197. rész (2012. szeptember 18.)

Mint észre is vehettétek a dolgok ismét elkezdtek felhevülni, nem csak a tömegmédiában, de a testetekben is. Az energiák szinte tobzódnak és a rövid pihenők ellenére egész jól felkészülhettetek a következő hullámra. Hadd magyarázzuk meg. Még ha nem is érződik úgy a testetek, akkor is már nagyon jól hozzászokott ezen energiaingadozásokhoz. Így egész gyorsan készen álltok a következő hullámra. Függetlenül attól, milyen erős is volt az előző energiabomba, nagyon jól tudjátok magatokba fogadni és elnyelni ezeket az új frekvenciákat. Attól függetlenül, hogy a fizikai és mentális testetek lázad ez ellen, nagyon is alkalmazkodóak lettetek. Sokkal rövidebb idő alatt kiegyensúlyozódnak és szilárdan megvetik a lábukat az új szinten. Tehát, ezen fájdalmak és sajgások alatt az egész ”gépezet” nagyon gyorsan alkalmazkodik. Függetlenül a felszínen lévő zavaró tényezőktől. Hiszen ezek csak felszínesek, még ha kényelmetlenül is érzitek magatokat tőle, akár egész a csontjaitokig. Olyan, mint ahogy az óceán felszíne is háborgó lehet, miközben a mélyben a teljes nyugalom fennmarad. Így van ez veletek is, a felszínen úgy érzitek, jobbra- balra lökdösnek a hullámok, miközben a magvatokban minden egy nyugodt és állandó iramban halad a megfelelő irányba. Nem fog letérni a kijelölt útról, bármennyire is lökdösik a hullámok. Nem fogtok elsüllyedni ezen heves energia kitörésekben, csupán úgy érzitek. Attól függetlenül, hogy azt érzitek, hogy ezen testi és mentális kényelmetlenségek a fejetek tetejére állít benneteket, nem fog, mert a magvatok különlegesen erős és mindent elbír. Bízzatok benne, hogy mindannyian a megfelelő úton vagytok. Azon partok felé haladtok, amelyre úgy vágytok, tudjátok, hogy nem fogtok elbukni. Még, ha néha minden szinte megállásig is lassul. Nem álltok meg, kitartóan haladtok, mégpedig a megfelelő irányba. Függetlenül attól, hogyan is érzitek.

Ezt nagyon fontos észben tartani most, hogy ez az elme ”rossz hírekkel” van elárasztva. Mindenhol halált és pusztulást, szomorúságot és fájdalmat láthattok. Könnyű azt gondolni, hogy ez annak a jele, hogy minden darabokra fog hullani. Nem fog, ez csupán annak a biztos jele, hogy mindaz a ”kifordított/ eltorzított” valóság, amelyben eddig éltetek, elkezd az öltésein szétesni. Ami pedig felemelkedik az annyira távoli attól, amihez a fületek és szemetek eddig szokott. Maradjatok összpontosítottak mindenhol. Nem engedhetitek meg magatoknak, hogy ez a műsor (melyet a sötét lények készítettek) magával ragadjon benneteket. Mert akkor el lesztek vágva a valódi igazságtól. A valódi igazság pedig ez: a fény minden nap és minden másodpercben növekszik/ fokozódik, vele pedig azok a partok, amelyeket el szeretnétek érni, egyre közelebb kerülnek. Egyre közelebb húzzátok magatokat – a világotokat – és dicséretre méltó munkát végeztek. Nyugodjatok meg, még ha kopottnak is érzitek magatokat, nagyon is jól fel vagytok készülve arra, hogy az utolsó lépéseket megtegyétek. Még akkor is, ha ehhez el kell menni a határaitok végéig.

Tudjatok róla, hogy most is és mindig is védve vagytok. Ne győzzétek meg magatokat ennek az ellenkezőjéről. Oly könnyű belenyugodni abba, hogy magatokra hagytunk benneteket, de ez nem igaz. Hívjatok bennünket, és mi megmutatjuk mennyire is szeretve vagytok. Még a legnagyobb kétségbeesés közepette is érezhetitek a jelenünket. Soha nem fogunk elhagyni benneteket, mindennél kedvesebbek vagytok számunkra. Ti vagytok a Lélek megtestesülései, így ti vagytok a fény valódi hordozói. Nem csak a ti világotokban, de a miénkben is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése