118. rész - összpontosíts a lelkedre

2012. április 13.

Újra el szeretnénk merülni abba a csodálatos dologba, amik Ti vagytok. Először is felejtsétek el azt a kinézetet, amit naponta a tükörben láttok. Inkább összpontosítsunk a lényegetekre/esszenciátokra, vagy ha úgy jobban szeretnétek, a lelketekre. Hiszen a lelketek csodálatos nagyságának tükrében a testetek csupán egy porszemnek tűnik. Ti vagytok a kozmosz. Ti vagytok a csillagpor, mely felépíti a teremtést, ti VAGYTOK az egész teremtés. Ti vagytok minden, ami létezik, a lelketek mélyén/magjában. Semmi nem létezik rajtatok kívül, ami ne létezne bennetek (és fordítva is). Tudjuk, hogy ez sok néhány embernek, de hamarosan ugyanerre a következtetésre fogtok jutni, hiszen mélyen belül pusztán csak TUDJÁTOK. Tisztán tudjátok, hogy ti vagytok minden, ami létezik, teljesek vagytok minden módon. Úgy döntöttetek, hogy ennek a leckének a kedvéért ebben a törékeny testben lesztek, így kénytelenek voltatok elengedni ezt a tudást (hogy a teljesség vagytok). Különben nem lettetek volna képesek megtanulni az itt található leckéket.

Most viszont eljött az idő, hogy befejezzétek ezt a ciklust és visszatérjetek a valódi lényetekhez, a valódi nagyságotokhoz (nagyszerűségetekhez). Az iskolának vége, de már új osztály is indult, aminek a témája: visszaemlékezés. Tehát most kivételesen semmi újat nem kell tanulni, a tananyag jól ismert, még ha egy kicsit nehéz is először megragadni.

Az a képzés, amin az ittlétetek alatt végigmentetek, nagyon nehéz volt. Kiváló eredménnyel teljesítettétek, de most már ideje visszatérnetek a gyökereitekhez. Gyorsan fogtok leásni ide, hiszen érzitek a vonzását. Ebben segíteni fogunk, pontosabban abban, hogy jó helyen kezdjetek ásni, hiszen ez egyedi dolog, így nem másolhatjátok le a szomszédot. Bár most is hasonlatokban beszélünk, de úgy gondoljuk, értitek, hogy mire utalunk.

A (belső) kincset nem lehet nyers erővel megtalálni, könnyen fel fogja fedni magát, ha lecsendesítitek az elmétek és egotok csacsogását. Tehát minél kevesebbet tesztek, annál jobban fogjátok hallani a jelet, hogy hol is van elásva. Csak akkor tudod meghallani és megtalálni a forrását, ha jó csatornára vagy hangolva. Ne felejtsetek átkapcsolni az adóról a vevő üzemmódra. (Az ego/elme adó módjáról a befogadó elme vevő módjára – Tom.) Olyan sokan keresgélnek odakint, de az egyetlen mód, ha leültök és csendben meghallgatjátok, hogy mi történik bennetek. Ennyi mára. Hagyjátok figyelmen kívül a körülöttetek lévő zavaró zajokat. Ezek csak el akarják téríteni a figyelmeteket, de rajtad áll, hogy tévútra engeded magad vagy sem. Legyetek óvatosak kedveseim, ezekben az időkben könnyű eltévedni, figyeljetek a gyökereitek felé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése