222. rész (2012. november 11.)


A mai dátum nagyon fontos, hiszen egy olyan számsort jelöl, amely további számsorrendeket indít el. A mai dátum: 11. 11. Amikor átlépitek az órán jelzett 11 óra 11 percet, akkor az ”INDULÁS” állapotába kerültök mindannyian. Engedjétek, hogy megmagyarázzuk. Talán tudatában vagytok annak, hogy azok a jelek, amelyeket a túlpartról küldtek, (testetekben hordozott energiába ágyazódott kódok) gondosan olyan sorrendbe vannak állítva, hogy a maximális hatást érjék el. Lesz aki azonnal munkába lendül, mások kicsit később, egy másik specifikus pillanatban. Vannak közülük olyanok is, amelyek úgy vannak beállítva, hogy megnövekedett hatást keltve egy időben többet elindítsanak.
 
Ezek az egyidejű indítások biztosítják azt, hogy az egyénekben lévő energiák egyszerre ébredjenek fel. Ezáltal egyfajta kvantum mező hatást létrehozva, melynek messzire ható hatása lesz a környezetetekre. Tehát, a tömeges eseményeknek sokkal nagyobb hatása van a társadalmatokra, mint az egyéni pillanatoknak. Ezért van az extra aktivitás bizonyos dátumokkor. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy minden egy specifikus dátumhoz vagy időhöz van kötve. Ahogy már említettük, mi arra használunk bizonyos dátumokat, hogy a hatalmas energiákkal, vortexeket hozzunk létre, melyek végigsöpörnek a világotokon. Olyan távolra ható változásokat, amelyeket csak közös erőfeszítéssel alakíthatnak ki mindazok, akik a szívüket, lelküket erre a projektre szánták.

Tudjatok róla, ahogy a mai óra elüti a 11 óra 11 percet, időzónáról- időzónára, ti mind ”felizzotok” és csatlakoztok ehhez a bolygószintű energetikai fellángoláshoz. Köszönjük, hogy részt vesztek ebben a feladatban. Annak ellenére, hogy érezhettek bizonyos ”mellékhatást” ettől az energetikai üzenettől, mégis abban a megtiszteltetésben részesültök, hogy részesei lehettek a partjaitokon valaha történt legfontosabb eseménynek. Maradjatok a belső középpontotokban, így biztosan érezni fogjátok az erős kapcsolatot, melyen osztoztok. Tudjatok róla, hogy ez a kapcsolat soha többé nem fog elhalványulni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése