97. rész - a beérkező energiákról

2012. március 6.

Először is hadd gratuláljunk, hiszen befejeztetek még egy szakaszt ebben a “történetben”. Lehet, hogy nem vagytok ennek tudatában, de sikerült letöltenetek még egy élet-változtató energia részt, ami állandóan sugárzik rátok és a bolygótokra. Lehet, hogy most még ez nem érződik, de ezek a felgyorsító kódok voltak az egyik legfontosabbak, amit mostanában kaptatok. Ahogy tudatában lehettek annak, hogy ez a 2012-es év a 0. év, illetve az az év, amikor minden aktiválódik az új dimenzióba, több módon is. Még csak most van a harmadik hónap eleje, de annyi minden megváltozott, hogy egy “normális” emberi lény egész életszakaszát meg lehetne tölteni vele.

Sokatoknak úgy tűnhet, hogy szinte semmi nem változott az életében, legalábbis a mindennapi élet felszínes szemszögéből tekintve. De, mint mindig, most sem a felszínes változásokra utalunk, hanem azokra a hatalmas váltásokra, ami nem csak bennetek, de a bolygótokban is történnek. Garantáljuk, hogy ezen a helyen még soha nem történt ekkora változás. Néhányan már érezhetitek, hogy valami nagy „megmozdulás” (változás) van folyamatban, de nem tudjátok megmutatni, hogy honnan is ered, sem azt, hogy valójában mit is csinál. Olyan ez, mintha egy hatalmas állat hátán lennétek, mely bekötött szemmel mozog egy egyenetlen terepen. Érezhetitek a lépések lassú és állandó ritmusát, valamint a tagadhatatlan erőt alattatok, de nincs se tér, se időérzéketek.

Éppen egy ilyen folyamat zajlik. A beérkező energiák hamarosan még jobban láthatóvá teszik ezeket a lépéseket (mozgást). Fárasztó és frusztráló lehet ez a periódus, hiszen határozottan érzitek, hogy valami nagy és erőteljes dolog fogott meg benneteket és visz valahová, de semmi pontos nyomát nem tudjátok felfedezni ennek a “valaminek”, sem pedig az iránynak amerre történik a mozgás.

Sokakban ez félelmet kelt, hiszen mindig azt tanították, hogy mekkora erény, ha irányításotok van az életetek felett, és amin most lovagoltok az teljesen kívül esik azon, hogy bármit is mondhatnátok neki (irányíthatnátok). A jövő vonatára szálltatok fel és ez a mostani érzés egy visszaigazolás, hogy a vonat bizonyosan elhagyta az állomást és épp felgyorsul, hogy elvigyen arra a helyre, melyre oly régóta vágytok.

Ennek az utazásnak a nagy része sötétben (vakon) történik. Nem mutatjuk meg egyelőre se a kapitányt, se a vonat legénységét, sőt még az ablakból látszó tájat sem, erre később kerül sor, de légy nyugodt, jó társaságban vagy. Azt sem áruljuk el, mikor értek a célállomásra, de garantáljuk, hogy tetszeni fog az utazás, még ha most egy kicsit feszültnek is tűnik. Ti is fontos szerepet játszotok az utazásban, tehát nem csak tehetetlen utasok vagytok. Igen intenzív munkaperiódus vár rátok. Ne hagyjátok ki életetek - pontosabban számos életetek - egyetlen lehetőségét, hogy ezen a szabadságvonaton utazhassatok embertársaitokkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése