185. rész (2012. augusztus 24.)

A mai üzenet lehet, hogy egy kicsit zavaros lesz. Ismét az idő témájáról szeretnénk szólni. Többször is érintettük már ezt a fogalmat. Néhányatoknak már elkezdett máshogy megnyilvánulni az idő, hiszen beléptetek az úgy nevezett alkonyati zónába, ahol a dolgok elkezdenek váltani és elnyúlni/torzulni. Ez nagyon felkavaró lehet, hiszen az idő egy olyan dolog, amit állandónak véltetek oly sokáig, egy olyan dolog, amiben lehet bízni. Most viszont úgy tűnik, hogy különböző módon vált, csavarodik, tekeredik. Ez pedig elkerülhetetlenül zavarodottsághoz vezet.

Ahogy már említettük, ti a harmadik és az ötödik sűrűség határvonalán álltok. Egyik lábatok a régiben, a másik a „mi” oldalunkon. Egyik oldalon az idő bebetonozott fogalom, a másikon sokkal illékonyabb, melyet annyi különböző módon lehet hasznosítani. A két világ közötti szakadék széles, nem könnyű egyidőben jelen lenni a kettőben – igen, egyidőben. A túl gyors átváltás nagyon sok lenne számotokra. Ezért van most ez a próbaidőszak. Kisebb adagokban vagytok kitéve ennek az új idő fogalomnak, ez egyre jobban ki fog hangsúlyozódni, így fel fog tűnni, hogy az idő milyen furcsa módon is kezd el viselkedni. Mindez összezavarodottsághoz is vezethet, hiszen előfordulhat, hogy a dolgok minden előzmény nélkül jelennek meg.

Van, akinek ez nem új fogalom, hiszen már lehettetek olyan fázisokban, amikor az idő szinte áll, vagy ahol a dolgok sorrendje nagyon is zavaros. Úgy tűnhet, a dolgok már rég eltűntek az idő sűrű ködfátylában, közben pedig nemrég történtek, vagy fordítva. Igen, az idő tud előre-hátra ugrani, lelassulni-felgyorsulni, így a meghatározott időkerethez csatolt dolgok összemosódnak. Más szavakkal, az a régi módszer, ahogy az időt számláltátok – azáltal, hogy egy bizonyos dolog egy bizonyos ponton megtörtént – nagyon nehezen fenntarthatóvá válik. Nagyon sok dolog úgy tűnik, mintha egyidejűleg történne.

Szóval, kapaszkodjatok a kalapotokba, kedveseim. Készüljetek fel egy zavaros, illetve szédüléssel járó időszakra, ahogy a határok a két világ közt elkezdenek összemosódni. Az idő felgyorsul, és vele oly sok minden más is. Ne csodálkozzatok, ha a fejeteket vakarjátok (a csodálkozások közepette) az elkövetkezendő időszakban. Tudjatok róla, hogy ez a zavar nem rossz jel. Sőt, azt jelzi, hogy az agy elkezdte magába fogadni azokat a dolgokat, amelyek körülötte zajlanak (egy olyan módon, ami eltérő az eddigitől). Vegyétek úgy, hogy egy nagyon eltérő és izgalmas holnapból kaptok ízelítőt. Leljétek benne örömötöket, játszatok vele, még a zűrzavarral is. Ez segíteni fog a félelmen való felülkerekedésben, hiszen úgy tanultátok, hogy bizonyos rend(szer)nek kell uralkodnia, különben teljes káosz lesz. Nos, káoszt várhattok több fronton is, de csupán addig az időszakig, amit át nem juttok a másik oldalra. Maradjatok összpontosítottak még akkor is, ha körülöttetek oly sok dolog szétesik. Tudjátok azt, hogy könnyedén megtaláljátok a kivezető utat ebből a feltérképezetlen területről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése