181. rész (2012. augusztus 17.)


Hadd kezdjük ezt az üzenetet azzal, hogy annak ellenére, hogy az utóbbi napokban talán csendesnek tűnt minden, mégis sok mindent zajlott, hiszen óriási előkészületek voltak az eljövendő eseményekre. Ne csodálkozzatok, ha azt érzitek, hogy újabb vihar bukkant fel a látóhatáron. Tudjuk, hogy ez nem új számotokra, hiszen jól tudjátok, hogy milyen folyamat zajlik éppen, mégis érhet benneteket meglepetés.

Eddig egyéni adagokat kaptatok az energiákból, most ez mellett egy még erősebb energia-befecskendezés érkezik, hogy azokat is érintse, akik eddig nem vettek tudomást arról, hogy mi zajlik. Ez különböző módon nyilvánulhat meg, hiszen vannak olyanok is, akik mar a felébredés határán vannak, de olyanok is, akik kitartóan ellenállnak ennek. Most viszont ők is kapni fognak ezekből az energiákból és a tünetek különböző módon fognak megjelenni, de nem lesznek észrevétlenek, az biztos. Lesz, ami úgy fog tűnni, mint a hagyományos emberi viselkedés - akár „negatív” akar „pozitív” értelemben -, viszont ez a kör után még nagyobb szakadékot fogtok találni a két véglet között. Lesz harag kifejeződés is, lesz együttérzés kifejeződés is, és mindkettő ki lesz hangsúlyozva.

Ne várjátok el, hogy az egész világ egyből felébredjen az álmából, hiszen ez a folyamat nem egy éjszaka alatt történik meg. Viszont érdekes dolgok történhetnek körülöttetek, ez pedig érdekes reakciókat is fog kiváltani. A fény még erősebben fog ragyogni, így a cselekedeteitek is hangsúlyosabbak lesznek, még azok számára is, akik úgymond csak járókelők/nézelődők voltak eddig és nem figyelték a világot. Ezúttal az ébredésre hívó hangot többen fogják meghallani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése