225. rész (2012. november 20.)


Az emberek még nem teljesen értették meg a mechanizmusát annak, ahogy az ár jön- megy és amiképp a Föld megfordul a tengelye körül. Látjátok a vizek mozgását a bolygótokon, de ugyanezt a mozgást belül, magatokban már nem veszitek észre. Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk...

Kedveseim, ti egy nagyon összetett szerkezetben laktok. Melyben legnagyobb részben éppen az a folyadék található meg, amit magatok körül észleltek, a víz. Ez még nem is meglepő, de az már igen, hogy mi a szerepe bennetek és körülöttetek is. Úgy tekintetek rá, mint szükséges folyadékra amely nélkül a Föld élettelen, kiszáradt, elhagyatott hely lenne. Igen, ez a víz szerepe, hiszen a bolygótokon minden megtalálható életnek valamilyen szinten szüksége van rá. Éppen ezért, fontos feladat számotokra a Földön kívüli élet keresésében, hogy ezt az értékes folyadékot megtaláljátok másik bolygókon is. A víz pedig valóban életet adó erő, de nem csak az anyagcserétek irányításában játszik szerepet. Nagyon fontos információ forrás is. Ezt szeretnénk most megosztani veletek. A víz alkotó molekulái sokkal többet képviselnek, mint pusztán különböző vegyi elemek kombinációja. Információt ad/ szétszór. Ez az információ pedig szó szerint áthatja azt az összetett szerkezetet, melyet a testetek és az egész bolygótok képez. Tudjátok, hogy a víz állandó mozgásban van. Mozog a testetekben és a bolygótokon is. Minden nap ki- és belélegzitek. Ez a víz ami elárasztja bolygótokat fentről és lentről. Eső, folyók és vízalatti tárolók formájában. Bennetek és körülöttetek is számos (folyékony, gáznemű vagy jéggé fagyott) formában megtalálható.

Megváltozott mostanra mindaz az információ amelyet hordoz magában, hiszen a víz is fogékony a rezgésbeli változásokra. Egész más hangon kezdett el ”énekelni”. Jusson eszedbe minden alkalommal amikor vízzel találkozol, hogy egy olyan dologra hangolódsz rá, amely fontos üzenetet hordoz számodra. Igaz, hogy finom üzenet, mégis távolra ható következményei vannak. A vízből származó üzenet elől nem tudsz elmenekülni, hiszen nem létezhetsz nélküle. Nagy részed ebből az áramlásban lévő, mindig mozgó (még fagyott állapotában is) elemből áll. Ezzel a mozgással sokak által láthatatlan, beleágyazott információ utazik, melyet még az emberi határok/ akadályok sem tartóztathatnak fel. Ezen finom molekulák suttogása egyre erősebbé válik, erejük együttesen növekszik. Láttátok már milyen amikor hatalmas viharok csapdossák a partjaitokat. Az eljövendő időszakban még többet is láthattok ebből. Hiszen mindezzel a ”folyékony támadással” a régi formák kiszabadulnak a kerékvágásból. A víz nem csak megtisztít az évezredek óta felgyülemlett szennyeződésektől, hanem új hangot is hoz magával, hogy mindannyian tisztábban és igazabban szóljatok.

Tehát, minden egyes vízcseppel, minden hullámmal amely eléri a partjaitokat, új kapcsolódás történik. Minden és mindenki ugyanannak a változási áramlatnak van kitéve. Ez az áramlás pedig egyre nagyobb lendületet vesz. Áldjátok a vizeket, hiszen segítik azt, hogy tisztábban lássatok. A nagy pusztítások ellenére, emlékezzetek arra, hogy ezzel születik meg az út az új számára. Folytatódni fog ez a ciklus, hiszen ti úgy döntöttetek, hogy megnyíltok a lezúduló intelligencia frissítő áramának, mely tisztára mossa a múlt hordalékait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése