125. rész - keresd a belső tudást, a belső békét

2012. április 25.

Gyakran jövünk olyan üzenetekkel, amelyek felszínesnek tűnhetnek nektek. Nos, rengetegen vannak, akik azzal küszködnek épp, hogy valahogy a víz felett tartsák a fejüket a változás gyors folyójában. Szóval, nem állunk le az üzenetekkel, úgy fogjuk megszerkeszteni őket, hogy nekik is megfeleljen. Sokan részletesebb üzeneteket szeretnének, bizonyos dolgokról visszaigazolást.

Azok, akik részletesebb leírást szeretnének arról, hogy mit tegyenek és hogyan, nos, ők keressenek tovább máshol. Csak annyit mondhatunk, hogy minden a terv szerint halad, de a terveink annyira eltérnek attól, ahogy ti gondoltok rájuk, ezért szinte értelmetlen számotokra. Ahol ti káoszt láttok, ott mi rendet, ahol ti problémákat, ott mi lehetőséget, és így tovább. Emberi, lineáris oldalról ezt megközelíteni lehetetlen. Az elmétek túlzottan behatárolt, és nehezen lép ki az előre meghatározott korlátokon. Mi nemcsak az összes információhoz tudunk hozzáférni, de a Teremtés minden szintjéhez is. Amely változásokra most láttok rá, az csupán csekély része annak, ami valóban történik. Még azt se mondhatjuk, hogy a jéghegy csúcsa.

Próbáld megtalálni a belső tudást és békére fogsz lelni még e folyamatok zajlása közben is. Még akkor is, ha egy zűrös időszak köszönt be. Ti csupán a felszínen lévő hullámokat tapasztaljátok, de lent minden nyugodt és nyugodt is marad. Függetlenül attól, hogy mekkora tajtékot kavarnak a felszínen azok, akik pánikolnak. Amíg a belső nyugalomra vagy hangolódva, addig olyan nyugodt tudsz lenni, mint a bolygódat körülölelő hatalmas óceán. Te az öröm óceánja vagy. A felszínen zajló szétesés nem tudja megzavarni a valódi mélységeidet egészen addig, amíg összeszedett tudsz maradni és nem hadonászol, mint a többiek teszik azt félelmükben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése