156. rész (2012. június 24.)

Ahogy már többször is elmondtuk, az emberiség komoly küzdelem árán ért el ide, ahol most van, de mint érezhetitek is, a megpróbáltatásoknak nincs még vége. Mielőtt kétségbeesetten elfordulnátok ezen szavak hallatán, gyorsan hozzátesszük, hogy jól haladtok az utazás befejezése felé. A vég előtt minden hevesebb lesz, a nyomás szinte megsokszorozódik, ahogy múlnak a napok, így van, akinek nehéz a figyelmét a végső célra összpontosítania. Ez nagyon is érthető, hiszen nem könnyű úgy haladni előre, hogy úgy tűnik, közben minden hullik szét körülöttetek, napról-napra, a remény csillogása pedig egyre távolabbinak látszik.  Azok, akik a hatalomhoz ragaszkodnak, most kétségbeesetten próbálnak meggyőzni mindenkit és önmagukat is arról, hogy ezt a vihart is ki tudják állni. Ez nem így van, a hatalmuk már annyira lecsökkent, hogy nem lehet visszaállítani sehogy sem. Azt is elmondtuk már, hogy képesek bármilyen műsort előadni, hogy megpróbáljanak meggyőzni az ellenkezőjéről.


Kérdezhetitek, hogy mit tudtok tenni annak érdekében, hogy a dolgok még gyorsabban történjetek. A válasz pedig: semmit. Illetve azt, amit eddig is tettetek, továbbra is tegyétek azt, tartsátok figyelemmel azokat az energiákat, amelyeket eddig is itt tartottatok, hiszen pont ezért vagytok itt. Ti fáklyaként ügyködtök, begyújtva a talajt minden olyan ember talpa alatt, aki megpróbál a régi és halott energiához ragaszkodni, ebben pedig igen jó munkát végeztek. Sokatoknak ez nem tűnik elégnek, úgy érzitek, a lelketek fogy, ahogy a napok múlnak és minden sokkal rosszabbnak tűnik körülöttetek. Ez is érthető, de ne feledjétek, hogy pontosan tudtátok, milyen nehéz lesz ez a periódus, amikor annyira hevesen próbáljátok áttörni a célvonalat, de mégsem látjátok, hogy az már közeleg.


Nyugodtak lehettek kedveseim, a célegyenes szó szerint az orrotok előtt van már, de csak akkor tudjátok meglátni, ha összekapcsolódtok a bennetek lévő térrel, amely TUDJA, hogy minden a terv szerint halad és azt is tudja, hogy pont a megfelelő pillanatban fogjátok teljesíteni ezt az utazást, átlépve az új területre több ezernyi “végzős” lénnyel. Ezek üres szavakként hatnak azoknak, akik még küzdenek a következő nap túlélésével, keresve még egy pozitív dolgot, amely igazolja a haladásukat. Nagy tiszteletben vagytok tartva, függetlenül attól, hogy ti magatok milyen tisztelettel is néztek önmagatokra jelen pillanatban, valamint azokra, akiknek most nehéz időszakuk van. A legmélyebb tiszteletünket küldjük felétek, hiszen ti vagytok azok, akik a legtöbbet tesznek ebben a projektben. Reméljük, ez egy kis megnyugvást ad, hiszen nehéz napok állnak előttetek.


Még ha nem is látjátok a bizonyítékát annak, hogy erőteljes változások zajlanak, tudjátok azt, hogy minden úgy történik, ahogy történnie kell, és hogy fontos szerepet játszotok benne. Még ha teljesen a padlón is érzitek magatokat, még ha képtelenek is vagytok akár az izmaitokat mozgatni, akkor is a jó irányba haladtok. Le a kalappal előttetek, keményen harcoltok mindenkiért, a legkihívóbb rész pedig nem a CSELEKVÉS, hanem a VÁRAKOZÁS, és úgy gondoljuk, már jó nagy részt vettetek ki ebből  a feladatból. Mégis ki kell bírni még egy kicsit, mellettetek állunk, hiszen látjuk, hogy milyen kemény munkát végeztek, miközben ti csak azt látjátok, hogy vártok. Fordítsatok egy kis időt arra, hogy elismeritek a (saját) nagyszerűségeteket, hiszen nélkületek semmi nem válhatna jobbá ebben a világban, az emberiség a régi mocsárba ragadna örökké. Még ebben a pillanatban is ebből mocsárból léptek épp ki, olyan erősen húz vissza benneteket, hogy szinte szó szerint érzitek, hogy a lábatokra tapad, ahogy próbáltok kilépni belőle.


Még mindig erős ennek a régi energiának a visszahúzó ereje, tehát vegyetek egy nagy levegőt. Könnyen be tudnak csapni ezek a régi bebörtönzés érzetét keltő energiák, különösen, ha mindig az orrotok előtt parádéznak, de a lelketek jobban tudja a dolgokat és már most is örvend. Próbáljatok rá hallgatni és akkor ti is meghalljátok. A régi rendszerek szétesnek még akkor is, ha megpróbálnak benneteket meggyőzni arról, hogy nem fognak titeket elengedni. Bízzatok bennünk, nem tudtok elbukni és bízzatok bennünk, ők (a régi energia - Tom) csak elbukni tudnak már.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése