171. rész (2012. július 22.)

A mai üzenetben egy nemrég érintett témával foglalkozunk, az idő témájával. Amint már mondtuk, elérkezik a nap, amikor az időről való fogalmatok örökre szétesik. Ez egyfajta felszabadulás is lesz, de e mellett az elszámolás napja is. Engedjétek meg, hogy bővebben kifejtsük.

Attól a naptól kezdve az emberiségnek szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy többé már semmi sem lesz a régi, tehát nem kevés dolog forog kockán. Elég pusztán belegondolni, hogy az emberiség évezredeken át azt vallotta/tartotta magáról, hogy ő az egyetlen fejlett lény az egész Teremtésben. A bolygón lévő lényeken kívül nincs más érző teremtmény a világegyetemben, így magatokat a teremtés koronájának véltétek, hiszen csak magatokat ismertétek a fejlett lények közül. Nos, ahogy az idővonalak összeomlanak, azzal a ténnyel fogjátok szembetalálni magatokat, hogy nem csak az idő, de sok minden más is más, mint ahogy eddig képzeltétek/véltétek. Többek között az a tény is, hogy nem vagytok egyedül ebben az óriási létben. Arra is rá fogtok jönni, hogy messze nem ti vagytok a legfejlettebb lények. Valójában meg fogjátok látni, hogy bőven van mit tanulni a többi civilizációtól, hiszen nagyon el vagytok maradva és nagy különbséget kell áthidalni. Ez bizonyosan ijesztő lesz nektek. Mindez majd azon képesség kifinomodásával kezdődik, hogy elkezditek átkarolni a többszörös idővonal használatát.

Az a képesség, hogy szabadon mozogjatok közöttük(idővonalak között), nagyon sok energiát fog felszabadítani bennetek, amely most szigorúan korlátozva van, ezáltal fenntartva azt a korlátot, hogy nem tudjátok elérni az óceánnyi lehetőségben rejlő információt. Az egy idővonal alól való felszabadulásotok képessége fog segíteni abban, hogy ihassatok az idő és információ óceánjából, hiszen az idő nem csak mozgás és előrehaladás. Az idő sok mást is magába foglal - nem csak a történések sorozatát -, az információ tárolója is. Tudjuk, hogy ez nagyon zavarosan hangozhat, de szeretnénk, ha úgy gondolnátok az időre, hogy az nem csak egy óramutatón meghatározott szám. Az idő egy nagyon folyékony fogalom és nagyon intelligens is, hiszen sokkal több, mint a puszta órák, valamint másodpercek számvetése. Intelligencia is és sok energiát tartalmaz magában. Azáltal, hogy az egy idővonalról a többszörös idővonalra váltotok, azt is jelenti, hogy az egy korlátozott energiaforrásról átváltotok a végtelen energiaforrásra. Annyi mindenre lesztek képesek megnyílni, ahogy ez az egy korlátozó idővonal vonakodva elenged benneteket,…minden meg fog nyílni előttetek. A számtalan időválasztással egy óriási információtömeg is jár, s ez az információ fel fog szabadítani benneteket az összes korlátozottságotok alól.

Fel fog szabadítani benneteket, de ugyanakkor el is veszi az összes alapotokat, amire az életeteket építettétek. Ez pedig szó szerint földet rengető lesz sokatok számára, hiszen miben tudtok hinni, ha minden amit eddig ismertetek, igaz fényében lesz megmutatva, és csupán csak egy töredék része annak, ami létezik? Az a tény pedig tényleg nagy megmérettetés lesz, hogy ti emberi lények csak egy parányi részeit képviselitek az óriási Teremtés számos lényének. Amint már régebben is elmondtuk, ti vagytok a szerencsésebbjei, hiszen ti úgy döntöttetek, hogy kiteszitek magatokat ezeknek a tényeknek még a felfedés előtt, s így már hozzászokhattatok ahhoz, hogy nem vagytok egyedül a Teremtésben. A többi embertársaitoknak viszont, ez a felfedés sokkoló lesz, több, mint amit meg tudnak emészteni. A mai üzenetet azzal szeretnénk befejezni, hogy nagyon fontos elkezdeni kitágítani az elméteket, annyira, amennyire csak képesek vagytok. A hátralévő időben kezdjetek el helyet csinálni benne a számos időnek(idővonalnak) és a bőséges információnak is. Ez több, mint kihívás lesz a képességeiteknek, kedveseim, de ne féljetek, hiszen ez már régi hír számotokra. Jusson eszetekbe, hogy ez csak egy visszaemlékezés, ti már magatokban hordozzátok ezt az információt, csak le volt tiltva az elérése eddig. Hamarosan viszont elérhetővé válik, és mint ahogy a rég nem használt izmot kényelmetlen újra használni, ez is hasonló lesz, de hamarosan képesek lesztek az izmaitokat újra hajlítani és elkezdtek hitet adni az erejüknek, valamint elkezditek kipróbálni a képességeit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése