A bolygónk szent hangjai (2012. október 02.)

Egy érdekes linket találtam, melyet a NASA vett fel, egy bizonyos elektromagnetikus jelenségről, melyet a Föld sugárzási övében levő plazma hullámok keltenek. Nem csak gyönyörű, de megpendített bennem egy húrt, hogy hogyan jut el az informació hozzánk a Világegyetemből.
A cikkből idézve: "Úgy gondolják az egyik legfontosabb hullám, amely energetizálja az elektronokat, melyek a kulső sugárzási övet teszik ki"

Számomra ez kapcsolódik a világ számos szent helyén levő hangokhoz.
A hang es vibráció témája annyira fontos, ez egyre nyilvánvalóbbá válik számunkra, ahogy a fátyol vékonyodik. Az ősi civilizációk tudtak erről, fel is használták a hangot a gyógyító munkájukban.
Egy kép ugrott be erről a "holnap kórházai", amelyek óriási koncerttermek lesznek, ahol gyönyörű zene formájában lesz a hang megjelenítve, ezáltal pedig az emberek újra egyensúlyba tudják hozni magukat. Amint az Állandó Társak is mondták, a betegség úgy jön létre, hogy a szervezet "nincs behangolva",ezért is gondolom, hogy a hang lesz a legfontosabb gyógyító eszköz abban a világban, amit teremtünk. Hiszen a régi civilizációk is széleskörben használták, - ez arra utal, hogy fontos ez a tudás.
Ellentétben a mai üzleti modellre épülő gyógyszeriparra, ez ingyenes és nincs mellékhatása.
 
Meghallgathatjátok a bolygónk gyönyörű hangját ezen a linken:

http://phys.org/news/2012-10-nasa-spacecraft-earthsong.html



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése