186. rész (2012. augusztus 26.)

Ma az energiák váltásáról/változásáról szeretnénk szólni, és arról, hogy ez hogyan hat ki rátok. Valószínűleg észrevettétek, hogy a dolgok felhevültek. Van, akinek szó szerint. Érezhetitek a hatását a fizikai testetekben, még pedig heves melegként.

A testeteknek jól kiegyensúlyozott hőmérséklete van általában. Ezt egy összetett rendszer irányítja a különböző hormonok kiválasztódása által. Ez rendszer azért van, hogy a legoptimálisabb belső hőmérséklet legyen a szerveitek számára. A túl hidegben a metabolizmus megszűnik, a túl melegben minden túlhevül. Nagyon vékony határvonal van, amelyen a testetek működni tud. Az összes többi káros neki, ezért állandóan a megfelelő szinten próbálja magát tartani. Most viszont - az energiák ingadozása miatt - a testetek sok esetben félreértelmezi ezeket és bekapcsolja a hőkontrolláló rendszereket. Az eredmény az, hogy egyik pillanatban túl melegetek van, a másikban majd meg fagytok. Vagy néhány része a testeteknek hideg, más részeitek meg forróak. Nagyon zavaró lehet ez, nem csak a testeteknek, de nektek is, hiszen nehéz így éjjel aludni vagy nappal tevékenykedni.

Zavaró és nem praktikus, de nem káros. Szóval, nem kell attól félni, hogy meg fogtok főni a testetekben. Nem fog ilyen történni, csupán a testetek valami „idegennek” van kitéve, és ez szokatlan reakciókat vált ki. Szinte olyan ez, mint az allergia vagy a gyomorrontás. Olyan, mintha a mikrohullámú sütőben lennétek. Persze, nem pont így van, de ti is állandóan az energetizált részecskék áramlásának vagytok kitéve. Ez az állandó áramlás/bombázás persze azért van, hogy a testetek teljesen újrakalibrálódjon, mind fizikai, mind éteri szinten. A fizikai testetek különböző módon reagál erre, hiszen úgy van programozva, hogy ameddig tud, stabil maradjon. Megpróbál ellenállni ezeknek az átváltoztató energiáknak, ezért is érzitek ezeket a tüneteket. Az energiabombázás erősödni fog, vele a tünetek is, és lehet, hogy újak is adódnak hozzájuk.

Tudjuk, hogy ez a része szinte elviselhetetlen a folyamatnak, de elkerülhetetlen. Az egésznek az a célja, hogy a jelenlegi testetekben be tudjátok teljesíteni a szerződéseteket. Azaz elérjétek a teljes felemelkedést, miközben a fizikai testben maradtok. Ezt nem sokan tudták eddig megcsinálni, ha egyáltalán valaki is meg tudta. Így megértjük, hogy vonakodtok ezektől a fizikai tünetektől, de ez elkerülhetetlen és fontos része a folyamatnak. Egy kicsit csillapítható, ha segítséget kértek. Számos módon tudjuk könnyíteni a feszültséget, de ehhez ki kell nyilvánítanotok ebbéli szándékotokat, különben nem segíthetünk. Ne szenvedjetek csendben, nyúljatok ki és kérjétek a segítséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése