160. rész (2012. július 2.)

Szeretnénk az utolsó üzenetben említett témához hozzáfűzni még néhány információt. Az energiátok rossz irányba való helyezéséről. Valószínűleg ez lesz a legnehezebb feladat, hiszen nagyon sok dologgal kell szembehaladnotok. Nagyon jól kondicionáltak már benneteket arra, hogy egy bizonyos módon viselkedjetek és ezt nem könnyű elengedni.

Évszázadokig az emberiség a "jó" és a "rossz" kettőssége közé volt szorítva. Azért használjuk ezeket az idézőjeleket, hogy rámutassunk, ezek a felismerések többnyire ember által alkotottak, hiszen mindent felosztottatok és ilyen feliratú dobozokba helyeztétek. A sötétség és a fény -mindkettő létezik-, de ezt most tegyük félre egy pillanatra és összpontosítsunk az ember cselekvésére, valamint arra, hogyan lett az egyiknek, vagy a másiknak ítélve (jónak vagy rossznak – Tom). Ez zavaros lehet, de különbség van a között, amire tanítottak benneteket és a között, ami a sötétség vagy a világosság energiáinak kiáradásán alapul. Ezek alapvető és természetes ellentétpárok, -hogy nevezzük őket így -, az emberiség cselekedetei pedig szintén feloszthatóak az alapján, hogy milyen energiából származnak és az alapján is, hogy milyen végeredményhez vezetnek. Néhány példát fogunk adni, hogy világosabb legyen ez a téma.

Az emberiség egy óriási megtisztítási akcióban vesz részt. A cél az, hogy az a negatív és káros hatás, melyet a birodalmatokba érkezett kizsákmányolók okoztak, el legyen takarítva, hiszen ők a bolygótokon lévő egyensúlyt a sötét energia felé billentették. Mindig lesz bizonyos keveredése a sötétségnek és a fénynek, hiszen így működik ez a teremtés, de a ti esetetekben a sötétség szó szerint elárasztotta a síkotokat és eltolta az egyensúlyi pontot. Ugye, mindig szükség van egy kis sötétségre ahhoz, hogy megláthassátok a fényt, de a ti esetetekben annyira belemerültetek a sötétség hatásába, hogy a fénynek nagyon nehéz dolga van, ha ezen át szeretne ragyogni. Ez most megváltozik, de ezáltal sok dolgot kell újrafontolni és elgondolkodni arról, mit is tartunk “jónak” és mit “rossznak”.

Amint már régebben is elmondtuk, rengeteg erőt/hatalmat hordoztok magatokban, így nagyon fontos, hogy a cselekedeteitek a megfelelő irányba legyenek irányítva, máskülönben lehet, hogy az ellentétét erősítitek. Más szavakkal; csupán az ösztönre hallgatva nem tudtok a megfelelő irányba haladni, ez már nem tud benneteket megfelelően szolgálni. Nagyon tudatosak kell, hogy legyetek, mielőtt bármilyen cselekvésbe is vetitek magatokat. Hagyományosan, azok, akiket “jónak” tartotok, az emberiséget próbálják szolgálni a szívükkel és az elméjükkel, úgymond “jót téve”, azaz az energiájukat arra használják, hogy megpróbálják a kríziseket megoldani. Ez persze példamutató dolog és bizonyosan segítette is az emberiséget, hogy kipusztuljon. Ne tévesszen meg benneteket, mi semmi negatívat nem mondunk ezen önzetlen és jó szándékú viselkedésre, de most a szabályok annyira megváltoztak, hogy fontos, hogy tudd a különbséget a “jó” és a “rossz” között. Mindez az energiákon és azok mozgásán alapszik, melyek át fogják alakítani a bolygót a túlzott sötét fázisból egy új és ragyogóba, mely után annyira vágyakoztok. Azért, hogy ezt elérjétek, tudnotok kell az energiát az asztal jó (megfelelő) helyére helyezni, nem pedig az ellenfél oldalára.

“Jót tenni” azt jelentette, hogy a szenvedés és a gyötrelem helyzeteibe helyezitek magatokat, amelyben azt az aktív szerepet töltitek be, amely által csökkentitek az okozott fájdalmat és gyötrelmet. Ez nagyon hatékony is. Igen sokakat kisegített a nyomorból, de ez mellett etette az alatta lapuló tüzet is, mely a forrása mindennek a szenvedésnek. Név szerint, a sötét energia, mely az emberiséget a mohóság és a félelem igájába hajtotta. Ez a mohóság és félelem pedig nagyon éhes jószág. Állandóan etetni kell, nem csak azok által, akik már a markába kerültek, de a kívülállók által is, akik megpróbálják a tüzet megállítani azáltal, hogy a saját energiájukat vetik bele. Ez nem fogja eloltani a tüzet, távol sem, így a “jó cselekvés” csupán meghosszabbítja a tüzet(a tűz idejét). Ahogy már elmondtuk, ha érzelmileg belevetitek magatokat azokba a szörnyű dolgokba, amelyeket tapasztaltok magatok körül, azáltal erősebbé teszitek őket, így épp azt az állatot etetitek, amelyet le akartok győzni.

Mit lehet tenni azért, hogy kiéheztessétek ezt a bestiát? Nos, ez nem egyszerű dolog, hiszen az ellen kell fordulnotok, amit eddig “jónak” tartottatok az embertársaitokban. Teljesen el kell magatokat szakítani (lecsatlakozni) a körülöttetek látott szenvedéstől, melyet ezen “állatok/bestiák” cselekvése okozott. Ez nem egyszerű dolog, hiszen szinte minden egyes lépésben ezen mohóság és félelem maradékával találjátok szembe magatokat. Ettől függetlenül meg kell próbálnotok, mert ez az egyetlen mód arra, hogy lelassítsátok ezt a gépezetet és meg is állítsátok. Ti vagytok a holnap teremtői, de ha az újra felfedezett erőtöket arra használjátok, hogy a jelenkori eltorzult világba avatkozzatok vele, akkor csupán azt fogja szolgálni, hogy ugyanennek a jelenlegi világnak tovább forgassa a kerekét.

Sok embernek nehéz lesz ezt felfogni, de arra kell magatokat edzeni, hogy a figyelmeteket elvegyétek/átváltsátok arról, ami megjavíthatatlan - más szavakkal, mindazok a jelek, melyek azt ordítják “a világ nagy problémában van” - és arra fordítsátok, ami ennek ellenkezőjét mutatja. Rengeteg dolog mutatja már ezt nektek (tehát, annak ellenkezőjét, ami megjavíthatatlan - Tom). Lehet, nem annyira könnyen látható, főleg nem a médiában, de ott van és megmutatja magát azoknak, akik hajlandóak meglátni az összeomló világ romjai/felfordulása közepette. Lehet, hogy aprónak és jelentéktelennek tűnnek, de mégis az egészséges és jómódú világ jelei, mely a sötét elnyomóitok orra előtt kel ki. Egyenlőre szinte láthatatlanok ezek a jelek, de gyorsan fognak nőni, ha ellátjátok azzal a fénnyel és energiával, amelyre szüksége van ahhoz, hogy terjeszkedhessen. És terjeszkedni is fog, gyorsabban, mint gondolnátok. Lehet ez egy mosoly bárki arcán akár az utcán, egy kedves gesztus akkor, amikor legkevésbé várnád. Lehet egy erős zöld növény, ahogy kisarjad a betonban, de akár egy gyönyörű madárhang is a városod legsötétebb sarkából. Apró és jelentéktelen, mondanád, de nem, ezek azon ragyogó jövő hírnökei, amelyre úgy vágytok és ezek a bizonyítékok arra, hogy már elkezdtétek létrehozni.

Sokan beleköthetnek ebbe, kigúnyolhatják, hiszen nagy dolgokat várnak, amely az ordítja: “a régi világ elkárhozott”. Azt várják, a föld szakadjon szét az illesztésénél, valamint tömeges kiűzettetés legyen. Nos, lehet erre jó sokáig kell várniuk és az ebbe vetett energiájuk szó szerint azt a tüzet szítja/táplálja, amely még jobban kibillenti a bolygót. Szóval a fény hozzáadódhat a sötétséghez, ha arra összpontosítják a szándékukat. A fényeteket összpontosítsátok a körülöttetek lévő fény ragyogására, utána pedig nézzétek csak meg, mi fog következni. Garantáljuk, hogy sokkal-sokkal hatékonyabbak lesztek, mintha odavetnétek magatokat a sötétek által gyújtott mágjába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése