176. rész (2012. augusztus 1.)

Amint a napok múlnak, úgy tűnik minden szép lassan a feje tetejére áll, annyi mindent amit biztosra vettetek, el kell engednetek, mint ahogy a homokszemek is keresztül gördülnek az ujjatok között. Ez a folyamat nagyon átfogó, de számotokra ez szinte elviselhetetlenül lassú. Ne feledjétek, hogy teljesen átváltoztok, szó szerint kívül-belül és mivel még mindig ebben a fizikai testben lakoztok (azért, hogy véghez tudjátok vinni, amiért jöttetek), ennek a testnek időre van szüksége, hogy teljesítse ezt a folyamatot. Amíg darabokra nem estek, addig tartanotok kell  a megfelelő időt az átváltozáshoz még akkor is, ha a türelmetek és indulatotok elfogyott mostanra. Értsétek meg, hogy ez valójában nagyon gyorsan zajlik és a léptéket/iramot nem lehet jobban felgyorsítani a mostaninál.

Nem tudjátok felfogni azokat a monumentális változásokat, amelyeken már végigmentetek, hiszen oly kevés látható a felszínen. Nektek úgy tűnik, ugyanaz a fizikai kifejeződés néz rátok a tükörből, ha belenéztek, de számunkra ti már egy teljesen más hangon szóltok/daloltok, már rég nem azon, mint valaha. Akkor olyanok voltatok, mint egy szomorú suttogás az erdőben, most viszont olyan a hangotok, mint az oroszlán ordítása.

Hamarosan a világ többi részének is fel kell állni és meghallgatni benneteket, mert hamarosan szabadjára engeditek az új keletű erőtöket. Büszkén és egyenesen állva jelentitek be mindenkinek a jelenléteteket. Nem tudnak tovább elrejtve tartani benneteket kedveseim, ahogy ez a hosszú folyamat a végéhez közeledik. Kezdjétek gyakorolni a hangotokat kedveseim, hiszen ez az értelem és az öröm hangja, készüljetek fel arra, hogy ezen az új hangon daloltok miközben beléptek a Multiverzumot dicsőítő kórusba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése