184. rész (2012. augusztus 22.)

Ahogy észrevehettétek, a dolgok felhevültek az utóbbi napokban. Ennek oka hamarosan nyilvánvaló lesz mindenki számára, mi egy kis betekintést szeretnénk ehhez adni. Ezidáig a dolgok nyugodtnak tűntek, de a felszín alatt sok minden zajlott. Amikor a felszínre utalunk, akkor a bolygótok felszínére gondolunk. Sok minden forráspontig hevült, amint a heves energiák bombázzák az elmúlt hetekben. A nyomás nő és hamarosan valaminek úgymond engednie kell.

Most sem adunk erről részleteket. Elég, ha azt mondjuk, hogy hamarosan valami – vagy valaki – feltörik. Ezt a törést észre fogjátok venni. Nem csak azok, akik érzékenyek, hanem a többiek is.

Maradjatok összpontosítottak, kedveseim. Így a törés nem fog felkészületlenül érni benneteket, és nem fogtok összeroskadni a nyomástól. Lehet, hogy nagyon kényelmetlennek fog érződni egy pillanatig, de nyugodjatok meg, számotokra ez a plusz nyomás csak hasznos lesz. Viszont a körülöttetek lévők közül számos embernél nem ez lesz az eset, ezért arra figyelmeztetünk, hogy figyeljetek oda a környezetetekre, hiszen annyi minden van forrásban, és bármilyen irányba kirobbanhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése