126. rész - energia cunami előtt

2012. április 26.

Amint már többször említettük, az emberiség nagy dolgok előtt áll. Ez akkora, hogy nem csak a lélegzeteteket állítja meg, hanem mindent elvesz tőletek, amit ismertek. Semmi nem tud megállni ez az energia cunami előtt, ami már a partotokat nyaldossa már. Nem arra gondolunk, hogy szó szerint véget ér minden. Nem azokra a hollywood-i klisékre gondolunk, melyek oly meggyőzően festették le a Föld végét. Nem erre utalunk, hiszen nem erről van szó. Amire utalunk, az a körülöttetek lévő illúziót tépi szét darabjaira, és többet nem lehet majd összerakni.

Ugye mindig hasonlatokban beszélünk, tehát nem arról szól az üzenet, hogy rohanjatok a hegyekbe a túlélő csomagjaitokkal. Ez nem a világvége, még a bibliai értelemben sem. Nem, ez a teljes hitrendszer pusztulását jelenti, és lényegtelen, hogy milyen mélyre ásod be magad (rejtőzködsz), a vihar el fog érni (a változás vihara – Tom). Ez a felszabadításról szól, nem pedig az emberiség kipusztulásáról. Sok szemetet kell elmosni, és nem úgy, hogy a részeket összegyűjtöd, kitakarítod, és újra összerakod a régi világ mintájára. Nem, most olyannyira a darabjaira fog törni, hogy nem lehet belőle többet összerakni a régit. A fátyol elhúzása lesz az utolsó „csapás” sok ember számára, hiszen képtelenek együtt élni azzal a ténnyel, hogy az eddiginek hitt igazság/valóság nem más, mint valóságnak álcázott hazugság. A romok között fogják keresgélni az „elveszett” életüket. Valamit, ami majd visszahozza a régit, de amint rájönnek, hogy örökre eltűnt, maguk is darabokra fognak törni.

De nem ti, hiszen ti végre képesek lesztek újra szabadon lélegezni. Ti ezt az energia cunamit felszabadítóként fogjátok látni, mely leveszi a vállatokról az elnyomók nehéz igáját. Ez a nap már nincs messze, de ahogy a hasonlatainkból is látjátok, nem egy nyugodt és finom folyamat. Inkább az érzelmek fognak kavarogni körülöttetek minden oldalról (érzelmi vihar), és minden gravitációra (leföldelésre – Tom) szükségetek lesz, hogy talpon tudjatok maradni. Mindig kéznél leszünk tanáccsal és bíztatással is, most is azt tanácsoljuk, hogy kezdjetek szépen gyökeret ereszteni. Sosem tudhatjátok, hogy mikor jön a vihar. Legjobb, ha nem ér felkészületlenül és védtelenül benneteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése