiszteletben tartása. Ezt a rendszert elferdítették azok a lények, akik nem akarták betartani ezeket a szabályokat. A bolygóból saját játszóteret csináltak, a fény és a sötétség egyensúlya felbillent a sötétség javára. Most viszont lejárt az idejük ezeknek a trükközőknek, eljött az idő, hogy a fény átjárja azt a ködöt, mely oly régóta borítja ezt a gyönyörű bolygót.

Mindaz a szenvedés, amin most keresztülmentek a „jó” és a „rossz” viselkedés szabályainak kivetítésével jelent meg. Innen eredhet a bennetek lévő téves önkép, hogy ti nem vagytok elég jók és nem érdemlitek meg a felemelkedést a többiekkel. Ahogy már említettük, az emberi elme képes végtelen gátló és korlátozó mintát létrehozni, és igazi odaadás szükséges, hogy később át tudjatok törni ezen az elpusztíthatatlannak tűnő akadályon. Sokan már ezt megtették és ők tanúsíthatják, hogy nem egyszerű feladat ugyan, de mennyivel könnyebb lélegezni, amikor túlléptek ezeken az önmagatokra vetített szabályokon, és végre teljes dicsőségben láthatjátok meg a bennetek rejlő erőt/hatalmat.

Reméljük, hogy ti is ennek a felfedezésnek a szélén álltok, és amikor megteszitek a „hit” lépését, többet már soha nem tudtok visszatérni az ön-kétely mélységeibe. Ne feledd, ez a gátlásos gondolkodás egy olyan valami, ami már generációk óta rátok van kényszerítve azok által, akik azon fáradoznak, hogy meggátolják az emberiséget a saját hatalmuk elérésében. (Mármint minden egyén a saját önmagában rejlő hatalmát érheti el – Tom.) Egyre nagyobb szinten vallanak kudarcot ebben. Minél jobban ellenkezik az egod a döntéseid ellen, annál kétségbeesettebb. Ahogy egyre közelebb vagy az ön-megszabadulás céljához, az egod egyre erősebben fog küzdeni, hogy távol tartson a szabadság ajtajától. Az egot ezek a sötétséget keresők alkották, hogy vissza tudjanak tartani, de ahogy leégeted az ego ujjacskáit a lelkedről, az utolsó dühből kitörő sikítása felér a győzelem kiáltásával. Ne csapjon be ez a kis belső hang - az ego hangja -, hiába is suttogja és bizonyítja, hogy hatalma van feletted, igazából fordítva van.

Sok szerencsét kívánunk ehhez. Biztosak vagyunk abban, hogy sikeresek lesztek a saját „kártevő felügyeletetekben”. A lehetetlen lehetségessé vált azoknak a kellően bátraknak, akik a szívükre kezdtek hallgatni, az örökké jelen lévő elhaló ego hangja helyett. Élezzétek a füleiteket kedveseim, eljött az ideje annak, hogy az igazság hangja megérintse a lelketeket és meghalljátok a gyönyörű hangot, amelyet a szívetekben őriztek.

72. rész - a világegyetem rejtélyei

A mai üzenetben a világegyetem rejtélyeibe szeretnénk betekintést nyújtani. Lehet, hogy mesésnek fog tűnni, de rögtön az elején hadd jelentsük ki, hogy a világegyetem sokkal többet foglal magába, mint amit az emberi szem vagy bármilyen ember által alkotott mérőeszköz érzékelni tud. Az elmétek csak egy leegyszerűsített formáját érzékeli mindennek. Számos embernek elég is ez a kis játszótér, sőt még ennek a határait sem tudja felfogni, de néhányatok meg szeretné találni azokat a kincseket, melyek rátok várnak. És most eljött az ideje annak, hogy végre kiléphessetek ebből a szűk keretből és játszhassatok velünk is. Viszont ennek érdekében számos tévhitet el kell engednetek.

Ugye már érintettük az idő témáját. Azt, hogy a földi időképetek (időfogalmatok) mennyire szűk (látókörű). Nem egyszerű feladat összpontosítva maradni, amikor ráébredtek, hogy az idő nem valami állandó és változatlan dolog, hanem képlékeny energia. Nagyon is élénk és mozgó. Az egész életvonalatok fogalmát is szűk keretek közé zárjátok, és nem gondoltok arra, hogy hatalmatokban áll bármit átállítani az előre meghatározott idővonalatokon. Mi tisztán látjuk, hogy bármely apró jelenbéli cselekvés nem csak a jövőbeli eseményekre hogyan hat, hanem azt is, hogy hogyan változtatja meg a már megtörtént eseményeket. Más szavakkal, a „történelmünk” is képlékeny, állandóan változik, ahogy egyre jobban fejlődünk. Annyi ember pazarolja az energiáját a múlt megbánására (a régi sebek nyalogatására). Mi nem teszünk így, hiszen ha tudatosan valami mellett döntünk, akkor az abban a pillanatban megváltoztatja a hozzá kapcsolódó összes dolgot a múltban. Ez ugye nagyon zavarosnak tűnhet, de ez a többdimenziós életmód természetes velejárója. Hamarosan nektek is olyan természetessé válik, mint most a lélegzés. Ez nem egy megtanulandó dolog, hanem csak vissza kell emlékeznetek rá. Ez a visszaemlékezési folyamat lehet, hogy egy kis kihívással jár, hiszen annyi dolognak ellentmond, amit eddig készpénznek (biztosra) vettetek.

Most azt kérdezhetnéd, hogy mi köze ennek a világegyetemhez. Ahhoz, hogy teljes tagjai lehessetek, fel kell ismerjétek, hogy a tudósaitok által lefestett kép a világegyetemről nagyjából egy óvodás rajzára hasonlít. Csak a felszínt kapargatják. Számotokra ez más lesz, hiszen képesek lesztek olyan dolgokat látni, érezni, hallani, ami a többiek számára szó szerint nem léteznek.

Generációkon át az emberiség úgy gondolta, hogy a titkok a térben vannak elrejtve, és egyre kifinomultabb járműveket készített, hogy a világegyetem egyre távolabbi részeire eljuthasson. Hatalmas antennákat építettek, évekig hallgatózva valamilyen „intelligens üzenet” után. Ezt mi nagyon szórakoztatónak találjuk, hiszen a ti és a mi világunk közti távolság apróbb, mint amit el tudtok képzelni. Nincs szükség emberi kéz által épített rakétákra, hogy eljussatok partjainkra. Ahogy már mondtuk, a multiverzum olyan, mint egy réteges torta, számtalan egymásra fektetett valósággal. Ahhoz, hogy egyikből a másikba utazzatok, nincs szükség űrruhára és hosszú ismeretlenbe vezető utazásra. Ahhoz, hogy ti is egy szempillantás alatt tudjatok dimenziót váltani, szükséges, hogy többdimenziós lénnyé változzatok, az agyatok és a fizikai testetek hozzá kell, hogy igazodjon.

Visszatérve a tudósaitokra, fel fogják fedezni minden formában a fényt, és át fogják írni az eddig hiányos információt a világegyetemről. Ez helyes irányba fog téríteni benneteket, nem fogtok kifutni az időből, legalábbis ti nem, akik az új idővonalat választottátok. Azok, akik a régihez ragaszkodnak, ők gyorsabban kifutnak az időből, mint gondolnák. Így most per pillanat az aprócska bolygótok kétfajta embert cipel a hátán: azokat, akik a ragyogó új jövőben hisznek; és azokat, akik „süllyednek a hajóval”. A kettőség két különböző vonalon nyilvánul meg, és bátorkodunk úgy gondolni, hogy ti kedves olvasók valóban a ragyogó és csillogó újhoz kapcsolódtatok. Üdvözlünk benneteket kedves lelkek, eljön életetek legjobb „időszaka” (periódusa), ahogy ez a valóság lassan, de biztosan kinövi és felülírja a régit.

71. rész - az ego hatása

A változásokkal járó kihívások nagyon hevesek. Nem csupán fizikai értelemben, hanem mentálisan is. Hiszen azok, akik nem tudtak eléggé elszakadni az egojuktól, még egy nagy harc előtt állnak. Ez egyszerűnek tűnhet, de az ego számára ez a változás a biztos halálát jelzi. Az ego azért lett felállítva, hogy fenntartsa a status quo-t, bármi áron. Amikor egy ilyen alapvető változást érzékel, mint amin éppen elkezdtek keresztülmenni, azonnal krízis üzemmódra vált, és minden áron visszacsap, harcol. Innen van a sok bizonytalan hang, kétely és félelem, melyet az utóbbi időszakban éreztek, ill. hallotok. A csata végtelen hosszúságúnak tűnhet, nagyon fontos, hogy ne adjátok fel, hiszen most értek az utolsó szakaszba. Eljött a felszabadulás ideje. Nem csak a belső gátaktól, de a külső hatásoktól is. Mivel az ego ezt érzi, ezért szó szerint bármit megtesz, hogy elnyomja a szabadság első ízét, melyet megtapasztaltatok.

Azért mondjuk ezt most el nektek, mert még ha úgy is érzitek, hogy képtelenek vagytok levetni magatokról ezt az ellenőrzést (korlátozást), akkor sem vesztes csatát vívtok. Nagyon erősek/hatalmasak vagytok, de az elégedetlenség hangjai könnyen ellehetetlenítik ennek az erőnek az érzetét. Reméljük, hogy továbbra is tudjátok tartani az irányt és felfogjátok, hogy minden szükséges eszközötök megvan ahhoz, hogy levakarjátok magatokról ezt a kis hangot, mely mindent megtesz, hogy visszatartson benneteket. Ahogy már sokszor elmondtuk, az egyetlen dolog, ami visszatarthat benneteket a felemelkedés végső céljának elérésében, azok ti magatok vagytok. Nincs felettetek hatalma az egonak, csak ha ti hatalmat és erőt adtok neki. Minél előbb rájöttök erre, annál hamarabb megszabadultok a tehertől. És a tavasz beköszöntével, valamint gyönyörű hanggal a szívetekben, tudjátok majd folytatni ezt az utat.

70. rész - az energiák új információi, régi világ ragaszkodása

A mai nap sokatok számára egy átjárót jelöl az új birodalomba. Együtt létre tudtátok hozni azt, hogy felgyorsuljon a bejövő energia dózisa, csupán azzal, hogy hajlandóak vagytok magatokba szívni azt. Gratulálunk nektek ezért. Ezek az energiák új információval bombáznak benneteket. Már halljuk is a kényelmetlenség moraját, hiszen ezek az energiák nyomot hagynak a fizikai testeteken. A kényelmetlenség, a fájdalmak és sajgások semmilyen módon nem károsak számotokra, még akkor sem, ha a fizikai testetek már hangosan ellenkezik.

Mivel ez átjáró a folyamat következő lépésébe, bölcs dolog elfogadni azt a tényt, hogy sok minden megváltozik körülöttetek és bennetek is. Ez nem újdonság számotokra, előbb-utóbb számos bizonyítékát fogjátok látni. Az emberiség az új idővonal megszületésén van. Azok, akik a régihez ragaszkodnak (azt választották), nagy lármát (ricsajt) fognak csapni, hogy eltérítsék a figyelmedet (fókuszodat) erről a változástól. Mint eddig annyiszor, most is a félelem a választott fegyver, ezúttal minden áron használni fogják, hogy visszatérítsenek a soraik közé. Jusson eszedbe, hogy felemelt fejjel, arccal előre egyszerűen csak nézz át azon, amit a többiek sugároznak (azon célból, hogy meggátoljanak titeket). A régi világ elvesztette a fogását rajtad. Ha most megadnád magad és lecsökkentenéd a rezgésedet az ő szintjükre, akkor a felemelkedésed vissza már nagyon-nagyon nehéz lenne, így jobb, ha ebből kimaradsz.

69. rész - döntened kell

Van, amikor az emberiség az ismeretlenbe lép, és ebben az évben (2012-ben) eljött az idő arra, hogy megtörténjen egy ilyen lépés. Sok embernek az elkövetkező néhány hónap több mint kihívó lesz, hiszen annyi változással fognak találkozni, olyan rövid idő alatt. Igaz hogy már felkészültetek erre, de amikor elindul a műsor, sokan vissza fognak fordulni a félelemhez. Senkit nem hibáztatunk, ha így dönt, csupán kijelentjük, hogy ez az út nem a gyenge szívűeknek való, és ez nyilvánvalóvá is válik az elkövetkező hetekben.

Annyi minden félre lett már söpörve az egyre növekvő áramlatban, de most egy változás-vihar előtt álltok, amely még a stabilnak tűnő egyének alól is ki fogja rántani a talajt. Ez nem ijesztgetés, csupán jó tanács, készülj fel bármire. Többek elmondták már, hogy mi fog történni, de sokan pontatlanul tették ezt. Ez érthető is, hiszen felfedezetlen területen jártok, szinte lehetetlen intellektuális találgatással megjósolni, hogy mi fog következni.

Lehet, hogy furán fog hangzani, de az életetek a feje tetejére fog állni, a szó minden értelmében, de ennek a változásnak a végeredménye nagyon is pozitív lesz számotokra. A változások, melyekre utalunk, nem valami felszíni sminkelése a bolygótoknak, mely egy kicsit élhetőbbé teszi. Nem, ez egy teljes átváltozás. Várd a csodát, mert csodálatos lesz az, amit kapni fogtok, viszont a régi szemetet el kell, hogy mossa a beérkező fény. Ahogy már mondtuk, ennek a megtisztító folyamatnak teljesnek kell lennie, és az is lesz, sokaknak ez fájdalmas, de elkerülhetetlen. Készülj fel amennyire csak tőled telik.

Már beszéltünk a párhuzamos idővonalakról, amelyek a bolygótokon érvényesülnek a megtisztítási folyamat során, ez most játékba lendül. Eljött az ideje, hogy határozott választást (voksot) tégy le az mellett, amelyik idővonalra (idővonalba) helyezed a jövődet. Azt tanácsoljuk, hogy dönts bölcsen. Jusson az is eszedbe, hogy nem elég ehhez pusztán a szó, hanem a benned lévő hang dönti el, hogy a régi idővonalhoz vagy az újhoz szeretnél csatlakozni. Könnyűnek hangzik, de lehet, hogy a lelked és az egod még nem játszotta le ezt a csatát. Ez most nem olyan, mint egy új autót vagy új munkát választani. Arról döntesz, hogy ezentúl a lelkedre hallgatsz, vagy örökre az ego diktálta világ csapdájában maradsz. Azt se felejtsd el, hogy az ego semmitől sem fél jobban, mint a saját eltűnésétől (eltörlésétől) az erős lélek által. Ezért mindent meg fog tenni, hogy azt hidd, hogy már feladta.

Annyian be lettetek már csapva abban a gondolatban, hogy már el sikerült tüntetnetek az összes maradványát annak az öreg és kitartó hangnak (ego), mégis újra és újra úgy találjátok, hogy a viselkedés régi mintázatában vagytok, mely azért van felállítva, hogy meggátolja a saját hatalmotok/erőtök megtalálását. Bízz magadban! Ha mélyen belülre mész, akkor meg fogod ennek az igazságát találni, valamint a szükséges erőt is ahhoz, hogy elvágd a régivel való kapcsolatot. Régi tanácsnak tűnhet, de nagyon is időszerű, hiszen most van itt az idő azoknak az eléggé bátraknak, akik be szeretnének szállni az új felé induló vonatba.

68. rész - az isteni részecske jelentősége

A mai üzenetet lehet, hogy kicsit nehéz lesz megérteni, mert a bolygótokon történő változások tudományos szemszögből történő megközelítésével fogunk foglalkozni. Ugye a tudósaitok hosszasan és erőteljesen kutatnak az úgynevezett „isteni-részecske” után, melyet Higgs-bozonnak neveztek el, de eddig mindig szem elől tévesztették. A nyomait ugyan már megtalálták, de a konkrét tényeket erről a kis – viszont nagyon fontos – összetevőről eddig nem lelték meg. Ne tévesszen meg, ezek a részecskék valóban léteznek, de nem hasonlítanak azokra, amelyek után kutatnak. Ez úgymond egy kutatás a láthatatlan után, hiszen az átlagos ember szemének láthatatlanok ezek. Nem az apró mérete miatt, hanem mert még nem jöttek rá, hogy a megfelelő mennyiségű energia után kutassanak.

Ezidáig a tudósok az atom magjának mélységeiben kutattak és ugyan egyre kisebb összetevőket találtak, de csupán bizonyos töredékét találták meg annak a fénynek, melyet ezek a tárgyak kisugároznak. Nem véletlenül utalnak erre a láthatatlan energiatömegre, mint sötét anyag és sötét energia, de eddig még azt nem tudták kimutatni. Azért nem valósult még ez meg, mert ez a sötét anyag az az energiaforrás, melyet úgy lehet felhasználni, hogy soha ne fogyjon ki. Ez az eredeti perpetuum mobile (örökmozgó), és szó szerint zűrzavart okozna ez a tudás, ha rossz kezekbe kerülne, ill. mondhatnánk úgy is, hogy rossz elmékbe. Ezt ugyanis nem az aggyal kell megérteni. Az agy túl korlátozott, és jó okkal az.

Ti emberek úgy tartjátok, hogy az agy a tudás forrása, ahonnan a civilizációt előrevivő összes nemes gondolat származik. Ez távol áll az igazságtól, hiszen az elme azért létezik, hogy működni tudjatok a legalacsonyabb szinten. A mi tudásunk nem olyan, hogy egyénenként felfoghatnánk és megtarthatnánk magunknak. Egy nagy információs óceán, melyet közösen érünk el (és osztunk meg), mindenki javára. A korrupt emberi elme számára viszont bármilyen tudás csupán egy célt szolgál: azt, hogy gazdagabbá tegye őt, lehetőleg a többiek kárára. A lényeges tudást visszatartják, ez mellett ha jogvédetté tehető és még magasabb áron eladható, nekik az még jobb. Ugye csak általánosságban beszélünk, mert az emberi agy képes csodálatos szépséget is alkotni, akár zenét vagy művészi alkotást, képes gondoskodni, együttműködni.

Sok bátor lélek van, akik éhezik az igazságot és kutatnak az emberi problémák megoldásaira. Azt viszont ne higgyétek, hogy a tápláléklánc tetején lévők meg fogják ezt engedni nekik. Ha mégis rátalálnak valamire, akkor nevetségessé teszik, vagy rosszabb esetben likvidálják őket. Sokan hallhattatok már olyan találmányokról, melyek ha jól használnák őket, akkor felszabadíthatnák az emberiséget a fosszilis üzemanyagok rabszolgaságából. De hol vannak ezek a találmányok? - kérdezhetitek. Hadd meséljük el, hogy jól el vannak „ásva” (rejtve), és maguk a feltalálók is félre lettek söpörve. Jusson eszedbe, az olaj túl sok „fogaskereket” olajoz a bolygótokon, az olaj utáni kereslet és kínálat forgatja ezeket. Az egész kapzsi gépezet az olajtól függ, bármilyen végletekig elmennek, hogy továbbra is használatban maradjon. A kis hüllő agyuk nem tudja elképzelni az életet nélküle, hogy ez az állandó pénzfolyam ne érkezzen a bőröndjeikbe.

Visszakanyarodva a tudósokhoz, melyek a kis részecskét keresik, azt a hiányzó kapcsot, mellyel össze tudnák rakni a hipotézisüket. Ugye nélküle az egyenlet nem megoldható, így a fejüket vakarják. Annyi minden lett befektetve ebbe a „fizikai szent grál” keresésébe, de mindhiába. Ez egy jól összerakott füst és tükör projekt, mely oly sok okos fejet a rossz irányba fordít (hogy ott keresnek). Mi viszont már látjuk, hogy bizonyos fejek a másik irányba kezdenek keresgélni. A megvilágosodottak (felemelkedett mesterek) sok rejtett tudást palántálnak ezekbe az emberekbe, most pedig ez a tudás kezdi a hangját hallatni. Persze a „józan ész” (logika) hangja közben állandóan el akarja hallgattatni. A tudás viszont nem valami mozdulatlan, élettelen dolog. A tudás, amelyre utalunk az az, amely a Minden Ami Van-tól származik, már elérkezett néhány tudós elméjébe, valamint szívébe. Elkezd gyorsan nőni, hiszen a megfelelő talajba került, hamarosan pedig olyan pompássá virágzik, amitől eláll majd a lélegzetetek.

Először majd csak egy kisebb csoport fog róla suttogni, hiszen hihetetlen lesz. Kételkedni fognak és újra fogják tesztelni, de az eredmény mindig ugyanaz lesz. Nem marad más választásuk, csak hogy elhigyjék. A kemény munkájuk eredményét mindenki látni fogja, és a régi dogmákat örökre el kell ásni. Vele együtt a látszólag soha el nem tűnő pénzügyi hiányt is, melyből származó bevétel csupán néhány nagyon-nagyon mély zsebbe kötött ki. Viszont nem fogják önkéntesen engedni a bevételeiket, de képtelenek lesznek megállítani az intelligencia forradalmát. Mert ez nem állítható meg.

Ideje lesz kisöpörni a homokot a szemekből és félretolni a régi gondolkodást. Oly sikeresen tudtátok elültetni azt a tudást, melyet már régóta sugárzunk felétek, az eredmények pedig végre megjelennek. Nem csupán halk suttogásként a CERN képernyőin, hanem számos, függetlenül történő eseményként a bolygó több laborjában. Ne tévesszen meg, a sötét elmék ugyanúgy megpróbálnak majd hasznot húzni ezekből az új felfedezésekből, mint ezidáig. Azonban most nem lesz megengedve ezen dolgok jogvédése és egyéni tulajdonkénti felcímkézése. Ez az egész emberiség fejlődéséért van, és csupán így lehet felhasználni. Ha erővel próbálják elvenni, határozott módon meg fogja torolni, és szó szerint az arcuk előtt fel fog robbanni azoknak, akik mások kárára megpróbálnának hasznot húzni belőle.

Tudjuk, hogy ez így mesésnek hangzik – és hiába keresitek, a hírek főcímeiben nem találjátok –, de higgyétek el, az új hajnal eljött és vele együtt egy újfajta intelligens ember(i lény). Olyan fajta, aki képes bármit kockáztatni azért, amit értékesnek tart. Őket már nem lehet meggyőzni, hogy feladják ezt egy maréknyi aranyért. A történelem során először korruptság nélküli elmék fognak elérni (megtenni) fantasztikus felfedezéseket, és pont azért jöhet ez így létre, mert korrupciótól mentesek.

Nem véletlenül történik ez most.  Ugyanis csak most sikerült a tudatosság szintjét ennyire megemelni. Annyira, hogy rákapcsolódhassatok az örökké jelenlévő tudás központjaira, melyet a tudósaitok sötét anyagnak neveznek. Viszont azt fogják találni, hogy távolról sem sötét. Csak a legtisztább elme és a legtisztább szív tudja elérni. Bárki, aki nem üti meg ezt a mércét, ki lesz ebből zárva. Így nyugodtak lehettek, az ebből származó bármilyen fejlesztés csakis életet támogató lehet, soha nem lehet senki kárára, és a drága kis bolygótok kárára sem. Isten hozott a jövőben benneteket kedveseim, itt annyira ragyogóbb minden. Reméljük, már látjátok a függönyök mögül szűrődő fényt. Mi tudjuk, hogy már csak idő kérdése, hogy úgy döntsetek, itt az ideje elhúzni azokat, hogy a fény – szó szerint – elárasszon benneteket.

67. rész - az idővonalakról részletesebben

Az idő változik, és számos módon változtok ti is. A ti időérzéketek változik, és ennek megvan az oka. Az idővonalak összeértek és az emberiség először választhatja azt, hogy egy teljesen új idővonalra áll át, a régi korlátozástól mentesen. Sokatoknak ez már elkezdett látszódni (megjelenni), és ez persze többféle új kihívást is okoz. Nem egyszerű letérni arról a rideg idővonalról, amire születésetektől fogva voltatok ráállva. Számunkra nincs ilyen probléma, hiszen mi egy olyan világban élünk, ahol az idő fogalma nagyon folyékony (képlékeny), így nekünk inkább olyan tapasztalatunk van, hogy az idő- és tér-kontinuumban lebegünk. Nektek ez nagyon furcsa. Olyan, mint egy teljesen új autót hajtani, melynek az irányítórészei nagyban eltérnek a szokásostól, de ahogy egy új autóhoz, így az idő új felfogásához is igen gyorsan hozzá tudtok szokni.

Az első jel arra, hogy valami új van az, hogy máshogy kezded érzékelni az időt (máshogy, mint a többi ember). Számodra a nap hossza vagy a naptári nap úgy fog tűnni, hogy nincs szinkronban azzal, ahogy érzékeled, és ez még csak egyre hevesebb lesz, ahogy az idővonalak elkezdenek eltávolodni. Tehát az új idővonal és a régi egyszerre történik, így a kettő közt lévő törés olyan kicsi, hogy az emberek képesek egyszerre mindkettőben haladni (élni). Viszont eljön az idő, amikor szétválnak és az új vonalat csak azok lesznek képesek látni, akik úgy döntöttek, hogy ahhoz fognak kapcsolódni (azt választották – Tom). Ez most még furán hangozhat, de hamarosan meg fogjátok látni, hogy mennyire megváltozik az életetek amiatt, hogy ezt választottátok, és ez még jobban el fog benneteket választani azoktól, akik a régihez kapcsolódnak.

Kívül sok dolog ugyanolyannak fog tűnni, de a ti érzékelésetek radikálisan meg fog változni és még tisztábban fogjátok látni, hogy a régi idővonal mennyire hátráltatja az emberiséget. Jusson eszedbe, hogy ez azért van, hogy bebetonozza a kiszolgáltatottság érzését, valamint hogy mindenkit abba az eszmecsapdába tartson, hogy lineáris életet él, ahol a születés és a biztos halál bekorlátoz mindent. Amint elhagyjátok ezt a régi idővonalat, elkezditek majd látni, hogy mennyire korlátlanok is vagytok. Az idő már nem lesz számotokra akadály, csupán előny. Ez sok más meglátáshoz fog vezetni, de egyelőre csak annyit árulhatunk el, hogy látni fogjátok, hogy mennyire lecsökkentett képességeket tudtatok eddig használni.

Az idővonalak eltávolodása egy teljesen új valóságot fog hozni az életedben. Nem azt jelenti, hogy el fogsz tűnni a Föld felszínéről, egyáltalán nem. Viszont nagyon távolinak fogod érezni a többi ember valóságát (amiben ők élnek). Hadd fejtsük ki bővebben. Ugye most két párhuzamos világ van érvényben. Egyik tartalmazza mindazokat, akik még nem ébredtek fel. A másik pedig azokat, akik úgy döntöttek, hogy folytatni fogják a felemelkedési folyamatukat. A felszínen ez a két világ egynek tűnik, ahogy már mondtuk, ez azért van, mert a két összeszőtt világ (idővonal) nagyon kis mértékben tér el egymástól (jelen pillanatban). Így azt érzitek, hogy ugyanazon a talajon lépkedtek, mint a többi ember körülöttetek, de igazából nem így van. Olyan, mintha a régi világ még mindig előtted lebegne, mintha egy vékony kéreg lenne az új világra húzva. Ez azért van, mert titeket nem lehet egyből egy új világba szállítani, mint ahogy a vallási iratok is írtak az elragadtatásnál. Igazából a folyamat ugyanaz, csupán a valósága nem olyan drámai hatású, mint ahogy sok látnok megjósolta. Inkább egy fokozatos folyamat, de biztos lehetsz abban, hogy ha átléptél az újba, átléptél a választóvonalon, onnan már az lesz az otthonod. A régi világ még létezni fog, és képes leszel oda-vissza lépegetni (váltogatni) még egy ideig. Egészen addig, amíg a megnövekedett rezgésed túl kényelmetlenné nem teszi a folyamatot.

Tisztában vagyunk azzal, hogy közületek sok embernek ez az ide-oda váltás nagyon fontos lesz, hiszen még nagyon kapcsolódtok a régi világhoz. Vagy a közeli barátok és a családotok miatt, vagy pénzügyileg, illetve más kötelezettségek miatt. Ezek a kapcsolódások nem fognak és nem is bírnak hirtelen végetérni, így azt se várhatod el, hogy felszabadulj minden teher alól, amit még cipelsz. Arra viszont felkészülhetsz, hogy eljön a nap, amikor elszakadsz tőlük, és arra is ideje felkészülnöd, hogy mi veszi át a helyét, ha befejeződött az átmeneti periódus. Az időzítés fontos. Azzal tisztában vagyunk, hogy sok embernek a régi bilincsektől való megszabadulás nem tud azonnal eljönni, ezt a folyamatot fokozatosan kell megtenni, és nem lehet erőltetni (kierőszakolni).

Miből áll ez az elkülönülési folyamat? Hadd adjunk néhány példát. Ugye ez egy fokozatos folyamat. A régi világ és az összes vele kapcsolatos dolog mintegy valamilyen fajta álomnak kezd tűnni, mintha valamit lenyűgözve látnál a televízióban. A bolygótok állapota egy drámának fog tűnni, ami azért van, hogy lenyűgözze és hogy az alapvető ösztöneit munkába fogja (alkalmazza) az emberiségnek. Egy olyan hely, ahol sok ember szenved, ahol a béke és a jólét nagyon távolinak tűnik. Azt fogod érezni, hogy egyre jobban elkülönülsz ettől (leválsz róla), mintha már nem vonatkozna rád, mintha csak egy műsor lenne a tömegnek. Ez nem jelenti azt, hogy fagyossá válsz, hogy nem leszel képes együttérzést érezni a többiek felé, távol áll ettől. Ez azt jelenti, hogy végre átlátsz a valóságnak tűnő világon, és meglátod, hogy mi is az valójában. Csupán egy illúzió, egy való-világ dráma játék, melyet milliónyi ember játszik, nem tudva arról, hogy csupán játékosok ebben a végtelen hatalmi és kapzsi játékban, melyet azok szerveztek (rendeztek) meg, akik azáltal szórakoznak és érzik magukat többnek, hogy megtévesztik (manipulálják) a többieket.

Meg fogod érteni, hogy ez a dráma már évezredek óta zajlik, és most jött el az ideje annak, hogy kivond magad belőle. Más szavakkal, azoknak hagyod meg a színpadot, akik szeretnének továbbra is játszani ebben a játékban. Számodra az élet végre valósággá válik, hiszen innen kezdve Te vagy az, akik eldönti a kimenetelét, nem pedig a bábjátékosok, akik a színfalak mögött rejtőznek és onnan mozgatják a szálakat.

Ez sok embernek nagyon durván hangzik, sokan nem is tudják elképzelni, hogy mi lesz az emberiséggel akkor, ha elengedik abbéli hitüket, hogy a fényük által megmentik a világot. A fényed továbbra is ragyogni fog az emberiségre. Sőt, még erősebben fog, hiszen elkülönítetted magad a drámától és találtál egy magaslati pontot, ahonnan még messzebbre tudsz ragyogni. Továbbra is meg fogod azt a munkádat csinálni, amiért itt vagy. Azt, hogy a fény egyre jobban ragyogjon. Így azok számára, akik még a régi drámában raboskodnak, ez egyre szembeötlőbbé válik, és ha úgy döntenek, akkor segítségként használni tudják a fényed, hogy elhagyják a színpadot, hogy letépjék a manipulátorok zsinórjait, és végre kilépjenek a szabadba, ahol ti éltek.

66. rész - bevezetés a két idővonalba

Sokatok számára az utolsó néhány nap nagy szenvedés volt. A bolygót bombázó heves energiák megterhelték a testeteket és a lelketeket is. Azon se csodálkoznánk, ha sokan az utolsó napokban nem tudtak semmit sem elvégezni a bénultságtól. Néhány órán belül beléptek a 2012-es évbe, és ezek az energiák felkészítenek az elkövetkező időszakra.

Ugye már mondtuk, hogy sokan maguk mögött hagyták már rég a 2011-es év energiáit és már az új év energiáit érik el. Ezt akár úgy is érezhetitek, hogy ti már a következő évet élitek, a körülöttetek lévő világ viszont még mindig az új év eljövetelét várja. Ez egy nagyon jó példa arra, hogy megmutassa, a bolygótok most két funkciót lát el. Egyiket azoknak, akik még mindig a régi idővonalhoz vannak láncolva. A másikat azoknak, akik áthidalták már ezt a szakadékot és az új idővonalra/idővonalba ugrottak. Lehet, hogy nehéznek tűnik a jelenleg helyzetben való manőverezés, de az új év (2012.) végére mindannyian kényelmesen fogtok tudni úszni a végtelen idő új óceánjában. Ez mellett látni fogjátok, hogy az emberiség másik része azzal szenved, hogy megpróbálja magát elszakítani attól a posványtól, amibe sűllyedt (a saját választása miatt).

Egy kis időbe telik, amíg hozzászoktok ehhez. Képesek lesztek arra, hogy észrevegyétek az idő érzékelésében való különbséget, valamint azt is, hogy ugyanazt az eseményt két teljesen különböző módon is meg lehet tapasztalni attól függően, hogy azt választod, hogy a régi idővonalban szeretnél maradni, vagy az újból érzékeled.

Az eljövő év az egyensúlyért folytatott harc lesz, kedveseim. Hiszen sokan per pillanat egyszerre a két világban álltok, és nagyon sok energiát fog igénybe venni az, hogy továbbra is talpon tudjatok maradni, ha a régi idővonalhoz ragaszkodtok (azon csüngtök). Eljön az idő, amikor választásra lesztek kényszerítve, és egyik vagy másik oldalra kell majd helyezzétek magatokat. Nem maradhattok kapcsolatban egyformán mindkettővel, mert ez széttépne benneteket. Visszatérünk erre a témára még, ahogy érzitek a szétválás hatásának erősödését. Az új idő eljövetelének jele hangosan lesz beharangozva, és mindenkinek tisztán értetődően.