178. rész (2012. augusztus 5.)

Miközben ezen üzenetet adjuk át, oly sokan vannak odakint, akik még mindig az utolsó energia-beépüléstől szenvednek. Még akkor is sokkal erősebbé váltatok, ha most kicsit „magatok alatt” érzitek magatokat. Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk.

Amint már említettük is, ez az utóbbi energialetöltés nagyon erős hatással van a fizikai testetekre. Ez mindenki életében számos módon nyilvánulhat meg, egyénenként eltérően. Talán egy kicsit megkönnyíti a fizikai megpróbáltatást, ha egy kis betekintést engedünk abba, hogy milyen hatással is van ez az új energia. Ugye, minél nagyobb a dózis, annál erősebbek a tünetek. Ez így van most is, hiszen erősödött a bejövő energia léptéke. Lesz, aki azt kérdezheti: „valaha is véget ér ez, és mikor leszünk már képesek ismét normálisan működni?” Nos, ugyan még nem fejeztétek be ezt a folyamatot, bizonyára meg tudjátok látni az alagút végén lévő fényt, mely már nem a távoli jövőben van. Ez a „jövő” periódus nagyon rövid, mégsem adunk pontos dátumot, mint ahogy soha nem is adtunk, hiszen ez a folyamat állandó áramlásban van.

Ez mellett nagyon türelmesnek kell lennetek önmagatokhoz, hiszen a fizikai testetek mindig panaszkodik, vagy okot talál a panaszra, ha egy új energiatöltet érkezik. Ez azért van, mert az intenzitásszintje megemelkedett, és hiába tudtatok alkalmazkodni egy bizonyos szinthez, amikor az új töltettel újabb szinthez kell igazodni. Pont úgy, mint azok, akik szeretnének magasabbak lenni és újabbnál újabb műtéteken esnek keresztül ciklikusan, ahol meghosszabbítsák a csontjaikat. Így ti is állandóan új energiatöltettel vagytok bombázva és a „sebeitek” újra felnyílnak, hiába „gyógyította” meg őket a fizikai test. Azért használunk idézőjeleket, hogy érzékeltessük, nem szó szerinti sebekre gondolunk, csupán arra, hogy hogyan történik ez a lépegetés. Amint képes megemészteni ezt a „növekedési hormont”, már készen is áll – még ha vonakodva is – a következőre.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a növekedési ciklus nagyon fárasztó, de nem káros, talán csak a türelmeteket veszi jobban igénybe. Még egyszer azt kérjük, kapcsolódjatok a belső szentélyetekhez, ott megtaláljátok azt a bátorságot és elszántságot ami segít abban, hogy ne adjátok fel. Mellettetek állunk és csodálattal nézünk rátok. Arra, hogy az erőtök hogyan ragyog, attól függetlenül, hogy milyen fáradt is a fizikai testetek. Egy fénylő példaképek vagytok nekünk. Olyan gyorsan nőttök (de nem természetellenesen), hogy a növekedési fájdalmak is hevesebbek. Ismét egy új cikluson mentetek keresztül. Még ha úgy is érzitek, hogy nem bírjátok tovább, ne adjátok fel. Megértjük, hogy ebben az energiaviharban ti nem látjátok a saját nagyságotokat/dicsőségeteket.

Erősebbek vagytok a legerősebb fáknál is, melyek kiállták az évszázadnyi viharokat, a gyökereitek mélyebbre nyúlnak, nem fogtok elbukni, bármilyen erős szelek is fognak jönni. Akkor is itt fogtok állni, amikor azok, akik nem tudtak kapcsolódni (a belső központjukhoz – Tom), kidőlnek. Gyökereik kiszakadnak a földből, de az is csak azért történik, mert ők saját maguk vágják el azokat. Ti, viszont nem jártok így. Sőt, még mélyebbre gyökereztetek, így biztos pontot találtok, s ez pedig segíteni fog, ahogy erősödik a szél.

Tehát, ne féljetek, kedveseim. Még akkor sem, ha úgy érzitek, hogy szinte már felállni sem tudtok. Egyenesen/magasan és erősen álltok, mi látjuk ezt és csodálunk benneteket. Ne gondoljátok, hogy apró hajtások vagytok, bizonytalanul állva a talajban. Ti hatalmas fák vagytok, a gyökereitek pedig pont akkora, mint a koronátok. Más szavakkal; nem csak lefelé nőttetek – ezzel megerősítve az alapotokat –, hanem felfelé is kinyúltatok. Sokkal távolabbra nyúlva a Teremtésben, mint eddig. Ölelünk benneteket, testvérek. Továbbra is arra ösztönzünk benneteket, hogy növekedjetek, hiszen még nem értétek el a növekedési korlátaitokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése