158. rész (2012. június 28.)

Már sokszor érintettük ezt a témát, de ismét visszatérünk rá. Az ok nyilvánvaló, hiszen oly sokan vannak akik azzal szenvednek, hogy fenn tudják tartani az összpontosításukat ezen hatalmas energiák közepette, mely bombáz benneteket. Az összpontosítás/fókuszálás fenntartása az elsődleges, mert különben elveszhettek a tünetekben és képtelenek lesztek meglátni a nagy képet (összképet). 

Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk. Közületek legtöbbeteknek ezt az utolsó néhány hónapot - van, akiknél évet - a rátok nehezedő összetűzésben levő érzelmek érzése jellemezte. Amelyben egyik nap magasan repülve érezhettétek magatokat, mentesen attól a káosztól, amely körbevesz benneteket, másik nap, viszont szó szerint összetörve és kiégve éreztétek magatokat, attól a nyomástól, amely a környezetetekből és a saját elvárásaitokból nehezedett rátok. Nagyon is tiszta képetek van arról, hogy hová vezet ez a nehéz munka és erőfeszítés, viszont mivel úgy lettetek programozva, hogy felejtsetek, nehéz időszak ér benneteket akkor, amikor minden nyugodt/stagnál, vagy amikor visszafelé halad. A mag-lényetek jól ismeri ezen folyamat részleteit, mert különben nem tudnád elviselni az iramot és a versenyt a célig. Mint jól tudjátok, ez a tudás akarattal lett elrejtve a mindennapi tudatosságotokból, így számos nap és éjszaka zajlik értelem nélkül a jelenlegi körülmények között (helyzetben). Ezért tanácsoljuk továbbra is, hogy keressetek bent (belül), találjátok meg azt a szentélyt, ahol a béke lakozik, mert ott lakozik a tudás is. Amikor sikerül kapcsolatba lépni ezzel a központtal, ez a tudás megnyugtatja a szíveteket és segít bátorságot és kitartást önteni belétek, hogy folytatni tudjátok az utazást. 

Mint máskor is, most sem hibáztatjuk azokat, akik nem tudják ezt a kapcsolatot megtalálni. Ne féljetek, kedveseim, ti mindent megtesztek képességeitekkel, de mivel a külső műsor annyira mindent átható ,így szinte lehetetlen meglátni a nehéz munkátok gyümölcsét. Ti mind sikeresek vagytok abban, amit csináltok, mi pedig mindig itt leszünk, hogy emlékeztessünk benneteket erre a sikerre. Tudjuk azt is, hogy sokan úgy érzitek, a "siker" szó a legutolsó, amivel jellemeznétek a jelenlegi életeteket, ebben a pillanatban. Pedig ti mind dicséretreméltóan és példamutatóan viselkedtek, mind beteljesítitek a szerepeteket ebben a játékban, ha használhatunk erre az egészre ilyen kifejezést. Meg ha ti néha nehezen is látjátok meg ezt, mi nagyon büszkék vagyunk rátok.

Mivel azok, akik szeretnék fenntartani az uralmukat heves műsorral rukkoltak elő, így nehéz meglátni és igazolni a cselekedeteiteket, de mi tisztán látjuk, hiszen átlátunk azon a füstön, amit a sötétséget szerető uralkodóitok keltettek, azért, hogy összezavarjanak benneteket. Mi azt is látjuk, hogy az általatok kisugárzott fény napról-napra egyre erősebb, valamint azt, hogy ez a fény hogyan ijeszti meg az elnyomóitokat. Ők úgy döntöttek, még keményebben bánnak veletek, ennek eredményét könnyű meglátni körülöttetek. Nem tudják a süllyedő hajójukat megmenteni, bármennyi fegyverrel és pénzzel is dobálóznak, csupán annak látszatát tudják fenntartani, hogy nem süllyed. Elismételjük, mint oly sokszor, ne dőljetek be ennek az erőfitogtatásnak, már csak ennyit tudnak tenni. Ez csupán egy illúzió, amellyel megpróbálnak meggyőzni benneteket arról, hogy az az illúzió amit, teremtettek, az még mindig kitart és erős. Ti, viszont jobban tudjátok és mi is segíteni fogunk ezen a ködön átlátni. Ez mögött húzódik az ígéret földje, a puszta jelenlétetekkel teremtitek meg lépésről-lépésre, napról-napra. Még amikor elveszettnek is érzitek magatokat ebben a fény és árnyék játékban, még akkor is teremtitek. Nem vagytok elveszve, csupán úgy érezhetitek, hogy el vagytok, ez érthető is, de mi emlékeztetünk benneteket az igazságra, arra, hogy ti vagytok azok akik megteremtitek az új világot. Ezt teszitek a nap minden másodpercében, akár sírtok vagy nevettek, akkor is teremtitek az álmaitok földjét.

Az álmotok végre valóra válik, minden értelemben megnyilvánul, de az ellenfeleitek elrejtik ezt a sötét ködfátyol mögé. Ne essetek ennek csapdájába, s amikor találkoztok vele, tartsátok bent a lélegzeteteket, hogy ne kelljen belélegezni az egészségtelen füstjét. Ők azok, akik összezavarnak benneteket és azt próbálják elhitetni veletek, hogy elbuktok a küldetésetekben. Nem fogtok, amit pedig a füstfátyol mögött látunk ragyogni, az igazolja ezt. Az nem füst és délibáb, az valós dolog, amint átverekeditek magatokat ezen a mérgező fátylon, ti is valódinak fogjátok találni ezt az igazságot. Mindig meg tudjátok találni, ha kapcsolódtok a bennetek lévő mindent-tudó magvatokhoz. Tehát, tudjuk, hogy ezekben az időkben nehéz éberen tartani a figyelmeteket és az összpontosításotokat, de mivel ismeritek a bennetek hordozott igazságot, reméljük, jó helyen fogjátok keresni és nem arra fordultok amerre azok ujja mutat, akik a körülöttetek lévő káoszra és zűrzavarra próbálják terelni a figyelmeteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése