90. rész - az elkülönültség-érzetről

2012. február 22.

Ma arról az elkülönülés érzetről szeretnénk szólni, amelyet tapasztalhattok. Ahogy már említettük, ez az időszak sok kihívást tartogat, s ennek része az elveszettség érzet is. Már annyira átváltoztatok, hogy szinte elveszítettétek a kapcsolódást a mindennapi életetekkel és a környezetetekkel. Nem könnyű az átmenet, hiszen semmi szilárd sincs, amibe megkapaszkodhatnátok. Az érzet, mely arra hasonlít, mintha ürességben lennétek, még jobban fel fog fokozódni. Most is azt tanácsoljuk, amit az előzőekben is mondtunk; maradjatok kapcsolatban azokkal az emberekkel, akik segíteni tudnak nektek az utazásban. Hiszen, magányosan nehezebben tudtok továbbra is bízni önmagatokban és könnyen elveszíthetitek a jövőbe vetett hiteteket.

Szeretnénk, ha láthatnátok, milyen közel is vagytok már annak a boldogságnak  a megtalálásához, amely után már oly régóta sóvárogtok. Tudjuk, hogy ezek a szavak kevesek az elkövetkező napok elkülönülésének kopárságához. Jusson eszetekbe, hogy ez csak egy átmeneti időszak, amelyen átestek, nem pedig egy állandó állapot. Tudjuk, hogy ezt néha nehéz lenyelni, hiszen vannak olyan periódusok, amikor nehéz megtalálni a bennetek lévő Fényt. A feladat, amire vállalkoztatok nem könnyű, de nem hiába neveznek benneteket a bátrak legbátrabbjainak. Nem vagytok egyedül és azt se higgyétek, hogy attól kevesebbé váltok, ha segítséget kértek. Éppen ellenkezőleg; ez a valódi erőtöket mutatja.

Látjátok, ez a titka ennek a heves elkülönültség érzetnek. Azért van, hogy arra ösztökéljen benneteket, hogy összekapcsolódjatok, hiszen a különböző energiamezőtök együttes kombinációja hozza létre ezt az egész folyamatot. Együtt erősebb a hangotok. Csatlakozzatok ehhez a kórushoz, hiszen ez erőteljesebbé tesz benneteket. Együtt megváltoztathatjátok a világotokat. Sok szerencsét kívánunk az újra/összekapcsolódási folyamathoz, s tudjuk, hogy csodálatos lélektársakra fogtok közben lelni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése