166. rész (2012. július 14.)

A bejövő energiák nagyban változnak ezúttal, ezért az erre irányuló érzékelésetek is nagyban változhat. Tehát, egy igazán “sokszínű” tapasztalat lesz azoknak, akik hajlandóak nyitott érzékekkel átlépni ezen az új kapun/portálon - nagyon érdekes tapasztalat lesz. Ez nem jelenti azt, hogy a többiek számára nem lesz érdekes, csupán azt hangsúlyozzuk, hogy ezúttal nagyon kifizetődő lesz arra összpontosítani, ami érkezik felétek. Lehet nagyon drámai és heves is, másoknak, viszont örömteli.

Nagyon egyéni az út, amelyen jártok és ez az energiamintafolyam, ami érkezett, nagyon nyilvánvalóvá fogja tenni. Megint csak várjátok a váratlant és ne gondoljátok, hogy bármit is rosszul csináltok, bármi is érkezzen az elkövetkező órákban és napokban. Mind jó úton vagytok, lesz akinek ez még nagyobb és örömtelibb tapasztalatot jelent, másoknak, viszont lehet, hogy kellemetlen fizikai és mentális hordalékot.

Ne essetek kétségbe, ha az utóbbi csoportba tartoztok. Ez nem jelenti azt, hogy rossz úton járnátok, vagy hogy ez valamilyen büntetés lenne. Ez a személyes folyamatotok része, csupán azt biztosítja, hogy a legjobb lehetséges hatást kapjátok az energia kitörésből. Igazából valószínűleg ti lesztek azok, akik a legérdekesebb végkifejletet nyeritek ebből, hiszen a negativitás, ami ebből a folyamatból származik/emelkedik olyan negativitás, ami már nagyon régóta veletek volt és végre örökre eltűnik a rendszeretekből. Tehát, maradjatok összpontosítottak, kedveseim és ne engedjétek, hogy bármi is kizökkentsen benneteket, függetlenül attól, hogyan élitek meg ezen energia-letöltések tapasztalatát. Csak tudjátok, mindegy, hogyan érint benneteket az elkövetkező órákban, mindenképpen jót fog tenni veletek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése