93. rész - nagy változások napjai közelednek

2012. február 28.

A mai üzenet az elkövetkező napok-hetek történésére vonatkozik. Most sem fogunk pontos részleteket közölni, de az biztos, hogy sok ember számára a zűrzavar napjai lesznek, attól függetlenül, hogy előre szólunk-e erről. Számos dolog hirtelen és váratlan fordulatot fog venni, és később majd úgy tekintetek vissza erre az időszakra, mint az egyik legfontosabb átalakító időszak, a létezésetek során. Azt is tudjuk, hogy sokan előre hallani szeretnék a részleteket, valamint az egész bolygószinten történő visszaigazolást. Nos, várjátok ki és lássátok meg magatok. Hamarosan már semmi nem lesz olyan, mint az eddigi környezetetek, hiszen az említett változások olyan mértékűek lesznek, ami minden embert érint (ilyen, vagy olyan módon).

Ne kergessétek az őrületbe magatokat azzal, hogy azt hiszitek, ez valami tömeges pusztulás lesz. Nagymértékű átváltozás történik a bolygótokon, de ez nem úgy fog kinézni, mint ahogy a hollywood-i filmprodukciók végítéletként lefestették. Ezeket csupán egy céllal gyártották, hogy megijesszenek benneteket és így visszahúzzanak. Azt próbálták belétek sulykolni, hogy ti nem szólhattok bele a bolygón történő átváltozási folyamatba. Mintha ti csupán erőtlen áldozatok lennétek, és ha meg is változik a világotok, az csak rosszabbra változhat. Nos, had mondjuk el, hogy mindkettőben tévednek, hiszen a világotok nektek köszönhetően változik és jobb irányt vesz.

Az új világa viszont drámai lesz, több értelemben is, pont mint a természetes születés is, sokaknál félelem és fájdalom fogja kísérni, a végeredmény viszont ragyogó lesz. Csupán arról gondoskodj, hogy azok közé tartozz, akik mentesek a félelemtől. Az egyensúlyotok igénybe lesz véve, ezért fontos, hogy azon dolgozzatok, hogy megtaláljátok a tiszta és nyugodt középpontotokat, amelybe lehorgonyozva nem tud bennetek kárt tenni a körülöttetek lévő vihar. Ne tévesszen meg benneteket a jelen helyzet, a vihar el fog jönni és el fogja söpörni a körülöttetek lévő struktúrákat.

Mindezeket nem azért mondjuk el, hogy megijesszünk benneteket, hanem azért, hogy fel legyetek készülve. Azt is tudjuk, hogy sokan kinevetik ezeket az üzeneteket, hiszen már annyi vészadás van az emberek között, akik bármilyen alkalomra megkongatják a harangokat. Nos, ez van, de mindig arra ösztönzünk benneteket, hogy hallgassatok a szívetekre, s úgy tudni fogjátok, hogy nektek szólnak-e ezek az üzenetek. Nem hiába mondjuk ezt, hiszen az internet tele van olyan csatornákkal, akik a végítéletet hirdetik, vagy csak üres szövegekkel bombáznak. Maradjatok a saját igazságotoknál és akkor könnyebben igazodtok el az információ és a dezinformáció óceánjában.

A háttérben sok minden zajlik, és nemsokára mindenre fény derül. Ekkor mindent újra kell majd kezdeni, semmi nem tudja ezt elkerülni. Az emberiség túl régóta volt már sötétségben tartva, és amikor végre felragyog a fény, egyetlen sarok sem marad sötét/homályos, senki nem menekülhet el az igazság elől. Az igazságot pedig sokan nagyon-nagyon nehezen fogják megemészteni, hiszen azt fogják hinni, hogy az életükben minden hamis alapokra épült és most ez az alap eltűnik/szétszakad, úgy fogják gondolni, mindenük odalett és mindent elölről kell kezdeni.

Itt jöttök ti a képbe, kedveseim, mert ti lesztek azok, akik képesek lesznek még talpon maradni, hiszen már ismeritek az igazságot és azt is tudjátok, mi vár rátok a széthullás után. Tudjátok, hogy ez nem a vég, csupán valami új kezdete és azt is tudjátok, ez az új merre vezet. Egy olyan hely, ahol a Szeretet trónol, ahol a Fény a vezércsillag. Tudni fogjátok, mit válasszatok és tudni fogjátok, hogy a vonalat át kell lépni ahhoz, hogy a sötétből a Fénybe jussatok.

Ezen választás előtt, viszont sok kísértés fog ostorozni benneteket, csalogatva a másik oldalra, ahol az árnyak között félelem jár, arra várva, hogy lecsaphasson rátok és elvegye a hatalmatokat. Többször is el fogjuk ismételni, a félelem az egyetlen dolog, ami eltéríthet benneteket, szóval legyetek éberek, nehogy átszúrja páncélotokat. Vigyázzatok magatokra, rövidesen találkozunk a túloldalon. Már nagyon várjuk ezt a pillanatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése