206. rész (2012. október 10.)

Mint érezhetitek is az energiahullámok újra és újra partjaitokra érkeznek. Ezen hullámokkal sok hulladék a felszínre kerül. Annak aki csak úgy ránéz az egészre úgy tűnhet a hulladék csak egyre jobban halmozódik.

A hullámok tehát egyre nagyobbak, velük a sűrűbb anyag beáramlása is. Ez alatt azt értjük, hogy a partjaitoknál növekszik a fény, e miatt pedig egyre könnyebb kiszűrni a sötétség maradékát. Így egyre nyilvánvalóbbá válik mindenki számára. Lesz aki úgy hiszi piszkosabbak lettetek mint ezelőtt. Neki úgy fog tűnni, hogy nagyon hosszú idő kell majd a tisztuláshoz. Így a csalódottság szintje csak emelkedik. Ez minden formában és alakban előjön. Ezek a kitörések azért vannak, mert a hulladékra összpontosítanak a tiszta víz helyett. Annyi mindent elmosott a bejövő hulláma a megtisztító energiának, hogy úgy fog tűnni, minden egyre csak piszkosabb lett, pedig pont az ellenkezője az igaz. Aki benne van, annak viszont úgy fog tűnni, hogy különböző kellemetlen hordalék veszi körbe a felszínen. A felszín csupa ragadó olajos vegyi maradványnak tűnik. Nehéz tisztának érezni magunkat a negatív energia szétterülése közepette, de van ennek egy biztonságos módja. Amennyiben lebuktok a felszín alá, látni fogjátok, hogy a mocsok egy vékony réteg, mely csupán a felső réteget képezi, egy vékony filmréteg az óceánban. A filmréteg alatt minden ugyanolyan eredeti, mint amilyen volt is a kezdetekkor. Békét fogsz látni, nyugalmat.

Mint mindig, most is hasonlatokban szólunk. Ne engedjétek, hogy a kétségbeesés kitörései bemocskoljanak benneteket. Rajtatok áll a döntés, továbbra is benne dagonyáztok vagy sem. Könnyedén elkerülhetitek, ha befelé fordultok és eléritek a belső nyugalom pontját. Amikor ezt megteszitek, az összes kellemetlenség, harag és frusztráció eltűnik. Legyen ez egy figyelmeztető arra, hogy ne maradjatok a szennyezett sarkokban, melyek a legváratlanabb pillanatokban jelennek meg. Csupán beszennyeznek benneteket és egy üledékréteget hagynak rajtatok, mely elfedi a fényt a szemetek elől.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése