163. rész (2012. július 9.)

Ma tovább szeretnénk beszélni egy számotokra jól ismert témáról, a mentális állapototok ingadozásáról(fent és lent). Amint már érintettük ezt, valószínűleg ez lesz a legnagyobb kihívás, amivel jelenleg szemben találjátok magatokat, hiszen ahogy az idő múlik és nem látjátok a nagy változásokat - melyre annyira vártok - a mentális képességetek nehezen tudja fenntartani a lelkesedést. Amit kint láttok, az nyomot fog hagyni a belsőn és nagyon-nagyon nehéz észrevenni a külső változásokat. Ott vannak, de nagyon ügyesen el vannak rejtve a sok szemét között ebben az akarat-csatában, így kitartóan kell néznetek és éber figyelemmel, hogy meglássátok a kibontakozó forradalom nyomait.

Amint már mondottuk is, az elmétek úgy lett felkészítve, hogy sok jelet figyelmen kívül hagyjon, olyan jeleket, amelyek (vissza)igazolják azokat kérdéseket, amelyeket állandóan kérdeztek. Keményen dolgozunk azon, hogy eltüntessük ezeket az akadályokat és a vágyott információ szabadon áramoljék a szívetekbe és segítse a szellemeteket a felemelkedésben. Ez egy egyéni folyamat, így lesz, akinél több időbe telik, mint másnak. Ennek oka összetett, de ez nem jelenti azt, hogy bárki is “jobb” lenne ebben, mint a többi. Ez része a programozásnak és fontos, hogy ne hasonlítgassátok magatokat a “szomszédokhoz”. Ezt többször is el fogjuk mondani, hiszen könnyű eltévelyedni ezekben a tünetösszehasonlításokban. Nagyon fontos, hogy ne hasonlítgassátok magatokat a többiekhez. Csak magatokhoz mérjétek magatokat és kérünk benneteket, hogy próbáljátok objektívek maradni ebben, hiszen azt látjuk, hogy sokan nem becsülitek eléggé magatokat. Ez visszavisz bennünket oda, ahonnan kezdtük, a mentális próbatételekhez. Igazi hullámvasút, főleg, ha a jólétetekről van szó. Vannak pillanatok, amikor magasan szárnyaltok, amikor minden gyönyörűnek és nagyszerűnek tűnik, azután pedig jön a zúzda, amikor mélyebben érzitek magatokat, mint bármikor. Ez a fent és lent nagyon zavaros lehet, hiszen úgy tűnhet, hogy bármikor, amikor előrehaladnátok, azonnal visszaestek(talán még mélyebbre, mint eddig bármikor). Nyugodjatok meg, mindannyian azt az előrehaladást teszitek meg, amelyet kell és ez az instabilitás és fellángolás pedig csak a felszín.

A magotokban annyira erősek és tömörek vagytok, hogy semmi sem tud benneteket széttépni és lefelé terelni, de mivel egyre több mindenre nyíltok meg, mind a harmadik dimenzióban, mind a többi eddig nem látott és tapasztalt dimenziókban, így oly sok mindent szedtek össze a környezetetekből. Mondanunk sem kell, hogy a lelkesedés a helyes irányba tart benneteket, abba az irányba, amely nem sokára a normális lesz(ahogy ez a folyamat véget ér). Mindaz a negativitás, káosz, harag és szomorúság, amely hirtelen tör fel bennetek, csupán jelek, amelyeket felkaptok/vesztek a harmadik sűrűségi szintből. Annyira érzékenyekké váltok az összes jelre, hogy nehezen tudjátok kiválogatni azt, ami a tiétek, és hogy mi az, ami a körülöttetek levőkből érkezik. Mivel mindenki, aki még mindig a harmadik sűrűségű rezgéshez kapcsolódik, egyre izgatottabbá és feszültebbé válik attól, amit jogosan az életmódjuk veszélyeztetésének lát. Nem egy kényelmes életmód, de higgyétek el, amikor azt mondjuk, ez csak ideiglenes és átmeneti fázis.

Ahogy az idő múlik, egyre jobban szét tudjátok válogatni ezt a zűrzavart és jártasak lesztek abban, hogy kizárjátok mindazt, ami nem tartozik hozzátok. Nem kellemes az az állapot, amikor képtelenek vagytok kizárni ezeket a negatív érzelmeket, melyek a külvilágból érnek benneteket, így megértjük a kényelmetlenség érzeteteket, ahogy folyamatosan felveszitek ezeket a jeleket. Nem könnyű úgy érezni magatokban, hogy ne (essetek abba a hibába, hogy ne) érezzétek sajátotoknak és azt gondoljátok, hogy lefelé csúsztok a létrán. Ez csak ideiglenes zavar, de ez egy olyan dolog, amelyet komolyan kell vennetek, különben belezavarodhattok (és csapdába eshettek) ebbe a félelembe, azt gondolva, hogy a tiétek. Ez egy veszélyes terep, hiszen hajlamosak vagytok magatokat a kétségbeesés mély üregébe vetni, ebből pedig nem könnyű kimászni.

Próbáljatok a belső szentélyetekre összpontosítani, ahogy már többször is említettük régebben. Ott rejlik az igazság és ott rejlik a józan ész hangja is. Ez a hang nyilvánvalóan meg fogja nektek mondani, hogy melyik a helyes irány és azt is, hogy ezek a külső zavaros zajok és hangok csak megpróbálják elterelni a figyelmeteket és szándékotokat. Annyira sokan érzékelik azt, hogy milyen erősekké váltatok, másra sem vágynak, mint hogy lehúzzanak a saját szintjükre. Ebben pedig nagyon-nagyon kitartóak. Tehát fontos, hogy ne csendben szenvedjetek, hanem nyúljatok ki a többiekért a fátyol mindkét oldalán, amikor csak érzitek a védelmetek gyengülését.

Egy másik jó eszköz mindezen negativitás ellen, ha az Anyatermészet védelmét/kegyelmét keresitek. Könnyen kapcsolódni tudtok az erejéhez és az energiájának tisztaságához, Ő pedig el fog benneteket látni mindazzal a megnyugvással, amely szükséges ahhoz, hogy megtisztítsátok magatokat attól az üledéktől, amely a “külső világból” ragad rátok. Ő lány, de ugyanakkor nagyon heves is, minden módon meg fog benneteket védeni. Kérjétek a segítségét, s Ő segíteni fog, ti pedig meg fogjátok érezni, hogy a felgyülemlett félelem és harag terhe hogyan olvad el az Ő irányítása/felügyelete alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése