199. rész (2012. szeptember 22. – Őszi napéjegyenlőség üzenete)

Ma egy igen fontos nap van, ismét a szokásos évi fókuszpontban vagytok. Összpontosítsatok kedveseim, túl könnyen felül tudnak kerekedni azok a sötét pontok, amelyek még itt maradtak a légkörben.

Hadd magyarázzuk el. Amint már előzőleg is említettük a bolygótokon lévő fény megtöbbszöröződött az utóbbi időszakban, így a sötétség hátramaradt része mely a bolygótok felszínén van egyre láthatóbbá vált. E mellett kétségbeesésükben, minden kezükben lévő dolgot megpróbálnak megtenni, hogy meggyőzzenek benneteket arról, hogy több erejük van, mint amennyi valójában van. Tudjatok róla, hogy ez csupán hiábavaló erőfitogtatás, hiszen nem maradt már erejük. Viszont, megfognak mindent tenni, amit csak tudnak. Készüljetek fel a durva viselkedésükre, mely a legváratlanabb sarkokban törhetnek elő. Ez a biztos jele a kétségbeesésüknek, ahogy egy utolsó erődemonstrációt próbálnak tartani.

Használjátok okosan ezt a napot. Ez a remény és az öröm napja azok számára, akik felkészültek a fénybe állni. Biztonságban a sötét árnyékoktól, amelyek oly kétségbeesetten próbálnak visszaterelni az általuk irányított területre. Fáklyaként álltok, és ma a fényetek még erősebbé válik, ahogy a jövőre összpontosítotok. Hiszen már tisztán látjátok a jövőt, érzitek, hogy egyre jobban közelít, ahogy az órák múlnak. Úgy tűnik a régi rendszer számára megállt az idő, de nektek minden felgyorsult. Ti előrefelé rohantok és annak ellenére, hogy a sötétség egyre hamarabb lehull, ahogy a napok rövidülnek a bolygótok egyik felén, tudjátok, hogy a fény egyre jobban növekszik.

Adjátok meg ma magatoknak az időt és a teret, hogy letudjatok ülni és összetudjatok kapcsolódni ezzel az állandó növekvő fénnyel. Mondjatok köszönetet azokért a dolgokért, amiket az idén elértetek. Már oly régóta elvetettétek a magvaitokat és jól gondoskodtatok róla. Eljött az idő az aratásra, és úgy gondoljuk az aratás megfogja haladni a legvadabb elvárásaitokat is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése