189. rész (2012. szeptember 2.)

Amint már érintettük, az elkövetkező idők igen hevesek lesznek, hiszen mindkét oldal erői elkezdik az utolsó rohamra való előkészületüket. Ez igen drámainak hangozhat, de ne feledjük, hogy a látszólag nyugodt felszín alatt oly sok minden történik, hogy valószínűleg nagyon meglepne benneteket. Ezekre úgy szoktunk utalni, mint a fátyol mögötti manőverezések. Szóval, még ha néha úgy is érzitek, hogy fel kell adnotok, nyugodtak lehettek, mi nem érezzük úgy, hogy fel kellene adnunk. Főleg most, hogy a sötét alagút vége elkezdett megjelenni a látóhatáron. Nincs már sok hátra, a legsötétebb mindig a hajnal előtt van. Így van ez ezúttal is. Nem könnyű összpontosítva maradni, igazán keresgélni kell, hogy szilárd pontot tudjatok találni. Megértjük azt, ha úgy érzitek, hogy padlót fogtok időnként, és hogy ez úgy érződik, mintha többet soha nem vehetnétek friss levegőt. Tartsatok ki, kedveseim. Minden egyes lélegzéssel szó szerint előre vonszoljátok magatokat. Sokkal nagyobb haladást értek el, mint ami a felszínen látszik.

Azt is tudjuk, hogy ezek üres szavaknak hallatszanak, hiszen már fáradtak vagytok a sok padlózástól. Ez a heves nyomás az előrehaladás jele, hiszen ragyogó gyémántokká váltok, mint ahogy a szénből is nagy nyomás alatt gyémánt lesz. Így van ez veletek is. Annak ellenére, hogy a fizikai testben ez a nyomás nagyon hevesnek tűnhet, nyugodjatok meg, képesek vagytok kiállni ezt a feszültséget. Tudjuk, hogy ez nem nyújt túl sok vigaszt, hiszen úgy érzitek, a testetek és a lelketek is nagy nyomás alatt van, és az ilyen napok egyre sűrűbben jelentkeznek. Ez az intenzitás egy biztos jele annak, hogy a vége közelít. Nem úgy, mint minden vége, hanem ennek az egyensúlytalanság csatájának. Hiszen ez egy csata és nem is csak személyes. Minden régi és sűrű anyag, mely ehhez a világhoz ragaszkodik/ezen csüng, elkezd szétszakadozni. Ez pedig fel fog gyorsulni, ahogy az első szakadás megjelenik az anyagon.

Még több felfordulás várható. Örüljetek neki, hiszen ez annak a jele, hogy az alagút vége közeledik, a beszűrődő fény egyre erősebbé válik. Lélegezzetek, maradjatok nyugodtak, függetlenül attól, hogy milyen erős is a szétszakadás. Ez csupán a régi hazugságanyag szétszakadása, utat adva az igazi életnek, melyért oly keményen harcoltatok. Nem fogtok kudarcot vallani, egyáltalán nem. Még akkor sem, ha minden irányból ezt látjátok. Ez csupán a régi rendszer zavara, vele együtt pedig oly sok minden megáll. Ti viszont teljes sebességgel haladtok, még ha ez nem is tűnik úgy. Mi jól látunk benneteket és nagyon gyorsan haladtok. Csodálatosak vagytok. Szó szerint félretoljátok a régi hazugsághálót, mely visszatartott benneteket. Haladjatok tovább és ragyogjatok. Hamarosan érezni fogjátok, hogy a levegő sokkal könnyebbé válik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése