165. rész (2012. július 13.)

A Nap újra kieresztett a „szupererejéből” egy részt, valószínűleg érzitek már a hatását. Ez csupán az elöljárója a legközelebbi energiakitöréseknek, mely ettől a hatalmas szövetségesetektől jön. Továbbra is árasztja felétek a szükséges információs energiát, amely segít benneteket elvezetni egy teljesen új létezési szintre. Ő egy erős szövetséges és még csak most kezditek meglátni, mennyire fontos, nem csak a ti jövőtök számára, hanem az egész Teremtés szempontjából is. Úgyszintén Ő nem csak egy égitest, Ő egy kapu/portál, amelyen keresztül rengeteg energia közvetítődik, s mindez az információ pedig benneteket segít.

Időnként kellemetlen érzés lehet amikor ezek a magas energiahullámok elérik a testeteket, de mint mindig, ezek csak jelzik, hogy elértétek a következő lépést előre - pontosabban felfelé -, tehát ne essetek kétségbe még akkor sem, ha kimerültnek érzitek magatokat, talán még a szokásosnál is jobban. Csupán a fizikai testetek jelzi, hogy egy kis időre van szüksége, amíg hozzáigazodik ezekhez az új frekvenciákhoz. Olyan ez, mint amikor a számítógépre történik szoftver letöltés és update(frissítés). Ne feledjétek, ti nagyon fejlett programozási rendszert hordoztok magatokban, most pedig egy hatalmas újraindítás közepette vagytok, tehát ne lepődjetek meg, ha néhány megszokott (irányító)rendszer lekapcsolódik, hogy mindez létrejöhessen. Ez a lekapcsolás azért történik, hogy a bennetek lévő energia olyan irányba terelődjék, hogy a leghatékonyabban fejthesse ki hatását ebben az újraprogramozási folyamatban. Nincs ok a pánikra, ha úgy érzitek, hogy nem tudtok normálisan működni. Fogadjátok el annak ami, egy szükséges szerviz a teljes lényeteknek.

Ne feledjétek, sokkal-sokkal összetettebbek vagytok, mint amit megértetek magatokból arról, hogy hogyan is épül fel az emberi test. Valami sokkal fejlettebbek vagytok annál, mint amit az orvosi könyvekben találhattok. A lelketek egyre jobban integrálódik(beépül) a fizikai testetekbe, mely folyamat rengeteg új információt és képességet hoz el. Ez az ártatlan tárolótest, amit láthattok a tükörbe nézéskor, egy nagyon összetett jelenlétet rejt magában(mostanra! - Tom) és azok, akik kívülről látnak benneteket, nem tudják megmondani a különbséget. Amint ez a felhalmozott intelligencia és energia elkezd nyilvánvalóvá válni a külső világ számára(is),… akkor meg fogják tudni mondani. Akkor kezdődik csak az érdekes időszak. Akkor már nem lesztek képesek elrejteni magatokat sem önmagatok elől, sem a világ elől. Amikor ez az igazság elkezd keresztülragyogni rajtatok, akkor meg fogjátok látni a gyönyörűségeteket (ragyogásotokat), ugyanakkor végre látni fogjátok az összes többi fénylő lelket is(odakint). Ez pedig mindenkinek vissza fogja igazolni azt a tényt, hogy ez már többé nem egy sötét hely.

Mi mindannyian várjuk már ezt a napot, viszont még néhány energia beállítás szükséges hozzá, amelyeken keresztül kell mennetek, hogy a fény a teljes erejében tudjon megnyilvánulni bennetek. Engedjétek meg a testeteknek amit kér, kedveseim, s úgy képes lesz az összes új bejövő információt magába foglalni. Ti mind egyediek vagytok, így egyénileg kell gondoskodnotok arról, hogy véghezvigyétek ezt az új beállítási folyamatot. Tehát, hallgassatok a testetekre, s ő pedig el fogja mondani, mire is van szüksége az eljövő napokban, hogy ez a beállítódás a legjobb módon jöhessen létre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése