128. rész - nem vagy elveszett

2012. április 30.

Nem vagytok elveszettek, még akkor sem, ha néha bemocskolva/besározva is érzitek magatokat, hiszen ez a jelenleg titeket bombázó energiafolyamokra való természetes reakciótok. Mint általában kívülről semmi sem tűnik változónak, de abban mindannyian egyetértünk, hogy per pillanat semmi sem tűnik könnyednek sem. A dolgok állandóan változnak, forgolódnak és oda-vissza váltakoznak. Nagyon nehéz megtartani/fenntartani az egyensúlyt ebben az időszakban. Ne aggódjatok, ha egy kicsit kóvályogtok.

Most semmi sem tűnik szilárdnak, nehéz is lesz biztos pontot találni, ahol megvethetnétek a lábaitokat, amire nagy szükségetek van. Ne aggódjatok emiatt. Még ha nem is érzitek szilárdnak a földet a talpatok alatt, semmi kárt nem tud bennetek okozni ez a bizonytalanság egészen addig, amíg el nem kezdetek félni. Meg kell találnotok az egyensúlyotokat még az egyensúlytalanság közepette is. Ez ellentmondásosnak tűnik, de ki kell alakítanotok az egyensúly érzését még az állandó áramlás állapotában is. A trükk az, hogy a szíveteket tartsátok egyensúlyban, még akkor is, ha körülöttetek és bennetek minden a feje tetejére áll. Arra lettetek nevelve, hogy mindig megtaláljátok az egyensúlyt, de most ez nem létezik. Olyanok vagytok, mint az óceánon vergődő tutaj, és az állandó energiaáramlástól már tengeribetegek lettetek. Fejfájás, szédülés, mindez természetes velejárója ennek a váltásnak. A hullámok nem fognak kisimulni a közeljövőben sem. Jobb, ha rugalmasak vagytok, mint merevek.

Ez a mozgásérzet fontos. Azt jelzi, hogy itt az idő a végső takarításra, szezon végi kiárusítás van. Jobb, ha nem vásárolsz be az idejemúlt dolgokból, melyet oly hevesen próbálnak eladni nektek, még nevetségesen alacsony áron is. Próbálnak visszacsalogatni a régi világba, annak összes rendszerével és merev szabályaival, valamint a hegynyi félelmével. Most minden úgy fekszik itt, mint egy rakás eladhatatlan portéka.

Eljött az idő, hogy levetkőzzünk minden régit, így az egész bolygótok nagyon bizarrul fog viselkedni. Sőt, nem csak a bolygó, hanem a rajta élő emberek is, szóval készüljetek fel az érdekes történésekre. Ne dőljetek be nekik, hiszen ez csak egy műsor, mely szeretné megragadni az elméteket, és ismét csapdába ejteni. Az elméteknek van egy saját „elméje” (ego – Tom), amely nagy örömmel szeretne visszatérni a régi útra, amikor is minden lépéseteket uralta. Nem tudja elviselni azt a gondolatot, hogy behódoltál a szíved bölcsességének, minden egyes trükköt meg fog próbálni, hogy újra a bűvkörébe csaljon.

De ti már bölcsebbek vagytok, kedveseim. Bölcsebbek, mint az elmétek. Csak hagyjátok, hogy ezek a hullámok átmossanak és tartsatok ki. Amíg kapcsolódtok a belsőtökkel (szív – Tom), addig nem számít, hogy mennyire mozog minden körülöttetek. Még akkor is egyensúlyban maradtok, ha a talpatok alatt lévő talaj már elveszíti azt. Amíg a belső iránytűtöket követitek, ti nem fogjátok elveszíteni az egyensúlyt. Olyanok vagytok, mint egy nagy növény, mely együtt mozog a széllel, és nem törik, mint ahogy a régi, merev szerkezetek fognak. Ne féljetek, ne fagyasszon merevre benneteket a félelem, és akkor minden rendben lesz. Engedjétek, hogy átmenjen rajtatok, nem tudja megtörni a lelketeket egészen addig, amíg a lelketek irányítja/uralja az elméteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése