205. rész (2012. október 08.)


Az emberiség mint faj, túl régóta dédelgeti azt a gondolatot, hogy képtelen kilépni az elődök nyomából. Számos embernek az az eszme, hogy nem ti vagytok az egyetlen értelmes élőlény a világegyetemen, csupán fantázia, hiszen önmagukra a teremtés csúcsaként tekintenek. A körülöttük lévő világra úgy tekintenek, hogy alájuk tartozik, az ő birtokuk. Most viszont, egyre többen ráébredtek arra, hogy nem vagytok egyedül. A többi lény felett való uralom is elkezd szétesni. Helyesen, hiszen nem vagytok jobban urai a többi élőlénynek, mint ők nektek. Csupán egy rész vagytok a teremtésnek, de együtt a többi résszel egy hatalmas mintázatot alkottok. Egy gyönyörű, lélegzetelállító mintázatot.
 
Annak ellenére, hogy mit gondolnak az embertársaitok, ti nem vagytok egyedül, soha nem is lesztek. Ekkor együtt tűnik el ezzel a ráébredéssel az is, hogy ti vagytok a világegyetem urai. Mert nem azok vagytok, ahogy mások sem. Ez a világ részekből áll, ahol egyik sincs több hatalommal felvértezve, mint a másik. Egyik sem fontosabb, mint a másik. Azért mert a magvuk ugyanaz, annak ellenére, hogy a külsőnk és a lakhelyünk nagyban eltérhet. Egyikünk sem ura a többinek. Ebben tévednek azok a bukottak is, akik uralkodónak vélik magukat. Azt képzelik folytathatják a kicsiny kis játékaikat, játékszerként használva a többieket. A hullámok ellenük fordulnak, ahogy már említettük. Eljött az idő, hogy a dolgok egyensúlyba kerüljenek. Ezzel véget ér az az eszme is, hogy valaki uralkodhat a többin.
 
A félelemmel táplált kapzsiság többet nem uralhatja az emberiséget, ezen teremtés alapja a tisztelet és az egység. Szóval az az életmód, hogy valaki uralkodik a többiek kárára a bukásához közeledik. Ahogy beléptek abba az igazságba, hogy ti nem csak ezen bolygó polgárai vagytok, hanem az Egész Teremtés polgárai is, rá fogtok jönni, a ti fajotok csupán egy egység. Ezzel pedig rájöttök, hogy nem kell félnetek az embertársaitoktól. Többet nem lesztek megosztva, egyesített lények csoportja lesztek, visszaállítjátok a bolygó békéjét és szépségét. Ehhez viszont meg kell szabadulnotok attól az eszmétől, hogy léteznek ”ők” és ”mi”, a bőrszín, a beszélt nyelv és a lakóhely alapján. Az összes régi határ, akár térképbeli vagy elmebeli, el kell hogy tűnjön. Ezáltal tudtok valódi csillag- polgárokká válni, amelyek valójában vagytok.
 
Ne féljetek, ez egy természetes következménye lesz annak, hogy a fátyol teljesen eltűnik, ekkor majd kész tényként láthatjátok ezt ti is. Ekkor az elkülönülés régi eszméi lenullázódnak, érvényüket vesztik. Csupán azok tudnak majd elkülönülni, akik makacsul ragaszkodnak a régihez és nem akarják elfogadni a teljes igazságot. Nagy küzdelmek várnak rájuk, de hiába, hiszen ez a tény több mint nyilvánvaló lesz mindenkinek. Lényegtelen milyen magasra is emelték a régi és merev határokat/ korlátokat, melyek elkülönítenek benneteket, nem csak tőlünk, de egymástól is. Eme határok le fognak dőlni az igazság nyomásától. Nézzetek előre és látni fogjátok az embereket az egységben, nem csak a saját fajotok a bolygótokon, de az összes többi fajjal egységben. Mi pedig nagyon várjuk már ezt. Ez az idő közeleg kedveseim, lehet hamarabb itt van mint gondolnátok. Mi látjuk mennyien nyitottátok ki a szíveteket felénk. Ahogy a szeretet növekszik a korlátok/ határok elkezdenek leomlani. Le fognak omlani, nincs az az erő a világon, ami képes lenne ezt az áramlás továbbra is visszatartani.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése