94. rész - bármikor kérhetsz segítséget

2012. március 1.

Tudjuk, hogy nehéz a várakozás, és azt is, hogy van, akik szinte az egész életük alatt csak vártak. Akik először nyitották a szemüket az illúzióra, nos, nekik szinte már elviselhetetlen ez a várakozás. Együttérzünk veletek, hiszen nagyon frusztráló lehet egy olyan világban élni, amely már egyre idegenebbnek érződik, miközben tudjátok, hogy valami csodálatos vár rátok.

Az időzítés nagyon fontos, ebben rejlik minden. Nem lehet sietni, még akkor sem, ha a türelem egyre fogy. Ettől jobban, mint amennyire felgyorsítottuk a folyamatot nem történhet. Vagyis inkább ti gyorsítottátok fel, hiszen ti tudtatok olyan gyorsan ráhangolódni a beérkező energiákra. Tudjuk, hogy ezek a szavak csekély megnyugvást adnak, hiszen a szívetekben és elmétekben már meghaladtátok azt a szakaszt, amiben a bolygótok többi lakója van éppen, így számotokra szinte elviselhetetlen ebben a világban élni.

Már többször mondtuk, de elismételjük, minden a terv szerint halad. Megértjük a nyugtalanságotokat, hiszen megkérdezhetitek, miért nem fejezzük már ezt be egyszer és mindenkorra? Ez a világ napról-napra csak egyre rosszabb lesz, senki nem törődik másokkal, csak saját magával. Az idő még mindig a markában tart benneteket, és most úgy tűnik, hogy csigalassúsággal telik.

Ez nem így van, hiszen egyre csak gyorsulnak be a dolgok. Miközben minden csendesnek tűnik, így érezhetitek akár azt is, hogy szinte semmit nem haladt a folyamat vagy még egy kicsit visszafelé is lépdelt. Másik napokon viszont azt érezhetitek, hogy belendült, és mindjárt történik valami. Ez azért van így, mert nem láttok be a színfalak mögé, és nem látjátok az előkészületeket a nagy eseményre. Nem, nem fogunk részleteket elárulni a nagy eseményről, sőt pontos időpontot sem fogunk adni. Meg van ennek is az oka, nem válna előnyötökre, ha tudnátok ezeket a részleteket.

Okkal vagytok frusztráltak emiatt, hiszen érzitek, hogy valami fontos érkezett már szinte a küszöbötök elé, és mint egy lelkes kisgyerek karácsonykor, már nagyon várjátok a történéseket. Mégis csalódást fogunk okozni, hiszen azt mondjuk „még mindig nem”. Hosszúnak tűnik a várakozási idő, de amikor eljön a nap, biztosak vagyunk benne, hogy úgy fogjátok érezni, megérte erre várni. Minden új értelmet fog nyerni, nem csak számotokra, de az egész teremtés számára. Addig mindent megteszünk, hogy fenntartsuk a hangulatotokat, reméljük ti is megtesztek mindent ennek érdekében. Nem csak önmagatok számára, de azoknak is, akik körülöttetek vannak.

Még ha úgy is érzitek, hogy valami vákuumban/köztes térben vagytok most, akkor sem vagytok inaktívak. El sem tudjátok képzelni, hogy mennyivel járultok hozzá ehhez a folyamathoz. Tegyetek meg mindent, amit csak tudtok (a legjobb képességeitek szerint). Lehet, hogy nem látjátok most, hogy mi mindent tesztek. Többet, mint amit remélni mertünk. Nemsokára mindenre fény derül, a szerepetek pedig fel lesz fedve. Dolgozzatok a türelmeteken, és ne lankadjon a bizalmatok, amit ebbe a folyamatba vetettetek. Tudtátok, hogy milyen nehézségekkel fogtok szembenézni, amikor jelentkeztetek erre a munkára. Arra viszont nem gondoltatok, hogy a várakozás lesz az egyik legnagyobb kihívás. Tartsatok ki, a reményeitek és az álmaitok valóra fognak válni. Bebizonyul, hogy nem illúzió az egész.

Tudjuk, hogy sokat kérünk, de minden eszközötök megvan hozzá, hogy kitartsatok. Azt se feledjétek el, hogy bármikor kérhettek segítséget, kérjetek és meg fogjátok kapni. Azt se feledjétek, hogy a segítség gyakran más formában érkezik, mint amit elvárnátok, szóval tartsátok mindig nyitva a szíveteket és elméteket. Minden a terv szerint zajlik, még ha nektek ez nem is tűnik ennyire pozitívnak ebben a pillanatban. A fény egyre ragyogóbbá válik, ti csak a jó irányba összpontosítsatok. Ez nagyon fontos, hiszen a sötétség illúziója most erősebb lesz, mint valaha. Ne csapjon be benneteket, kedveseim, a hajnal a legnagyobb lépésekben érkezik, szinte már láthatjátok az új nap első sugarait, ha felemelitek a tekinteteiteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése