137. rész - az üzenetek jelentősége

2012. május 15.

Ma arról szeretnénk szólni, hogy sokan egyre jobban elszakadva érzik magukat a harmadik dimenziós világtól, mely minden oldalról körbevesz benneteket. Ez nagyon dicséretes, hiszen azt jelenti, hogy keményen megdolgoztatok már az igától való szabadságotokért. E mellett, viszont egy másik terhet ró rátok, a bizonytalanság terhét. Olyan, mintha szétesés előtt állnátok, de még nem látjátok semmi új megjelenését. Az “űrbe/ürességbe” lépkedtek, vagyis látszólag ürességbe. Nem tudjátok biztosan, hogy mi fog következni,… vannak nyomok, de nagyon aprók. Olyan, mintha mindenedet eldobnád, a semmiért.

A szíved mélyén már tudod, hogy nincs igazság ebben a mesében (a 3D-s világ - Tom), s csak azt dobod el, ami abban gátol, hogy elérd azt, amiben a szíved bővelkedik. Kívülről, viszont őrületnek tűnik az egész, s talán mindenkinek volt már legalább egy olyan pillanata, amikor kételye támadt a folyamattal kapcsolatban (felemelkedés - Tom). Amint már tudod is, ez csak a legbátrabbaknak való, hiszen nem könnyű az ürességbe csak úgy kilépni. Ez a folyamat tökéletes bizalmat követel meg, még akkor is biztos kell, hogy legyetek abban, hogy puha talajt fogtok fogni, amikor már zuhantok a mélybe. Ez a zuhanás végtelennek is tűnhet, mégis puha landolás lesz. Legalábbis ebben reménykedtek, s így nagy bátorság kell a „szintről” való lelépéshez, amit ti már mind meg is tettetek. Le a kalappal előttetek, nem is tudjuk elmondani, mekkora csodálat övezi a tetteiteket a világegyetemben. Az egész Teremtésben a legbátrabb Fényvivőknek/hordozóknak tartanak benneteket.

Ugye, sokszor említettük már az energiacsomagokat, melyek sugarakban érkeznek a bolygótokra. Vannak, amik a Napból jönnek, de a legtöbbjük sokkal finomabb úton érkezik, mint a Napból érkező berobbanó fajták. A felébredésetek nagy fenyegetés azoknak, akik még mindig fent szeretnék tartani a bolygótokon a status quo-t. Így ők el fognak menni a végletekig, hogy megállítsák ezt a folyamatot. A folyamatot, viszont nem lehet megállítani, kedveseim, hiszen olyan információk érkeztek a bolygótokra, melyek segítenek újra meglátni a Fényt, és a mi üzeneteik is ezek közé tartoznak.

Minden nap, minden órában és minden egyes másodpercben ilyen üzenetek érkeznek, különböző formában és alakban, több ezer helyről, távolabbról és közelebbről is. Különböző csatornák vannak azzal elfoglalva, hogy leírják és átadják az emberiségnek az információt. Naponta több millióan olvassák. Ezek az üzenetek a puszta szavakon kívül energiát is hordoznak. Vannak olyan részei, amelyek a tudatalattival kapcsolódnak össze és oda juttatják el a remény és erő üzenetét. Ez úgy hangozhat, mint valami nemkívánatos tudatalatti manipuláció, de egyáltalán nem erről van szó. A tudatalattitok eléggé intelligens ahhoz, hogy meg tudja különböztetni a jót a rossztól, a helyeset a helytelentől. Csak azokat az üzeneteket fogja elfogadni, amely együtt rezonál a lélek magjával. Ezek a rejtett üzenetek felszabadítják a már bennetek lévő rejtett információt. A belső magvatok egyre nagyobb energiával kezd dolgozni.

Ez azt is megmagyarázza, hogy miért vonzódtok a több ezer üzenetből csak néhányhoz és a többi miért nem érdekel benneteket. A felszínen úgy tűnhet, hogy egy üzenet csak szavakból és tartalomból áll, de valójában belekódolt információ található meg bennük és ez vonz benneteket hozzájuk. A bennetek lévő intelligencia csak azokkal az üzenetekkel rezonál együtt, amelyek a számotokra megfelelő energiát hordozzák és elutasít minden olyat, amely nincs összhangban a belső dallamotokkal. Ez az út hasonlít egy műszer finomhangolásához. Azonnal tudni fogjátok, ha valami nem jó hangot ad és érezni fogjátok, ha Tiszta hangon szól. Amíg (meg)hallod a belső dallamodat, addig csak a jó utat tudod követni. A szíved erre örömmel énekel/válaszol, és minden másra leáll. Soha ne fogadjátok el mások szavait csak úgy, hogy előbb ne hallgatnátok meg magatokat, így meg fogjátok látni az igazságot. Kövessétek a szívetek hangját és az a legsötétebb órában is vezetni fog benneteket. Tudjatok róla, hogy már elég információt gyűjtöttetek össze ahhoz, hogy felszabadítsátok azt, amit az idők kezdete óta magatokban hordoztok. Mindez ismét a felszínre jön és képesek lesztek végre újra a Tiszta Fényóceánban úszni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése