121. rész - most már te is láthatod, amit eddig más

2012. április 18.

Ahogy az emberiség keresztülutazott a századokon, a valami más, a valami nagyobb álma mindig is végigkísérte. Bármerre is ment, az a gondolat, hogy a nyers valóságon kívül (mellyel nap mint nap szembesül) kell, hogy legyen valami más is. Ez néha halvány érzésként jött, máskor erősebbként, viszont a válasz mindig ugyanaz volt rá: ne evezz ezekre az ismeretlen területekre, jobb, ha abban maradsz, amit már ismersz.

Viszont van, akikben ezeket a gondolatokat nem lehet teljesen eltűntetni/elnyomni. A hatalmon lévők mégis mindig elnyomták a durva tanaikkal. Amikor ezek az álmok felbukkantak az emberi szív mélységében, azonnal el lettek torzítva és új fegyverként lettek használva arra, hogy a lelket a félelem mélységeibe zárják. A hatalmi éhség űzi ezt az eltorzult gondolkodást, és ezek a tanok még ma is láthatóak. Igaz, e hatalmi játékok el vannak rejtve a ragyogó felszín alá, de annyira azért nyilvánvalóak, hogy undorodva forduljon el tőlük minden igazi kereső. Hiszen a papok (vallási vezetők) szavai, függetlenül attól, hogy ki a választott istenük, nem tudja elrejteni a tetteik romlottságát. Milliónyi kereső jött, szívükben reménnyel telve ezekhez a vallási vezetőkhöz, de csupán még több szomorúságot, nehézséget és kínt találtak.

Viszont most eljött a megváltás ideje, hiszen az emberiség végre saját maga látja (közvetítők nélkül – Tom) azt, hogy mit is jelent igazából a fentről jövő hívás. Ez a felhívás nem arra vonatkozik, hogy add fel az erődet valaki olyannak, aki „érdemesebb” rá, mint te. Nem, ez a hívás a saját nagyságotokból jön, a belső Istenségetekből. Arra kér, hogy nyisd meg magad annak a nagyságnak, ami benned van, és dobd le a láncokat, melyet a külső erők raktak rátok. Ti nem vagytok mások, mint maga az Isten, kedveseim. Viszont oly sokáig nevelték belétek azt, hogy alázatosan térdeljetek azok előtt, akik az egyetlen igaz Isten képviselőinek tartják magukat. Ők nem mások, mint hamis bálványok, melyek azért vannak ott, ahol vannak, hogy távol tartsák tőletek a valódi lelketeket, mely bennetek lakozik. Most viszont ez a belső Isten végleg felébred.

Eljött az idő, hogy a két lábatokra álljatok és kijelentsétek a saját nagyságotokat, kedveseim. Nem azért, hogy mások fölé álljatok, hanem azért, hogy a valódi magasságotokban legyetek végre. Ti az Isteni-szikra ragyogó darabjai vagytok, mely minden egyes élőlényben ott ragyog, a csodálatos teremtés minden részében. Eljött az idő, hogy visszavegyétek az erőtöket. Ideje meglátni a saját isteniségeteket (isteni mivoltotokat). Nem azért jöttetek ide, hogy továbbra is kicsik maradjatok. Azért jöttetek, hogy áttörjetek minden korlátot, mely azért lett felállítva, hogy visszatartsa az emberiséget a saját hatalmának visszaigénylésétől. Hatalmas erőt képviseltek és nem tudnak megállítani benneteket. Az az erő, mely bennetek van, képes kifordítani a sarkából az egész világegyetemet, és most végre elkezditek felfedezni, hogy milyen hatalmatok is van. Nem úgy, hogy az elmétek felé fordítjátok, hanem úgy, hogy hagyjátok a szívetek igaz hangját hallatni. Nagyszerűek vagytok, mi ezt látjuk, és arra kérünk benneteket, hogy ti is lássátok meg a saját nagyságotokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése