87. rész - a megváltozott tanulóbolygó

2012. február 15.

Ma szeretnénk belemélyedni a bolygótok homályos múltjába, de arra is kitérünk, hogy az elkövetkező időszakban mi vár rátok. Az emberiség, mint faj, valaha akadálytalanul kezdte az utazását. Igen primitív szervezetből (organizmus) fejlődtetek egy igen különleges „valamivé”, kis csoportokból egész összetett társadalmi szerkezetté. Azt is tudhatjátok, hogy az emberi külső alatt egy olyan lélek lakozik, amely más helyről jött, hiszen ez a bolygó oktatási célból jött létre az egész teremtés számára. Nagyon kívánatos és sok lélek által keresett hely. A teremtésben sehol máshol nem lehet ilyen életmódokat tapasztalni, mint itt a Földön. Igen hosszú a várólista, hogy idejöhessen egy lélek tanulni.

Sok lehetőségetek volt fejlődni, s egyetlen dologban voltatok megkötve; abban, hogy a szabad akarat szabálya alá estek. A bolygón kívül senki sem avatkozhat be semmilyen módon. A bolygó maga kell, hogy megtalálja a saját útját, a legfejletlenebb elme sötétségéből vissza a fénybe.

A civilizációk jöttek és mentek. Közülük sokan nem csak a környezetükhöz tudtak alkalmazkodni, hanem a tudomány minden területén is kifejlesztették a tudásukat. Néhány előző civilizáció felülmúlta a tiéteket, még akkor is, ha primitívnek nevezitek őket. Azért tudtak különböző területeken kitűnni, mert nem veszítették el a kapcsolatukat az otthonnal. Természetes volt számukra az, hogy bolygón-kívüli lényekkel veszik fel a kapcsolatot.

Ezután viszont történt valami, ami teljesen megváltoztatta a szabályokat. Egy idegen civilizáció figyelmen kívül hagyva a szabad akarat szabályát a Föld bolygót új otthonává tette, mert a saját otthonukat annyira tönkretették, hogy új lakhelyre volt szükségük. Mi lehetett volna jobb a Földnél; teli van különböző nyersanyaggal és könnyű megszállni. Nagyon ügyesen manipuláltak másokat és az emberi faj könnyen a bűvkörükbe esett. Tudták, hogy ha átprogramoznak benneteket, nagyon könnyűvé válik a társadalmatok teljes ellenőrzése. Ennek érdekében el kellett tüntetni a más bolygókon élő fejlett lényekkel való régebbi kapcsolataitok összes emlékét/nyomát.

Annyira sikeresek voltak ebben, hogy hamarosan csupán csak egy maroknyi emlék maradt valahol a szívetek legszentebb részében elrejtve. Néhány csoportnál ezek az emlékek felelevenedtek és megtartották őket az emlékeikben, így ezeket a csoportokat szinte teljesen ki kellett irtani. Ez folytatódott a történelmetek során. Most viszont eljutottatok arra a pontra, ahol a rejtett tudásuk ismét nyilvános lehet, a régi történeteik és jövendöléseik hallhatóvá válnak a bolygó minden részén. Ők teljesen tisztában vannak azzal, hogy mi történik, erre vártak már generációk óta. Hallgassátok meg a szavaikat és ti is rá fogtok jönni, hogy eljött a nagy változások ideje, a régi romlott életmód lezárásának ideje és a tiszta szándékkal való újrakezdés.

Erről már sok mindent tudhattatok, de rabul ejtőitek átmosták a többség gondolkodását, így úgy tekintenek erre a periódusra, mint a növekvő erőszak és pusztítás periódusára. Nem csak a pénzügyi rendszereitekben nyilvánul meg - melyet ezek a kizsákmányolók állítottak fel kordába tartásotok miatt -, hanem a kormányaitok is megpróbálnak minél több szabadságot elvenni tőletek, hogy fenn tudják tartani a hatalmukat. Minden lehetőséget megragadnak, hogy növeljék a félelmet, s ezáltal megpróbálnak meggyőzni benneteket, hogy nélkülük minden káoszba borulna. Nem fogják engedni, hogy megváltoztassátok az életeteket, csak ha az továbbra is őket szolgálja. Már kétségbe vannak esve, hiszen látják, hogy a birodalmuk széthullóban van.

Attól félnek a legjobban, hogy elkezdtek önállóan gondolkodni és rájöttök arra, hogy egy átlagos ember mennyi hatalommal bír az élete és a sorsa felett. Amikor ráleltek a hatalmatokra, senki többé nem tudja birtokolni az rajtatok kívül, ezért igyekeznek annyira elterelni a figyelmeteket önmagatokról és elijeszteni az igazságtól. Továbbra is hazugsággal fognak tömni benneteket.

Sose féljetek a saját erőtöktől/hatalmatoktól, hiszen ez az, ami szabaddá tesz benneteket. A műsort vezető lények nem tudnak többet kicselezni benneteket. Egyszerűen nem tudnak, mert beleragadnak a saját alacsony rezgésszintjükbe, így amikor ti megnyíltok a bejövő fényenergiára, automatikusan függetlenekké váltok tőlük. Ehhez az szükséges, hogy felismerjétek a saját hatalmatokat, és hogy többet ne dőljetek be ezeknek az ügyes manipulátoroknak. Eddig ügyesen tartották az emberiséget az alacsony sűrűségekben. Most viszont muszáj kitörnötök és lerázni magatokról az erőtlenségetek illúzióját, melyet az elmétekbe tápláltak, csakis ti tudjátok biztosítani a saját felszabadulásotokat. Nem állítjuk, hogy ez könnyű feladat, de ideje kinyitni a szemeteket, meglátni a bennetek levő fényt és felébredni a rossz álomból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése