130. rész - a várva-várt érdekes találkozásokról

2012. május 4.

Az emberiség már oly régóta elfelejtette a gyökereit, vagy inkább mondhatjuk úgy, elfelejtették vele. Most viszont, ahogy a fátyol elhalványulóban van, a visszaemlékezés villámcsapásként kap el benneteket. Nem egyből és nem is úgy, mint egy azonnali robbanás a bolygótokon, hanem kisebb adagokban. Ahogy minden olyan egyén, aki a szívét megnyitotta, megkapja az oly régóta várt üzenetet. Örvendezzetek kedveseim, mert a füleitek, a szemeitek és a szívetek hamarosan azt mondja majd az elméteknek, hogy álljon le és hallgassa meg végre a valódi igazságot, s ne pedig  azt szajkózza, amit oly régóta etet veletek igazságként. Nincs már messze a nap, s van akinek már el is jött. Örülünk, hogy végre szemtől-szembe tudunk találkozni.

Egy pillanatra se gondoljátok azt,hogy ez valamilyen tömeges találkozásra utal, ahol majd arany szekereken szállunk le és közben mennyei zene szól. És hogy majd pár kiválasztottat elviszünk magunkkal a mennyei lakhelyünkre. Ilyen szavakat csak az találhat ki, aki nem TUD, aki csak fantáziál, azt képzeli, hogy van néhány “kiválasztott” és a többiek “nem elég jók” ahhoz, hogy felemelkedjenek.

Nem, nem erre utalunk, inkább az egyéni találkozásokra, amelyek akkor következnek be, amikor TI készen álltok rá, és nem az ebédlőasztal mellett fognak megtörténni. Sokkal emelkedettebb helyen fog történni, s nem pedig a benneteket körülvevő harmadik dimenziós “valóságban”, így ezeket a találkozásokat nem fogják bejelenteni a hírekben. Ne várjatok repülő csészealjakat leszállni a kertben, inkább még egy ennél is sokkal érdekesebb találkozásra számítsatok. Lehet, hogy rövidek lesznek, de tartós benyomást fognak nyújtani. Lehet, nem olyan formában, ahogy elvárjátok, de úgy gondoljuk nehezen tudjátok majd másoknak és magatoknak leírni ezeket. Attól a naptól -vagy inkább éjszakától- az életetek soha nem lesz már a régi.

Mert attól fogva TUDNI fogtok és minden más az életetekben másodlagossá válik. Ismerni fogjátok a valódi igazságot, az előttetek zajló színjáték pedig még valószínűtlenebbé válik. Ekkor át fogtok rajta látni és látni fogjátok, hogy semi sem szilárdság, amit körülöttetek láttok. Csupán egy illékony szerkezet, amely azért van felállítva, hogy becsapja a szemeteket és elméteket (hogy a semmiben/valótlanságban higgyen). Nos kedveseim, hamarosan tudni fogtok, és az messze más, mint hinni és reménykedni valamiben.

Ekkor nyugodtan fogjátok magatokat érezni még a leghevesebb vihar közepette is, mert tudni fogjátok, hogy semmi sem tud bennetek többet kárt okozni, hiszen olyan anyagból készültetek, mely annyira legyőzhetetlen, hogy semmi nem tud ártani neki. Ti is olyanok vagytok, mint a csillagok, soha nem fogtok eltűnni az égboltról. Úgy fogtok tovább ragyogni, mint a reggel, még akkor is, amikor számos honfitársatok fénye elhalványul. Ezt az üzenetet szerettük volna ma elmondani.

Soha ne kételkedjetek az épelméjűségetekben még akkor sem, ha a találkozások nagy kihívás elé helyeznek benneteket, hiszen a legkeményebb és tartósabb anyagból gyúrtak össze benneteket. Tiszta Fény vagytok, amely soha nem halványul, bármennyire hevesen is fúj a szél az eljövő hetekben. Csak nyissátok meg a szíveteket és mi tárt karokkal várunk benneteket vissza. Ne hagyjátok el a régi világotokat miután a miénkben vendégeskedtetek, hiszen egy darabot elvisztek belőle a tiétekbe. Így szó szerint egy darabot fogtok levinni a mennyországból a Földre. Darabról-darabra, szikráról-szikrára az igyekezetetekkel a bolygó ismét a valódi szépségében fog ragyogni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése