152. rész (2012. június 18.)

Ma sokan érezni fogják, hogy egy teljesen új tér nyílik meg bennük, egy olyan tér, ami nyugalommal van teli még akkor is, ha kint semmi sem nyugodt. Engedjétek, hogy megmagyarázzuk. Az utolsó néhány nap heves energiája egy új energiarezgésre vitt benneteket, s ez pedig abban segít, hogy még jobban el tudjatok szakadni a régi programozástól, mely eddig visszatartott benneteket. A tér megtisztult és több fénnyel fog feltöltődni, mint az eddig lehetséges volt.

Lehet, hogy nem látszik elsőre, hiszen mind a fizikai, mind a mentális testetek a régi rezgésekben időzik még mindig, olyan érzésként, mint amikor az amputált végtag után még mindig létező testrészként érzi az ember. Fokozatos ráébredésetek lesz arra a tényre, hogy vannak olyan dolgok, amelyek gyökerestül ki lettek irtva/tépve belőletek és valami teljesen új veszi át a helyüket.

Nyugodtan fedezzétek fel ezt az új teret, hiszen oly sok mindent fogtok ott találni, ami megnyugvást és örömet okoz majd nektek, kedveseim. Ez egy előkészülete annak, ami érkezik. Látjátok, fel vagytok készítve a történet egy új szakaszára, és ahogy tudhatjátok is már, sok külső dráma fog lejátszódni. Ezért azt tanácsoljuk, kezdjetek el befelé kutakodni, ebben az új és ragyogó térben, amely kitisztult bennetek. Tanyázzatok le oda, így képesek lesztek jobban átvészelni azokat a viharokat, amelyeket azok a zavaros idők okoznak, amelyek előttetek állnak. Kezdjetek el már most összekapcsolódni ezzel a belső szentéllyel, s meglátjátok,  megnyugvással fog eltölteni benneteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése