191. rész (2012. szeptember 5.)

A mai nap érdekes lesz. Hamarosan sokkal tisztábban kezditek látni a dolgokat. Nem csak a személyes életetekben, hanem a külső világot illetőleg is. A kerekek elkezdtek rendesen forogni, a régi jelleg egyre lassabban pörög. Amint az idő egyre gyorsabban repül, a különbség egyre nagyobb lesz. Mégis úgy fog tűnni, hogy az emberek beragadtak a régi kerékvágásba. Különböző hullámhosszú kettősségre számíthattok egyazon síkon létezve, mégis világok választják el őket, ahogy a különbözőségek egyre jobban kikristályosodnak. Dőljetek hátra és nézzétek, ahogy a világ újra megfordul a tengelye körül, ezúttal viszont egy kicsit más mintával fogja ezt megtenni. Így érdekes következményeket von maga után.

Mint mindig, most is hasonlatokban beszélünk, de az üzenet lényege ez: azt, ami a szemetek előtt van, ne tekintsétek teljes értékűnek, hiszen a felszínes réteg alatt új valóság ölt már formát. Egy olyan valóság, amely nagyon különbözik a jelenlegitől. Ne veszítsétek el a reményt, kedveseim. Még akkor sem, ha úgy érzitek, hogy beragadtatok ebbe a régi posványba, mely napról-napra csak sűrűsödik. Mindez alatt, elrejtve a tekintet elől, már egy gyorsulás zajlik. Olyan, amelytől eláll a lélegzetetek, mikor először rátekintetek. Lehet, hogy el van rejtve a tekintetek elől, de ez nem jelenti azt, hogy el van rejtve előletek. Menjetek a szívetekbe és meg fogjátok találni a válaszokat. Ahogy a kígyó is levedli a régi bőrét, amikor az kényelmetlen lett már a benne tartózkodásra, így ti is le fogjátok vedleni a világotok egy rétegét. Ennek is el fog jönni az ideje, és ez a nap már nincs messze. Sokat emlegettük már ezt, de ne adjátok fel a reményt. El fogtok jutni oda. Nem csak eljuttok, de díszvendégek is lesztek. Hiszen TI vagytok azok, akik ezt lehetővé tettétek. Hiszen az a világ, amelyet szeretnétek, a ti cselekedeteiteken és jelenléteteken keresztül jön el.

A mi munkánk az asszisztálás/segédkezés ebben a folyamatban. Nem kis feladat, de eltörpül a tiétek mellett, így tisztelgünk előttetek. Mind történelmet teremtetek, minden egyes nap, minden egyes pillanatban. Ez pedig a dicsőség és szeretet történelme. Mindaddig, amíg ez az új réteg nincs szem előtt, megértjük, hogy nehezen tudtok átlátni a meglévő rétegen. Mi viszont látjuk és örömünkben kiáltunk. Már látjuk, hogy milyen közel is jutottatok ezen hatalmas feladat elvégzéséhez. Ne adjátok fel, kedveseim. Nagyon rövid távolság maradt már. Annak ellenére is, hogy a ti mértéketek nagyban eltér a mienktől. Érezzétek a pulzusotok felgyorsulását, ahogy beleéreztek ezen szavak igazságába. Tudni fogjátok, hogy megérte, hogy a végén mindent megért. Maradjatok összehangolva a belső magvatokkal, ez tud segíteni ezen utolsó szakaszban. Annak ellenére, hogy ez az utolsó szakasz nagyon feszes, ne engedjétek, hogy a kétségbeesés hangja lehúzza a bennetek lévő vezércsillagot. Nagyon is tudja, hogy merre tartotok. Azt is tudja, hogy minden megvan bennetek ahhoz, hogy el is jussatok odáig. Függetlenül attól, hogy mit is próbál a testetek vagy az elmétek mondani

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése