203. rész (2012. október 01.)

Ismét a múltkori témáról szeretnénk beszélni, a hatalmas változásokról, amelyeket vártok. Arra lettetek programozva, hogy valami hatalmas világégést vagy fellángolást várjatok, de mi nem erre célzunk. Sokan már szinte teljesen elveszítették a hitüket, mert rossz irányba néznek, valami olyanra várva ami majd eljön/ megtörténik.

Az emberiséget ugyanaz az erő manipuláljam aki a félelmet is kelti bennetek, így eltérítve titeket. A mostani változásaitok és választásaitok, több mint bátor tett. Hiszen szembe kellett néznetek a félelmekkel minden egyes esetben amikor a szívetekre akartatok hallgatni, és amikor eltérő utat akartatok választani attól, mint ami a génjeitekbe van kódolva. Ugye az emberiség az a tévképzet alatt él, hogy neki szabad akarata van. Miközben ezt az akaratot nagyon ügyesen úgy alakították, hogy az megfeleljen a bábjátékosoknak akik a történések mögött vannak és húzgálják a szálakat. A cselekvéseiteket a belétek programozott viselkedés irányítja. Egy szűk utat kell követnetek, amit a magukat irányítóknak kinevezettek szabtak meg. Ezáltal nem hozhattok olyan döntéseket, ami nekik nem felel meg. Az ő érdekük pedig nem a ti érdekeitek. Mivel oly ügyesen elrejtették a nyomaikat, így nem tudjátok, hogy az ő útjukat követitek.

Amikor letértek a kijelölt útról, megbüntetnek titeket különböző módon a bennetek lakozó félelem beindításával. Valamint az sem egyszerű, hogy az embertársaitok által ”elfogadott viselkedés” ellen tegyetek bármit is. Gyanítjuk, bőven kijutott nektek abból, hogy nevetségesnek tartanak benneteket. Az életetek megvan nehezítve a bizonytalanságtól. Ti viszont kitartottatok a külső dolgok, valamint a bennetek lévő saját egotok hangja és működése ellenére. Szó szerint meg akart benneteket állítani. Sikerrel jártatok és előttünk álltok, erősen és kiegyenesedve a saját fényetekben ragyogva. Sok embertársatokat még köd borít, de már láthatjátok, hogy kiemelkednek ebből a ködből. Végre megláthatjátok, hogy az eddig bejárt utatok nem magányosan történt, mint ahogy gondoltátok. Több ezer embertársatok, sőt milliónyi ugyanezt az utat járta. De, mivel el voltatok vágva egymástól, így nem vehettétek észre a többiek jelenlétét. Most viszont felfedezitek őket, valamint elkezdetek szorosan együttműködni. Ezalatt a metafizikai és fizikai részt értjük. Eljött az idő a kapcsolódásra, és a felé való haladásra, amit úgy éreztek húz benneteket.

Ez nem azt jelenti, hogy körbeutazzátok a világot. Azt jelenti, hogy megtudjátok találni a közeletekben azokat, akik úgyszintén kiemelkedtek a ködből. Csak figyeljetek kedveseim, az utazótársaitok közelebb lehetnek, mint gondolnátok. Amikor pedig egymásra találtok, mágikus dolgok kezdenek történni. Hiszen ekkor együtt olyan hatalmas és nagy dolgot tudtok építeni, amit gondolni is alig mertetek.

Szóval tudjatok róla, hogy a magányos utazásotok lassan a végéhez közeledik. Oly sok öröm és vigasz vesz körül benneteket. Már jól felkészültetek erre, ahogy levetettétek magatokról a félelem régi köteleit, mely lehúzott benneteket. Azt is elmondjuk, hogy eddig a saját erőtökből jutottatok el. Tudjatok róla, hogy milyen erősek vagytok egyedül is. Mi mindig itt vagyunk a ti oldalatokon. A ragyogó lélektársaitokkal pedig találkozni tudtok. Azokkal, akik oly ügyesen vívták a csatát mint ti is, és akik ugyanígy kiszabadították magukat a régi béklyóból, a ”modern társadalom” béklyóiból. Amikor pedig kiszabadultok, semmi sem lesz többet a régi.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése