155. rész (2012. június 22.)

Amint már többször is elmondtuk, az emberiség a változás mélysége előtt áll, egy olyan változás előtt, amely egy teljesen új világot jelent be. Sokan szóltak már erről a „változás-szezonról” és sokan már szinte feladták a reményt arra, hogy el fog jönni. Azért vagyunk itt, hogy arról biztosítsunk benneteket, hogy nem vártatok hiába. Hamarosan több változásban lesz részetek, mint amire számítottatok.
Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk. A társadalmatok bizonyos alapvető szabályokon alapszik, mivel ti mindannyian ezen szabályok szerint lettetek felnevelve már generációk óta. Szinte lehetetlen még akár elképzelnetek is azt, hogy egy nap ezek a szabályok érvényüket veszítik és eltűnnek. Úgy lettetek programozva, hogy bizonyos cselekedetek megfelelő eredményhez vezetnek. Az a folyamat, amire mi utalunk, számotokra szinte lehetetlennek tűnik. Mi nem fokozatos változásról beszélünk, ahol egyik pillanat követi a másikat egy bizonyos meghatározott sorrendben, mi a különböző síkok szinte azonnali egybeolvadásáról szólunk, ami szó szerint mindent felforgat és kiforgat, a látóképet pedig szinte felismerhetetlenné változtatja. Nem szó szerint, hanem úgy értve, hogy a belétek nevelt szokások és gondolatminták eltűnnek, az új program pedig kezdetet veheti. A korlátozott okfejtésből és cselekvésből(inkább reakciónak nevezhető) egy korlátlan cselekvésmódba, mely a lényetek belsejéből fog fakadni, nem pedig az agyatok hüllő részéből, mely jelenleg irányítása alatt tartja a cselekvéseiteket. Amikor a "hüllő" kifejezést használjuk, akkor nem az állatra gondolunk, hanem arra az ösztönös - alapvető és durva részére a mentális képességeteknek, amely azért van, hogy kiszolgálja a fizikai testetek legalapvetőbb szükségleteit. Ez a rész mindent meg fog tenni a haláltól való félelmében. Ez tartotta irányítása alatt az emberiség legtöbb cselekedetét már nagyon régóta. Most viszont ez a primitív uralkodó le kell, hogy mondjon, mert egy új uralkodó vár arra, hogy visszavegye az uralmat. Az a többarcú igazi önvalótok, mely a félelem ezen rétegei alá volt rejtve. Amint előtörnek a változások, a lelketek ragyogó feje kiemelkedik a félelem és káosz zavaros vizeiből, mely eddig tartotta a gyeplőt.

Tanácsos megtalálnotok a nyugalmat a felfordulás közepette, hiszen sokatoknak a napi munka szinte lehetetlenné válik már, de higgyétek el, amikor a dolgok tényleg elszabadulnak, nem lesz más választásotok, csak az, hogy végre a belső magvatokra támaszkodjatok. Ti nagyon vonakodtok - féltek most, nem tudjátok teljesen rábízni magatokat erre a belső lélekre, de hamarosan több, mint nyilvánvalóvá válik az, hogy itt rejlik a valódi erőtök és lehetetlen lesz nem megtenni az utolsó lépést a saját szuverenitásotokba.
Ahogy már mondtuk, a változás ideje itt van, kössétek be a biztonsági öveteket kedveseim. Készüljetek fel az életetek legjobb periódusára, ahogy a meleg elkezdi körberagyogni a kis bolygótokat, és ahogy a változás vihara végigsöpör rajtatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése